Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντανσεμ, να καμαρωνετε την Μυρτω σας ευτυχισμενη- και την Σεμέλη σας επίσης- με την ευκαιρια! Οντως πρεπει αν τα καταργησουμε αυτα τα μυστηρια, πολυ βασανο...

Άφρο, μην ξεχνάς να μου δώσεις τα POI της μαγευτικής Καρδίτσας!

Λέτε να πάρω και κανένα λέξο μαζί μου?

τι τα θες τα λεξο παιδι μου, φοβασαι μη παθεις υπερβολικη μαμακιαση? Κουραγιο ενα ΣΚ ειναι... Οδηγει η μαμα? Να πινεις τσιπουρακια (με γλυκανισο ομως) και εχει και σουπερ κρασάκια.

Τι ειναι τα ΡΟΙ? Να μιλησουμε στο τηλ να σου πω ή μαλλον θα σου στειλω μνμ για να τα εχεις και γραμμενα αλα lonely planet και μαλιστα με online υποστηριξη! Θα πατε και στην πολη ή μονο πανω?

Κριμα που δεν μπορουμε και μεις τωρα...

Tι λέτε καλέ, δεν καταλαβαίνω τίποτα!

Έχει γίνει το μυαλό μου κουρκούτι, αποφάσισα στα γεράματα να μάθω άλλο πρόγραμμα και έχω ζαβλακωθεί...........

Πολλές πολλές ευχές για τη Μυρτούλα, Δανάη θέλω να δω φωτογραφίες! Το φόρεμα το έφτιαξες τελικά;;;;;

Διαφημίσεις

Γεια σας φανταστικές φιλενάδες μου... μπήκα να πω ένα καλησπέρα

Δαναακο μου με γεια και επισήμως το ονοματάκι σας! Για πες καυτες λεπτομέριες για τη φουστα... μάγεψες;

Λενιω που πας παιδι μου πάλι;

Ουφ αδυνατον να γράψω διαμαρτυρεται το τερατακι... εφυγα

Μόλις τελείωσε η επίδΕιξη θερμομίξερ! Μου φτιάξαν ένα σωρό πράγματα! Ωραίο είναι... Το έχει καμία; Έδωσα και τις καλές μου φιλενάδες... Δειτε το σαν το μαγείρεμα μιας μέρας! Άλλη δουλειά δεν έχω θα μου πείτε!

Μη με βρίσετε!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα... πωπω ερημια! Ή που θα λυσσατε και δεν θα σας προλαβαίνω όπως τις προηγουμενες μέρες με τις εκλογες ή που θα εξαφανίζεστε...

Τι είναι το θερμομίξερ καλε; Τουλάχιστον να μην με περάσουν για άσχετη :-)

Εγω τρέξιμο με τους ντοκτορους του θοδωρη αλλά καταλήξαμε επιτέλους κάπου. Και επισης έχω ξαμοληθει και μαζευω χαρτια για εσπα και για τριτεκνια... κακος χαμος, απιστευτη χαρτουρα. Και σε όλα αυτά είναι το μυρσινάκι που είναι πλέον ανθρωπάκι μεγάλο και θέλει τα οπα της, θέλει τις τρέλες της, θέλει τις τσαρκες της με γιοταχι γιαυτό είμαστε και τα πρωινα που αλλου κουνιες.

Εφυγα για οαεδ και εφορια φιλω σας

Αντε μπηκα κ εγω που εχω τις κλειστες μου!!!!

Καλημερες περες για πέρες!!

Τι νεα??

Εγω ειμαι στην τελικη ευθεια με βαπτισεις...κ εχω πολλλλλλα νευρα..

μου εχουν κατσικωθει καποιοι καλεσμενοι από μονοι τους...ρωτανε ποτε ειναι η βαπτιση κ οταν τους απανταμε λενε α ωραια να μην κανονισω τιποτα για τοτε...τι τους λες????Αναγκαστικα θα τους καλεσω κ αυτους ντρεπομαι αφου αυτοπροσκληθηκαν να τους γραψω...Συνολο θα ειμαστε μεγαλοι μικροι 70 ατομα..εχω μεγαλο σοϊ...

Επίσης με στεναχωρει οτι θα ερθουν ανθρωποι απο Λειβαδια κ αφου δεν θα κανω τραπεζι ή κετερινγκ θα φυγουν νηστικοι κ ταλαιπωροι... κ ειναι ανθρωποι πολυ πολυ αγαπημενοι μου....

Ειπα να φτιαξω μερικα τυροπιτοειδη για να τους δωσω εξω από την εκκλησια αλλα μου λενε οι δικοι μου να κανω κετερινγκ καλυτερα αφου θα μου κοστισει το ιδιο..δεν ξερω ρε παιδια..εγω δεν ηθελα να κανω τιποτα κ εκανα μονο κ μονο επειδη εχω βαφτισει κ τη Λ...πως εμπλεξα τωρα ετσι???Εχετε καμμια ιδεα???

Α! για τον εργκο που ρωτατε... τον πηρα ολα καλα αλλα με δυσκολευει το κουμπωμα ψηλα στην πλατη... εχω ξεχεριαστει για να τον κουμπωσω κ εχω κ ξεμαλλιαστει γιατι ξεχναω να πιασω τα μαλλια κ...παντως απο το μει ται νοιωθω πως ειναι λιγο πιο ξεκουραστος σε μεγαλες αποστασεις..επισης με το μει ται ειμαι συναισθηματικα δεμενη με τον εργκο οχι ακομα...

Μου κοστισε γυρω στα 45 ευρω αν θυμαμαι καλα...μια κοπελα μου ειπε πως με τετοια τιμη κ αφου το πηρα απο ταϊβαν θα ειναι σιγουρα μαϊμουδια αλλα εγω δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο....

Αλλα νεα..Α!Η ζουζου εχει αρχισει να εχει μελανιες στο κουτελο απο τα μπουσουληματα κ τις αποπειρες σκαρφαλωματων!!!

ΚΕρναω μπουσουλοπιτα ε????????????/

φιλιααααααααααααα

καλημερα.

Λες να ειναι μαιμου? Χμ, θα πρεπει αμεσα να τον συγκρινουμε με καπιον σιγουρο οριτζιναλ!!! Διοτι η τιμη ειναι όντως πολυ χαμηλη!!!

Τι εγινε ρε λεγκουιν βγαλατε ακρη με τον γερμανο?

Ελένη εσυ το πήρες δλδ? Για δοκιμασετο και πες μας αν σε βολεψε!

Με εκεινη την παγωτομηχανη που ειχατε παρει ειστε ευχαριστημενες?

Διαφημίσεις

Τον συγκρινα με διαφορους στο γιου τιουμπ, οσο μπορεις να συκρινεις βεβαια απο τον υπολογιστη κ ειναι πανομοιοτυπος......

παντως ειναι εξαιρετικα ξεκουραστος...χμ..50 κατι κοστισε με την αλλαγη του νομισματος οχι 45...

ΑΑΑΑΑ!Ντανσεμ!!Να χαιρεστε τη Μυρτουλα σας!!!!!!Θελουμε φωτο επειγοντως!!!!!!!!!

(Κ εμενα ο Ν θελει πολυ να την πουμε Μυρσινη..αλλα εμενα δεν μου κολλαει....)

Καλημέρα!!!!!!!!!

Έλεν βγήκε το ΕΣΠΑ? Γιατί μαζεύεις χαρτιά??? Νόμιζα ότι θα βγει πιο μετά!

Εμείς φεύγουμε σήμερα για Λ. Πλαστήρα και νομίζω ότι πρέπει να βγάλω τα χειμωνιάτικα...

όχι βρε δεν το αγόρασα το θερμομίξ.... Είναι ακριβό... Θερμομίξ εστί μίξερ που τα κάνει όλα. Κόβει, μαγειρεύει, κάνει παγωτό, χυμούς. γρανίτες κτλ, σούπες, κρέμες....

Η παγωτομηχανή ωραία, συνταγές για παγωτό σοκολάτα δεν έχω βρει ακόμα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

μιαμ μιαμ θα πάρω ένα κομμάτι μπουσουλόπιτα :D

κοίτα, αν δεν κανετε τη βάφτιση σε στενό κύκλο, μάλλον δεν μπορείς να αποφύγεις αυτούς που σε ρωτάνε......χαλάρωσε και απόλαυσέ το

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Γιούπι πως θα την πείτε? Θα είμαστε συνονόματες τελικά?:D

Για τον μπουφέ, επειδή και εγώ πέρασα μια κρίση πανικού που είχα πει θα τα κάνω όλα μόνη μου με βοήθεια από γιαγιάδες και μερικές φίλες, απ΄ρολα αυτα το θεμα ηταν η συντηρηση των φαγητων να μην χαλασουν μεσα στη ζεστη και των ποτων να ειναι παγωμενα, και το στησιμο εκει πρωι πρωι και γενικα πολυ μανουρα μου φανηκε, και ακριβα αφου θα αγοραζα και ετοιμες πολλες πιτες...ετσι εκλεισα αν catering με τα ελάχιστα, τα απολυτως απαραιτητα ετσι ωστε να μπορω να τους κλεισω και θα παω και εγω χαλακρή και κυρία ότι άλλο θα κάνουμε...το κόστος είναι συγκρίσιμο με το αν το έκανα όλα μόνη μου γιατι να αγορασεις πιτε παει 20-25 ευρω η μια και επιπλεόν υλικά και αναψυκτικά κλπ ...

εσύ αν δεν θέλεις να κεράσεις, μπορείς να κάνεις έναν μικρό μπουφέ μόνο με γλυκά και αναψυκτικά...απόγευμα είναι η βάφτιση?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...