Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Πώς θα τον βοηθήσει Αθηνούλα???

Δεν έχω δει κατι στα μμε αλλά τον Τσίπρα έχουν πέσει να τον φανε από τότε που άρχισε να έχει ρευμα...

Ενα πρόχειρο γκάλοπ όμως που έκανα στους γνωστους δείχνει αυτό που λεει η Ροζαλίτα..δεν τους αρεσε που το καλό τους Πασοκ καταποντιστηκε κ στις επόμενες εκλογες θα το ψηφίσουν...ναι μου είπαν εμεις δείξαμε αυτό που θελαμε αλλά τωρα θα ψηφίσουμε το κόμμα μας...:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Συγνώμη αλλά αυτό που λέτε με τις υποσχέσεις που ανακαλούνται με βρίσκει τελείως αντίθετη. Δηλαδή τι ζητάμε με τόση μανία από τον Τσίπρα; Να σχηματίσει μια οικουμενική κυβέρνηση χωρίς να θέσει κανέναν όρο; Απλά για να ηγηθεί αυτός; Θα μπορούσε να το κάνει αλλά θα ήταν κατάφορη προδοσία, όχι μόνο μια απλή κωλοτούμπα, προς όλους όσους ψήφισαν ουσιαστικά εναντίων του μνημονίου. Δηλαδή να τον καταδικάσουμε επειδή δεν αρνήθηκε με το καλημέρα τις προγραμματικές του δηλώσεις για γίνει πρωθυπουργός;

Εγώ αν ρωτάτε για την Ελλάδα στην ευρωζώνη, ανάθεμα κι αν ξέρω τι θέλω. Αυθόρμητα θα έλεγα ναι, είναι όμως δεδομένο ότι για τις φτωχότερες χώρες της ευρωζώνης το να μην μπορούν να υποτιμήσουν το νόμισμα τους είναι μεγάλο πρόβλημα και συγχωρήστε με οι γνώστες των οικονομικών αν είναι άκυρο αυτό που λέω. Αλήθεια με το χέρι στην καρδιά εσείς πιστεύετε ότι η πολιτική των μνημονίων δεν θα κατέληγε ούτως ή άλλως στην έξοδο μας από το ευρώ; Αφού δεν έχουμε πιάσει κανένα, μα κανένα στόχο μέχρι τώρα και το χρέος διογκώνεται! Και αν θεωρείτε ότι δεν είναι τόσο εύκολο να μας πετάξουν έξω ένας λόγος παραπάνω για να διαπραγματευτούμε επιτέλους κάτι! Αμαχητί παραδώσαμε γη και ύδωρ, τους όρους που έθεσε ο Τσίπρας ποιός δε θα' θέλε να τους δει τουλάχιστον να τίθενται στην Ευρώπη;

Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν πέσει όλοι πάνω στον Τσίπρα και του λένε "ορίστε, κυβέρνα!" και κανείς δεν θεωρεί υπόλογο τον Σαμαρά που στο κάτω κάτω είχε την ισχύ αυτή πλειοψηφία, έστω, αλλά σημαντική πλειοψηφία στις έδρες. Αυτός που είχε φαγωθεί τόσο καιρό για εκλογές είναι τώρα στο απυρόβλητο. Πήρε μια διερευνητική εντολή και την έβαλε στον κ@&? του και κανείς δε λέει τίποτα! Τον Σύριζα τον έχουν βάλει στη μέση και πυροβολούν! Αλλά βέβαια γιατί να ανησυχεί αυτός; Ξέρει πως θα το παίξουν τα ΜΜΕ....

Καλημερα!

Κι εγω το φοβαμαι αυτο με το πασοκ. Μακαρι να κανω λαθος, αλλα νομιζω πολλοι το θεωρουν μια τιμωρια για να μαθουν και μετα θα τους ξαναψηφισουν. Δε νομιζω οτι ηταν καθαρη σταση "δεν μου κανουν πια αυτοι".

Οσο για τον δικομματισμο ουτε εμενα μου φαινεται πολυποθητο το τελος του. Αντε να ειναι το τελος του συγκεκριμενου ντουετου, αλλα εφοσον δεν ειμαστε ετοιμοι (κομματικα εννοω, οχι κοινωνικα) για ουσιαστικη συνεργασια, πως μπορουν να παραμεινουν τα πραγματα μοιρασμενα σε τοσους συνδυασμους;

Κατα τ΄ αλλα, εχω εδω ενα ανθρωπακι με καινουριο φακο (γιουπι!!!) το οποιο δεν εχει καταλαβει οτι ειναι μωρο και νομιζει οτι ξερει να περπαταει να μιλαει κλπ. Ειναι πολυ καλουλα η σκατουληθρα κι απορω κιολας που εχει τοσο καλη διαθεση και ανεχεται ολα αυτα που της κανουμε. Κουκουβα!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Πωπω Μυρτω, συμφωνω απολυτα ομως. Και παρολο που προσωπικα ο Τσιπρας με τρμαζει σε πολλα επιπεδα, θεωρω τεραστια κοροιδια ολη αυτην την αντιμετωπιση.

Οσο για Ευρωπη, ευρω κλπ. εδω δεν μπορουν να βγαλουν ακρη οι ειδημονες ποιο ειναι το καλυτερο, εμεις τι να καταλαβουμε; Διαβαζεις Βαρουφακη σε πειθει για το ενα, διαβαζεις το αντιθετο σε πειθει κι αυτο. Στο κατω-κατω αν ηταν ξεκαθαρο δεν θα ηταν και πασιφανες;;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα!

Μυρτώ δεν σε κατάλαβα... Δεν είπαμε ότι πρέπει ο Τσίπρας να προδώσει τις προγραμματικές του υποσχέσεις (πού προσωπικά δεν καταλαβαίνω ποιες ακριβώς είναι...). Απλά ότι είναι σύνηθες να το κάνουν οι πολιτικοί. Και βέβαια δεν πρέπει να σχηματίσει κυβέρνηση απλά και μόνο, αλλά να υλοποιήσει τις θέσεις τους. Αν τώρα έρθουμε στο ζουμί, ποιες είναι οι θέσεις του, (αυτού και όλων των άλλων) εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Και πιστεύω ότι εκεί έγκειται η όλη κατάσταση ότι δεν υπάρχει κάποιος που να δείχνει τί μπορεί να γίνει με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λόγια και όχι φούμαρα. Δεν μου αρκεί απλά το όχι μνημόνιο, χρειάζομαι και τί ΑΚΡΙΒΩΣ θα γίνει μετά.

Και δυστυχώς κανένας δεν τα λέει αυτά...

Τί σημαίνει π.χ. όχι στις περαιτέρω μειώσεις μισθών? Θα μου τα δώσουν πίσω? Από πότε, τί εννοεί με το περαιτέρω? Ή μήπως εννοεί ότι δεν θα μας του κόψουν από δω και πέρα? Αφού δεν θα ισχύει το μνημόνιο, εγώ καταλαβαίνω ότι δεν θα ισχύουν και οι μειώσεις των μισθών που αυτό έφερε...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Πώς θα τον βοηθήσει Αθηνούλα???

Δεν έχω δει κατι στα μμε αλλά τον Τσίπρα έχουν πέσει να τον φανε από τότε που άρχισε να έχει ρευμα...

Ενα πρόχειρο γκάλοπ όμως που έκανα στους γνωστους δείχνει αυτό που λεει η Ροζαλίτα..δεν τους αρεσε που το καλό τους Πασοκ καταποντιστηκε κ στις επόμενες εκλογες θα το ψηφίσουν...ναι μου είπαν εμεις δείξαμε αυτό που θελαμε αλλά τωρα θα ψηφίσουμε το κόμμα μας...:rolleyes::rolleyes:

εννοώ οτι αφου δεν θελει συνεργασι με Τσίπρα(και καλα κανει), αυτο θα κανει πολλους ψηφοφορους του ΚΚΕ να στραφουν προς Τσιπρο σητν επριπτωση επαναληπτικων. Τους σπρωχνει προς τα εκει.

Μυρτω θα ξαναδιαβασω το ποστ σου δνε καταλαβα πολλα πρωι πρωι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Οσο για Ευρωπη, ευρω κλπ. εδω δεν μπορουν να βγαλουν ακρη οι ειδημονες ποιο ειναι το καλυτερο, εμεις τι να καταλαβουμε; Διαβαζεις Βαρουφακη σε πειθει για το ενα, διαβαζεις το αντιθετο σε πειθει κι αυτο. Στο κατω-κατω αν ηταν ξεκαθαρο δεν θα ηταν και πασιφανες;;

Ακριβώς αυτό....

Ελένη, κοίτα να δεις αν δεν είχε και μια θολούρα στο πρόγραμμα ο Σύριζα αυτή τη στιγμή θα είχε πάνω από 20%.

Οι όροι που έθεσε ο Τσίπρας είναι, να καταργηθούν τα μέτρα του μνημονίου που αφορούν τα εργασιακά δικαιώματα, και το ''όχι στην περαιτέρω μείωση των μισθών'', είναι νομίζω το σημείο όπου βάζει νερό στο κρασί του. Δηλαδή ξέρω ότι δεν μπορώ να επαναφέρω τους μισθούς αλλά δεν θα επιτρέψω, να πανε πιο κάτω. Επίσης, όχι στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, αλλαγή του εκλογικού νόμου και του νόμου περί ευθύνης υπουργών, δημόσιο έλεγχο στο τραπεζικό σύστημα (ποιός ξέρει να μου πει τι διάολο είναι η έκθεση της black rock) και σύσταση διεθνούς επιτροπής λογιστικού ελέγχου.

Αυτά θα τα έχεις διαβάσει άλλωστε Λενιώ...Εννοείς ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Τσίπρας θέλει να παραμείνουμε στην Ευρωπαική Ενωση. Τι άλλο;

Εγώ ας πούμε από το πρόγραμμα του έβρισκα παράλογη την πρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων. Δεν βλέπω να φέρνει τέτοιον όρο. Εσένα ποιό είναι αυτό που σε προβληματίζει κυρίως;

Παιδιά, να ξανατονίσω, δεν ταυτίζομαι απόλυτα με τις απόψεις του Σύριζα παρόλο που τον ψήφισα ακριβώς γιατί πίστευα ότι με αυτό τον συσχετισμό δυνάμεων ήταν ο μόνος που μπορούσε να φέρει μια ανατροπή. Δε μπορώ λοιπόν αφού γιαυτό τον ψήφισα να πω τώρα....''πω, πω, τι πάει να κάνει, θα τα κάνει όλα μαντάρα και θα μας διώξουν από την Ευρώπη!''.....

Επίσης το μετά δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μετά μπορεί να διαλυθεί η Ευρωζώνη, μπορεί να βγούμε μόνο εμείς και να είμαστε οι φτωχοί συγγενείς, ή να γίνουμε Κούβα ή Βόρεια Κορέα ή και στο τέλος Δεκεμβρίου ο κόσμος να καταστραφεί όπως λένε οι Μάγια. Σημασία έχει ότι η μέχρι τώρα πορεία δείχνει να είναι καταστροφική και ο κατηφορος να μην έχει τέλος.....αν θα ακολουθήσει μια άλλη καταστροφή....πραγματικά, η ιστορία θα το δείξει.....

Διαφημίσεις

εννοώ οτι αφου δεν θελει συνεργασι με Τσίπρα(και καλα κανει), αυτο θα κανει πολλους ψηφοφορους του ΚΚΕ να στραφουν προς Τσιπρο σητν επριπτωση επαναληπτικων. Τους σπρωχνει προς τα εκει.

Μυρτω θα ξαναδιαβασω το ποστ σου δνε καταλαβα πολλα πρωι πρωι...

Χαχα, μα τι διάολο, μάλλον τα έγραψα πολύ μπερδεμένα και δε με καταλαβαίνει κανείς!!! Θα επανασυνταχτώ και θα ξαναπροσπαθήσω!

ναι μια χαρα τα εγραψες αλλα εχω και τον Αλεξ ο οποιος, κατεβηκε απο το καρεκλακι φαγητου μονος του....κι εβγαλε και τη σαλιαρα με τσαντιλα χαχαχαχαχα

πως το εκανε αυτο ακομα δεν καταλαβα μαλλον πηδηξε στον καναπε που υπαρχει διπλα.

Με το τελευταιο ποστ σου συμφωνω Μυρτουλα.(το προτελευταιο αντε. χαχαχαχ)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ακριβώς αυτό....

Ελένη, κοίτα να δεις αν δεν είχε και μια θολούρα στο πρόγραμμα ο Σύριζα αυτή τη στιγμή θα είχε πάνω από 20%.

Οι όροι που έθεσε ο Τσίπρα είναι, να καταργηθούν τα μέτρα του μνημονίου που αφορούν τα εργασιακά δικαιώματα, και τον ''όχι στην περαιτέρω μείωση των μισθών'', είναι νομίζω το σημείο όπου βάζει νερό στο κρασί του. Δηλαδή ξέρω ότι δεν μπορώ να επαναφέρω τους μισθούς αλλά δεν θα επιτρέψω, να πανε πιο κάτω. Επίσης, όχι στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, αλλαγή του εκλογικού νόμου και του νόμου περί ευθύνης υπουργών, δημόσιο έλεγχο στο τραπεζικό σύστημα (ποιός ξέρει να μου πει τι διάολο είναι η έκθεση της black rock) και σύσταση διεθνούς επιτροπής λογιστικού ελέγχου.

Αυτά θα τα έχεις διαβάσει άλλωστε Λενιώ...Εννοείς ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Τσίπρας θέλει να παραμείνουμε στην Ευρωπαική Ενωση. Τι άλλο;

Εγώ ας πούμε από το πρόγραμμα του έβρισκα παράλογη την πρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων. Δεν βλέπω να φέρνει τέτοιον όρο. Εσένα ποιό είναι αυτό που σε προβληματίζει κυρίως;

Παιδιά, να ξανατονίσω, δεν ταυτίζομαι απόλυτα με τις απόψεις του Σύριζα παρόλο που τον ψήφισα ακριβώς γιατί πίστευα ότι με αυτό τον συσχετισμό δυνάμεων ήταν ο μόνος που μπορούσε να φέρει μια ανατροπή. Δε μπορώ λοιπόν αφού γιαυτό τον ψήφισα να πω τώρα....''πω, πω, τι πάει να κάνει, θα τα κάνει όλα μαντάρα και θα μας διώξουν από την Ευρώπη!''.....

Επίσης το μετά δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μετά μπορεί να διαλυθεί η Ευρωζώνη, μπορεί να βγούμε μόνο εμείς και να είμαστε οι φτωχοί συγγενείς, ή να γίνουμε Κούβα ή Βόρεια Κορέα ή και στο τέλος Δεκεμβρίου ο κόσμος να καταστραφεί όπως λένε οι Μάγια. Σημασία έχει ότι η μέχρι τώρα πορεία δείχνει να είναι καταστροφική και ο κατηφορος να μην έχει τέλος.....αν θα ακολουθήσει μια άλλη καταστροφή....πραγματικά, η ιστορία θα το δείξει.....

Τώρα πολύ καλύτερα... Μάλλον ήπιες καφέ εεε?

Ωραία όλα αυτά απλά δεν ξέρω ποιες είναι οι εναλλακτικές του προτάσεις... Συμφωνώ, όχι στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, αλλά τί θα αντιπροτάξεις στις δαιπραγματεύσεις αφού θα παραμείνεις στην Ευρώπη και όπως λέγανε οι αγαπημένοι πολιτικοί μας αυτά επιβάλλει η Τρόικα?

Φορολογικό, σωφρονιστικό/δικαστικό??? Θέλω να με πείσει!!!!!!!! Είμαι ανοιχτή αλλά κάτι με καρφώνει...

Επίσης να υπογραμμίσουμε ότι οι περισσότεροι δεν ψήφισαν βάσει του προγράμματος του...

Βασικά δεν νομίζω ότι διαφωνούμε σε κάτι απλά σκέψεις και προβληματισμούς γράφουμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Εγώ νομίζω οτι δεν ειναι μονοδρομος η πολιτική που χαρξαν οι δυο μεγάλοι, δηλ οτι δεν ειανι απαραίτητο πχ να καταργηθουν οι συλλογικές για να βγουμε απο την κρίση. Λογικά (λογικα) θα εχει μελετημνεη λυση(κατα ποσο θα πετυχει βεβαια κανεις δεν ξερει)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Προσωπικα εχω εκπλαγεί ευχάριστα με τον τσιπρα.... απλα πάντα , οποτε χαίρομαι και λεω, αντε, αντε μπραβο να δουμε και κατι αλλο, παντα απογοητευομαι και βλεπω οτι ειανι τα διαι σκατα. Ελπιζω να μην γινει ετσι κι αυτη τη φορά!

Και στην τελικη δεν νομιζω αν υπαρχει καλυτερη (ή γενικα αλλη) επιλογη απο τσιπρα...

ειχαν δεν ειχαν μας στριμωξαν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

(να σημειωσω οτι ειμαι αριστερη, και συνηδητοποιω οτι με τα ποστ μου φαινομαι καργα αντιθετη χαχαχαχαχα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...