Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΩΧ νομιζα οτι το ειχα πει στο "2ο 3μηνο" αλλα μπορει να εκανα λαθος!

Κι εμενα μου λεγαν δεν θα μπορεσω, γιατι λεει ειχα μικρο στηθος, μισο νουμερο ειναι αλλα οσο γαλα χριαστει το παραγει οπως ολα! Μεχρι και οτι πιναει η μικρη και μου φεραν μπιμπρερο με σκονη στο νοσοκομειο (τελικα το ηπια εγω :Ρ 24 ωρες ειχα να φαω!) και ηταν σαν νερο με αλευρι η γευση του... Σε φορουμ δεν ειχα μπει και βοηθεια δεν ειχα απο κανενα που να ξερει (δεν ειχα και ιντερνετ τον πρωτο μηνα), το καταφερα, πιστευω, μονο με τη σκεψη οτι αν δεν μπορουσαμε ολες (δεν μιλαω για ορμονικα και τετια προβληματα φυσικα) δεν θα ηπιρχαν ανθρωποι! Ετσι πεισμωνα! Πισμα και αφου μπορεις ενημερωση θελει (για να ειναι ποιο ευκολο), τιποτα αλλο! Α συγνωμη... θελει να σε και μαμα... οι πεθερες δεν μπορουνε!!! (αν και εκει υπαρχει... παραθυρακι) ΧΑΧΑΧΑ

Οτι θελεις ρωτα ελευθερα, μετα τον πρωτο μηνα το εψαξα αρκετα ;)

'Ελα ρε Τατούμι!Φοβερό αυτό που είπες,πείσμα θέλει τελικά!!

Γάλα αμέσως κατέβασες?? Εγώ θα είμαι σε κλινική ρε γμτ και πολύ φοβάμαι πως θα της το δώσουν το ξένο..:( Δεν μπορείς και πάντα να το ελέγξεις γιατί δεν είναι το μωρό συνεχώς δίπλα σου..!Εγώ θα ζητήσω rooming in πάντως..

'Οσο για τις πεθερές..η δικιά μου που έχει πάθει ανεμογκάστρι,μπορεί και να κατεβάσει,όλα να τα περιμένεις!! (Κακιά εεεε??:evil:)

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

'Ελα ρε Τατούμι!Φοβερό αυτό που είπες,πείσμα θέλει τελικά!!

Γάλα αμέσως κατέβασες?? Εγώ θα είμαι σε κλινική ρε γμτ και πολύ φοβάμαι πως θα της το δώσουν το ξένο..:( Δεν μπορείς και πάντα να το ελέγξεις γιατί δεν είναι το μωρό συνεχώς δίπλα σου..!Εγώ θα ζητήσω rooming in πάντως..

'Οσο για τις πεθερές..η δικιά μου που έχει πάθει ανεμογκάστρι,μπορεί και να κατεβάσει,όλα να τα περιμένεις!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ(Κακιά εεεε??:evil:)οχι πολυ

Ηξερα μονο τα πολυ βασικα... οτι 1-2 μερες δεν εχουν αναγγη απο πολυ φαι (συχνο ναι αλλα λιγο), το νομο προσφορας και ζητησης και οτι ο ελευθερος θηλασμος δουλεβει καλυτερα λογο του νομου πιο πανω!

Πρωτογαλα εχω απ τις αρχες του 4ου (παλι)! Μετα τη γεννα δεν εβγενε σταγονα, δεν μου τη δωσαν αμεσος, με κοιμησαν για 2 ωρες! 12 το βραδυ την πηρα και βγεναν σταγονες, δεν επιανε και καλα η μικρη, 1 μηνα δεν μπορουσα να καθησω και απο κηστη, οποτε οι στασεις που ειχα δει ηταν αδηνατες! Το μονο που μου καναν-δειξαν στο νοσοκομειο, ηταν μια νοσοκομα που μου πατησε το 1 στηθος, την σταματησα και πηγα τουαλετα και με ζεστο νερακι εκανα κομπρεσες μεχρι που ξεμπλοκαρε! Οι νοσοκομες λεγαν οτι θα πετρωσει και οτι ειναι μεγαλο απ τις ορμονες μου και οχι απο γαλα! ΧΑΧΑΧΑ Δεν τις πιστεψα! Τελικα 10 μερες ετρωγε μονο απο το 1 ξεκινουσε με δυσκολια αν και το εψαχνε) και εκανα τις κομπρεσουλες μου για να "χαλαρωνω" το αλλο και δεν πετρωσε! Μεχρι που μου ηρθε η ιδεα και τραβιξα λιγο με ενα θηλαστρο να αρχισει η ροη (μαλακωσε και λιγο) και εφαγε και απο κει!!! Για αλλες 10 μερες το εκανα παντα, οταν ηταν πολυ σκληρα και τα επιανε, ετσι και τα 2 αμεσος! Δεν ξερω αν ηταν σωστο, αυτο που εκανα και πιθανον να υπηρχε και πιο ευκολος τροπος, που δεν βρηκα ακομα! Μετα μπηκαμε σε ρυθμο και το στηθος ελλατωσε ποσοτητα και η μικρη μεγαλωσε-δυναμωσε και το επιανε αμεσος σε οτι κατασταση και να ηταν! Ματωσα, πεδευτικα, εκλαψα, δεν ακουγα κανεναν (μονο το ενστηκτο μου και οτι με εκανε να νιωθω ανακουφηση) αλλα τα καταφεραμε! 1 σταγονα να εχεις και το μωρακι σου θα το κανει να παραγει οσο χριαζετε! Λαθη εκανα σιγουρα και πολυ πιθανο οσες το διαβασουν να μπορουν να μας πουν πια ειναι (θα το εκτιμουσα πολυ)! Απο τοτε δεν εχω σταματησει να ενημερωνομαι και να το ψαχνω, 1 κοπελα να μπορεσω να βοηθισω μου φτανει!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Kαλημέρα και καλως τα νέα μέλη στο καφέ!

Αν έχεις τη δυνατότητα για rooming in, είναι το καλύτερο! Θα έχεις το μωρό συνέχεια μαζί σου και δεν θα μπορούν να του δώσουν τίποτα. Αν όχι, τότε θα δηλώσεις ότι θα κάνεις αποκλειστικό θηλασμό και θα ζητήσεις να μπει σχετικό ταμπελάκι στο κουνάκι του μωρού και όποτε κλαίει να σου το φέρνουνε. Μπορείς να προσπαθείς να το κρατάς περισσότερη ώρα μαζί σου, λέγοντας πχ όταν έρχονται να τα πάρουν ότι μόλις άρχισε να θηλάζει, έτσι ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να του δώσουν ξένο.

Στην αρχή έχεις το πρωτόγαλα που είναι μόνο λίγες σταγόνες (τόσο χρειάζεται το μωρό τις πρώτες μέρες). Αρκεί να βάζεις το μωρό στο στήθος όποτε το ζητάει και να μη δίνεις σημασία στους γύρω αν σου λένε ότι πεινάει κλπ. Γύρω στην 3η μέρα κατεβαίνει το κανονικό γάλα, τότε πρήζεται και το στήθος.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημερα καλημερα!!!

Βρε βρε βρε καινουρια κοριτσακι στην παρεα βλεπω!!! Καλως ηρθατε κ με το καλο τα μωρακια σας!!

Εδω θα βρειτε οτι χρειαζεστε μην αγχωνεστε μονο κ μην ακουτε πεθερομαμαδοθειες κ ολα καλα θα πανε!!! Τα κοριτσια νομιζω τα ειπανε ολα,παρολα αυτα ρωτηστε οτι νομιζετε τωρα που εχετε χρονο γιατι μετα στην αρχη ειδικα τα πραγματα ειναι δυσκολουτσικα.

Εδω ολες θηλαααααασαμεεεε,θηλαζουμεεεεε κ παει λεγοντας!!! Ετσι η μια με την αλλη βοηθεια κ ολα πηγαν ρολοι!!!

Ελενη ηρθε η ωρα γι ατο ταξιδακι στην Μυκονο ε? Αχ ποσο σε ζουλευω δεν μπορεις να φανταστεις, οχι μονο για την Μυκονο αλλα περισσοτερο οτι θα πατε χωρις παιδια!!!

Η Σοφουκα ειναι η ηρωιδα μανα του καφε κ πολυ ζεν τυπος να την ακουτε τι σας λεει!!

Εγω τον Μητσακο ξεκινησα να τον θηλαζω χωρις να εχω ιδεα , δεν ειχα διαβασει τιποτα τα θεωρουσα απλα πραγματα για να ασχοληθω οσο ημουν εγγυος κ μετα φυσικα πελαγωσα.Ζοριστικα πολυ οχι τοσο με το θηλασμο σαν θηλασμο, μια χαρα επιανε το μωρο κ επινε τον αγλεωρα αλλα πιο πολυ με τον περιγυρο που με ειχαν πριξει οτι δεν παιρνει βαρος γιατι θηλαζε καθε 3 κ λιγο κ οτι δεν εχω γαλα κ τα γνωστα ωραια.Εντομεταξυ το μωρο δεν το βλεπανε που τα φορμακια του ειχαν τσιταρει ολα κ ειχε γινει μπαλονακι λες κ ολα αυτα γινανε απο τον αερα, μεχρι που ηρθε ο παιδιατρος στον μηνα τον ζυγισε κ ειχε παρει 2,200!!! Τοτε πηρα θαρρος κ κανανε κ ολοι μοκο κ συνεχισαμε κ εμεις την δουλεια μας με την ησυχια μας!Παλι καλα με τα κοριτσια εδω κ με βοηθησανε παρα πολυ κ τεχνικα αλλα κ κυριως ψυχολογικα κ απο 40 μερες που ελεγα στην αρχη κ αυτο αν αντεξω θηλασα για 27 περιπου μηνες κ τωρα ο μικρος ειναι 10 μηνων κ συνεχιζουμε.....

Παλι καλα εφτιαξε λιγο κ ο καιρος!!!! Εμεις εδω στο τρεξιμο για τη βαφτιση ολο λεω τελειωσα με τις ετοιμασιες κ καθε βραδυ ολο κ κατι θυμαμαι που εχω ξεχασει να αγορασω ...πφφφφφφ!!!

Αυτα , την καλημερα μου!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

καλως ηρθατε τα νεα μελη του καφε μας! μην αγχωνεστε και ολα θα πανε μια χαρα! διαβαστε και ενημερωθειτε τωρα οσο μπορειτε και οτι θελετε εμεις εδω ειμαστε! μπειτε, πειτε τον πονο σας, βριστε ελευθερα, ξεσπαστε, παρτε δυναμη!.... εμεις εδω καταλαβαινουμε τα παντα και πανω απο ολα δεν παρεξηγουμε!

Ελενηηηηη... σε μισωωωωωω...... και μυκονο και ανευ τεκνων.... ουααααααα.......

tqj2p3.png vvtJp3.png

Kαλημέρα και καλως τα νέα μέλη στο καφέ!

Αν έχεις τη δυνατότητα για rooming in, είναι το καλύτερο! Θα έχεις το μωρό συνέχεια μαζί σου και δεν θα μπορούν να του δώσουν τίποτα. Αν όχι, τότε θα δηλώσεις ότι θα κάνεις αποκλειστικό θηλασμό και θα ζητήσεις να μπει σχετικό ταμπελάκι στο κουνάκι του μωρού και όποτε κλαίει να σου το φέρνουνε. Μπορείς να προσπαθείς να το κρατάς περισσότερη ώρα μαζί σου, λέγοντας πχ όταν έρχονται να τα πάρουν ότι μόλις άρχισε να θηλάζει, έτσι ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να του δώσουν ξένο.

Στην αρχή έχεις το πρωτόγαλα που είναι μόνο λίγες σταγόνες (τόσο χρειάζεται το μωρό τις πρώτες μέρες). Αρκεί να βάζεις το μωρό στο στήθος όποτε το ζητάει και να μη δίνεις σημασία στους γύρω αν σου λένε ότι πεινάει κλπ. Γύρω στην 3η μέρα κατεβαίνει το κανονικό γάλα, τότε πρήζεται και το στήθος.

Σε ευχαριστώ!

Το ξέρω οτι την τρίτη μέρα κατεβάζεις,και μου λένε οτι γι'αυτόν τον λόγο στην κλινική του δίνουν ξένο..κ σου λένε διάλεξε χαμομήλι ή σκόνη..οτι το μωρό θα λιμοκτονήσει κλπ..κι εκεί δεν ξέρω τι θα κάνω!!

Ηξερα μονο τα πολυ βασικα... οτι 1-2 μερες δεν εχουν αναγγη απο πολυ φαι (συχνο ναι αλλα λιγο), το νομο προσφορας και ζητησης και οτι ο ελευθερος θηλασμος δουλεβει καλυτερα λογο του νομου πιο πανω!

Πρωτογαλα εχω απ τις αρχες του 4ου (παλι)! Μετα τη γεννα δεν εβγενε σταγονα, δεν μου τη δωσαν αμεσος, με κοιμησαν για 2 ωρες! 12 το βραδυ την πηρα και βγεναν σταγονες, δεν επιανε και καλα η μικρη, 1 μηνα δεν μπορουσα να καθησω και απο κηστη, οποτε οι στασεις που ειχα δει ηταν αδηνατες! Το μονο που μου καναν-δειξαν στο νοσοκομειο, ηταν μια νοσοκομα που μου πατησε το 1 στηθος, την σταματησα και πηγα τουαλετα και με ζεστο νερακι εκανα κομπρεσες μεχρι που ξεμπλοκαρε! Οι νοσοκομες λεγαν οτι θα πετρωσει και οτι ειναι μεγαλο απ τις ορμονες μου και οχι απο γαλα! ΧΑΧΑΧΑ Δεν τις πιστεψα! Τελικα 10 μερες ετρωγε μονο απο το 1 ξεκινουσε με δυσκολια αν και το εψαχνε) και εκανα τις κομπρεσουλες μου για να "χαλαρωνω" το αλλο και δεν πετρωσε! Μεχρι που μου ηρθε η ιδεα και τραβιξα λιγο με ενα θηλαστρο να αρχισει η ροη (μαλακωσε και λιγο) και εφαγε και απο κει!!! Για αλλες 10 μερες το εκανα παντα, οταν ηταν πολυ σκληρα και τα επιανε, ετσι και τα 2 αμεσος! Δεν ξερω αν ηταν σωστο, αυτο που εκανα και πιθανον να υπηρχε και πιο ευκολος τροπος, που δεν βρηκα ακομα! Μετα μπηκαμε σε ρυθμο και το στηθος ελλατωσε ποσοτητα και η μικρη μεγαλωσε-δυναμωσε και το επιανε αμεσος σε οτι κατασταση και να ηταν! Ματωσα, πεδευτικα, εκλαψα, δεν ακουγα κανεναν (μονο το ενστηκτο μου και οτι με εκανε να νιωθω ανακουφηση) αλλα τα καταφεραμε! 1 σταγονα να εχεις και το μωρακι σου θα το κανει να παραγει οσο χριαζετε! Λαθη εκανα σιγουρα και πολυ πιθανο οσες το διαβασουν να μπορουν να μας πουν πια ειναι (θα το εκτιμουσα πολυ)! Απο τοτε δεν εχω σταματησει να ενημερωνομαι και να το ψαχνω, 1 κοπελα να μπορεσω να βοηθισω μου φτανει!

Αχ τι ωραία!!τέτοιες ιστορίες να ακούμε να πέρνουμε θάρρος!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Ωρε δεν σας προλαβαίνω!

Γεια σας ομορφες καινουργιες και παλιες :-)myfavouritelullaby με το καλο να έρθει το νέο κουτσουβελο! Tatum να χαίρεσαι το τσιλιμπιθρακι σου

Σοφουκάκι μου την παλεύεις; Εννοείται πως ότι χρειαστεις χτυπάς τηλέφωνο, είτε για τάισμα είτε για οτιδηποτε άλλο. Πλακώσου στα νερά

Παρασκευή έχει θεατρικό παιχνιδι στις 7-7,30 στο Σκοπευτηριο.

Ελένη θα πάτε για toknowusbetter;;; Σουπερ θα περάσετε! Μια χαρά θα έιναι το φιβάκι.

Εμένα θα κάτσει η δουλίτσα στο summercamp πάλι φέτος και πρέπει να δω τι θα κάνω την μικρούλα και να ξεκινήσω αντλήσεις και στερεα. Εντομεταξύ είναι εντελώς κολημένη πάνω μου η γατουλα μου και με αγχώνει πως θα το αφήσω.

Σε ευχαριστώ!

Το ξέρω οτι την τρίτη μέρα κατεβάζεις,και μου λένε οτι γι'αυτόν τον λόγο στην κλινική του δίνουν ξένο..κ σου λένε διάλεξε χαμομήλι ή σκόνη..οτι το μωρό θα λιμοκτονήσει κλπ..κι εκεί δεν ξέρω τι θα κάνω!!

Αχ τι ωραία!!τέτοιες ιστορίες να ακούμε να πέρνουμε θάρρος!!

Το στομάχι του νεογέννητου έχει μέγεθος περίπου όσο ένα κεράσι. Την πρώτη μέρα χρειάζεται περίπου 5 μλ γάλα σε κάθε θηλασμό (τόσο είναι και αυτο που παίρνει με το πρωτόγαλα, περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού), τη δεύτερη χρειάζεται περίπου 10 μλ και την τρίτη περίπου 15 μλ. Αν του δώσεις μπιμπερό, θα πάρει περισσότερο γάλα γιατί η ροή είναι γρήγορη και μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι χόρτασε θα έχει πιεί περισσότερο (παρόλα αυτά, την πρώτη μέρα τα νεογέννητα δεν πίνουν παραπάνω από 20 μλ στο γεύμα αν ταϊστούν με μπιμπερό).

Αν σου πούνε διάλεξε κλπ τέτοιες βλακείες, θα τους πεις να σου δώσουν υπογεγραμμένη και αιτιολογημένη από παιδίατρο την ανάγκη σίτισης του μωρού σου με ξένο γάλα (ώστε να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις αργότερα αν το μωρό παρουσιάσει πρόβλημα με το ξένο γάλα για να αποδοθούν ευθύνες), αλλιώς να σου φέρνουν το μωρό κάθε φορά, με τα πρώτα σημάδια πείνας, για να το θηλάζεις ώστε να μην έχει πρόβλημα.

Να έχεις υπόψην σου ότι είναι φυσιολογικό τα μωρά να χάνουν βάρος τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό (τα περισσότερα φεύγουν από το μαιευτήριο με λιγότερο βάρος από αυτό της γέννησης), μη σε παραμυθιάσουν με αυτό. Το βάρος γέννησης είναι αναμενόμενο να το ανακτήσουν μέχρι και τη 10η μέρα μετά τον τοκετό (μερικά μωρά και αργότερα).

Μην τους αφήσετε να σας πανικοβάλλουν κορίτσια!

Ωρε δεν σας προλαβαίνω!

Γεια σας ομορφες καινουργιες και παλιες :-)myfavouritelullaby με το καλο να έρθει το νέο κουτσουβελο! Tatum να χαίρεσαι το τσιλιμπιθρακι σου

Σοφουκάκι μου την παλεύεις; Εννοείται πως ότι χρειαστεις χτυπάς τηλέφωνο, είτε για τάισμα είτε για οτιδηποτε άλλο. Πλακώσου στα νερά

Παρασκευή έχει θεατρικό παιχνιδι στις 7-7,30 στο Σκοπευτηριο.

Ελένη θα πάτε για toknowusbetter;;; Σουπερ θα περάσετε! Μια χαρά θα έιναι το φιβάκι.

Εμένα θα κάτσει η δουλίτσα στο summercamp πάλι φέτος και πρέπει να δω τι θα κάνω την μικρούλα και να ξεκινήσω αντλήσεις και στερεα. Εντομεταξύ είναι εντελώς κολημένη πάνω μου η γατουλα μου και με αγχώνει πως θα το αφήσω.

Ποιός θα την κρατάει τη μικρά;

Θα πάτε την Παρασκευή εσείς; Θα προσπαθήσω να έρθω, αν είμαι καλά και δεν πονάω, γιατί εχθές με τσάκισε πάλι! Άντε να πέσει η παλιοπέτρα να ησυχάσω!

Ελένη, εγώ δεν ζηλεύω καθόλου τη Μύκονο! Προς το παρόν οι φιλοδοξίες μου περιορίζονται στο να πάω για κανένα καφέ, και με τα παιδιά μαζί, δεν με χαλάει!:tongue:

Διαφημίσεις

Ε καλά δεν το είπα για να ζουλέψετε....

Είναι τόση η προετοιμασία που σκέφτεσαι, καλύτερα να καθόμουν στα αυγά μου...

Το καλό είναι ότι θα δω λίγο το Χαβιέ, γιατί αν πάρει την άλλη θέση, θα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50-50 ταξίδια το μήνα...

Πού σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να βρω γκόμενο...

Καλημέρα σας!

Είμαι σε έλεγχο και χαζεύω....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Σοφουκινι τι ωραία που τα γράφεις!!!

Να τα φρεσκάρω κι εγώ που ε-ε-ερχεται η ώρα η καλή!

Πείσμα! Μπορώ!

Αυτό με έσωσε στην πρώτη μου κόρη που είχαμε θεματάκια. Πίστεψα οτι μπορώ.

Βοήθεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη: τάπερ με φαγητό, ταψιά με πίτες και μπακλαβαδες, ρούχα σδερωμένα......όλα αυτά στην πόρτα και γεια σας, αν πρόκειται για πεθερά "γκαστρωμενη" .

Το σύζυγο τι τον έχουμε ε;Εεε;Άντε αγάπη μου να πλύνεις τα πιατάκια γιατί η κόρη ΣΟΥ θέλει κι άλλο γαλατάκι από τη μανούλα. Και ξαπλωωωωωνεις και θηλάααααζεις και κάααααθεσαι!Εφοδιάσου με ταινίες, βιβλία, περιοδικά, ραδιοφωνο.

Στην κατάψυξη μπαίνουν όλα τα όσπρια, λαδερά, κρέας.

Αν έχεις κρέας ώμο, βγαλτο να το μαγειρέψεις και το ξαναβάζεις σε μερίδες.

Αν δεν έχεις χύτρα ταχυτητας, να πάρεις, γλιτώνεις πολύ χρόνο.

Ε θα μαγειρεύεις ποσότητες εννοείται για 2-3 μέρες.

Και κανένα αυγό και κανένα μακαρόνι και περνάει ο καιρός.

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Ε καλά δεν το είπα για να ζουλέψετε....

Είναι τόση η προετοιμασία που σκέφτεσαι, καλύτερα να καθόμουν στα αυγά μου...

Το καλό είναι ότι θα δω λίγο το Χαβιέ, γιατί αν πάρει την άλλη θέση, θα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50-50 ταξίδια το μήνα...

Πού σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να βρω γκόμενο...

Καλημέρα σας!

Είμαι σε έλεγχο και χαζεύω....

Καλέ, άντε από κει τώρα που θα μας πεις πως δεν θέλεις και να πας!:tongue:

Να περάσετε τέλεια!

Να σου πω... φέτος το 'χω χάσει λίγο με τα ταξίδια σας... Δεν έχω καταλάβει τι παίζει... ταξιδεύετε και οι δύο για τη δουλειά; Χαμόοοος!

Σοφουκινι τι ωραία που τα γράφεις!!!

Να τα φρεσκάρω κι εγώ που ε-ε-ερχεται η ώρα η καλή!

Πείσμα! Μπορώ!

Αυτό με έσωσε στην πρώτη μου κόρη που είχαμε θεματάκια. Πίστεψα οτι μπορώ.

Βοήθεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη: τάπερ με φαγητό, ταψιά με πίτες και μπακλαβαδες, ρούχα σδερωμένα......όλα αυτά στην πόρτα και γεια σας, αν πρόκειται για πεθερά "γκαστρωμενη" .

Το σύζυγο τι τον έχουμε ε;Εεε;Άντε αγάπη μου να πλύνεις τα πιατάκια γιατί η κόρη ΣΟΥ θέλει κι άλλο γαλατάκι από τη μανούλα. Και ξαπλωωωωωνεις και θηλάααααζεις και κάααααθεσαι!Εφοδιάσου με ταινίες, βιβλία, περιοδικά, ραδιοφωνο.

Στην κατάψυξη μπαίνουν όλα τα όσπρια, λαδερά, κρέας.

Αν έχεις κρέας ώμο, βγαλτο να το μαγειρέψεις και το ξαναβάζεις σε μερίδες.

Αν δεν έχεις χύτρα ταχυτητας, να πάρεις, γλιτώνεις πολύ χρόνο.

Ε θα μαγειρεύεις ποσότητες εννοείται για 2-3 μέρες.

Και κανένα αυγό και κανένα μακαρόνι και περνάει ο καιρός.

Εύγε νέα μου! Τα θυμάσαι άψογα! Σου βάζω άριστα!

Και εννοείται ο μπαμπάς αναλαμβάνει άλλαγμα, ρέψιμο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...