Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως αυτό θα είναι ένα μεγάλο σοκ αλλά ενδεχομένως να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε πιο γρήγορα. και αν όντως είναι έτσι τότε το προτιμώ από τον αργό και μακρύ θάνατο...

Και εγώ νομίζω ότι ίσως να είναι καλύτερα το σοκ από τον αργό θάνατο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μυρτώ συμφωνώ μαζί σου!

Αλλά επειδή είμαι και εγώ γριά και θυμάμαι καλά το 89, νομίζω ότι το κόμμα που συγκυβέρνησε με ΝΔ ήταν το ΚΚΕ και όχι ο συνασπισμός! σωστά?

τουλάχιστον αυτό θυμάμαι αλλά οκ είμαι γριά είπαμε μπορεί να θυμάμαι και λάθος...:confused:

Λάθος θυμάσαι, ήταν ο Συνασπισμός που μόλις τότε είχε σχηματιστεί απο το ΚΚΕ με γ.γραμματέα Φλωράκη και την Ε.ΑΡ. με γ.γραμματέα Κύρκο.

Λάθος θυμάσαι, ήταν ο Συνασπισμός που μόλις τότε είχε σχηματιστεί απο το ΚΚΕ με γ.γραμματέα Φλωράκη και την Ε.ΑΡ. με γ.γραμματέα Κύρκο.

Και σε ποια κυβέρνηση συμμετείχε το ΚΚΕ? Αργότερα το 91? τα έχω μπερδέψει τόσο?

Γιατί πρόσφατα άκουγα που λέγαν ότι μετά το ναι σε συγκυβερνηση που ειχαν πει τοτε και κάηκαν τώρα δεν πρόκειται να ξαναπουν ναι...αχ πρέπει να ξαναδιάβασουμε ιστορία!!!!:D

Μάλλον μιλάνε για ΚΚΕ γιατί αποτελούσε το μεγαλύτερο κομμάτι του ΣΥΝ, τοοοοοότε, τα παλιά τα χρόνια, λεγόταν Συνασπισμός της αριστεράς και της προόδου. Το 1991 το ΚΚΕ αποχώρησε από τον ΣΥΝ. Γενικά απο το 1989 μέχρι το 1991 γίνονταν συνεχώς εκλογές.

Να διαβάστε για το "βρώμικο 89", κατά το ΠΑΣΟΚ

http://www.sansimera.gr/articles/386

Το φοβερό είναι ότι ο Παπανδρέου τότε, το 89, μετά το σκάνδαλο Κοσκωτά, και ξέροντας ότι θα έρθει δεύτερος, είχε κάνει έναν εκλογικό νόμο για πολλά Όσκαρ που ευννοούσε το...δεύτερο κόμμα! Καλό;

Αυτά τα περί ιστορίας....

Σας φιλώ πάω να επιστρέψω στις οικοκυρικές μου δραστηριότητες!

Πωπω Μυρτώ θα σε ψηφίσω!!!! :D

Με εκφραζουν απόλυτα όλα όσα λέτε, γενικά και επί της ουσίας..

Νομίζω ότι ο συνασπισμός (κκε και λοιπά, κύρκος και φλωράκης) συμμετείχε στην κυβέρνηση τότε... Όσο για τον εκλογικό νόμο θυμάμαι τότε που τον είχε φτιάξει το Πασόκ στα μέτρα του 2ου κόμματος και ο μητσοτάκης είχε 46% και δεν είχε αυτοδυναμία...:tongue:

Για σήμερα να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Στον ΑΓΓΕΛΟΥΚΟ, του εύχομαι να ζήσει σε έναν καλύτερο κόσμο...

Παντως με εκνευρίζει που όοοοολοι πέσανε να τον φάνε τον Τσίπρα, έλεος με 15% και όλη αυτή την καυτή πατάτα που είναι η Ελλάδα σήμερα, μικροπρεπεις τύποι, δεν μπορούν να αναδειχθούν παρά μονο μειώνοντας τους αντιπάλους τους...Όσο για την Χρυσή Αυγή, δεν είναι υποχρεωμένος να τον καλέσει ο πρόεδρος της δημοκρατίας, μπορεί να καλέσει όποιους θελει, και εφόσον η Ευρωπαική Ένωση αποκλείει την συμμετοχή στην κυβέρνηση κάποιου κράτου μέλους της απολυταρχικου χαρακτηρα κομμάτων μπορεί και ναμην τον καλέσει εφόσον δεν τίθεται θέμα συμμετοχής στου στην κυβέρνηση. Λυπουμαι επίσης και με εκβιασμούς που έρχονται από το ΔΝΤ και την Κεντρική Τράπεζα η συζυτήσεις του στυλ "θα βαρεθούν οι ξένοι να πληρώνουν για μας", αυθόρμητα μουρχεται η απάντηση :rolleyes:...

αλλά και πάλι όταν ακούω κάποια σενάρια εξόδου με δραχμή και πάλι... δεν ξέρω τί θα κάνω αν βρεθούμε σε αυτό το δίλημμα σε ένα μήνα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

εγω παλι δεν ειμαι υπερ του σοκ... ουτε καν θελω να μπω σε τετοιο διλημμα...

Εισαι εσυ δανειστης μου, δεν μπορω να καταλαβω τι κερδος θα εχεις απο την χρεοκοπία μου... για να παρεις τα λεφτα σου εχεις δυο επιλογες

1) να με εξαθλιωσεις και στην ουσια θα χρησιμοποιησεις ολη μου την περιουσια αλλα και μενα ως σκλαβο σου (αφηνωντας με παντα ως ομηρο του συνεχομενου χρεους μου) αυτο ππυ γινεται τωρα δλδ...

2) να μου δωσεις τον χρονο να αναπτυχτω ωστε να μπορω να σου ξεχρεωσω το πραγματικόμου χρέος

Η πρωτη επιλογη ειναι σαφως πιο συμφερουσα για τους δανειστες αλλα στην ουσια ειναι ενας απάνθρωπος συγχρονος πόλεμος

Το να κανεις αναπτυξη ειναι ενα αλλο θεμα που σιγουρα απαιτει προτωπόρες ιδεες, αλλαγη νοοτροπιας,δικαιοσυνη και -οχι και τοσο φιλελευθερο - ελεγχο, αλλαγη στη φορολόγηση νεων επιχειρήσεων και πάταξη φοροδιαφυγης στις αποδεδειγμενα πιο κερδοφορες επιχειρησεις. ολα αυτα ομως απαιτουν δουλεια,πολυ δουλεια και κακα τα ψεμματα, το παρελθον μας δειχνει οτι θελουμε τον εξευρωπαισμό μας και τον γερμανό μας. οποτε επι της ουσιας θελουμε ανθρωπους με ιδανικα με πολυ ορεξη για δουλεια και με διπλωματικες ικανοτητες ωστε να μπορει να παιξει με τους δανειστες μας με οτι πλεονεκτηματα εχουμε σαν χωρα, οτι εχουμε να πουλήσουμε ως χωρα. Γιατι και μυαλα εχουμε, και καλλιεργισιμη γη εχουμε, και κτηνοτροφια εχουμε και τουρισμο εχουμε και μεχρι προσφατα ειχαμε και βιοτεχνιες. απλα ολα αυτα τα διαχειριστηκαμε λαθος, ειτε απο αμελεια ειτε απο σκοπιμότητα . Και δεν μπορουμε να λεμε οτι μπορουμε να αναπτυχτουμε ως μια ανεξαρτητη απο την ΕΕ πρωην χρεωκοπημενη χωρα, τελειως μόνοι μας, αλλα δεν μπορουμε να αναπτυχτουμε κατω απο την καθοδηγηση-έλεγχο ενος αναθεωρημένου μνημονίου. Δεν ειμαι μνημονιακη παιδια, αλλα οπως και να εχιε καναμε πολλα λαθη καθως μπήκαμε στην ευρωπη, ως ενα σημειο ειναι δικιο που ειναι θυμωμενοι μαζι μας. Και δυστυχως δεν μπορουμε να απαλλαγουμε ανωδυνα απο αυτο. Ας το εκμεταλλευτουμε λοιπον υπέρ μας. Δεν θα ειχα αυτη την αποψη αν ειχαμε ως ελληνες καλυτερη νοοτροπια, αν ειχαμε εκμεταλευτει καλυτερα τις παροχες... νοοτροπια οτι εμεις ειμαστε εδω και το κρατος ειναι απεναντι μας. ομολογω πως τον γερμανο, τον καναδο κτλ τον σεβομαι και τον ζηλευω που εμπιστευεται το κρατος του περισσοτερο και που το κρατος του δεν τον προδιδει (συνεχεια τουλαχιστον). Ας χρησιμποιησουμε το μνημονιο σαν τον αυστηρο μπαμπα μας πανω απο το κεφαλι μας οταν ξεφευγουμε. Τωρα ποιος ειναι ο ικανος πολιτικος διπλωματης που μπορει να πεισει για αυτη την αναπτυξη και τι θα πρεπει να "ξεπουλησει" βάζωντας νερο στι κρασι του ειναι δυσκολο θεμα. Αλλωστε προτεκτοράτο θα ειμαστε, αν οχι για παντα για πολυ ακομα, το θεμα ειναι να ειμαστε σκλαβοι ή θα υπαρχει μια ποιοτητα.

Επισης δεν μπορω να φανταστω πως θα ημασταν αν δεν ειχαμε μπει στην ευρωπη και στο ευρω... και μεις δεν ειμαστε ελβετια έτσι?

Απο την αλλη (το λεω ορμώμενη απο τα ποσοστα της ΧΑ) μηπως δεν θελουμε να εξευρωπαϊστουμε? μηπως θελουμε να μεινουμε ελληναρες, καθαρόαιμοι, με την μαγκια μας και τον τσαμπουκα μας? τοτε ας αποχωρησουμε, να τους τριψουμε το μνημονιο στη μουρη και αυτοι θα κλασουν μέντες διοτι εχουμε και μια ιστορια που γαμει κ δέρνει (εδω 300 και τον φαγανε τον ξερξη-ετσι και μαζευτουνε οι αγανακτησμένοι θα την σκισουν την άνχελα... Τουλάχιστον θα την γιαουρτώσουν) Προφανως τωρα δεν καταλαβατε τιποτα, δεν ξερω να γραφω, εχω και τον αγγελο που εχει φερει 7000 σβουρες στο σβερκο μου, αλλα θελω πολυ να συμμετεχω στη κουβέντα σας.Εχω πηξει ρε γμτ κ δεν προλαβαινω να διαβασω τπτ...

σας φιλω

Καταρχην χρονια πολλα, καλα και χαρουμενα στον Αγγελο! Να ΄ναι παντα καλα ο γλυκουλης!

Το 89 ηταν οντως ο ΣΥΝ στην συγκυβερνηση, δεν κρατησε πολυ, αλλα το χρεωθηκε για καιρο. Ηταν η εποχη που αλλαζαμε καθε τρεις και λιγο κυβερνηση, το Ζολωτα τον θυμαστε στην οικουμενικη; (δειχνω κι εγω τα χρονια μου, αμ πως!)

Εγω κανω την εξης σκεψη παντως: αντε και βρισκουμε τον ανθρωπο με τα απαραιτητα αρχ?&@ και μας βγαζει απο το μνημονιο. Μετα τι κανουμε; Θεωρουμε οτι ο κρατικος μας μηχανισμος μπορει να αντεξει την διαχειρηση μιας τετοιας καταστασης; Γιατι οκ, καλη η θεωρια του σοκ, του θα ζοριστουμε και μετα θα ορθοποδησουμε, αλλα αν δεν; Αν αντι να ορθοποδησουμε γινουμε τελειως μουτι; Με τι ορους θα μας "βοηθησουν" 6 μηνες, 1 χρονο αργοτερα; Με ποσο σκυμμενο κεφαλι και για ποσες γενιες θα πρεπει πια να στησουμε κ@λο;

Κι επειδη σημερα περναω απαισιοδοξη φαση (ειπαμε, πουρες ο εγκεφαλος και η γνωμες αλλαζουν με καθε σκεψη) καθομαι και σκεφτομαι μηπως αυτο τελικα ειναι το πλανο το μεγαλο; Οτι δηλαδη ολη η ιστορια εχει να κανει με τον ελεγχο μιας χωρας που εχει βολικοτατη θεση κλπ. κλπ., τα ξερουμε τα ατου μας. Οποιος εχει πετρελαιο και ενα καθεστως/δικαιολογια του πετανε μια οτι και καλα ετοιμαζει πυρηνικα, τον βομβαρδιζουνε και ξεμπερδευουνε. Τους εχουνε μετα του χεριου τους. Εμας τα πραγματα δε δικαιολογουν στη διεθνη κοινοτητα μια τοσο μπρουταλ παρεμβαση και σου λεει πολυ καλα, θα τους βοηθησουμε εμεις να βγαλουνε μονοι τους τα ματια τους, κι ενω αυτοι θα τρωγωνται μεταξυ τους και θα ασχολουνται με τις πολιτικες τους εξελιξεις/διλημματα κλπ., εμεις θα στησουμε τη φαση μας... Κονσπιρασι θιορι εντελως, το ξερω, σημερα εκει με παει;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Όλα είναι πιθανά ντάνσεμ! Πού ξέρεις;

Τάτι, νομίζω ότι πρέπει να τους καλέσει όλους τους αρχηγούς που βγαίνουν στη βουλή... Οπότε θα πάνε και τα αριάκια!

Διαβάσατε τον βαρουφάκη σήμερα; Λογική και στρωτή σκέψη

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά, συμπεθερούλα, στον Αγγελάκο σας!!!!!!! Να τον χαίρεστε!!!:D

20 χρόνια μετά μιλάνε για το μεγαλύτερο λάθος της Αριστεράς, ο Συνασπισμός στις επόμενες εκλογές δεν μπήκε καν στη Βουλή.....

Προφανώς γιατί δεν έκανε τίποτα για να φέρει λίγο προς τα αριστερά την διακυβέρνηση τη χώρας. Ή δεν ήθελε γιατί την έφαγε η έξουσία ή δεν μπόρεσε...

Μια οικουμενική με συμμετοχή της αριστεράς, κατ'εμέ ως δεκανίκι για να συνεχίσει η μνημονιακή πολιτική,κατ'άλλους μοναδική ευκαιρία να ξεπεραστούν οι ατομικοί πολιτικοί στόχοι και να δουλέψουν όλοι για το καλό της χώρας, εσείς πως τη βλέπετε ως ιδέα; Θεωρείτε ότι θα μπορούσε ο Συριζα αν συμμετείχε να βελτίωνε έστω και λίγο την κατάσταση, άρα καλύτερα απ' ότι να τα παίζει όλα για όλα για να κυβερνήσει μόνο με την αριστερα ή έστω κεντροαριστερά; Θα' θελα να ακούσω τι πιστεύετε......

Θεωρώ ότι αν ο Τσίπρας ξεκωλούσε λίγο το μυαλό του από τις συνιστώσες και έβλεπε τα πράγματα πρακτικά θα μπορούσε να εκμεταλευτεί την κατάσταση και να βοηθήσει στην διακυβέρνηση της χώρας στρέφοντας την πολιτική προς τα αριστερά. Βέβαια ίσως να τον εκμεταλεύονταν οι άλλοι 2, να του τα έριχναν όλα, αλλά και πάλι νομίζω ότι η χώρα είναι σε τέτοια κατάσταση που θα άξιζε να το προσπαθίσει... Στο κάτω κάτω και το 89 ο Συνασπισμός έβγαλε τη χώρα από μια δύσκολη θέση...

Περί του που πήγε τη διευρευνητική εντολή ο Τσίπρας. Προφανώς και δεν την πήγε στη ΓΕΣΕΕ και την Ανταρσύα. Ο τύπος ψάχνει συνεργασία και αποδοχή, προετοιμάζει το έδαφος για τις επόμενες εκλογές. Παιχνίδι των μίντια; Φαντάζομαι. Όσο έχει το φως στραμμένο πάνω του το εκμεταλλεύεται για να κάνει τις επαφές του. Μα για μια στιγμή....Αφού δε θέλει να κυβερνήσει! Τελικά θέλει ή δε θέλει; Εμείς θέλουμε να θέλει ή δε θέλουμε; Τον θέλουμε ελπίδα την οποία χάσαμε και ''α, τι κρίμα δεν τα κατάφερε'', θέλουμε να δοκιμάσει κι ας σπάσει τα μουτρα του; Δεν ξέρω.

Δεν ήταν ώρα να το κάνει αυτό... αυτό νομίζω ήταν το λάθος του. Πήγαινε στους άλλους που έχουν βουλευτές να σου δώσουν και όταν τελειώσει όλο αυτό το παραμυθάκι και ξαναπάμε για έκλογες πας και ζητά συνεργασίες. Και οι συνεργασίες είναι λογικές. Και να μην θέλει να κυβερνήσει σίγουρα τον κάνει δυνατό στο παιχνίδι όταν έχει πολλούς βουλευτές. Πάντως ότι και να λέμε η Ελλάδα είναι σε τόσο κρίσιμο σημείο που νομίζω μόνο ένας αφελής θα επιθυμούσε διακαώς να κυβερνήσει. Τέτοιες εποχές ή βγαίνουν ήρωες ή προδότες...

Το μόνο που ξέρω είναι ότι αν ξαναπάμε σε εκλογές, που θα ξαναπάμε,όποιος τον ψηφίσει θα πρέπει να ξέρει πως ο τύπος πάει για σάλτο μορτάλε. Και στο σάλτο μορτάλε δεν έχεις δίκτυ ασφαλείας. Αν λοιπόν τον ακολουθήσεις στο σάλτο μορτάλε δε μπορείς μετά να κλαις σαν μωρή παρθένα. Εδώ κολλάει το σφιγμένο στομάχι που σας έλεγα μερικές μέρες πριν και ο πονοκέφαλος που με πιάνει κάθε φορά που τα σκέφτομαι και η νοσταλγία που νοιώθω ξαφνικά για τις συζητήσεις για μύξες, πάνες και τα συναφή!

Αυτό είναι η μεγαλύτερη κουβέντα που έχω ακούσει τελευταία. Είσαι έτοιμος για τέτοιο σάλτο?? Δαγκωτό! Δεν είσαι, ξανασκέψου το! Και για μένα θα έπρεπε και ο Τσίπρας να το θέτει έτσι! Θα τον εκτιμούσα πολύ καλύτερα να βγει να πει ότι θα τα ακυρώσουμε όλα με την Ευρώπη, τα παίζουμε όλα για όλα και ενδέχεται να μας διώξουν, να μείνουμε μόνοι μας, αλλά θα παλέψουμε σαν Έλληνες, θα δουλέψουμε, θα παράγουμε και θα επιβιώσουμε και θα αναπτυχθούμε!

Και εγώ νομίζω ότι ίσως να είναι καλύτερα το σοκ από τον αργό θάνατο...

Εγώ πάλι δεν ειμαι καθόλου σίγουρη τι προτιμώ γιατί αν δεν το ζήσω δεν ξέρω τι ακριβώς θα μου συμβεί.... να πεινάσω δεν νομίζω γιατί είμαι επαρχία και όλο και καμιά πατάτα θα έχουμε. Αλλά αν δεν έχω φάρμακα για τα παιδιά μου? Αν μου αρχίσουν οι Τούρκοι θα πανηγυράκια τους και το χειρότερο, αν οι στρατηγοί μας τρομάξουν από την πολύ αριστερά, στην οποία ως γνωστών έχουν αλλεργία και έχουμε τα γνωστά παλιά μας περυσινά ξινά σταφύλια?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Και μη μου πείτε ότι είναι κλασικά τρομοκρατικά όλα αυτά... είναι πράγματα τα οποία ειναι πιθανό να συμβούν. Λίγοι μήνες έχουν μόνο περάσει από τη βραδιά που άλλαξε ο υπουργός Άμυνας όλους τους στρατηγούς ταυτόχρονα.... τι τον έπιασε? Μύγα τον τσίμπησε? Η ιστορία επαναλαμβάνετε και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένη για αυτά που μας φέρνει.

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Μάλλον μιλάνε για ΚΚΕ γιατί αποτελούσε το μεγαλύτερο κομμάτι του ΣΥΝ, τοοοοοότε, τα παλιά τα χρόνια, λεγόταν Συνασπισμός της αριστεράς και της προόδου. Το 1991 το ΚΚΕ αποχώρησε από τον ΣΥΝ. Γενικά απο το 1989 μέχρι το 1991 γίνονταν συνεχώς εκλογές.

Να διαβάστε για το "βρώμικο 89", κατά το ΠΑΣΟΚ

http://www.sansimera.gr/articles/386

Το φοβερό είναι ότι ο Παπανδρέου τότε, το 89, μετά το σκάνδαλο Κοσκωτά, και ξέροντας ότι θα έρθει δεύτερος, είχε κάνει έναν εκλογικό νόμο για πολλά Όσκαρ που ευννοούσε το...δεύτερο κόμμα! Καλό;

Αυτά τα περί ιστορίας....

Σας φιλώ πάω να επιστρέψω στις οικοκυρικές μου δραστηριότητες!

Κοίτα να δεις που δεν θυμώνουν τελικά τόσα πολλά, μπράβο βρε Μυρτώ με την μνήμη ελέφαντα!

Καλημέρα σας!

Κι επειδη σημερα περναω απαισιοδοξη φαση (ειπαμε, πουρες ο εγκεφαλος και η γνωμες αλλαζουν με καθε σκεψη) καθομαι και σκεφτομαι μηπως αυτο τελικα ειναι το πλανο το μεγαλο; Οτι δηλαδη ολη η ιστορια εχει να κανει με τον ελεγχο μιας χωρας που εχει βολικοτατη θεση κλπ. κλπ., τα ξερουμε τα ατου μας. Οποιος εχει πετρελαιο και ενα καθεστως/δικαιολογια του πετανε μια οτι και καλα ετοιμαζει πυρηνικα, τον βομβαρδιζουνε και ξεμπερδευουνε. Τους εχουνε μετα του χεριου τους. Εμας τα πραγματα δε δικαιολογουν στη διεθνη κοινοτητα μια τοσο μπρουταλ παρεμβαση και σου λεει πολυ καλα, θα τους βοηθησουμε εμεις να βγαλουνε μονοι τους τα ματια τους, κι ενω αυτοι θα τρωγωνται μεταξυ τους και θα ασχολουνται με τις πολιτικες τους εξελιξεις/διλημματα κλπ., εμεις θα στησουμε τη φαση μας... Κονσπιρασι θιορι εντελως, το ξερω, σημερα εκει με παει;

Εγώ πάλι δεν το θεωρώ καθόλου θίορυ, νομίζω είναι πολύ ξεκάθαρο...:rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...