Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!

σας γραφω περιμενοντας τον μπογιατζη... βαφουμε το σπιτι... χαμος... και κουραση... 8 το πρωι και ηδη νιωθω πτωμα απο χθες.... και το καθαρισμα τωρα αρχιζει....!......

πολιτικη συζητηση βλεπω... παρακολουθω οσο μπορω και συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λετε... και τωρα σας αφηνω.. ο μπογιατζης κατεφθασε...

φιλια τα λεμε!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευγενία δεν εχεις άδικο....απλά γενικά δεν μπορω να το καταλάβω αυτο με τις διευρενητικές....αφού το ξεαν απο πριν οτι δεν συμφωνουν... κουκιά μετρημένα , ποτέ νηκημένα χαχαααχαχαχαχα

Αντε καλή περιφορά και απο μπενι, καλή διασκέδαση παιδιά! Εδω ο κόσμος καίγεται κι αυτή παίζουν σκυταλοδρομίες.... καλα του μπενι καλό θα του κάνει λιγο τρεξιμο!!! χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ωχ Ανασταζί παράτολμα πράγματα!

Χαράς το κουράγιο σας! Σκέψου μετά που θα χαλαρώνεις σε φρεσκοβαμμένο σπίτι! Εξαφάνισε τώρα όλους τους μαρκαδόρους και τις μπογιές!!!

Αθηνούλα κι εγώ δεν μπορώ να τα καλάβω αυτά τα πράγματα... Πήρε διευρευνητική και πήγε στη ΓΣΕΕ.. Τί να την κάνει? Μήπως να έρθει και στο καφέ? Κοινωνικός φορέας και αυτό...

πραγματικά πολύ θα ήθελα να μπορώ να αντιμετωπίζω τη ζωή όπως αυτοί... Κανένα άγχος, καμμία σοβαρότητα και τελικά βγαίνουν και ανέπαφοι!

Να δείτε που αν γίνουν εκλογές θα πάρει πίσω το ΠΑΣΟΚ όλα τα κουκιά που χρειάζεται και μπορεί να ψάχνουμε το ΣΥΡΙΖΑ κάπου εδώ στα πε΄ριξ του Συντάγματος....

Χρόνια Πολλά στον Αγγελούκο! Να τον χαιρόμαστε, να τον καμαρώνουμε και να του φτιάχνουμε ωραίες τούρτες!!!! Πού είσαι βρε Άφρο? Και η Λέγκω? Πού χαθήκατε? Μπας και διερευνάτε κι εσείς μαζί με τον Αλέξη?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα καλημερα!!!

Χρονια πολλα Αγγελε , Αφροδιτακι να τον χαιρεστε!!!! Για πες πως πηγφε η επιχειρηση τουρτα!!

Κοριτσια για να δουμε τι θα γινει ...... θα γινει τιποτα αξιολογο η παλι μια τρυπα στο νερο θα κανουμε.... Κ εγω αυτο πολυ το φοβαμαι μηπως στις επαναληπτικες τα μνημονιακα κομματα ξαναπαρουν πισω ψηφοφορους που στις πρωτες εκλογες ψηφισαμε αριστερα ... Καλα ο Αντωνακης ηταν λες κ δεν την ηθελε την διερευνητικη την ξεφορτωθηκε στο τσακ μπαμ ..Γι ατο αλεξ εψει γινει μεγαλος πολεμος κ προπαγανδα θεωρω.Οτι κ να κανει σχολιαζεται παντα αρνητικα.Θα τον δουμε κ αυτον ο χρονος θα δειξει, ειναι παντος η τελευταια μας ελπιδα.

Το ακουστε για τον Καρατζαφερη που βγηκε χτες τα μεσανυχτα στην εκπομπη του στο καναλι του κ εκραζε τον κοσμο γιατι δεν τοψηφισανε κ εμεινε εκτος Βουλης? Ελεγε μαλιστα κ χαρακτηρισμους για τους ψηφοφορους κ τονιζε πως αυτος επεσε στα σκ@τ@ οταν συμμετειχε στην Κυβερνηση Παπαδημου κ ο κοσμος δεν αναγνωρισε τπτ!!! Ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι !!! Τα ακουγα το πρωι στο ραδιοφωνο κ τσαντιστηκα.Οπως τσανιστηκα επισης κ με Αντωνακη παλι(αυτος ο ανθρωπος πολυ μου καθεται οτι κ να κανει ολα στραβα τα βλεπω ....) που κάλεσε Ντορα κ Μανο να ξαναπαμε στην ΝΔ κ αυτον του Δημηιουργια Ξανα! αλλα αυτος νομιζω του εριξε χ αλλα δεν ειναι σιγουρο.Πριν λιγους μηνες μαζευτηκε ενας σκασμος κοσμος κ ψηφισε να φυγει η Ντορα απο ΝΔ κ αυτος παλι εκει ,το μονο που τον νοιαζει ειναι πως να μαζεψει ψηφους να καταφερει να γινει Πρωθυπουργος!!! Αυτο ειναι το θεματακι του οχι το καλο του τοπου.Κ Θυμαμαι ολο το χειμωνα μας εβγαλε την χολη να υπογραψει για το μνημονιο γιατι κ καλα δεν ηθελε δεν το θεωρουσε σωστο κ τωρα δεν μπορει αν το αποχωριστει με τιποτα , μαλλον του αρεσε πολυ....

Αυτα περι πολιτικης.

Ο νικολακης μου εχει τρελη αλλεργια στα ματακια του αυτες τις μερες.Τουμπανο τα ματια ,κατακοκκινα κ γεματα τσιμπλες.Ολα αυτα συνοδευονται απο φτερνισματα κ μυυξαααα!!! Καλα περναμε ε?

Μπραβο βρε Δαναη για την Μυρτουλα!Εμας ειναι τεμπελακος ουτε μπουσουλαει ουτε σηκωνεται!!! Μονο μαμα λεει τιποτα αλλο.Πολυ ζεν τον κοβω καμια σχεση με Μητσο που στην ηλικια του περπαταγε!!!

Μπονζούρ πολυαγαπημένες μου!

Να πω κι εγώ δυο πράγματα...

Πρώτον σχετικά με το γιατί να μιλήσει ο Τσίπρας με το Σαμαρά που ήδη τον απέκλεισε. Σε κάθε διευρευνητική εντολή ο αρχηγός του κόμματος θέτει τους δικούς του όρους για συνεργασία. Άρα εύλογα πάνε τις συζητήσεις από την αρχή, αλλιώς δε θα είχε νόημα να δωθούν διευρευνητικές και στα τρία πρώτα κόμματα. Ο Βενιζέλος ας πούμε θα ξανασυζητήσει με όλους. Αυτά προβλέπει το σύνταγμα, έχουμε ένα εκλογικό αποτέλεσμα που δε βγάζει κυβέρνηση, θα γίνουν κύκλοι διαπραγματεύσεων και αν αποτύχουν, τι αν δηλαδή, έχουν ήδη αποτύχει θα συγκαλέσει σύνοδο πολιτικών αρχηγών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για μια τελευταία προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης πριν την προκύρηξη νέων εκλογών. Μέχρι τις νέες εκλογές ορίζεται μια υπερησιακή κυβέρνηση νομίζω με πρωθυπουργό πρόεδρο του Αρείου Πάγου, διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Επειδή πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι είμαι γρια, όλα αυτά έχουν ξαναγίνει το 1989.....Ξέρω, ξέρω, ήσασταν στο νηπειαγωγείο και δε θυμάστε. Λοιπόν, ο νεοσύστατος τότε συνασπισμός ήρθε τρίτο κόμμα, και πήρε γύρω στο 15%. Έγιναν όλοι οι γύροι και ο Σαρτζετάκης κάλεσε τους αργηγούς σε οικουμενική. Το Πασόκ αποχώρησε η ΝΔ και ο Συνασπισμός συγκυβέρνησαν και τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Η διαφάνεια έλειξε με τον Τσόβολα στη φυλακή (βλ. Τσοχατζόπουλος) και μερικά αριστερά στελέχη πήραν υπουργεία (Δαμανάκη νομίζω; Ε, εντάξει είπαμε γρια αλλά δεν τα θυμάμαι και όλα....). 20 χρόνια μετά μιλάνε για το μεγαλύτερο λάθος της Αριστεράς, ο Συνασπισμός στις επόμενες εκλογές δεν μπήκε καν στη Βουλή.....

Μια οικουμενική με συμμετοχή της αριστεράς, κατ'εμέ ως δεκανίκι για να συνεχίσει η μνημονιακή πολιτική,κατ'άλλους μοναδική ευκαιρία να ξεπεραστούν οι ατομικοί πολιτικοί στόχοι και να δουλέψουν όλοι για το καλό της χώρας, εσείς πως τη βλέπετε ως ιδέα; Θεωρείτε ότι θα μπορούσε ο Συριζα αν συμμετείχε να βελτίωνε έστω και λίγο την κατάσταση, άρα καλύτερα απ' ότι να τα παίζει όλα για όλα για να κυβερνήσει μόνο με την αριστερα ή έστω κεντροαριστερά; Θα' θελα να ακούσω τι πιστεύετε......

Περί του που πήγε τη διευρευνητική εντολή ο Τσίπρας. Προφανώς και δεν την πήγε στη ΓΕΣΕΕ και την Ανταρσύα. Ο τύπος ψάχνει συνεργασία και αποδοχή, προετοιμάζει το έδαφος για τις επόμενες εκλογές. Παιχνίδι των μίντια; Φαντάζομαι. Όσο έχει το φως στραμμένο πάνω του το εκμεταλλεύεται για να κάνει τις επαφές του. Μα για μια στιγμή....Αφού δε θέλει να κυβερνήσει! Τελικά θέλει ή δε θέλει; Εμείς θέλουμε να θέλει ή δε θέλουμε; Τον θέλουμε ελπίδα την οποία χάσαμε και ''α, τι κρίμα δεν τα κατάφερε'', θέλουμε να δοκιμάσει κι ας σπάσει τα μουτρα του; Δεν ξέρω.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι αν ξαναπάμε σε εκλογές, που θα ξαναπάμε,όποιος τον ψηφίσει θα πρέπει να ξέρει πως ο τύπος πάει για σάλτο μορτάλε. Και στο σάλτο μορτάλε δεν έχεις δίκτυ ασφαλείας. Αν λοιπόν τον ακολουθήσεις στο σάλτο μορτάλε δε μπορείς μετά να κλαις σαν μωρή παρθένα. Εδώ κολλάει το σφιγμένο στομάχι που σας έλεγα μερικές μέρες πριν και ο πονοκέφαλος που με πιάνει κάθε φορά που τα σκέφτομαι και η νοσταλγία που νοιώθω ξαφνικά για τις συζητήσεις για μύξες, πάνες και τα συναφή!

Σας ζητώ συγνωμη για το σεντονάκι, θα μπορούσα να γράψω κι άλλα δύο αλλά σας λυπάμαι! :)

Φυσικά, για να μην ξεχνιόμαστε, χρόνια πολλά και γραπτώς στο υπέροχο βαφτιστηράκι μου, Αφροδιτούλι να τον χαιρόμαστε και να τον καμαρώνουμε και να τον παρακολουθούμε να εκπληρώνει τα όνειρα και τις επιθυμίες του...Και σε έναν κόσμο καλύτερο! (γεννέθλια είναι, ότι θέλουμε ευχόμαστε! )

Φιλάαααααακια!

Ααααα, ξαναδιάβασα αυτό που έγραψα και διαπίστωσα ότι είναι πολύ μπερδεμένο, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να το ξαναγράψω. Οπότε σας ζητώ προκαταβολικά συγνώμη!

Διαφημίσεις

Πού είσαι βρε Άφρο? Και η Λέγκω? Πού χαθήκατε? Μπας και διερευνάτε κι εσείς μαζί με τον Αλέξη?

Κοριτσακια μου πήζω απιστευτα. Μιλαμε για πολυ τρεξιμο κυριωςστη δουλεια, αλλα καισ το σπίτι.

Ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχες, να τον χαιρόματσε τον μπαμιάκο μου, που εχει γινει ολοκληρο αντράκι με το χιουμορ του και τα παραπονιάρικά του, με τη παρλαπίπα του που δεν σταματάει και με την μεγαλη ιδεα οτι τα ξερει και τα μπορει όλα. Δεν ειναι υπεροχο να συζείς με ανθρωπακια που τα βλεπεις να μεγαλωνουν και να γινονται ανεξαρτητα με δικό τους χαρακτήρα, με τα καλά τους, με τα στραβά τους και τις ιδοπτροπίες τους?

Ωραια εγινε η τουρτα, καμια σχεση με την αρχική αλλα ομορφη. την πηγα στο σχολειο και το μεσημερι θα μου πουν εντυπωσεις. Την εβγαλα και φωτο θα την ανεβασω οταν βρω λιγο χρονο. Ηταν παντως επισοδειακο το φτιαξιμο, αυτα τα πραματα δεν γινονται με τα παιδια στο σπιτι να χωνουν χερια μεσα στη τουρτα, στις κρεμες να πατανε μεσα στη τουρτα με τα γονατα, να θελουν να τα κανουν ολα αυτα... και αντε να εχεις υπομονη...

Σας διαβασα γρηγορα, αλλα νομιζω οτι σας καταλαβαινω πολυ καλα όλες (ακομα και το πρωτο ποστ της μυρτουλας). Και εχετε δικιο και ειναι ευλογες αποριες. Στο μονο που διαφωνω οτι και για αυτους ειναι απλα πραματα και απλα μας παιζουν. Δεν νομιζω να ηθελα να ειμαι στη θεση τους... Λυπαμαι που τρεχω και δεν εχω χρονο να παρακολουθησω τι γινεται...

Μπραβο στη μυρτουλα που παει καλα με τον φακο.

Καλο κουραγιο ανασταζι!

Περαστικα στον νικόλα! χαμος με τις αλλεργιες λέμε...

Καλημέρασπέρα!

Χρόνια πολλά στον Αγγελούκο! Να τον χαίρεσαι Αφροδίτη!

Μυρτούλιιι, γράφε, γράφε, δεν τα λες καθόλου μπερδεμένα, ίσα ίσα, το έχεις πιάσει το θέμα απ' όλες τις πλευρές και το έχεις ξετινάξει!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Νομίζω ότι η αριστερή κυβέρνηση δεν υφίσταται γιατί δεν βγαίνουν οι αριθμοί... Οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για την εκδοχή ότι τα παίζει όλα για όλα για να κυβερνήσει...

Αυτό που με απασχολεί εμένα, όπως και όλους ενδεχομένως, είναι αν μια πιο διπλωματική στάση των πολιτικών προκειμένου να κυβερνηθεί η χώρα είναι σωστότερο... Ακόμα και αν πρέπει να βάλουν κάπου νερό στο κρασί τους...

όλοι μας στη ζωή μας κάνουμε υποχωρήσεις και είμαστε διαλακτικοί γιατί πρέπει να συνεργαζόμαστε για να κάνουμε αυτά που θέλουμε...

Γιατί οι πολιτικοί να πρέπει να είναι ακούνητοι από τις θέσεις τους? Το σκηνικό ανετράπη οπότε δεν θα πρέπει κάτω από αυτές τις συνθήκες να δράσουν?

Λέω εγώ τώρα...

Διαφημίσεις

Λενιώ, μιλάμε για αριστερή κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές.

Πάμε για ακόμα μεγαλύτερη πόλωση. Ο Σαμαράς προσπαθεί να ξαναμαζέψει τα κομμάτια της ΝΔ και ο Σύριζα ήδη συμφώνησε με οικολόγους και ανταρσία.

Άρα δυστυχώς μιλάμε για εκλογές με μόνο δύο πόλους, μνημονιακός-αντιμνημονιακός....

Δυστυχώς ή ευτυχώς η κατάσταση είναι ήδη τόσο πολωμένη, (βάσει του εκλογικού αποτελέσματος, έτσι; ) που το νερό που θα ρίξουν στο κρασί πρέπει να είναι πάαααρα πολύ, και οι μεν και οι δε.....

Εσυ πως το εννοείς το νερό στο κρασί τους; Ποιός θα ήθελες ιδεατά να μετατοπιστεί προς τα που;

Η ΝΔ να διαπραγματευτεί το μνημόνιο;Ο Σαμαράς δεν εχει δευσμετεί για την πραγματοποίηση του;

Ο Σύριζα να δεσμευτεί ότι επιθυμεί διαπραγμάτευση μεν αλλά δευσμεύεται να παραμείνει στην ευρωζώνη;

Πως πιστεύεις ότι θα μπορούσανε να τα βρούνε κάπου στη μέση;

Δεν είναι ρητορικη είναι πραγματική ερώτηση.

Εντωμεταξύ έχετε σκεφτεί ότι σε αυτή την οικουμενική, τυπικά έστω, θα πρέπει να καλεστεί να συμμετάσχει και η Χρυσή Αυγή; Χα, ούτε ψύλλος στο κόρφο του Παπούλια!

Πάντως δε μπορώ να πω....ποτέ δε θα φανταζόμουν πριν από δύο χρόνια ότι θα μπορούσε το σκηνικό να έχει διαμορφωθεί έτσι.....τελικά δεν είναι όλα προβλέψιμα.....

Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι 2 είναι οι επιλογές με τα εξής παρακλάδια.

1. Μένεις στην Ευρωζώνη και έχεις το Μνημόνιο

1.α) Μπορείς να διαπραγματευτείς απλά ξεπλήρωμα των χρεών σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Δηλαδή κάτι σαν αργός θάνατος

2. Βγαίνεις από το μνημόνιο και θα υποστείς τις συνέπειες. Εδώ τώρα θέλει συζήτηση... Με τα όσα μπορώ να καταλάβω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, αυτό σημαίνει και έξοδο από την Ευρωζώνη... Δεν έχω τις γνώσεις για να πω πώς μπορεί να μην έχεις Μνημόνιο και να παραμείνεις εντός...

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως αυτό θα είναι ένα μεγάλο σοκ αλλά ενδεχομένως να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε πιο γρήγορα. και αν όντως είναι έτσι τότε το προτιμώ από τον αργό και μακρύ θάνατο...

Μυρτω.....ρισπεκτ!!!!!!!!!!!!! ρισπεκτ ρισπεκτ ρισπεκτ.

Σε ενα ποστ όλα....υπερ, κατα, ελπιδα, αγχος, παρασκηνιο, παργματικότητα.....

Απλ ρισπεκτ

και μπαι δεν γουεη στο εχουμε ξαναπει, γραφεις υπερχοα, μηπως να το εκμεταλλευτεις??? ταλεντο χωρις πλακα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Επειδή πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι είμαι γρια, όλα αυτά έχουν ξαναγίνει το 1989.....Ξέρω, ξέρω, ήσασταν στο νηπειαγωγείο και δε θυμάστε. Λοιπόν, ο νεοσύστατος τότε συνασπισμός ήρθε τρίτο κόμμα, και πήρε γύρω στο 15%. Έγιναν όλοι οι γύροι και ο Σαρτζετάκης κάλεσε τους αργηγούς σε οικουμενική. Το Πασόκ αποχώρησε η ΝΔ και ο Συνασπισμός συγκυβέρνησαν και τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Η διαφάνεια έλειξε με τον Τσόβολα στη φυλακή (βλ. Τσοχατζόπουλος) και μερικά αριστερά στελέχη πήραν υπουργεία (Δαμανάκη νομίζω; Ε, εντάξει είπαμε γρια αλλά δεν τα θυμάμαι και όλα....). 20 χρόνια μετά μιλάνε για το μεγαλύτερο λάθος της Αριστεράς, ο Συνασπισμός στις επόμενες εκλογές δεν μπήκε καν στη Βουλή.....

Μυρτώ συμφωνώ μαζί σου!

Αλλά επειδή είμαι και εγώ γριά και θυμάμαι καλά το 89, νομίζω ότι το κόμμα που συγκυβέρνησε με ΝΔ ήταν το ΚΚΕ και όχι ο συνασπισμός! σωστά?

τουλάχιστον αυτό θυμάμαι αλλά οκ είμαι γριά είπαμε μπορεί να θυμάμαι και λάθος...:confused:

Αφροδίτη να χαίρεσαι τον Άγγελο σου! Πολύχρονος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...