Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ευχαριστουμε για τις ευχες κορες!

Γιουπι, αυτο ειναι το θεμα με τις βαφτισεις, αμα πεις να το κανεις εμπλεξες, δεν μπορεις να το ψιλο-βαφτισεις...

Λεγκουιν, σκεφτεστε να επιχειρησετε;;;

Λοιπον το φουστανι το εφτιαξα, αλλα ο καλος μου μου ειπε οτι ειναι λιγο κουλο και ψαρωσα, δεν το εβαλα. Εβαλα μια φουστα ασχετη. Μου εφερε η αδερφη μου ενα φουστανι ζαρα κιντς απο τη βαφτιστηρα της για οταν μεγαλωσει η Σεμελη, αλλα ηταν τεραστιο και βαρεθηκα να το φυλαω για χρονια, ειχε και ηλιθιο σχεδιο κι εναν φιογκο νααα... Τελος παντων το πρωι της βαφτισης το πετσοκοψα, του εφαγα το πανω μερος και το φορεσα για φουστα με μια μπλουζα που ειναι και θηλασμος-φρεντλι και καθαρισα!

Ελεν, με κολλησες με το θερμομιξερ, καπου το ειχα ακουσει αλλα δεν ηξερα τι κανει, μπηκα να δω και βρεθηκα να χαζευω βιντεο μαγειρικης στο γιουτιουμπ ολη νυχτα... Ωραιο ματζαφλαρι, αλλα πανακριβο!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, καλησπέρα!

Σας διαβάζω όσο μπορώ αλλά ετεροχρονισμένα... Τώρα είδα γνωστές λέξεις πρόσφατες και έτρεξα να μπω:)

Το θερμομίξ το έχει η θεία μου και η πεθερά μου κι έχω βαρεθεί ν' ακούω γι' αυτό. Αν δεν ήμουν πνεύμα αντιλογίας (και αν ήταν και το σπίτι μας πιο μεγάλο) σίγουρα θα το είχα πάρει, με τόσα διθυραμβικά που μου λένε κάθε φορά. Φαίνεται καλό με λίγα λόγια.

Όσο για τον ergo, νομίζω ότι είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει από τότε που έμεινα έγκυος (ευχαριστώ, Αθηνά!). Η μικρή (είναι τώρα 21 μηνών) έχει μεγαλώσει εκεί μέσα. Επειδή είχε παλινδρόμηση έτρωγε, κοιμόταν, όλα μέσα τα έκανε, αφού έκλεισε τους 4 μήνες. Τον έχω βρει απίστευτα ξεκούραστο και ακόμα τον χρησιμοποιώ συνεχώς για βόλτες. Ναι, αυτό με τα μαλλιά ισχύει, αλλά έμαθα πια:)

Καλή συνέχεια σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Γιούπι πως θα την πείτε? Θα είμαστε συνονόματες τελικά?:D

Για τον μπουφέ, επειδή και εγώ πέρασα μια κρίση πανικού που είχα πει θα τα κάνω όλα μόνη μου με βοήθεια από γιαγιάδες και μερικές φίλες, απ΄ρολα αυτα το θεμα ηταν η συντηρηση των φαγητων να μην χαλασουν μεσα στη ζεστη και των ποτων να ειναι παγωμενα, και το στησιμο εκει πρωι πρωι και γενικα πολυ μανουρα μου φανηκε, και ακριβα αφου θα αγοραζα και ετοιμες πολλες πιτες...ετσι εκλεισα αν catering με τα ελάχιστα, τα απολυτως απαραιτητα ετσι ωστε να μπορω να τους κλεισω και θα παω και εγω χαλακρή και κυρία ότι άλλο θα κάνουμε...το κόστος είναι συγκρίσιμο με το αν το έκανα όλα μόνη μου γιατι να αγορασεις πιτε παει 20-25 ευρω η μια και επιπλεόν υλικά και αναψυκτικά κλπ ...

εσύ αν δεν θέλεις να κεράσεις, μπορείς να κάνεις έναν μικρό μπουφέ μόνο με γλυκά και αναψυκτικά...απόγευμα είναι η βάφτιση?

Gia πεσ για πες.....λεπτομερειες,τιμες κτλ..πρωι θα την βαφτισουμε..11κ30!!!

ναι μωρε θα χαλαρωσω δεν γινεται αλλιως..αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη........

Για το ονομα το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειμαστε τελειως σουργελα οικογενειακως...δηλαδη..ο Ν θελει Μυρσινη κ μου μπλοκαρει ολα τα αλλα με ξινισμενα μουτρα..εμενα το Μυρσινη μου φαινεται καπως..δηλαδη σκεφτομαι στα 15-25 που θα συστηνεται σε κανενα γκομενο κ το ονομα δεν ειναι πολυ..πως να πω..εμπορικο ρε παιδακι μου...μου φαινεται θα το κανει τιποτα Μέρσυ εκει στα 15 κ θα τραβαω τα μαλλια μου...

Η Λ εχει κολλησει κ την συστηνει σε ολο τον κοσμο Ισμήνη...εμενα παλι μου κολλανε πιο καλα το Κλειω, Ελλη, αλικη μετα Ισμηνη κ μετα Μυρσινη που θελει το στεφανι..

Ειμαστε απαραδεκτοι..σε20 μερες βαφτιζεται............

ουυυυυυυπς ξυπνησε η ανωνυμους

Διαφημίσεις

Νομιζω ότι όταν η μικρή είναι 16 θα είναι πολλές οι Μυρσίνες και θα είναι ένα όμορφο αλλά και συνηθισμένο όνομά. Δεν θα θέλει να το αλλάξει εννοώ! Και το Κλειώ είναι ωραίο βέβαια. Βάλτε κλήρο!!χαχαχα

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ναι, όντως γιουπακι ενδεχομενως να ειναι ιδιο αλλα όχι ποιοτικως αντίστοιχο ειναι πολι λιγα, ιδιως αν το πηρες καινουργιο....

Το θερμομιξ τοε χω δει αλλα ρε κοριτσια ... θες γερανο να το βαζωβγαζεις χαχαχαχα εκτος κι αν εχει τον γαματο παγκο και πολυ χωρο...

Παντως κι εγω που εχω κουζινομηχανη που ανακατευει, κοβει, ραβει, κανει χυμους, κλπκλπκλπ ολαααααααα την χρησιμοποιω ελαχιστα, μονο για να κοβω λαχανο προς το παρον και κανα ζυμωμα ψωμιου.... αλλα εγω ειχα δωσει μονο 140 ευρω σε καμια περιπτωση τοσα....

και εχω και ενα μιξερ καλο της κενγουντ παλι ιδια τιμη νομιζω και καλυπτεσαι σε όοοολα....(εκτος απο το μαγειρεμα)

Τωρα ο νεος μου στόχος ειναι ο ατμοκαθαριστής.... λεω να παρω εναν, γιατι γλιτωνεις πολλα χημκά, και ειναι σουπερ βολικο και γρηγορο....και περνας και λουτρινα και τοιχους και κουζινες, μπανια, πατωματα τζαμια, χαλια, τα παντα .... σε ενα 20λετακι εχεις φρεσκο σπιτι χαχαχαχαχα

επίσης 100 ευρω περιπου εχει ενας καλός πχ της κερχερ.

θα δουμε το αφηνω προς το παρον, να παρω πρωτα το πδηλατακι μου μην μας πεσουν ολα μαζι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Αθηνά, τέλειο το τραγουδάκι! Χαραμίζεται στη γιουροβίζιον!

Σας έχασα, γιατί έχω πέτρα στο νεφρό και έχω ψοφήσει στους κολικούς τις τελευταίες μέρες! Φιλάκια σε όλες!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

όντως χαραμίζεται!

Σοφάκι στο αφιερώνω να πάρει λίγο απο τον πόνο εύχομαι η μουσικούλα! κανα εδω το επισημο....στα αλβανικα, ακόμα και το βιντεο ειναι υπεροχο.

v9zIP4FA-1Y

Περαστικά!!! Αντε παλιοπέτρα κατέβα!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

εληφθη το πμ Τζεν!!!Μερσιιιιιιιιιι.........!!!!!!!!

Βρε γιουροβιζιον φρικ δεν μπορω να ακουσω τα τραγουδια γιατι θα ξυπνησω τα μουλακ..αληθεια ειναι ωραιο το τραγουδι???!!!!!!!

Περαστικα Σοφουκι...ουτε ψυλλος στον κορφο σου λεμε δεν θα ηθελα να ειμαι..πω πωωωωωωωωωω...........ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑ!!!

Ετοιμαζομαι για βολτα σε σπιτι φιλων που δεν εχουν παιδια που θα ειναι κ αλλοι φιλοι τους ολοι χωρις παιδια..ελπίζω να μη συμβαλω κιαλλο στην υπογεννητικοτητα της Ελλάδας μετα από αυτα που θα δουνε.....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...