Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ρε Σοφάκι τι πακέτο έφαγες; Πως την πάλεψες παιδάκι μου με τέτοιους πόνους και τόσα κουτσουβελα;

Να σου πω, στο τσακ ήμουνα να σου φέρω την Αριστέα να τη θηλάζεις, γιατί δεν πίνει ούτε από μπιμπερό, ούτε από ποτηράκι που πίνει το νερό μια χαρά, ούτε έτρωγε φαγητό όταν την κράταγε η αδελφή μου κάτι ώρες που έλειπα για εξετάσεις κλπ. Κατά τα άλλα, όσο πόναγα, λούφαζα στο κρεβάτι μαζί με τη μικρή και κοιμόμουν θηλάζοντας (άγια ξαπλωτή στάση)!

Τώρα περιμένω να πέσει η πέτρα μόνη της, γιατί οι γιατροί δεν θέλουν να μου κάνουν λιθοτριψία, γιατί θα γίνει λέει με ακτινοσκόπηση και θα πρέπει και καλά να διακόψω τον θηλασμό για κάποιες (άγνωστο πόσες) μέρες. Βέβαια η http://www.eeae.gr/gr/index.php?fvar=html/president/_info_preg άλλα λέει (πήρα και τηλέφωνο, με διαβεβαιώσανε ότι με ακτινογραφία και ακτινοσκόπηση μπορείς να θηλάσεις άμεσα), αλλά οι δόκτορες δεν τα γνωρίζουν αυτά γμτ. Τώρα έχω από την Παρασκευή που δεν πονάω, αλλά η πετρούλα είναι εκεί και καραδοκεί και ένα άγχος το έχω μη με πιάσει κανένας σφάχτης όταν θα είμαι έξω με τις μικρές και πού θα σταθώ... Μιλάμε δεν παίζεται αυτός ο πόνος!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γεια σας!

Είμαι σχεδόν 37 εβδ. κι όπως καταλαβαίνετε όπου να ναι γεννάω!επειδή προσπαθώ να οργανώσω το ψυγείο μου και τη διατροφή της οικογένειας για το σαραντισμό,μπορείτε να μου πείτε τι περίπου να τρώω όσο θηλάζω?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Κορίτσια γεια σας!

Είμαι σχεδόν 37 εβδ. κι όπως καταλαβαίνετε όπου να ναι γεννάω!επειδή προσπαθώ να οργανώσω το ψυγείο μου και τη διατροφή της οικογένειας για το σαραντισμό,μπορείτε να μου πείτε τι περίπου να τρώω όσο θηλάζω?

Με το καλό!

Ό,τι θέλεις μπορείς να τρως. Παρακολουθείς το μωρό (συμπεριφορά και κενώσεις, χρώμα και σύσταση) και αν χρειαστεί τότε μόνο αποκλείεις τροφές. Το νούμερο ένα αλλεργιογόνο είναι συνήθως τα αγελαδινά γαλακτοκομικά, αλλά δεν χρειάζεται να διακόψεις προκαταβολικά, μόνο αν ενοχλούν το μωρό. Θα προσέχεις σημάδια όπως πράσινα κακά, βλέννες στα κακά ή και αίμα στα κακά του μωρού, καθώς και πολύ έντονους κολικούς.

Αααααν σου συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα δεις τι θα κόψεις!

Κατά τα άλλα τρως τα πάντα, λίγο προσοχή στη σοκολάτα γιατί μπορεί να φέρει υπερδιέγερση στο μωρό. Δεν χρειάζεται να τρως σουπες ή να πίνεις μπύρα για να έχεις γάλα, βάζεις το μωρό στο στήθος όποτε ζητάει και όσο συχνά χρειάζεται (ακόμα και αν θήλαζε για 1 ώρα και μετά από 5 λεπτά ξαναζητήσει) και θα έχεις γάλα.

Τώρα για την οργάνωση του ψυγείου, θα ήταν πολύ χρήσιμο να φτιάχνεις αυτό το διάστημα φαγητά που καταψύχονται στη διπλή ποσότητα και να τα φυλάς ώστε να έχεις έτοιμο φαγητό για τις δύσκολες μέρες που δεν θα προλαβαίνεις, καθώς και να φτιάχνεις διπλή ποσότητα από σάλτσες κλπ ή να έχεις έτοιμους πλασμένους κεφτέδες, μπιφτέκια κ.λπ. Θα σου φανούν πολύ χρήσιμα τον πρώτο μήνα!

Πολλά έγραψα ε;:rolleyes:

Διαφημίσεις

Σοφακι περαστικα μωρε , τι ητανπαλι κ τουτο που σε βρηκε!! Αλλα δεν μασας εσυ, δεν εχεις μασησει σε τοσα εδω θα κολωσεις?Παραστικα κ αγυριστα κοριτσακι κ οσο το δυνατον πιο γρηγορα!!

Λεγκω ΘΕΟΣ ο Σοζω γι αακομα μια φορα!!!!

Μια και λέτε για eurovision εμένα ένα απ'τα πολύ αγαπημένα μου ήταν αυτό

kva951_ov0s

αχ τι ωραίο! μου θυμίζει μανο νεγρα και ρυθμους σκα! σουπερ! δεν το θυμόμουν γιατί τοτε ζουσα Αγγλία και το είχανε όλοι χεσμένο το θέμα...

Καλά φοβερή ατάκα ο Θοδωρής!:D:D

Χρόνια πολλά Λέγκω, ΕλένηΚατ, και στον Κωστάκη και τον Κωνσταντίνο!

Να σας χαιρόμαστε όλους!

Χρόνια πολλά Ελένες!!! Πολύχρονες και χαρούμενες πάντα!

Χρόνια πολλά και στους Κωστήδες σας, είτε είναι βλαστάρια, είτε στεφάνια, πατεράδες κλπ. κλπ., να τους χαίρεστε!!!

Ρε συ Σοφούκα, τι λούκι περνάς βρε κορίτσι. Περαστικά και γρήγορα!

Πάντως εγώ που επίσης η Μυρτώ δεν έχει πιει ποτέ της από άλλο σκευος εκτός από το δικό μου (μπουαχαχα) όταν χρειάστηκε να λείψω και μάλιστα θα έπρεπε να κοιμηθεί για βράδι χωρίς εμένα, πήγα και πήρα μια κρέμα δημητριακών της Ηumana, η μόνη που βρήκα χωρίς ζάχαρες κλπ. που την ανακατεύεις και μόνο με νερό αν θες και όχι με γάλα. Αυτο το τελευταίο το ήθελα γιατί έχω τσακωθεί άσχημα με το θήλαστρο και δεν ήθελα να αντλήσω. Για βραδυνό λοιπόν της έφτιαχνε ο Τ. μια τέτοια, την έτρωγε, κοιμότανε και μόλις γυρνούσα από τη δουλειά την θήλαζα κανονικά. Μπορεί και να μην ηταν η καλύτερη λύση πάντως το παιδί τη δέχτηκε άνετα και δεν μπλέχτηκε σε καμία φάση. Βέβαια μόνο 1 φορά την εβδομάδα χρειαζόταν οπότε οκ...

Λοιπον άσχετο... πηγαίναμε σάββατο τσάρκα και ο κολετσομαν είχε βάλει 902 και ακουγεται η διαφήμιση που λέει κάτι του στυλ "ο λαος να πάρει τον πλουτο στα χέρια του" περνάει ένα λεπτό και ακουγεται ο θοδωράκης να λέει "είπε μονο για τον πλούτο και όχι για τον μίκυ". Αχουουουου το βλαστάρι μου, παιδι κουμπι χαχαχαχα

Χαχαχ κι αν εσύ εχεις IQ αχιβάδας εγω που διάβαζα αυτό και νόμιζα ότι στο ραδιόφωνο μετά τον εκφωνητή έβγαινε ο ΜΙΚΗΣ ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ και ελεγε κάτι για τον πλούτο και το εαυτό του;;;; Παίζω πλέον σε άλλες πίστες, έτσι; Κάτι σε IQ αμοιβάδας μάλλον...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Χαχαχ κι αν εσύ εχεις IQ αχιβάδας εγω που διάβαζα αυτό και νόμιζα ότι στο ραδιόφωνο μετά τον εκφωνητή έβγαινε ο ΜΙΚΗΣ ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ και ελεγε κάτι για τον πλούτο και το εαυτό του;;;; Παίζω πλέον σε άλλες πίστες, έτσι; Κάτι σε IQ αμοιβάδας μάλλον...

Xαχαχαχχχχ! Με πέθανες βρε παιδί μου με τον Θοδωράκη!!!! Καλά, έχουμε σπάσει τα κοντέρ μέτρησης του IQ εδώ μέσα μου φαίνεται!

Μωρέ μια χαρά τρώει η μικρή όταν είναι μ' εμένα, αλλά τι να σου κάνει κι αυτή που 7 μήνες τώρα δεν την έχω ξαναφήσει ποτέ; Ούτε έχει δοκιμάσει γάλα αλλιώς, μια φορά μόνο πριν 2 μήνες έλλειψα πάλι 1 ώρα, τότε την κράταγε ο μπαμπάς της και τα αδέλφια της, την πρώτη μισή ώρα ήταν μια χαρά αλλά μετά ήθελε γάλα (τότε δεν έτρωγε ακόμα στερεές) και φυσικά το μπιμπερό ούτε να το φτύσει! Τι να σου κάνει κι αυτή η έρμη, είμαστε εντελώς αυτοκόλλητες! Με την αδελφή μου έκατσε μια χαρά για λίγη ώρα, αλλά όταν χρειάστηκε θηλασμό κι η αδελφή μου της έδινε κρέμα βρώμης με δαμάσκηνο που τρελλαίνεται ή γάλα σε ποτηράκι την έπιασαν τα διαόλια της τη μικρή. Τα ίδια είχα και με την Ευτυχία που δεν την άφηνα ποτέ αν χρειαζόταν μια φορά στους τόσους μήνες να την κρατήσει κάποιος. Μόνο αν γίνεται κάτι ρουτίνα, τακτικά, συνηθίζουν.

Διαφημίσεις

Χα χα χαααααααα

με πεθανατε με το θοδωρακη κ τον Θεοδωρακηηηηηηηη..

χα χααα γεια σου ρε Ντανσεμ!!

Κ εμενα μου ειπε σημερα οτι θελει να ειναι στο σπίτι κ να την προστατευει ο Γκουφη :confused: κ οχι η μαμα της επειδη ο γκουφη ειναι ψηλος κ θα φτανει να της δινει τα διαφορα που ζηταει κ ειναι ψηλα!!(να δω τι θα καταλαβει η Ντανσεμ τωρα με τον γκουφη!!!!!!!!!!!)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Κοριτσια αγορια μαμαδες συζυγοι γιοι!!Να σας χαιρονται αυτοι που σας αγαπανε!!!!

Κ με εμενα ειναι αυτοκολλητακι κ οταν χρειαστηκε να την αφησω 2 φορες για να παω στο γιατρο εμεινε νηστικη..........

ΦΙΛΙΑ στα κουρασμενα σας εγκεφαλικα κυτταρα!!!!!!!

Με το καλό!

Ό,τι θέλεις μπορείς να τρως. Παρακολουθείς το μωρό (συμπεριφορά και κενώσεις, χρώμα και σύσταση) και αν χρειαστεί τότε μόνο αποκλείεις τροφές. Το νούμερο ένα αλλεργιογόνο είναι συνήθως τα αγελαδινά γαλακτοκομικά, αλλά δεν χρειάζεται να διακόψεις προκαταβολικά, μόνο αν ενοχλούν το μωρό. Θα προσέχεις σημάδια όπως πράσινα κακά, βλέννες στα κακά ή και αίμα στα κακά του μωρού, καθώς και πολύ έντονους κολικούς.

Αααααν σου συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα δεις τι θα κόψεις!

Κατά τα άλλα τρως τα πάντα, λίγο προσοχή στη σοκολάτα γιατί μπορεί να φέρει υπερδιέγερση στο μωρό. Δεν χρειάζεται να τρως σουπες ή να πίνεις μπύρα για να έχεις γάλα, βάζεις το μωρό στο στήθος όποτε ζητάει και όσο συχνά χρειάζεται (ακόμα και αν θήλαζε για 1 ώρα και μετά από 5 λεπτά ξαναζητήσει) και θα έχεις γάλα.

Τώρα για την οργάνωση του ψυγείου, θα ήταν πολύ χρήσιμο να φτιάχνεις αυτό το διάστημα φαγητά που καταψύχονται στη διπλή ποσότητα και να τα φυλάς ώστε να έχεις έτοιμο φαγητό για τις δύσκολες μέρες που δεν θα προλαβαίνεις, καθώς και να φτιάχνεις διπλή ποσότητα από σάλτσες κλπ ή να έχεις έτοιμους πλασμένους κεφτέδες, μπιφτέκια κ.λπ. Θα σου φανούν πολύ χρήσιμα τον πρώτο μήνα!

Πολλά έγραψα ε;:rolleyes:

Τι λες τώρα???!! Με βοηθάς!!

Απλά ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τροφές που υποβοηθούν την παραγωγή γάλακτος!Θέλω πολύ να θηλάσω!!

Το σκέφτηκα αυτό που λες (να καταψύξω) αλλά έχοντας μικρή κατάψυξη μόνο μπιφτέκια μπορώ ρε γμτ!!:?

Τα όσπρια τελικά πρέπει να αποφεύγονται όπως μου λένε?Καφέ να πίνω??Και τέλος πώς θα καταλαβαίνω οτι θέλει κι άλλο γάλα αν πριν 5 λεπτά τελείωσα το τάισμα όπως λες???Θα κλαίει???:oops::oops::oops:

Είμαι άσχετη εεεε??

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Τι λες τώρα???!! Με βοηθάς!!

Απλά ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τροφές που υποβοηθούν την παραγωγή γάλακτος!Θέλω πολύ να θηλάσω!!

Το σκέφτηκα αυτό που λες (να καταψύξω) αλλά έχοντας μικρή κατάψυξη μόνο μπιφτέκια μπορώ ρε γμτ!!:?

Τα όσπρια τελικά πρέπει να αποφεύγονται όπως μου λένε?Καφέ να πίνω??Και τέλος πώς θα καταλαβαίνω οτι θέλει κι άλλο γάλα αν πριν 5 λεπτά τελείωσα το τάισμα όπως λες???Θα κλαίει???:oops::oops::oops:

Είμαι άσχετη εεεε??

Tίποτα δεν πρέπει να αποφεύγεται προκαταβολικά! Μόνο αν παρατηρήσεις ότι είναι πιο ανήσυχο το μωρό μετά από κατανάλωση κάποιου τροφίμου το κόβεις. Και καφέ μπορείς να πίνεις με μέτρο και να παρατηρήσεις το μωρό αν του φέρνει υπερένταση ή όχι.

Την παραγωγή γάλακτος βοηθά το μωρό που θηλάζει συχνά και ανεμπόδιστα, χωρίς ωράριο. Το βάζεις να θηλάσει με τα πρώτα σημάδια πείνας (δείχνει ανήσυχο, κάνει θηλαστικές κινήσεις ή πιπιλάει τα χέρια κλπ, το κλάμμα είναι ένδειξη ότι πεινάει πολύ).

Το αν θέλει κι άλλο γάλα θα το καταλάβεις μην ανησυχείς! Γενικά, όταν θα κλαίει θα το βάζεις στο στήθος πάντα στην αρχή. (ρίχνε και καμιά ματιά μήπως έχει και κακάκια:)). Είναι πολύ συχνό τον πρώτο καιρό να θηλάζει πολλή ώρα, να κοιμάται στο στήθος και μόλις πας να το αφήσεις στο κρεβάτι να κλαίει. Απλά θα το ξαναβάζεις στο στήθος.

Αν θέλεις πολύ να θηλάσεις και δεν ξέρεις πολλά, μπορείς να διαβάσεις σχετικά στο http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=89

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...