Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χα χα Βάσωωωωωωωωω...

Λοιπόν όποιος μπαινει πρώτος στο καφέ το πρωι θα πρέπει να κάνει το πως το λενε στο στρατο..αυτο που σηκωνουν τη σημαια κ να λεει κ το πάτερ ημων....

Εγώ είχα κάνει αιτηση από τις προηγούμενες εκλογες κ ετσι ψήφισα... ο Ν ταξιδεψε μπρος -πισω στην Κέρκυρα για να ψηφίσει...χαρά στο κουραγιο του αλλά καλα εκανε..

Λοιπόν εγω νομιζω οτι μια χαρά αποτέτοια εχει ο Τσιπρας...!!!!

Το μπόνους των 50 εδρών πηγαινει στο πρωτο κομμα εκτος αν πρώτο κομμα ειναι ο συριζα..κάπως ετσι δεν λεει ο νομος ή κανω λάθος??Δεν λεει οτι το μπονους το παίρνει το πρωτο κόμμα εκτος αν πρωτο κομμα ειναι συνασπισμος κομματων??

Γενικα με τις εκλογες νοιωθω κατι σαν τι ειχες Γιαννη τι ειχα πάντα..αλλα αν διατηρησει ο συριζα τα ποσοστα του κ συνεργαστει στις επόμενες με οικολογους κ ανταρσία..αντε κ τη Δημαρ.. μπορει να γίνει πρωτο κομμα...το κακο είναι πως τα ποσοστα δεν ειναι δικά του αλλά από ανθρωπους που μπορεί πολύ ευκολα αν τα χειριστούν καταλληλα τα μεσα με την προπαγανδα τους να ψηφίσουν κάτι άλλο...

Είδομεν!!

Α! Αφρονταϊτι...το πραγματακι σας θα σας το επιστρεψω...για για..γιαβολ...δεν θελει η μεγαλη..οπως ειχες προβλεψει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα καλημερα

Κοριτσια εγω θα ειναι η πρωτη φορα που θα παω να ψηφισω κ δευτερη φορα ειλικρινα.

Οι νομοι που βγαλανε ειναι γιατι ξερανε τι θα συμβει κ ετσι φροντισανε να εξασφαλισουνε τον πισινο τους!Τετοιοι ξεφτιλες ειναι !!!Εδω ο κοσμος χανετε κ ο Αντωνακης το μονο που τον νοιαζει ειναι η καρεκλα..Αλλα ειδα κ τα χαλια του χτες με την δειερευνητικη εντολη, ουτε σκυλακι να πηγαινε βολτα πιο πολυ θ ααργουσε να γυρισει !!! Τους χαλασε ο Τσιπρας αλλα ας προσεχανε. "μακαρι" να γινουν παλι εκλογες μπας κ συνετιστουν λιγο οι ψηφοφοροι κ δεν ξανα-ψηφισουν τα νταμαρια . ειναι αδιανοητο πως πηρε οντως η ΧΑ αυτο το ποσοστο πραγματικα δεν το χωραει ο νους μου ....Εγω κοριτσι αεχω ελπιδες πως αν γινει δευτερη φαση

μιας κ θα φυγουν τα μικρα κομματα μπας κ μαζεψει ο Τσιπρας μεγαλυτερο ποσοστο κ βγει κ πρωτος!!

Αυτες τις εκλογες λενε γιναν τα περισσοτερα λαθη απο ολες τις φορες με τους εκλογικους καταλογους παντου ομως.Τοσο τυχαιο ειναι βρε κοριτσια? Αλλα κ η τοσο μεγαλη αποχη παλι δεν μου αρεσε.Καταλαβαινω οτι ναι ειναι πολλα τα εξοδα κ ο αλλος δεν μπορει να τα διαθεσει να παει ,αλλα που να το ξερει ο αλλος ρε φιλε οτι θα γινουν εκλογες Μαιο να κανει αιτηση το Φλεβαρη?Γιατι δεν κανανε κατι εκτακτο αφου εκτακτες κ καλα ηταν κ οι εκλογες?

Ο Κοσμος εχει αγανακτισει αυτο πρεπει να φανει κ στην καλπη,δεν μπορει απο την μια να κατεβαινουμε σε πορειες κ απο την αλλη να μην παμε να ψηφισουμε με την λογικη οτι κ που ψηφιζαμε τοσα χρονια τι καταλαβαμε...

Καλα εδω στο γραφειο εχει ηδη αρχισει η καταστροφολογια, με το που μαθευτηκε για τον Τσιπρα αρχισαν ....Το αλλο για τον ΣΕβ το ακουσατε?Θελει κυβερνηση με τον Τσιπρα μεσα !!

Βασουλα περαστικα στα ζουζουνακια σου!!!

Κορίτσια, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε πολλούς ψήφους από ΠΑΣΟΚ που αν φοβηθούν ότι δεν θα κυβερνηθει η χώρα θα ξαναπάνε σε ένα από τα 2 πρωην μεγάλα κόμματα. Φοβάμαι ότι η μόνη ευκαιρία του Τσίπρα να κάνει κάτι είναι τώρα και μακάρι να την εκμεταλευτεί!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Βάσω, η αλήθεια είναι ότι εσείς στην Αθήνα έχετε άλλη εικόνα και ίσως κάνω λάθος. Εδώ κάτω πάντως που το ΠΑΣΟΚ πήγε από 50% στο 25, θα ξαναπάει στο 35 σίγουρα. Και ειδικά αν ο Τσίπρας δεν δείξει ετοιμότητα και δυναμική τώρα. Μακάρι να δείξει και να βγει πρώτος και να κυβερνήσει και να κάνει όλα όσα λέει, αλλά δεν το βλέπω...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ρε παιδιά ο Τσίπρας έχει δεσμευτεί για κυβέρνηση αριστεράς. Δηλαδή ο κόσμος τον ψήφισε για να γίνει μια αντίστοιχη με την τωρινή κυβέρνηση συν ένα αριστερό κόμμα;

Και πείτε ότι πείθεται το Πασόκ να κάνει μια μετατόπιση προς τα αριστερά και να συνεργαστεί. Πάλι δε βγαίνουν τα νούμερα. Τι, θα στρίψει και η Νδ προς τα αριστερά; Εδώ πήρε την εντολή και όπως την πήρε την επέστρεψε! Και στην απίθανη ακόμα περίπτωση που μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο δεν είναι προδοσία προς όλον αυτό τον κόσμο που τον ψήφισε και δήλωσε με τον τρόπο του ότι θέλει να βγάλει εκτός όλους τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας;

Αν πάμε ξανά σε εκλογές τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον Τσίπρα. Γιατί άλλο να ψηφίζεις αριστερά από αντίδραση κι άλλο να ψηφίζεις με μεγάλη πια πιθανότητα να έχεις αριστερή κυβέρνηση.

Όσο για το αν χαίρεται ο κόσμος Δανάη, δε νομίζω ότι πανηγυρίζει κανείς. Μπερδεμένες εποχές, μπερδεμένο αποτελέσματα. Και όσο για τη Χρυσή Αυγή, φασίστες πάντα υπήρχαν, αλλά έβαζαν το κομματικό όφελος πάνω απ΄την ιδεολογία. Τώρα που δεν έχουν να περιμένουν και πολλά έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Επίσης σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για αυτά τα νούμερα, η γνωστή ξενοφοβία που γεννά η κρίση, η άγνοια και η αμορφωσιά, η έξυπνη κίνηση τους να μην εμφανιστούν στα μέσα και εκτεθούν, παρόλο που τώρα λένε ότι τους απέκλεισαν οι δημοσογράφοι....

Εγώ πάντως νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι που όλο μεγαλώνει...

Εγω δεν έχω σφίξιμο για την ώρα στο στομάχι, αυτό θα το αποκτήσω όταν αρχίσει να γουργουρίζει. Λοιπόν, το μήνυμα είναι ένα: έχουμε μπει σε μια μεταβατική περίοδο, αυτές οι εκλογές σήμαιναν το τέλος της μεταπολίτευσης, και του δικομματισμού με τον τρόπο που τον ξέραμε ως τώρα. Και ναι, για πάντα. Δεν έχει σημασία ούτε καν τί θα κάνει ο Τσίπρας για μένα, ούτε και ο κάθε Τσίπρας γιατί τυχαίος ήταν σε αυτήν την ιστορία. Ο κόσμος κάπου έπρεπε να στραφεί και στράφηκε σε αυτόν που τα είπε καλύτερα. Μπορεί να έχει τα balls, μπορεί και όχι, αν ναι θα μείνει, αν όχι απλά θα φύγει. Αλλά ας περιμένουμε κανά δίμηνο πριν του βγάλουμε το όνομα (και το μάτι) για το ποιόν του γιατί σήμερα μάλωνα με συναδέλφους που τον καταποντίζανε...

Πιστεύω ότι πρέπει να κυλήσει πολύ νερό στ'αυλάκι των πολιτικών πριν γνωρίσουμε τα νέα πρόσωπα που θα φτιάξουν ένα καλύτερο πολιτικό και κοινωνικό αύριο για την χώρα...

Για πείτε όμως τώρα, φαντάζεστε την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ο Τσίπρας θα το χάσει το παιχνίδι μέχρι τις εκλογές... Δεν θα αντέξει... Έτσι νομίζω... Τώρα τί θα γίνει ένας θεός ξέρει... Καλούμαστε να αποφασίσουμε λογικά σε ένα εντελώς παράλογο περιβάλλον...

Το μόνο που έχει μια λογική είναι το ΚΚΕ. Άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι. Πάντως ενδεχομένως να μην είναι τόσο χάλια το εκτός της ΕΕ μακροχρόνια...

Εγώ πάντως θα είμαι χωρίς δουλειά σίγουρα! Και μπορεί να είναι όντως η έξοδος αυτό που χρειάζεται για να γυρίσει η κατάσταση... Το μεγάλο σοκ!

Πάντως εξοργίζομαι που κατηγορούν όλοι εμμέσως και αμέσως το ΣΥΡΙΖΑ ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε καταστροφή... Άσε προλάβανε άλλοι...

Δεν βρίσκω καμία διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τους υπόλοιπους ίσως μόνο το ότι δεν έχουν πάρει στα χέρια τους την εξουσία. Είναι ένα ανατέλλων ΠΑΣΟΚ. Προτιμώ όμως να κυβερνήσουν αυτοί από οποιονδήποτε άλλον. Έστω και από περιέργεια. Όσο για τις υποσχέσεις Μυρτούλι, υπάρχουν για να ανατρέπονται!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Btw, άσχετο ο παιδίατρος μου είπε ότι στα δημόσια σχολεία δεν γράφουν τα παιδιά χωρίς τα εμβόλια έστω και τα επαναληπτικά... Δηλ. κοιτάνε την ημερομηνία του εμβολίου....

Εγώ λέω να τους πάω την φωτοτυπία να δω τί θα μου πουν...

Btw, άσχετο ο παιδίατρος μου είπε ότι στα δημόσια σχολεία δεν γράφουν τα παιδιά χωρίς τα εμβόλια έστω και τα επαναληπτικά... Δηλ. κοιτάνε την ημερομηνία του εμβολίου....

Εγώ λέω να τους πάω την φωτοτυπία να δω τί θα μου πουν...

Γιατί, δεν τα έχεις κάνει όλα στα μικρά σου Ελένη?

Και εγώ είναι να κάνω άιτηση και πρέπει να ασχοληθώ με το θέμα κάποια στιγμή.

Τι φωτοτυπία θα τους πας? Με τι γραμμένα από εμβόλια?

Για τον Τσίπρα και εγώ ελπίζω αλλά και φοβάμαι μήπως ήταν ανέτοιμοι...τους έχουν τρελάνει όλους τους ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ, έχουν πέσει να τους φάνε!

Καλά εγώ έλεγα για το νηπιαγωγείο. Στον παιδικό σταθμό ζητάνε πάλι φωτοτυπία από το βιβλιάριο με τα εμβόλια αλλά δεν δίνουν σημασία... Στον Αλέκο τα έχω κάνει αλλά δεν έχω κάνει τα επαναληπτικά στα 4. Στη Φίφη, άστα, επιλεκτικά....

Μου αρέσει να ακούω κυβέρνηση αριστεράς!!! Άσε που θα πάρουμε και αύξηση...

Ααααα επειδή με έχει πιάσει λογοδιάρροια, Τάτι πήρα κι εγώ παγώτομηχανή!!ήρθε σε 1 μέρα!!! Ωράια κόμπακτ, για να δούμε τί θα φτιάξει... καμιά συνταγή για παγωτό έχουμε;;;

Ο Τσίπρας θα το χάσει το παιχνίδι μέχρι τις εκλογές... Δεν θα αντέξει... Έτσι νομίζω... Τώρα τί θα γίνει ένας θεός ξέρει... Καλούμαστε να αποφασίσουμε λογικά σε ένα εντελώς παράλογο περιβάλλον...

Το μόνο που έχει μια λογική είναι το ΚΚΕ. Άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι. Πάντως ενδεχομένως να μην είναι τόσο χάλια το εκτός της ΕΕ μακροχρόνια...

Εγώ πάντως θα είμαι χωρίς δουλειά σίγουρα! Και μπορεί να είναι όντως η έξοδος αυτό που χρειάζεται για να γυρίσει η κατάσταση... Το μεγάλο σοκ!

Πάντως εξοργίζομαι που κατηγορούν όλοι εμμέσως και αμέσως το ΣΥΡΙΖΑ ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε καταστροφή... Άσε προλάβανε άλλοι...

Δεν βρίσκω καμία διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τους υπόλοιπους ίσως μόνο το ότι δεν έχουν πάρει στα χέρια τους την εξουσία. Είναι ένα ανατέλλων ΠΑΣΟΚ. Προτιμώ όμως να κυβερνήσουν αυτοί από οποιονδήποτε άλλον. Έστω και από περιέργεια. Όσο για τις υποσχέσεις Μυρτούλι, υπάρχουν για να ανατρέπονται!

συμφωνω 100%

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εγω δεν έχω σφίξιμο για την ώρα στο στομάχι, αυτό θα το αποκτήσω όταν αρχίσει να γουργουρίζει. Λοιπόν, το μήνυμα είναι ένα: έχουμε μπει σε μια μεταβατική περίοδο, αυτές οι εκλογές σήμαιναν το τέλος της μεταπολίτευσης, και του δικομματισμού με τον τρόπο που τον ξέραμε ως τώρα. Και ναι, για πάντα. Δεν έχει σημασία ούτε καν τί θα κάνει ο Τσίπρας για μένα, ούτε και ο κάθε Τσίπρας γιατί τυχαίος ήταν σε αυτήν την ιστορία. Ο κόσμος κάπου έπρεπε να στραφεί και στράφηκε σε αυτόν που τα είπε καλύτερα. Μπορεί να έχει τα balls, μπορεί και όχι, αν ναι θα μείνει, αν όχι απλά θα φύγει. Αλλά ας περιμένουμε κανά δίμηνο πριν του βγάλουμε το όνομα (και το μάτι) για το ποιόν του γιατί σήμερα μάλωνα με συναδέλφους που τον καταποντίζανε...

Πιστεύω ότι πρέπει να κυλήσει πολύ νερό στ'αυλάκι των πολιτικών πριν γνωρίσουμε τα νέα πρόσωπα που θα φτιάξουν ένα καλύτερο πολιτικό και κοινωνικό αύριο για την χώρα...

Για πείτε όμως τώρα, φαντάζεστε την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης;

το τελος του δικοματισμου...

τι θαε πει αυτο δηλαδη?

τιποτα

αυτό ηταν το προβλημά μας?

μηντιακο συμπερασμα...

και δεν ειναι το τελος του δικομματισμου

δεν ξερουμε αυριο αν 2 κομματα παλι επικρατησουν

αυτο το παιχνιδι καθιερώθηκε γιατι το βουλευτικό συστημα μας εχει πολλα στοιχεια απο το αμερικανικο

το πιθανό τέλος του πασοκ το δεχομαι

γιατι η ΝΔ βγηκε πρώτη ...

(και δεν ειναι και κακος ο δικοματισμος για να γινω και λιγο εκκεντρικη)

σε ολες τις χωρες δικομματισμο εχουν... εκτος της γερμανιας

το να ενσωματωνονται οι πολιτικες δυνάμεις-τασεις-ιδεες οπως θες πες το

σε 2, δεν ειναι κακό... συμφωνία δείχνει μεταξύ ανθρώπων... κοινή λογική.

Εγω ψηφισα ενα απο τα μικρά κόμματα, και αν γινουν επαναληπτικές θα παω Τσίπρα ακριβως για τους λογους που λεει η Ελενη...

θα κανω και τρελο λομπινγκ με τη μανα μου (ο φαδερ κλασσικα ΚΚΕ) η οποια ψηφισε οικολογους...:tongue:

Καμια φορα νομιζω οτι η Αλεκα δεν ειναι τοσο κολλημενη οσο θελουν να πιστευουν μερικοι... ειανι σοβαροτατος ανθρωπος και ισως και εμενοντας σε αυτες τις θεσεις να βοηθαει εμμεσα και τον συριζα να κανει κυβερνηση....:rolleyes:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...