Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Tίποτα δεν πρέπει να αποφεύγεται προκαταβολικά! Μόνο αν παρατηρήσεις ότι είναι πιο ανήσυχο το μωρό μετά από κατανάλωση κάποιου τροφίμου το κόβεις. Και καφέ μπορείς να πίνεις με μέτρο και να παρατηρήσεις το μωρό αν του φέρνει υπερένταση ή όχι.

Την παραγωγή γάλακτος βοηθά το μωρό που θηλάζει συχνά και ανεμπόδιστα, χωρίς ωράριο. Το βάζεις να θηλάσει με τα πρώτα σημάδια πείνας (δείχνει ανήσυχο, κάνει θηλαστικές κινήσεις ή πιπιλάει τα χέρια κλπ, το κλάμμα είναι ένδειξη ότι πεινάει πολύ).

Το αν θέλει κι άλλο γάλα θα το καταλάβεις μην ανησυχείς! Γενικά, όταν θα κλαίει θα το βάζεις στο στήθος πάντα στην αρχή. (ρίχνε και καμιά ματιά μήπως έχει και κακάκια:)). Είναι πολύ συχνό τον πρώτο καιρό να θηλάζει πολλή ώρα, να κοιμάται στο στήθος και μόλις πας να το αφήσεις στο κρεβάτι να κλαίει. Απλά θα το ξαναβάζεις στο στήθος.

Αν θέλεις πολύ να θηλάσεις και δεν ξέρεις πολλά, μπορείς να διαβάσεις σχετικά στο http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=89

Μια τελευταία ερώτηση sofuka!!

Εσύ πόσο θήλασες?Και επίσης,τον πρώτο καιρό είχες βοήθεια??Γιατί όσες δεν είχαν κ μαγείρευαν κλπ μου είπαν οτι κουράζονταν κ τους κόπηκε το γάλα..Αυτό το "δεν είχα γάλα" που ακούω με προβληματίζει..

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια τελευταία ερώτηση sofuka!!

Εσύ πόσο θήλασες?Και επίσης,τον πρώτο καιρό είχες βοήθεια??Γιατί όσες δεν είχαν κ μαγείρευαν κλπ μου είπαν οτι κουράζονταν κ τους κόπηκε το γάλα..Αυτό το "δεν είχα γάλα" που ακούω με προβληματίζει..

Το γάλα δεν κόβεται από την κούραση, κόβεται από λάθος χειρισμούς, αν δεν ακολουθείς το μωρό αλλά προσπαθείς να επιβάλεις ωράριο, αν δίνεις συστηματικά συμπλήρωμα κλπ.

Στο πρώτο παιδί ενώ θήλαζα με επιτυχία, επειδή τα ήξερα λάθος τα πράγματα, θεώρησα ότι δεν ήταν φυσιολογικό το γεγονός ότι το μωρό θήλαζε για μιάμιση ώρα, κοιμόταν για μισή ώρα και ξαναζητούσε να θηλάσει. Έτσι, μετά από 18 μέρες απόλυτα επιτυχημένου αποκλειστικού θηλασμού έδωσα συμπλήρωμα, το οποίο από εκεί και πέρα σταδιακά όλο και αυξανόταν (και το μητρικό λιγόστευε).

Έμαθα τυχαία στο 4ο παιδί μου περισσότερα και σωστότερα πράγματα από το φόρουμ που σου έβαλα το λινκ. Τώρα θηλάζω μαζί την 4η και 5η κόρη μου (δεν είναι δίδυμες).

Επειδή βλέπω ότι δεν γνωρίζεις πάρα πολλά και ότι επίσης στον περίγυρό σου δεν γνωρίζουν πολλά, ξεκίνα τώρα, άμεσα που έχεις χρόνο να ενημερώνεσαι, ώστε όταν θα έχεις με το καλό το μωράκι σου να μην θεωρήσεις ότι υπάρχει πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει ή αν υπάρξει πρόβλημα, να ξέρεις πού να απευθυνθείς για να σου δώσουν τη σωστή λύση και να σε βοηθήσουν.

Επειδή στο φόρουμ έχει πάρα πολλές πληροφορίες, καλύτερα να ξεκινήσεις από τα βασικά. Εδώ http://www.thilasmos.gr/ είχει πολύ σωστές πληροφορίες που διαβάζονται γρήγορα και εύκολα. Το ίδιο και εδώ http://pediatros-thes.gr/%ce%b8%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82/%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b8%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d/

Ό,τι απορία έχεις, μπορείς να ρωτάς στο άλλο φόρουμ το λινκ που σου έβαλα στο πρώτο μήνυμα.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Όσο για τη βοήθεια, μην αγχώνεσαι, μπορείς να θηλάσεις αποκλειστικά ακόμα κι αν δεν έχεις βοήθεια.

Βοηθάνε πολύ οι μαλακοί μάρσιπποι αγκαλιάς (ψάξε στο ίντερνετ και θα δεις πολλά, τα μωράκια εκτός από πολύωρο θηλασμό στην αρχή θέλουν και πολλή ώρα αγκαλιά και ένας μαλακός μάρσιππος σε βοηθάει να το έχεις αγκαλιά έχοντας τα χέρια ελεύθερα για να κάνεις κάποια δουλειά), καθώς και το να μάθεις να θηλάζεις ξαπλωμένη για να ξεκουράζεσαι.

Και όταν θα θες να γκρινιάξεις θα μπαίνεις εδώ να μας τα λες!

Θα μάθεις να μαγειρεύεις, να σκουπίζεις, να πλένεις να πηγαίνεις βόλτα να πληρώνεις στα μαγαζιά και όλα όσα κάνεις τώρα με την ησυχία σου, με ένα μωρό αγκαλιά να θηλάζει...

Έτσι αναπτύσσεται το μούλτι τάσκινγκ των γυναικών...

Όταν μέσα στη νύχτα θα θέλεις να το πετάξεις από το μπαλκόνι (ναι θα υπάρχουν και αυτές οι στιγμές...) θα γράφεις 2 λόγια και θα ξεδίνεις...

έτσι σιγά σιγά γινόμαστε κι εμείς μαμάδες... Είναι ένας ρόλος που θέλει κι αυτός τον ρόλο του!

Και το καλύτερο είναι να μην έχεις από κανέναν βοήθεια, μόνο από τον μπαμπά...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Θα μάθεις να μαγειρεύεις, να σκουπίζεις, να πλένεις να πηγαίνεις βόλτα να πληρώνεις στα μαγαζιά και όλα όσα κάνεις τώρα με την ησυχία σου, με ένα μωρό αγκαλιά να θηλάζει...

Όταν μέσα στη νύχτα θα θέλεις να το πετάξεις από το μπαλκόνι (ναι θα υπάρχουν και αυτές οι στιγμές...) θα γράφεις 2 λόγια και θα ξεδίνεις...

έτσι σιγά σιγά γινόμαστε κι εμείς μαμάδες... Είναι ένας ρόλος που θέλει κι αυτός τον ρόλο του!

Kαλημέρα!

Ακριβώς όπως τα λες Ελένη!

(Λες να την τρομάξαμε την κοπέλα; Της έβαλα και πολύ διάβασμα!) :rolleyes:

myfavourite, με το καλό και όλα θα γίνουν, μην ανησυχείς!

Διαφημίσεις

Καλημερα

Με το καλο το μωρακι σου κυρια νανουρισμα. Να εμπιστευτεις το ενστικτό σου και ολα θα πανε καλα, οταν εχεις αποριες θα μπαινεις θα ρωτας... Υπαρχουν και εξειδικευμενοι συμβουλοι μπορεις να πας και απο τωρα σε καποιες συναντησεις τους, αλλα και μετα μαζι με το μωρο (τοτε που θα εχεις πραγματικες αποριες δλδ).

Μην αγχωνεσαι προκαταβολικα, ενα ενα τα θεματα θα σου ερχονται στη πορεια και τοτε θα το λυνεις. Απλα, τουλαχιστον τον πρωτο καιρο, μην ακους για προγραμματα, οτι το παιδι καλομαθαινει κτλ, αφιερωνεσαι αποκλειστικα στο μωρο και του κανεις ολα μα ολα τα χατηρια. Σιγα σιγα, αφου συνηθισεις την υπαρξη του παιδιου, θα βρειτε τους ρυθμους και το προγραμμα σας. Να ξερεις παντως οσο πιο ηρεμη εισαι εσυ, τοσο πιο καλα θα πανε ολα. Τωρα πως θα εισαι ηρεμη με τοσο καιρουρια πραματα δεν ξερω, να σου πω...

Οσο για βοηθεια... Ειναι δικοπο... Αμα εχεις ανθρωπο να σου πλενει, μαγειρευει, κανει δουλειες κτλ ΧΩΡΙΣ να σου λεει τι να κανεις και τι να μην κανεις τοτε ναι, ειναι υπεροχο να σε βοηθανε! Αμα εχεις καποιον ξερολα (εστω και απο ενδιαφερον) καλυτερα να τα κανεις ολα μονη σου και να σε βοηθαει μονο ο αντρας σου.

Επισης μη ασχολεισε τον πρωτο καιρο με δουλειες, καθαριοτητες κτλ, οταν κοιμαται το μωρο να πεφτεις και συ για υπνο, ο υπνος της μαμας μες στη μερα κανει πολυ καλο στην υγεια και στην ηρεμία όλων!

Ολα να πανε καλα σου ευχομαι!

Α, και το γαλα δεν σου κοβεται αποτομα, ουτε απο κουραση ουτε απο φοβο, ουτε απο πονο. Μονο απο αγνοια, αλλα και παλι δεν γινεται αποτομα! Οσο για το ποσο καιρο, αυτο ειναι καθαρα δικο σου θεμα. Μου εχουν κανει εμενα προγραμματικες δηλωσεις φιλεναδες μου (και η ιδια ειχα "στοχους" που δεν τηρηθηκαν) για το μεχρι ποτε θα θηλασουν... καμια δεν το τηρησε. Οποτε ξεκινα, και βλεπεις στη πορεια αν σου αρεσει, δεν σου αρεσει, σε κουρασει και βλεπεις μεχρι ποτε. Μπορει και να μην σου αρεσει καθολου και να το σταματησεις σε 2 μηνες, μπορει και να φτασει 4 ετων το παιδι και συ να μην λες να ξεκολλησεις. Ολα δεκτα και φυσιολογικα ειναι!

εδω με εστειλαν, εδω θα τα πω! εχω 3 μηνων κορη την ποια θηλαζω αποκλειστικα. τις τελευταιες 20 μερες περιπου δεν βαζει βαρος και η παιδιατρος μου συστησε ξενο για συμπληρωμα. τι μπορω να κανω μηπως μπορεσω να συνεχισω αποκλειστικο;

θελετε να σας γραψω και μετρησεις, ωραρια κτλ;

tjiq4rmof.png

ie9rz3l2j.png

εδω με εστειλαν, εδω θα τα πω! εχω 3 μηνων κορη την ποια θηλαζω αποκλειστικα. τις τελευταιες 20 μερες περιπου δεν βαζει βαρος και η παιδιατρος μου συστησε ξενο για συμπληρωμα. τι μπορω να κανω μηπως μπορεσω να συνεχισω αποκλειστικο;

θελετε να σας γραψω και μετρησεις, ωραρια κτλ;

vikitsa, να τη χαίρεσαι!

Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24874

και να απαντήσεις και στις ερωτήσεις που έχει εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23962 για να σε βοηθήσουνε καλύτερα!

Χαλόοοοοοο..

λεει κ φευγει τρεχάλαααααααα

Βικίτσα πρεπει να γίνεις πιο λεπτομερης. το καλύτερο θα είναι να κάνεις αυτά που ειπε η σοφή Σοφούκα.

Πάντως κ οι δικες μου από 3 μηνών κ μετα φρεναραν στην προσληψη βάρους..επερναν καπου 500 γρ το μήνα από τον 4ο κ μετα ..βεβαια τους πρωτους μηνες επαιρναν πάνω από κιλό οπότε λογικο κ το φρενο. Βεβαια πρωτα θα πρεπει να τσεκαρεις οτι οντως το παιδί τρεφεται καλα κ δεν εχει κ κατι αλλο που το εμποδιζει στην προσληψη βαρους όπως πχ ουρολοιμωξη.

Φιλια τσουπρεεςςςςςς...

Διαφημίσεις

επιτελους ευχαριστω αρχισα να ανησυχω πως δε θα απαντησει κανεις.

σοφουκα απαντω εδω και τρεχω μαλλον απο το χαλι μου ενω να εψαξα δεν τα εβρισκα ενω θυμομουν οτι τα ειχα διαβασει οταν ημουν εγκυος.

γιουπι δεν εχει κατι η μικρη ειναι απολυτα υγειης και εχω εννημερωθει οτι δεν βαζουν πολυ μετα τον τριτο, αλλο να το ξερεις κι αλλο να το παθαινεις εγω στεναχωριεμαι και η καμπυλη αν και ειμαι μεσα ακομη εχει κατεβει πολυ.

σας αφηνω παω να δω τις παραπομπες και θα σας κουτσομπολεψω αργοτερα!

ευχαριστω πολυ

tjiq4rmof.png

ie9rz3l2j.png

Kαλώς τα κορίτσια!άντε καινούργιο αίμα γιατί αν περιμέναμε να γίνουμε πολύτεκνες.... Σωθήκαμε! Για το βάρος δεν μπορώ να πω πολλά από πείρα αλλά τα λινκς της Σοφίας θα σας φανούν πολύτιμα!

Βάλαμε κουρτίνες στο σπίτι! Τέρμα το θέαμα! Οι γείτονες θα παραπονιούνται... Όχι κουρτίνες, ρόλλερ είναι και είναι ωραία!

Χαθεί την Κυριακή φεύγει για Μόσχα... Λέτε να κάνουμε κανένα πικνικ? άφρο τελικά θα φύγετε? σε 2 βδομάδες πάμε Μύκονο... Πρώτη φορά θα αφήσουμε τα παιδιά... Η Φίφη νομίζω θα αφηνιάσει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Το γάλα δεν κόβεται από την κούραση, κόβεται από λάθος χειρισμούς, αν δεν ακολουθείς το μωρό αλλά προσπαθείς να επιβάλεις ωράριο, αν δίνεις συστηματικά συμπλήρωμα κλπ.

Στο πρώτο παιδί ενώ θήλαζα με επιτυχία, επειδή τα ήξερα λάθος τα πράγματα, θεώρησα ότι δεν ήταν φυσιολογικό το γεγονός ότι το μωρό θήλαζε για μιάμιση ώρα, κοιμόταν για μισή ώρα και ξαναζητούσε να θηλάσει. Έτσι, μετά από 18 μέρες απόλυτα επιτυχημένου αποκλειστικού θηλασμού έδωσα συμπλήρωμα, το οποίο από εκεί και πέρα σταδιακά όλο και αυξανόταν (και το μητρικό λιγόστευε).

Έμαθα τυχαία στο 4ο παιδί μου περισσότερα και σωστότερα πράγματα από το φόρουμ που σου έβαλα το λινκ. Τώρα θηλάζω μαζί την 4η και 5η κόρη μου (δεν είναι δίδυμες).

Επειδή βλέπω ότι δεν γνωρίζεις πάρα πολλά και ότι επίσης στον περίγυρό σου δεν γνωρίζουν πολλά, ξεκίνα τώρα, άμεσα που έχεις χρόνο να ενημερώνεσαι, ώστε όταν θα έχεις με το καλό το μωράκι σου να μην θεωρήσεις ότι υπάρχει πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει ή αν υπάρξει πρόβλημα, να ξέρεις πού να απευθυνθείς για να σου δώσουν τη σωστή λύση και να σε βοηθήσουν.

Επειδή στο φόρουμ έχει πάρα πολλές πληροφορίες, καλύτερα να ξεκινήσεις από τα βασικά. Εδώ http://www.thilasmos.gr/ είχει πολύ σωστές πληροφορίες που διαβάζονται γρήγορα και εύκολα. Το ίδιο και εδώ http://pediatros-thes.gr/%ce%b8%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82/%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b8%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d/

Ό,τι απορία έχεις, μπορείς να ρωτάς στο άλλο φόρουμ το λινκ που σου έβαλα στο πρώτο μήνυμα.

Απίστευτο!!5 παιδάκια-να σου ζήσουνε!!

'Εχω διαβάσει το βιβλίο του κυρίου απο το site που μου έδειξες, διάβασα και αρκετά στο φόρουμ αλλά όλο νιώθω οτι τπτ δεν ξέρω!!:?

Για τη διατροφή δεν ήξερα πολλά,γιαυτό ρώτησα.Οπότε θα το βάλω όσο πιο σύντομα στο στήθος,θα το θηλάζω χωρίς ωράριο κ όσο θέλει,κι αν έχω καμιά απορία θα ρωτάω εσάς εδώ!!!;)

Όσο για τη βοήθεια, μην αγχώνεσαι, μπορείς να θηλάσεις αποκλειστικά ακόμα κι αν δεν έχεις βοήθεια.

Βοηθάνε πολύ οι μαλακοί μάρσιπποι αγκαλιάς (ψάξε στο ίντερνετ και θα δεις πολλά, τα μωράκια εκτός από πολύωρο θηλασμό στην αρχή θέλουν και πολλή ώρα αγκαλιά και ένας μαλακός μάρσιππος σε βοηθάει να το έχεις αγκαλιά έχοντας τα χέρια ελεύθερα για να κάνεις κάποια δουλειά), καθώς και το να μάθεις να θηλάζεις ξαπλωμένη για να ξεκουράζεσαι.

Αγόρασα μάρσιπο απο τη Στέλλα,ένα ring sling,αλλά θα μπορώ να κάνω δουλειές με τη μπέμπα αγκαλιά ή θα της δώσω καμία κατά λάθος?:shock:

χαχαχχααχ βρε ας τα καταφέρω να θηλάσω,που μου λένε όλοι οτι δεν θα τα καταφέρω,κι ας γκρινιάζω όσο θέλω!

Kαλημέρα!

Ακριβώς όπως τα λες Ελένη!

(Λες να την τρομάξαμε την κοπέλα; Της έβαλα και πολύ διάβασμα!) :rolleyes:

myfavourite, με το καλό και όλα θα γίνουν, μην ανησυχείς!

Δεν τρόμαξα ρε συ,αγχώνομαι η αλήθεια λίγο!

Καλημερα

Με το καλο το μωρακι σου κυρια νανουρισμα. Να εμπιστευτεις το ενστικτό σου και ολα θα πανε καλα, οταν εχεις αποριες θα μπαινεις θα ρωτας... Υπαρχουν και εξειδικευμενοι συμβουλοι μπορεις να πας και απο τωρα σε καποιες συναντησεις τους, αλλα και μετα μαζι με το μωρο (τοτε που θα εχεις πραγματικες αποριες δλδ).

Μην αγχωνεσαι προκαταβολικα, ενα ενα τα θεματα θα σου ερχονται στη πορεια και τοτε θα το λυνεις. Απλα, τουλαχιστον τον πρωτο καιρο, μην ακους για προγραμματα, οτι το παιδι καλομαθαινει κτλ, αφιερωνεσαι αποκλειστικα στο μωρο και του κανεις ολα μα ολα τα χατηρια. Σιγα σιγα, αφου συνηθισεις την υπαρξη του παιδιου, θα βρειτε τους ρυθμους και το προγραμμα σας. Να ξερεις παντως οσο πιο ηρεμη εισαι εσυ, τοσο πιο καλα θα πανε ολα. Τωρα πως θα εισαι ηρεμη με τοσο καιρουρια πραματα δεν ξερω, να σου πω...

Οσο για βοηθεια... Ειναι δικοπο... Αμα εχεις ανθρωπο να σου πλενει, μαγειρευει, κανει δουλειες κτλ ΧΩΡΙΣ να σου λεει τι να κανεις και τι να μην κανεις τοτε ναι, ειναι υπεροχο να σε βοηθανε! Αμα εχεις καποιον ξερολα (εστω και απο ενδιαφερον) καλυτερα να τα κανεις ολα μονη σου και να σε βοηθαει μονο ο αντρας σου.

Επισης μη ασχολεισε τον πρωτο καιρο με δουλειες, καθαριοτητες κτλ, οταν κοιμαται το μωρο να πεφτεις και συ για υπνο, ο υπνος της μαμας μες στη μερα κανει πολυ καλο στην υγεια και στην ηρεμία όλων!

Ολα να πανε καλα σου ευχομαι!

Α, και το γαλα δεν σου κοβεται αποτομα, ουτε απο κουραση ουτε απο φοβο, ουτε απο πονο. Μονο απο αγνοια, αλλα και παλι δεν γινεται αποτομα! Οσο για το ποσο καιρο, αυτο ειναι καθαρα δικο σου θεμα. Μου εχουν κανει εμενα προγραμματικες δηλωσεις φιλεναδες μου (και η ιδια ειχα "στοχους" που δεν τηρηθηκαν) για το μεχρι ποτε θα θηλασουν... καμια δεν το τηρησε. Οποτε ξεκινα, και βλεπεις στη πορεια αν σου αρεσει, δεν σου αρεσει, σε κουρασει και βλεπεις μεχρι ποτε. Μπορει και να μην σου αρεσει καθολου και να το σταματησεις σε 2 μηνες, μπορει και να φτασει 4 ετων το παιδι και συ να μην λες να ξεκολλησεις. Ολα δεκτα και φυσιολογικα ειναι!

Δυστυχώς η μόνη διαθέσιμη βοήθεια είναι απο άτομο που θα θέλει σε αντάλλαγμα το προνόμιο του τύπου θα έχω γνώμη μες το σπίτι κ το μωρό/θα έρχομαι όποτε θέλω κ εννοείται θα περιποιούμαι κ το μωρό σαν τη μάνα,οπότε άκυρη αυτή η βοήθεια :cry:

Χαίρομαι που η κούραση δεν παίζει ρόλο στο γάλα κ την παραγωγή του!

Θα ήθελα να θηλάσω πολύ πολύ καιρό,πιστεύω οτι θα κάνει πολύ καλό στο μωράκι μου,δεν μου αρέσει καθόλου η σκόνη!!

Να μαι κι εγω! Θηλασα τη μικρη μου 17 μηνες και σταματησαμε λογο δικης μου αρρωστιας :(. Τωρα περιμενω το γιοκα μου!

Γιατί δεν τα λες βρε??Να μου δώσεις και συμβουλές??

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Μόσχα? Μύκονο?? Με τον πόνο μας παίζεις??

Κουζίνα-μπάνιο είναι οι βόλτες μου :tongue:

Καλως ήρθατε νεες μανούλες!!!!!

Εμενα το σλίνκ δεν με βόλεψε...το μεϊ ταϊ όμως αξιζει τα λεφτά του..

Βικιτσα για να δουμε τι θα σου πούνε οι πιο διαβασμενες..

Δεν προλαβα να κοιταξω εγω ακόμη...

Φιλιαααααααααααα

χαχαχχααχ βρε ας τα καταφέρω να θηλάσω,που μου λένε όλοι οτι δεν θα τα καταφέρω,κι ας γκρινιάζω όσο θέλω!

Γιατί δεν τα λες βρε??Να μου δώσεις και συμβουλές??

ΩΧ νομιζα οτι το ειχα πει στο "2ο 3μηνο" αλλα μπορει να εκανα λαθος!

Κι εμενα μου λεγαν δεν θα μπορεσω, γιατι λεει ειχα μικρο στηθος, μισο νουμερο ειναι αλλα οσο γαλα χριαστει το παραγει οπως ολα! Μεχρι και οτι πιναει η μικρη και μου φεραν μπιμπρερο με σκονη στο νοσοκομειο (τελικα το ηπια εγω :Ρ 24 ωρες ειχα να φαω!) και ηταν σαν νερο με αλευρι η γευση του... Σε φορουμ δεν ειχα μπει και βοηθεια δεν ειχα απο κανενα που να ξερει (δεν ειχα και ιντερνετ τον πρωτο μηνα), το καταφερα, πιστευω, μονο με τη σκεψη οτι αν δεν μπορουσαμε ολες (δεν μιλαω για ορμονικα και τετια προβληματα φυσικα) δεν θα ηπιρχαν ανθρωποι! Ετσι πεισμωνα! Πισμα και αφου μπορεις ενημερωση θελει (για να ειναι ποιο ευκολο), τιποτα αλλο! Α συγνωμη... θελει να σε και μαμα... οι πεθερες δεν μπορουνε!!! (αν και εκει υπαρχει... παραθυρακι) ΧΑΧΑΧΑ

Οτι θελεις ρωτα ελευθερα, μετα τον πρωτο μηνα το εψαξα αρκετα ;)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...