Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε εσυ Αθηνά, αν την παρέδιδε τσακ μπαμ θα λέγαμε κοίτα να δεις φοβάται να κυβερνήσει, τώρα που το έψαξε και την έκανε βόλτα παντού την σκυτάλη λέμε κοιτα τι καραγκιοζιλίκια κάνει...τελικά με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένοι έτσι? είναι εθνικό μας γνώρισμα αυτό μάλλον...:D

:-D

έεεετσι

Καλημερες

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χτες δυο φορες "τυχαια" επεσα πάνω σε αυτο

«Επειδή ο Θεός δεν μπορεί να βρίσκεται παντού, έφτιαξε τις μητέρες.»

Τη δευτερη φορά ειχε και σχόλιο:

«Κανείς δεν το πιστεύει τόσο τυφλά αυτό όσο η παιδική ψυχή.»

Και δεν θυμαμαι ακριβως πώς, αλλα συνέχιζε λέγοντας πως τοσο τυφλά πιστευει το παιδι σε αυτο, τοσο πολυ αναγκη το εχει να ισχύει που του ειναι πολυ πιο ευκολο να σκοτωσει τον εαυτό του, να γεμισει ενοχες για να κρατήσει τη μαμά τόσο ψηλά.

Ειχα λοιπον στη βιβλιοθηκη μου "το ραντεβου με την σιμονη" δεν ξερω απο ποτε ουτε ποιος μου το έδωσε (ελενη εσυ???). Χτες δεν ξερω γιατι το πηρα να το διαβασω, δεν νομιζω οτι θα υπηρχε πιο κατάλληλη εποχή να το κάνω!

Ειπα και παω να χωθω στη δουλειά μου!

τι ειπες τωρα ρε Αφροδιτη....

γεμιζω εγω τυψεις παντως αυτη τη στιγμη... παω να τα ζουζουνεψω....

Αχ....λειπει ο Β κυπρο και χθες η Ειρηνη εκανε κατι δεκατα 37,5 και την κρατησα σημερα....(βασικα επειδη δεν μπορω να την πηγαινοφερνω με τον Αλεξ 2 φορες χαχαχαχα)

2 εβδ θα λειπει .......... ωιμε ωιμε και οχι τιποτα αλλο αλλα ξυπναει απο τις 7 η μικρη....

σημερα δεν την ακουσα, πηγα σαλονι επιαξε μια χαρα, κι εγω σηκωθηκα 9.30 με τον Αλεξ....

τα αφηνετε ετσι να παιξουν μονα τους? Σοφουκα? φοβαμαι να πω την αληθεια , πολλα μπορει να κανει, αν και ειναι πολυ ωριμο παιδι σε τι ειναι επικινδυνο και τι οχι, ποτε δνε ξερεις όμως....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Να σας ρωτησω κατι βρε χρυσοχερες εσεις που ξερετε τα πολλα κ ο νους σας κατεβαζει.Γιατι εμενα ο νους μου με τοση αυπνια κ κουραση δεν κατεβαζει τιποτα πλεον.

Εχω παραγγειλει ηλεκτρονικα κατι παιδικες μπομπονιερες για την βαφτιση του Νικολα πολυ λιγες ειναι.Το θεμα ειναι τωρα πως δεν ξερω πως να τις βαλω πανω στο τραπεζι που θα εχω κ τις αλλες για τους μεγαλους.Αυτοι θα μου τις στειλουν λογικα μεσα σε καποιο κουτακι.Αυτες επειδη ειναι κρεμαστες ,που να να τις βαλω για να φαινονται ομορφα? Των μεγαλως θα ειναι πολι κρεμαστες κ θα μου δωσει αυτη που θα μου τις φτιαξει ευχοδεντρα να τις κρεμασω αλλα δεν θα εχει αλλο μικρο διαθεσιμο εκεινη την περιοδο να μου δανισει.Θα μπορουσα νακανω εγω κατι ?

Kαλημέρα!

Χρόνια μας πολλά!!!

Αθηνά εγώ τα αφήνω....αλλά εντάξει...μισοκοιμάμαι....Παρόλα αυτά μια μέρα σηκώθηκα και είδα το Μάριο να έχει βάψει χέρια και πόδια με έναν μπλε μαρκαδόρο....σκέτο Άβαταρ είχε γίνει, επιανε και τη μούρη του με τα βαμμένα χέρια...όνειρο....

Φιλάκια πολλά....

.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...