Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας όμορφες τι χαμπάρια;

Τζενάκι μου δεν θυμάμαι αν σου ευχήθηκα καλή αρχή στη δουλίτσα και καλά κουράγια.

Το 24ωρο εννοείται πως δεν φτάνει, εδώ δεν έφτανε όταν δεν είχαμε παιδια θα φτάνει τώρα που εκτός απ'τις κορμάρες μας έχουμε και έναν απαιτητικό λαό στον ποδόγυρο. Εγώ απλά παλεύω με τα ενοχικά μου ότι τι να κάνουμε το σπίτι είναι μπουρδέλο ότι δεν πειράζει που δεν κάνουμε μπανιο συνέχεια κλπ Βέβαια τα παλιοπαιδάκια μας δεν με αφήνουν να αγιάσω... έρχεται κόσμος στο σπίτι και πάει να βγάλει παπούτσια και τους λέει ο θοδωρής δεν πειράζει μη τα βγάζετε είναι βρώμικο το σπίτι. :tongue: Έβγαλα κι εγώ τα καλοκαιρινα των παιδιων που δεν είναι και καμια φοβερη διαδικασία γιατί τα είχα κάτω απ'το κρεβάτι στο παιδικο. Καλά την βγάλαμε πέρσι απο ρούχα αλλά φέτος θέλει καινούργια ο θοδωρης.

Αφροδιτάκο μπορεί να κόψεις και το κέικ σοκολάτα οριζόντια και να βάλεις και εκεί μία στρώσει απ'την κρέμα που θα βάλεις απο πάνω για να μοιάζει πιο τουρτα.

Δανάη μου τι κάνεις; Πως πάνε τα κορίτσια; Το ματάκι της τοσοδούλας πως πάει; Να σου πω έχω φορέμα σουπερ άμα δεν θες να αγοράσεις ή δεν προλάβεις το χα φορέσει μία φορά στη βάφτιση του μάριου της μυρτώς. Άμα θες να στο δείξω.

Ευχαριστω Λενιω μου!! καλα μην νομιζεις κ εμενα ηταν πολλα ρουχα, πολυ λιγα εχει ο Μητσακος περσυνα που του κανουνε ειμαστε για αλλα φετος (παλι καλα ανοιξε h&m στην Ν.Ιωνια κ βρισκεις σορτς κ μπλουζες με 5 Ευρω) κ βρηκα κ καποια παλιοτερα για τον Νικολακη.Ολα κ ολα ηταν ενα συρταρι κατω απο την κουνια ..... Καλ για το σπιτι εγω πλεον τα βασικα ..κανω την τουαλετα συχνα μην παθουμε κ τιποτα κ την κουζινα που μαγειρευω κ μετα τα υπολοιπα κανει ο Τ καμια σκουπα -σφουγγαρισμα κανα πρωι που θα κοιμαται ο μικρος κ οτι προλαβαινω Σαββατο πρωι.Προτιμω να βγαινουμε εξω να ξεσκανε κ αυτα κ εγω να λεω καμια κουβεντα με κανα ανθρωπο απο το να ξεσκονιζω κ να καθαριζω τζαμια που σε μια μερα παλι τα ιδια θα γινουνε.

Βρε κοριτσια προχτες που ημασταν στο Τριτσης με το Τ κ τα παιδια λεγαμε τι καλα που θα ηταν να καναμε κανα πικ νικ εκει να αμολυσουμε κ τα πιτσιρικια να παιζουνε να το ευχαριστηθουνε.Τι λετε κανονιζουμε για την αλλη Κυριακη ( γιατι αυτη ειναι οι εκλογες κ ολο κ θα φυγουμε ) ? εχουμε κ πολυ καιρο να βρεθουμε να γνωριστουνε κ τα νεα μελη!!!

Αχ ναι τέλεια να κάνουμε πικ νικ στο Τρίτση, έχει και κάτι μεγάλα δέντρα με σκιές αρκεί να πάμε νωρίς!

Τζένη το h&m δίπλα στο Παπασωτηρίου λες που άνοιξε στην Ηρακλείου? Εχει και παιδικά εκεί ή μόνο γυναικεία?

Εμάς του Στεφ του κάνουν τα περισσότερα περσινά, ιδίως σορτσάκια τώρα χωρίς πάνα του μπαίνουν άνετα.

Αχ και εγω θα στολίσω τη λαμπάδα μόνη μου, βρήκα και από που θα την πάρω, βρήκα και τι θέλω διακοσμητικό να της βάλω πάνω, αλλά έχω κολλήσει με το πως θα βάλω το διακοσμητικό πάνω και πως θα την αμπαλάρω γενικά με τουλι, κορδόνι, σχοινί κλπ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: καμιά ιδέα?

Άλο!!!

Αφρο κεικ σοκολάτας υγρό -όταν μείνει λίγο στο ψυγείο γίνεται τελείως τουρτέ (σικ) ειδικά με την ενδιάμεση στρώση σαντιγύ που λέει η Λέγκω- εδώ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-sokolatas.html

για μένα είναι το στάνταρ για τις τούρτες και γενικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το κοινό:tongue: Αααα! Αντί για γάλα βάζω πορτοκαλάδα + το ξύσμα.

Για το χρώμα στην επικάλυψη αφού μάλλον δεν χρειάζεται να είναι πολύ έντονο, με λίγο μπλε + λίγο κακαο λογικά θα πάρεις ένα γκριζωπό ανοιχτό και τα υπόλοιπα τα κάνεις με τα μπιχλιμπίδια

παρε και εικόνες

http://www.bettycrocker.com/recipes/robot-cake/0123a837-6a6f-4c14-be95-b1e8c2b5b2a8

http://jamiessugarshack.blogspot.com/2010/09/robot-cake.html

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Αντε βρε κοριτσια να οργανωθουμε! Ξαναλεω για το αλλο ΣΚ ε?Εχει μερη με σκια κατω απο τα δεντρα που ειναι κ τα ξυλινα τραπεζοπαγκακια!! Μπορουμε κ απογευμα νωρις να το κανουμε αν θελετε που δεν εχει κ τοση ζεστη!!

Ναι Τζενακι πανω στην Ηρακλειου εκει στο εμπορικο κοντα.Ο κατω οροφος ειναι ολο σχεδον παιδικα εχει παρα πολλα κ παμφθηνα!! Εμας δυστυχως δεν του κανουνε γιατι περσυ φοραγε τα προπερσινα κ αυτα που εχουμε ειναι κατι λιγα που του ειχαν φερει περσυ κ τωρα που το λετε εχω κ 2-3 σετακια απο την βαφτιση που ηταν μεγαλο νουμερο για φετος.Για να τα βγαζω να τα πλενω!!!

Δανάη μου τι κάνεις; Πως πάνε τα κορίτσια; Το ματάκι της τοσοδούλας πως πάει; Να σου πω έχω φορέμα σουπερ άμα δεν θες να αγοράσεις ή δεν προλάβεις το χα φορέσει μία φορά στη βάφτιση του μάριου της μυρτώς. Άμα θες να στο δείξω.

Καλα Λεγκιτο, τα κοριτσια μια χαρα γενικως... Απο ματακι καλουτσικα πιστευουμε, θα μαθουμε πιο συγκεκριμενα στα τελη του μηνα που εχουμε παλι ναρκωση. Με το φακο παιδευομαστε ομως πολυ, ειναι ψιλοελεεινη φαση η συγκεκριμενη. Ελπιζω τωρα να φτιαξει, παρελαβα εναν καινουριο σημερα, απο αυριο λοιπον βλεπουμε...

Για το φουστανι παιζει και να σε χρειαστω, προς το παρον την εχω δει πολυ σουπεργουαου και ειπα θα δοκιμασω να φτιαξω ενα (κουακ!). Αν αποτυχω οικτρα ομως, θα μπω να σου κλαψουρισω. :rolleyes: Εντωμεταξυ για πες λεπτομερειες αν το θυμηθεις...

Αυτα. Το μυρσινακι πως την παλευει; Σας ειχα πει οτι ηθελα παρα πολυ να την πουμε μυρσινη τη μυρτω;;; Δε με αφησε η παρεα ομως γιατι επαιζε παλια μια μυρσινη στην παρεα που δεν την χωνευαν και φαγανε κολλημα. Μιλαμε για πολυ πεισμα ομως, μου λεγανε εμεις θα το φωναζουμε ψιτ το παιδι και τετοια χαζα, στο τελος εθεσε βετο κι ο νονος και μας τελειωσε...

Τζεν στη λαμπαδα δεν ειναι αναγκη να βαλεις τουλια και τετοια. Εγω θα της βαλω ενα κομματι υφασμα σφιχτα γυρω της σ΄ ενα σημειο και πανω θα δεσω καμια κορδελιτσα και θα κρεμασω το στολιδι που εφτιαξα τα γραμματα απο τ΄ ονομα της υφασματινα κι αυτα. Αμα βγει καλο θα σου πω, μπορει να ανεβασω και φωτο να δεις τι εννοω. Αμα βγει μαπα θα το καψω εννοειται, αλλα και παλι θα σου πω μην κανεις την ιδια πατατα! ;)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Τζεν στη λαμπαδα δεν ειναι αναγκη να βαλεις τουλια και τετοια. Εγω θα της βαλω ενα κομματι υφασμα σφιχτα γυρω της σ΄ ενα σημειο και πανω θα δεσω καμια κορδελιτσα και θα κρεμασω το στολιδι που εφτιαξα τα γραμματα απο τ΄ ονομα της υφασματινα κι αυτα. Αμα βγει καλο θα σου πω, μπορει να ανεβασω και φωτο να δεις τι εννοω. Αμα βγει μαπα θα το καψω εννοειται, αλλα και παλι θα σου πω μην κανεις την ιδια πατατα! ;)

Και εγώ κάτι τέτοιο απλό θέλω να κάνω αλλά δεν ξέρω πως να το ταιριάξω με αυτό που παρήγγειλα για στόλισμα http://www.vaptisishop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=400&category_id=31&option=com_virtuemart&Itemid=56

ενα υφασμα σφιχτό και αυτό απλά να κρέμεται σαν εκκρεμές?

ή να το γυρίσω γυρω γυρω σαν γιρλαντα?

και τι χρωμα υφασμα

παρηγγειλα δυο τετοια κορδονια, το ενα οπως η φωτογραφία και το άλλο μονο με χρωματα ροζ, πορτοκαλι, κιτρινο

δεν ξερω γιατι διαλεξα αυτα τα χρωματα, μην ρωτατε, εκανα πατατα? προλαβαινω να της πω να τα κανει και τα δυο το ιδιο χρωμα, για πειτε please!!

btw αυτο το μαγαζι εχει και πολυ ομορφα και φτηνα μαρτυρικα, πηρα 100 με 30 ευρω και δεν ειναι απλα καρφιτσες αλλα κρεμαστα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

Afrodite, εσύ είσαι που διαβάζω και στις αλλεργίες?

ναι, ναι αυτη! δεν το παρακολουθω ομως πια. Εχετε θεματακια κ σεις?

Άλο!!!

Αφρο κεικ σοκολάτας υγρό -όταν μείνει λίγο στο ψυγείο γίνεται τελείως τουρτέ (σικ) ειδικά με την ενδιάμεση στρώση σαντιγύ που λέει η Λέγκω- εδώ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-sokolatas.html

για μένα είναι το στάνταρ για τις τούρτες και γενικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το κοινό:tongue: Αααα! Αντί για γάλα βάζω πορτοκαλάδα + το ξύσμα.

Για το χρώμα στην επικάλυψη αφού μάλλον δεν χρειάζεται να είναι πολύ έντονο, με λίγο μπλε + λίγο κακαο λογικά θα πάρεις ένα γκριζωπό ανοιχτό και τα υπόλοιπα τα κάνεις με τα μπιχλιμπίδια

παρε και εικόνες

http://www.bettycrocker.com/recipes/robot-cake/0123a837-6a6f-4c14-be95-b1e8c2b5b2a8

http://jamiessugarshack.blogspot.com/2010/09/robot-cake.html

ναι ελιζα το πρωτο ρομποτακι ειχα σταμπαρει μου φινεται ευκολο, αν και χτες ο λαος απαιτησε τουρτα μακουιν, αλλα απο μια μιατια που εριξα του αρχισα την προπαγανδα υπερ του ρομποτακίου. Εκτος αν θελει ετοιμη μακουιν να ησυχασω... Με ζαχαροπαστες αδυνατω να μπλέξω...

Το κεικ που εβαλες το ειχα κανει και μου ειχε φανει αρκετα λασπωμένο, αλλα μεσα σε τουρτα μαλλον θα ειναι οκ! Δεν βαζεις καθολου γαλα δλδ και βαζεις ενα ποτηρι χυμο κ ξυσμα? Και ενδιαμεσα βαζεις σαντιγυ ή κρεμα και απο πανω μονο σαντιγυ? Σας επρηξα

Για τριτση ειναι οντως σουπερ, αλλά οχι κυριακη. Και σαββατο κακος χαμος γινεται, καθημερινες απόγευμα ειναι ονειρο! Ποιος μπορει ομως καθημερινη?

Ρε συ Ντανσεμ με εχεις κατακομπλαρει τελείως. Νιωθω παντελως αχρηστη... Μα και το φορεμα μονη σου???? Εμενα κουμπι μου ξηλώνεται και μενει ετσι το ρουχο... Μπραβο βρε κοριτσι, ρισπέκτ σε όλο του το μεγαλέιο! Ειμαι σιγουρη οτι δεν θα το χρειαστεις, αλλα καπου παιζει μια φωτο απο τη βαφτιση του Μαριου στο φέισμπουκ που φαινεται το φορεμα, ειναι οντως σουπερ.

σας φιλώ!

Καλημερα καλημερα!

Τι εγινε πως παμε?

Ντανσεμακι μου μακαρι να πανε ολα σουπερ με την μικρη κ τον φακο απο σημερα!!!

Πολυ ωραιο ειναι και το Μυρτω μην αγχωνεσαι!!!

Τζενακι μου κατα την γνωμη μου μηπως ηταν καλυτερα κ τα 2 διακοσμητικα να ειχαν τα ιδια χρωματα ?Απο αυτο το μαγαζι παρηγγειλα κ εγω τις παιδικες μπομπονιερες πολυ οικονομικο μαγαζι κ ωραια σχεδια! Να εισαι καλα που μου το ειπες!

Καλημέρα!

Ντανσεμ, είσαι φοβερή!!! και φόρεμα?:shock:

Άφρο, ακριβώς επείδη είναι λασπέ, όταν μπει στο ψυγείο γίνεται τουρτέ -κάπως σαν να έχει κρέμα. Γάλα δεν βάζω καθόλου, μόνο τα πορτοκαλαδοξύσματα. Εγώ γενικά και μέσα (αν βάλω- αν το σχήμα με δυσκολεύει δεν βάζω μεσα) και από πανω βάζω σαντιγύ γιατί οι βουτυρόκρεμες και οι τυρόκρεμες δεν μου πολυαρέσουν. Αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.

DPYUp2.png EYukp3.png

Είναι μικρός ακόμα (45 ημερών) και είμαστε στην άχαρη φάση που δεν τρώω τίποτα μέχρι να δούμε αν θα στρώσει, και ταυτόχρονα ανησυχούμε μην τυχόν είναι και τίποτα άλλο. Γι' αυτό όταν έχω έστω και λίγο χρόνο προσπαθώ να διαβάσω τα άπαντα της αλλεργίας μπας και βγάλω άκρη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...