Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χαχαχα, καλά πάμε αλλά καμία δε μου εξηγησε τι είναι η έκθεση της black rock....

Ρε συς θα με βάλετε να γίνω ο συνήγορος του Τσίπρα!

Λοιπόν μερικά από τα μέτρα που προτείνονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο χύμα: Αλλαγή φορολογικού συστήματος, κατάργηση φορολογικης ασυλίας εκκλησίας και εφοπλιστων, μείωση αμυντικών δαπανών, περιουσιολόγιο για τις καταθέσεις εκτός ΕΛλάδας και φορολόγηση των καταθέσεων πάνω από 1.000.000,άρση τραπεζικού και εμπορικού απορρήτου. Και μερικά γενικότερα:Συνολική αντιμετώπιση του ευρωπαικού χρέους και της ευρωπαικής κρίσης, άλλωστε το θέμα είναι γενικά η ευρωπαική δημοσιονομική πολιτική που επιβάλλεται (βλ, Γαλλία, κυβέρνηση Ολλανδίας και γιατί έπεσε) λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης κλπ, κλπ....

Σας ρωτάω ειλικρινά και με όρεξη για συζήτηση. Αυτά όλα τα βρίσκετε ανεπαρκή, ουτοπικά, αναποτελεσματικά, και τα τρία; Ή μήπως μας έχουν πείσει και έχουμε πείσει τους εαυτούς μας ότι όλα αυτά είναι ουτοπία; Και εγώ όταν τα διάβασα σκέφτηκα, too good to be true που λέμε και στο χωριό μου. Αλλά αν κάτι από αυτά μπορεί να εφαρμοστεί; Γιατί αυτές τις προτάσεις τις τοποθετούμε κατευθείαν στο επίπεδο του φαντασιακού;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι λογικά ακουγονται! Νομιζω ότι απλά είμαστε καχυποπτοι κατα πόσο θα εφαρμοστουν.

Παντως για συνηγορος καλη δουλεια κάνεις! Εγω τσιπρα δαγκωτο στις επόμενες! χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Άμα θες να σε τρελάνω μπορώ μετά να σου κάνω και το συνήγορο του Κουβέλη!

Εγώ για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι ότι δεν είμαι σίγουρη για τίποτα....

Πάντα εντυπωσιάζομαι με την απόλυτη βεβαιότητα......

Μυρτω μαζι σου !

μου την εχουν δωσει απιστευτα που περιμενουν απτον τσιπρα μεσα σε μια μερα να λυσει ολα τα προβληματα του μπουρδ@$κρατους μας και μαλιστα σε τετοιες συνθηκες μνημονιων και μλκιων , ολα οσα αυτοι καταστρεψαν μεσα σε 20 χρονια

και μια χαρα τσαμπουκα εδειξε για αρχη που τους εβαλε ορους να παρουν τις υπογραφες τους πισω

και ολοι αυτοι οι πασοκοι που θα γυρισουν στο πασοκ στις επομενες εκλογες να τους δω απτον ιουνιο που θα μας γ@#σουν στις μειωσεις και στα χαρατσια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγώ να κάνω το συνήγορο του διαβόλου?

Για τον ίδιο λόγο που λες Μυρτούλι ότι για τίποτα δεν είμαι σίγουρη...

Αλλά τα έχουμε ακούσει πολλές φορές. Επίσης, αυτά που λένε είναι οι τίτλοι...

Πώς θα τα κάνουν?

Κι εμένα μου τη δίνει που του την έχουν πέσει... Αν δεν κάνει λάθος κινήσεις ενδεχομένως να γυρίσει υπέρ του όλη αυτή η επίθεση....

Αλλά αυτός ο Παπαστρατούλης πρέπει να σταματήσει να μιλάει...

Στο μεταξύ το ΛΑΜΟΓΙο ο Σαμαράς δεν παίρνει πίσω την υπογραφή που για να την βάλει ήθελε να οτυ παρουμε πίπες πριν κάποιους μήνες....

μας ακούνε και παιδιά....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

AΠόλυτα σιγουροι οχι δεν είμαστε, αλλα μια χαρά μπορεί να τα καταφέρει πιστεύω...

γιατι να μην τα καταφερει δηλαδη επειδη ειναι "λιγοτερο" ευρωπαιστής?

Εδω ήταν αλλοι κι άλλοι καραχρηστοι πρωθυπουργοι, να μου πεις με αυτους θα τον συγκρινουμε? οχι... ή μηπως επειδη δεν ειανι οπως τον θελουν τα καναλια(μπλιαχχχχχ τελευταια με τις μυθοπλασίες τους) και ο τυπος....

και ναι ελπιζω να κανει καλο επικοινωνιακο παιχνιδι γιατι τελικά η πλεοψηφια επηρεαζεεται ταμαλα απο μηντια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εχω πολλα να πω για ολα αυτα, αλλα δεν θα το κανω γιατι ειναι το μυαλο μου πουρες. Να πω ομως για να μην παραπληροφορω πως οχι το παιδι μου δεν περπατησε, απλα ΝΟΜΙΖΕΙ οτι μπορει. Εχει καιρο που κανει τον γυρο του καναπε, του τραπεζακιου του σπιτιου γενικοτερα αν κρατιεται απο επιπλα, αλλα τωρα νομιζει οτι το ΄χει, ξεχναει να κρατηθει, στεκει για λιγο και προφανως μετα σαβουριαζεται κι αρχιζουν τα δραματα... :rolleyes:

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Είναι θέμα χρόνου για τη Μυρτούλα!! Μπράβο της!

Και μένα στο μυαλό αχταρμάς είναι..γενικά σε όλα τα πολιτικά πράγματα τα νομίσματα έχουνε 2 όψεις. Άλλοι θεωρούν ότι ο Τσίπρας κινείται έξυπνα, άλλοι ότι έχει έπαρση. Άλλοι πιστεύουν ότι θέλει να κυβερνήσει αλλα οι συνθήκες δεν τον αφήνουν, άλλοι ότι μας δουλεύει ψιλό γαζί και τον ενδιαφέρει στην ουσία η αντιπολίτευση που είναι εύκολη με πολύ λιγότερη ευθύνη. Εγώ δεν ξέρω ποια πλευρά να πιστέψω. Αυτό που με νοιάζει είναι να μπορέσει η χώρα να πάει μπροστά, να μπορώ να κάνω όνειρα για εδώ και όχι όπως τον τελευταίο καιρό που τα ονειρά μου περιορίζονται στο να πλένω πιάτα στο Νιου Γιουρκ...Οπότε πρέπει οι πολιτικοί να σταματήσουν τα παιχνίδια και τις τρικλοποδιές γιατί η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και δεν έχουμε πολιτέλεια για παιχνιδάκια... έτσι το βλέπω τελικά το θέμα..

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

αχ σαν το εγραψα εγω ρε Ροζα!!!

Μια κρύο μιά ζεστη, με τον Αλεξη, με τον Αλεξη...

Διότι εχω απορίες.

Εφόσον την νδ την απερριψε, γιατι τον ξανασυναντησε τον Σαμαρα , θα αλλαξει κατι 2 μερες μετά?

οχι

Οποτε μενουμε με πασοκ, δημαρ...δεν βγαίνουν τα κουκια Αλεξ...οποτε γιατι φαγαμε τριτη τεταρτη για αυτο που ξεραμε ολοι απο πριν...

θα τολμησω να πω οτι ειναι "καπως" αυτο που εκανε ενω μεσα σε μια μερα θα μπορουσε να κανει τα διερευνητικά του, αυτος παιζει παιχνιδι επικοινωνιας εξαντλωντας και το τελευταιο λεπτο για παρτη του.... τι θέλει λοιπον? να μαθει και ο τελευταιος ελληνας ποσο μαγκας ειναι και στελνει επιστολες (και αυτο σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι γιατι στην παρουσα φαση και μονο-οχι γενικα- δεν μπορεις απλα να βγαινεις αντιδραστικα στους ευρωπαιους...ως τι? μαγκια-κλανια που λενε στο χωριο μου)

το ρολοι μετραει αντιστροφα και αυτοι παιζουν επικοινωνια-μηντια κεφαλαιο 1, μου φαίνεται...

αρα παμε σε εκλογες... και μηπως ωιμε ωιμε η νδ παρει περισσοτερους ψηφους το ιδιο και το πασοκ , και τα κανουν πλακακια και ο συριζα μεινει ισχυρη αντιπολιτευση...

Ειπε πολλα σε λιγες μερες, πρεπει να σταματησει ολίγον για να μην θεωρηθεί οτι λαικίζει υπερβολικά (να μην πω πιο γελοια και απο την Κανελλη)

Και τη σκυταλη αυριο ο μπενι....

παντως εγω τον τσιπρα θα τον πιστευα πολυ περισσοτερο(που με εχει, αναφερομαι στους υπολοιπους που στραβωνουν) αν ελεγε κατι συγκεκριμενο... λεει σαχλαμαρες. ΝΑΙ, αν θελει να ψάξει εναλλακτική λύση ας το κανει, αλλα παράλληλα να μας πει τι θα κανει μέχρι να βρεθεί η λύση, ποια ειναι η ρεαλιστική μέθοδός του , νομιζω αυτα που λεει και η Ελενη πλεον ειναι κρισιμο σημειο για τις επαναληπτικες...

Καλε τι οίστρος με εχει πιάσει, σταματηστε με γιατι πλησιάζει και γιουροΒυζιον! ζχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βρε εσυ Αθηνά, αν την παρέδιδε τσακ μπαμ θα λέγαμε κοίτα να δεις φοβάται να κυβερνήσει, τώρα που το έψαξε και την έκανε βόλτα παντού την σκυτάλη λέμε κοιτα τι καραγκιοζιλίκια κάνει...τελικά με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένοι έτσι? είναι εθνικό μας γνώρισμα αυτό μάλλον...:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...