Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Θα πηγαίνουν στο πάρκο όταν δεν βρέχει οπότε κανένα 3ωρο θα το έχεις μόνη σπίτι... όταν είναι σπίτι όμως, μην περιμένεις ότι θα απασχολείται με τη γυναίκα... Πάλι εσένα θα θέλει και για παιχνίδι αλλά και για τα βασικά (βλ. πλύσιμο, ύπνο κτλ..)

Για αυτό και εγώ την έστειλα παιδικό, γιατί αν είσαι σπίτι η γυναίκα απλά δεν παίζει να τον απασχολεί, μπορεί βέβαια να κάνει όλα τα υπόλοιπα αλλά πάλι τα 2 παιδιά εσύ θα τα έχεις...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Ευάκι που όλο είναι μια χαρά! Έχει βρει το δρόμο της η Ναταλία (μου αρέσει πολύ το όνομα!!!)! Πάντως μάλλον είμαι πολύ αναίσθητη γιατί εγώ αυτό με το "χέρι" δεν το κατάλαβα ή για την ακρίβεια δε με ενόχλησε παρόλο που περίμενα τα χειρότερα βάση όσων είχα ακούσει! Μήπως ο γιατρός μου είναι πολύ "ελαφροχέρης"???

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα κάνει αυτό που περιέγραψα μπορεί απλά να είδε αν έχει διαστολή ο τράχηλος...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα κάνει αυτό που περιέγραψα μπορεί απλά να είδε αν έχει διαστολή ο τράχηλος...

Βασικά ανέφερε ότι θα δει αν έχουμε διαστολή και απο 'κει και πέρα θα "αφαιρέσει" κάτι (?), θα ξεκολλήσει (?) κάτι, για να βοηθήσει την κατάσταση.

Εκείνη την ώρα δεν άκουγα! Δεν ήθελα να ακούσω...

Σκεφτόμουν ότι θα εφαρμόσουμε τη μέθοδο του σεχ! Φυσικές μεθόδους...

Αλλά ήδη στην συζήτηση που είχα με τον καλό μου...

έφαγα για 3η φορά πόρτα!!!

άμα τον μεθύσω λέτε να καταφέρω τίποτα?

899667.png226174.png

Όσο για ονόματα... Πριν γεννηθεί ο Αλέκος ήθελα να τον πούμε Στέφανο... Και γεννήθηκε και δεν μου ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα του... Ήταν πολύ ζόρικος για Στέφανος!!!!!!

Νικόλας είναι πολύ ωραίο!!!!!!

με γεια τις μπότες!

το Αλέκος μου θυμίζει το "Δεσποινίς Διευθυντής", είναι η αγαπημένη μου ελληνική ταινία! "Αλέκο μου σε παρακαλώωωωωω" "Γυρίιιιιιιισατεεεεεεεε;; ΟΧΙ!"

και την Πέμπτη πρέπει να πάω στη Νάουσα να για την ορκομωσία μου στο Δήμο.

Α, δουλεύεις στην μαγευτική και εξωτική (:rolleyes:) Νάουσα; Ο άντρας μου είναι απο εκεί!

Α, δουλεύεις στην μαγευτική και εξωτική (:rolleyes:) Νάουσα; Ο άντρας μου είναι απο εκεί!

Διορίζομαι στο δήμο,

-αν μέχρι να επιστρέψω από τις σχετικές άδειες δεν με έχουν καλέσει πουθενά αλλού...-

θα ξεκινήσω να πηγαίνω από τον Φεβρουάριο του 2011.

Έχω κι εγώ συγκενείς από τη Νάουσα!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εύη δοκίμασε τη στάση "πεταλούδα" ;):)

άντε όλα καλά θα πάνε εγκυούλες μου, θα γεννήσετε στην ώρα σας (άντε κανα δυο μερούλες να σας παραπάνω) και θα βγουν τα ζουζούνια χωρίς ...χέρι.

με γεια τις μπότες!

το Αλέκος μου θυμίζει το "Δεσποινίς Διευθυντής", είναι η αγαπημένη μου ελληνική ταινία! "Αλέκο μου σε παρακαλώωωωωω" "Γυρίιιιιιιισατεεεεεεεε;; ΟΧΙ!"

κι εμένα όποτε ακούω το όνομα Νίκος μου θυμίζει πάλι το ίδιο κινηματογραφικό ζευγάρι "τι έγινε ...Νικολάκη;"

μμμ την διάβασες καλά την στάση πεταλούδα;;;;

τη διαβασα...με τετοια στερηση που ειχε φαει ο καημενος σε ολη την εγκυμοσυνη(παντα κατι τυχαινε...) ειμαι σιγουρη πως και τα τριπλασια κιλα να ειχα παρει παλι θα χαιροταν.......;););)

dafaki μου εδωσε ο ομοιπαθητικος το: Cps Natrium Muraticum;)

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

άμα τον μεθύσω λέτε να καταφέρω τίποτα?

Δεν είν' κακή ιδέα!!!

Εγώ τον είχα τρομοκρατήσει λέγοντας θα κάνω καισαρική, δεν το γλιτώνω το μαχαίρι κλπ και τον κατάφερα!!! Και όχι μόνο μία φορά ΄γκουχ, γκουχ, γκουχ! Ε, είπα να εκμεταλλευτώ την κατάσταση! Είχα πάει στις 39 εβδομάδες στο γιατρό και μου λέει χμμμ τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά μάλλον θα χρειαστεί πρόκληση που μπορεί να μας πάρει και 2 μέρες! Τα είδα όλα!Σε λιγότερο από εβδομάδα που εφάρμοσα τις εντολές κατά γράμμα, η διαστολή είχε φτάσει 3!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

ds εγώ έχω τον ατμομάγειρα της beaba που ειναι απίσυευτα πρακτικός (τον κουβαλαμε και μαζι μας αν φύγουμε σε εκδρομη) και ειναι και bpa free. Φυσικά τα έχει παίξει απο την πολύ χρήση αλλα ελπίζω να μην συνεχίζουμε για πάρα πολύ ακόμη τα λιωμένα μιας και εχουμε ηδη 7 δόντια. Τον πήραμε online από το olivers 80 λίρες ενώ εδω το βρίσκεις 140 ευρώ!

αυτον λες???

http://www.olivers-baby-care.co.uk/beaba-babycook-baby-food-steam-cooker.html το σκεφτομαι σοβαρα γιατι η μικρη ετσι και αλλιως δεν εχει βγαλει καθολου δοντια ακομα και ειναι πολυ ταλαιπωρια βρασε σουπα, αλεσε σουπα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια help πως λενε το baby musli που αγοραζεται??? Α και για μωρακια που ειναι δυσκολα στο φαγητο τι κανουμε ? Αχ ειμαι και εγω προταρα !!!

Τώρα σε θυμήθηκα :(

Είναι της Holle,

έχουν αλλάξει το όνομα σε ECO-BIO Κρέμα Βρεφικό Μούσλι

(λεγόταν Baby Muesli)

http://www.holle.com.au/products/museli.html

http://www.emporioecologico.it/produttori/holle/baby-muesli-integrale-dal-4-mese.html

Έτσι κάπως είναι το κουτί

899667.png226174.png

τζιζους, ποσα γραψατε παλι!δεν εχω πολυ χρονο γι'αυτο να πω πως απο συνηθισμενα ονοματα μου αρεσει το Δημητρης:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: κ το Κωνσταντινος κ Αλεξανδρος κ Αχιλλεας (μισοσυνηθισμενο)

η μηλοπιτα καλη, θα κανω δυο αλλαγες:λιγοτερη ζαχαρη (λεει 3/4 με 1 κουπα θα βαλω λιγοτερο απο μιση και περισσοτερο αλευρι για περισσοτερη ζυμη , ισα ισα εφτασε!!!κ δεν νομιζω να φταιει το μεγεθος του ταψιου!http://www.sintagespareas.gr/sintages/milopita.html

na se πω κοπελια, αντι για βουτυρο, εβαλες βιταμ? Ρε γμτ δε το γουσταρω μια.... αμα βαλω ελαιολαδο θα βγει πολυ χαλια, λες?

οσο γαι τα ωραια ονοματα, (δεν αρεσαν ομως στον συζυξ), αντρικα κ οχι βαρυγδουπα Μηνάς, Αργυρης, Νικήτας και Λουκας!

Ευη, ολα μαζι ε? μεγαλες κ ωραιες αλλαγες στη ζωη σου λοιπον!

αυτον λες???

http://www.olivers-baby-care.co.uk/beaba-babycook-baby-food-steam-cooker.html το σκεφτομαι σοβαρα γιατι η μικρη ετσι και αλλιως δεν εχει βγαλει καθολου δοντια ακομα και ειναι πολυ ταλαιπωρια βρασε σουπα, αλεσε σουπα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι αυτόν.;)

Ευη, ολα μαζι ε? μεγαλες κ ωραιες αλλαγες στη ζωη σου λοιπον!

Όντως,μεγάλες,ωραίες και πολλές αλλαγές!!!Μπράβο,Ευάκι,να'σαι καλά να τις χαρείς στο έπακρο!!!Τί διδάσκεις στους φοιτητάς σου?????

Σας αφήνω,παώ να δω λίγο και το Χ.,που γύρισε πριν καμιά ώρα από τη δουλειά.Από αύριο βάζω μπροστά σύστημα ταισματος με ολόκληρη(μη αλεσμένη)τροφή,καιρός είναι,έχει δίκιο η Φελ.

Καληνυχτούδια και μη μου γεμίσετε 300 σελίδες μέχρι αύριο και δεν προλαβαίνω και πολλά από τη δουλειά!!;);)

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...