Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Να σας ρωτησω κατι βρε χρυσοχερες εσεις που ξερετε τα πολλα κ ο νους σας κατεβαζει.Γιατι εμενα ο νους μου με τοση αυπνια κ κουραση δεν κατεβαζει τιποτα πλεον.

Εχω παραγγειλει ηλεκτρονικα κατι παιδικες μπομπονιερες για την βαφτιση του Νικολα πολυ λιγες ειναι.Το θεμα ειναι τωρα πως δεν ξερω πως να τις βαλω πανω στο τραπεζι που θα εχω κ τις αλλες για τους μεγαλους.Αυτοι θα μου τις στειλουν λογικα μεσα σε καποιο κουτακι.Αυτες επειδη ειναι κρεμαστες ,που να να τις βαλω για να φαινονται ομορφα? Των μεγαλως θα ειναι πολι κρεμαστες κ θα μου δωσει αυτη που θα μου τις φτιαξει ευχοδεντρα να τις κρεμασω αλλα δεν θα εχει αλλο μικρο διαθεσιμο εκεινη την περιοδο να μου δανισει.Θα μπορουσα νακανω εγω κατι ?

Τζενη στα μαγαζιά στο προμπονά είδα πολύ οικονομικά για να κρεμάς ή να βαζεις μπομπο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι καλέ και γω τα αφηνω... αυτα δεν με αφηνουν....

Χμ, τοτε θα πρεπει να στο δωσω να το διαβάσεις, σε σκεφτηκα πολλες φορες οσο το διαβαζα! Ισως επειδη νομιζα οτι μου το εδωσες εσυ, ισως πάλι οχι... :wink:

Τζένη δεν ξέρω πως είναι οι μπουμπουνιέρες αλλά θα μπορούσες να ψάξεις για κλαδιά ξερά, να τα βάψεις με σπρέι, να τα βάλεις σε βάζα και να τις κρεμάσεις από κει.....Δεν ξέρω βέβαια αν ταιριάζουν. Επίσης είχα δει κάτι παιδικές μπουμπουνιέρες κρεμασμένες από κορδέλες....εκεί ορμήσαν τα πιτσιρίκια να τις πάρουν μόνα τους και έγινε το έλα να δεις βέβαια.....

Διαφημίσεις

Ναι καλέ και γω τα αφηνω... αυτα δεν με αφηνουν....

Χμ, τοτε θα πρεπει να στο δωσω να το διαβάσεις, σε σκεφτηκα πολλες φορες οσο το διαβαζα! Ισως επειδη νομιζα οτι μου το εδωσες εσυ, ισως πάλι οχι... :wink:

Κοίτα επειδή αποτελώ πηγή έμπνευσης για πολλούς ίσως γι' αυτό!!!!!

Ποιός το ΄χει γράψει?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλησπερα!

το σπιτι βαφηκε και το δωματιο του στρατου σχεδον ετοιμο... περιμενουμε την τεταρτη το στρωμα και ειμαστε κομπλε... εγω βεβαια εχω πολυ δουλεια ακομα... αλλα σιγα σιγα... καθε πρωι που ειμαι μονη προσπαθω να κανω και απο κατι...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Τζενη στα μαγαζιά στο προμπονά είδα πολύ οικονομικά για να κρεμάς ή να βαζεις μπομπο

Που ειναι αυτο Τζενακι? Αλλιως πολυ καλη ιδεα με τα κλαδια Μυρτουλα!!

αυτες ειναι οι παιδικες οι μπομπο, σιγα 15 κομματια πηρα 8-9 παιδακια θα ειναι ολα κ ολα

http://www.vaptisishop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=64&category_id=15&option=com_virtuemart&Itemid=56

Αναστασακι καλο κουραγιο!! Εμεις λεμε απο Σεπτεμβρη για το σαλονι κ του χρονου να αλλαξουμε να ειμαστε καλα το παιδικο να τους παρουμε κ κρεββατακια μιας κ ο Μητσακος κοιμαται ακομα σε ενα που ειχαμε πριν γεννηθει για οταν ειχαμε φιλοξενουμενους.

Που ειναι αυτο Τζενακι? Αλλιως πολυ καλη ιδεα με τα κλαδια Μυρτουλα!!

αυτες ειναι οι παιδικες οι μπομπο, σιγα 15 κομματια πηρα 8-9 παιδακια θα ειναι ολα κ ολα

http://www.vaptisishop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=64&category_id=15&option=com_virtuemart&Itemid=56

Αναστασακι καλο κουραγιο!! Εμεις λεμε απο Σεπτεμβρη για το σαλονι κ του χρονου να αλλαξουμε να ειμαστε καλα το παιδικο να τους παρουμε κ κρεββατακια μιας κ ο Μητσακος κοιμαται ακομα σε ενα που ειχαμε πριν γεννηθει για οταν ειχαμε φιλοξενουμενους.

πολύ ωραίες και καλή τιμή...εγώ δυστυχώς από αυτό δνε βρήκα σε καλή τιμή κάποιες που να μου αρέσουν

εκεί στον προμπονά που έχουν τα ανθοπωλεία είναι ενας δρόμος με μαγαζια χονδρικης για υλικα γαμου, μπομπο κλπ εχουν τα παντα απο κουφετα μεχρι λαμπαδες κλπ...και ειχα δει τις προάλλες καφασια βαμμενα λευκα που μου αρεσουν πολυ για τις δικες μας παιδικες με 15 ευρω ενω αλου τα εχω βρει με 45!

αλλα αν εχεις χρονο τα βαφεις και μονος σου και ειναι και τζαμπα σχεδον

αλλα για σενα που ειναι κρεμαστες κατι σε στυλ δεντρακι θα εχει, εγω δεν εψαξα γιατι δεν με ενδιέφερε..

Διαφημίσεις

Εγώ εδώ!

μασουλάω κάτι παξιμάδια Κατοχής... Προετοιμάζομαι! Πάντως αν είναι να τρώμε τέτοια παξιμάδια, καλά θα περάσουμε...

Αλήθεια η Λέγκ πού είναι?

Άφρο, μην ξεχνάς να μου δώσεις τα POI της μαγευτικής Καρδίτσας!

Λέτε να πάρω και κανένα λέξο μαζί μου?

Αναστασί, μπραβο και χαρα στο κουραγιο σου! Εμεις λεμε να φτιαξουμε της σεμελης το δωματιο για να μπει γραφειακι κλπ. που αρχιζει δημοτικο απο σεπτεβρη και βαριεεεεμαι...

Τζεν για κρεμασμα μπομπο αφου ειναι λιγα κομματια μπορεις να βαλεις κι ενα απο αυτα τα δεντρακια που ειναι για να κρεμας κοσμηματα. Εχει στο ικεα ενα παμφθηνο που ανετα τις χωραει τις 15, εγω ειχα δανειστει ενα και ειχα κρεμασει 20 κορδελλες για τα μαλλια σ΄ ενα μπαζαρ.

Εμεις ξεμπερδεψαμε με τη βαπτιση την Κυριακη, ολα καλα πηγανε αλλα ειχα ξεχασει ποσο δεν την παλευω σε τετοιες φασεις. Πολλη βαβουρα και ταλαιπωρια βρε παιδακι μου για ολους, ειδικα για το μικρακι. Και πιο πολυ με στεναχωρησε η ιστορια αυτη με τα δωρα. Αισθανεται ο κοσμος υποχρεωση να ξοδευτει ενω δεν υπαρχει πραγματικα κανενας λογος. Δεν ξερω, εγω παντως ενιωθα πολυ αμηχανα με ολες τις σακουλες μαζεμενες εκει περα... Τεςπαν, τελειωσε κι αυτο, αν καταφερω θα ανεβασω φωτο να σας δειξω τα διαφορα που μαστορεψα, γλυκουλικα βγηκανε.

Α! Κι εγω την αφηνα απο πολυ μικρη να παιζει μονη της το πρωι τη σεμελη. Απλα ετρωγα καθε βραδυ το κολλημα να μαζεψω οτιδηποτε επικινδυνο (ειδικα τσιγαρα και τετοια), εκλεινα πατζουρια και πορτα μπανιου, γενικα εκανα εναν ελεγχο πριν κοιμηθω για πιθανα ατυχηματα. Στη Μυρτω εχω βαλει ενα κουτι με παιχνιδια στο πατωμα της κρεβατοκαμαρας μας κι ενα απο αυτα τα μεγαλα μαλακα παζλ και το πρωι αφου θηλασει και της βαλω φακο, κολλυρια κλπ. την καθιζω εκει και αραζει, κανενα μισαωρακι υπνο τον κερδιζω ετσι. Αυτο απο τοτε που αρχισε να καθεται. Τωρα που μετακινειται ομως πρεπει κι εγω να κλεινω καμια πορτα για αλλα δωματια σκεφτομαι.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Να ζήσει το Μυρτούλι!!!! Είναι μανίκι η βάφτιση όντως! Τελείωσε όμως πάει...

Και τώρα τα μεγάλα ερωτήματα! Τί ψηφίζουμε οεο;;;

Ουφ! Μόνο εμείς οι απλοί άνθρωποι ανησυχούμε πάντως! Οι πολιτικοί πίνουν καφεδάκια και παίζουν τένις!!!

καλησπερα! Να σας ζησει η νεοφωτιστη ντανσεμακι!

αληθεια γιουπακι τι εγινε με τον μαρσιπο? παρελαβες τελικα?

εμεις καλα τα παμε.. σιγα σιγα συμμαζευομασται...

ελα ντε... τι ψηφιζουμε??/

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...