Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό πραγματικά ειναι και αστείο και αληθινό

το άλλο της μουτσατσου..απλώς οδοντόκρεμες

https://www.youtube.com/watch?v=yOGmVlA8fZs&feature=related

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα... Τα παιδιά μου σε λίγο θα με παρακαλάνε κλαίγοντας να μην πάμε για πικνικ αλλά να πάνε σχολειο χαχαχαχα Τους έχουμε λιώσει το κορμάκι. Κι εμάς βέβαια έχει λιώσει γιατί εκτός απο πάρκα, κουνιες, εκδρομές όλο και σκάει μύτη κόσμος και φεύγει αργάμιση. Βέβαια μην γκρινιάζω γιατί περνάμε φίνα αλλά πονάνε μέχρι και η τρίχες στο κεφάλι μου

Ρε κοριτσια έφριξα με την κοπέλα την οροθετική που πιάσανε... δηλαδή δεν φταίνε όλοι αυτοί οι καργι#$δες που πηγαίνε και πηδ@γ@νε χωρίς προφυλακτικό φταίει η κοπελα που δεν ξέρουμε καν σε τι καθεστος την είχαν εκει μέσα... αη σιχτηρι υπάνθρωποι

καλημερες κουκλες!

τον πιασαμε κι εμεις τον μαη...! τωρα τα κεφαλια ξανα μεσα...

προσπαθω να συμμαζεψω ρουχα... χειμωνιατικα καλοκαιρινα... χαμος....

και πρεπει να μαζεψω σιγα σιγα το σπιτι γιατι απο την αλλη εβδομαδα θελουμε να βαψουμε... μονο που το σκεφτομαι αγχωνωμαι...

λεγκω συμφωνω... και ποιος ξερει που πηγαν και πηδηξ@ν μετα ....

tqj2p3.png vvtJp3.png

λεγκω συμφωνω... και ποιος ξερει που πηγαν και πηδηξ@ν μετα ....
Σπίτι τους? Γιαυτο άλλωστε πρεπει να φανερωσουν τα ονοματα και τα προσωπα των κοριτσιων, για την προστασία των "οικογενειων" !

Καλο μηνα!

Λοιπον αλλαζω κλιμα! Θελω να φτιαξω τουρτα για το σχολειο και θελω μια κρεμα να μπορω να την χρωματισω χωρις να κοβει και να μπορω να την χρησιμοποιήσω για να στολίσω την τουρτα. Αμα ξερετε και συνταγη για παντεσπανι που να ταιριαζει ακόμα καλυτερα!

Τζενη, η κρεμα απο το μιλφειγ που ειχες βαλει καποτε θα κανει λες? Ασε που δεν την βρισκω τωρα που ειναι, αλλα την ειχα φτιαξει παλια κ ηταν νοστιμη θυμαμαι... Την εχεις ευκολή?

Αφροδιτάκο δεν κατάλαβα τι εννοείς να κόβει πάντως εγώ ειχα χρησιμοποιήσει πέρσι στις τουρτες (κέικ σοκολάτας) αυτή την κρέμα http://www.sintagespareas.gr/sintages/krema-gia-epikalipsi-tourtas-me-tiri-krema.html που την χρωμάτισα με χρώμα ζαχαροπλαστικής. Δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου το τυρί, είναι ελαφριά στη γεύση καθόλου μπουχτική, όχι ιδιαίτερα γλυκιά... με λίγα λόγια την προτιμώ απο την βουτυρόκρεμα αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γούστων

Διαφημίσεις

Γεια σας! Καλό μήνα! (καλό καλοκαίρι...)

Αφροδίτη εγώ συνήθως φτιάχνω σοκολατένιο κεικ και απλή σαντιγύ την οποία χρωματίζω. Δεν μου έχει κόψει ποτέ -ουτε καν στην 'πασχαλιτσα' που άδειασα σχεδόν ένα μπουκαλάκι χρώμα μέσα- και για το δικό μου γούστο είναι (γευστικά) η πιο ελαφριά κρέμα. Την κάνω με ελάχιστη ή και καθόλου ζάχαρη.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημερα.

Γεια σου Τουλκα!

Και γω περισυ σαντιγυ ειχα χρησιμοποιησει (χτυπημενη κρεμα γαλακτος δλδ) αλλα πεταξα πολυ πραμμα γιατι μετα που εριχνα το χρωμα έκοβε....

Ευχαριστω κορες! Λετε να φτιαξω το καροτοκέικ που ειχα φαει μια φορα στην ακαματα Τατιανα και ειχα πάθει (ποια ηταν η συνατγη τατατκι?)? Και να το στολισω με την τυρενια κρεμα? Ουφ πιο ευκολο μου ακουγεται απο το να καθομαι να φτιαχνω στρωσεις με τουρτες κ παντεσπάνια! Ασε που δεν εχω και σχεδιο σε autocad! Βεβαια οπως παει μαλλον θα παω στο ζαχοροπλαστειο να αγορασω, αλλα ας ονειρευομαι.

Μωρη Τζενη εσυ που εισαι? Επηξες?

Που ειστε οι υπολοιπες?

Καλημερα καλημερα τι κανετε?

Αφροδιτακι εδω ειμαι εδω!!! Επηξα λιγο χτες αλλα τωρα ειμαι καλυτερα.

πες μου τι θες να κανεις κ εδω ειμαι εγω θα σου πω οτι θες!!

Η κρεμα που ειχα δωσει στο μιλφειγ ειναι αυτη που βαζω μεσα στις τουρτες κ πηζει καλα αλλα δεν κανει για επικαλυψη.Στις τουρτες εγω που χρωματιζω βαζω σαντιγυ αλλα οχι κρεμα γαλακτος χτυπημενη ναζω το γνωστο γκαρνι.Φετος να φανταστεις στον παιδικο που εκανα ειχα βαλει πανω αυτοκινητακι αμακ κουιν κ καλα κ για να πετυχω κοκκινο χρωμα εβαλα 2 μπουκαλακια χρωμα κ παλι κοκκινο δεν βγηκε αλλα η σαντιγυ δεν εκοψε. Στο γκαρνι εγω δεν βαζω καθολου ζαχαρη.

Πες μου τι εχεις κατα νου να κανεις κ θα σου πω .

Αν θες την συνταγη για την κρεμα να στην στειλω με πμ. Αααα επισης σε κατι καπ κεικς που ειχα κανει σπιτι ειχα κανει επικαλυψη με νουτελα αραιωμενη με γαλα κ εγινε πολυ ωραιο.Ητανε παχια στρωση.

Αλλη μια εναλλακτικη ειναι η γεμιση που βαζουμε στο τσιζ κεικ αλλα επειδη ειναι για τον παιδικο καλο ειναι να κανεις κατι που να καλυπτει τα περισσοτερα γουστα γιατι το τυρακι δεν το τρωνε ολα τα παιδακια.

Επισης μπορεις να χτυπησεις στο μιξερ ενα ερμολ/μορφατ με ενα ζαχαρουχο αλλα για τα γουστα μου νομιζω ειναι παραπανω απο το κανονικο γλυκο.

Αυτα περι ζαχαροπλαστικης!!

Τον πιασαμε κ εμεις τον Μαη κ τωρα εκτος απροοπτου θα παμε χωριο να ψηφισουμε χαχαχα!!!

Τα απογευματα συνεχιζουμε ακαθεκτοι τις εξοδους μας κ το βραδυ που γυρναμε προσπαθω να πλυνω κανα παπλωμα καμια κουβερτα κλπ κλπ. Χτες εβγαλα καλοκαιρινα στα παιδια το μεσημερι που γυρισα απο την δουλεια αλλα τα δικα μας αγνωστο ποτε θα αξιωθω να τα βγαλω!! δεν μου φτανει το 24ωρο φιλεναδες μου σας το ειπα ?

Εσεις οι 3τεκνες κ βαλε απορω πως τα καταφερνετε!!!

Κατα τα αλλα εχουμε την βαφτιση 2 Ιουνιου κ δεν εχω κανει τιποτα.Εχω παραγγειλει μονο προσκλητηρια που ακομα δεν εχουν ερθει οεο κ μπομπονιερες ... αν αξιωθουμε καποια στιγμη θα παμε να παρουμε κανα ρουχο να φορεσουμε αλλα ποτε θα παμε ειναι το θεμα κ πως να παω εγω να ψωνισω μαζι με 2 ζιζανια......

Η απαιτηση απο τον λαο ειναι να φτιαξουμε ρομποτακι. Οποτε σκεφτοαμι ενα κει ή το πολυ πολυ δυο στρωσεις παντεσπανι με μια κρεμα αναμεσα και απο πανω καλα καλυμενο με μια παχια κρεμα. Τα στολιδια που το κανουν ρομποτακι ειναι διαφορα ζαχαρωτα, δεν χρειαζεται κορνε δλδ. Οποτε θελω μια συνταγη για κεικ σχετικα υγρο και κρεμα για την επικαλυψη ή παντεσπανια με κρεμα ενδιαμεσα και κρεμα επικάλυψης.Δεν με εδιαφερει πολυ το χρωμα, αν θα ειναι ασπρο ή σοκολατενιοή με καποιο χρωμα (χρωματα εχω κατι σε μπουκαλάκια, υγρα που μια σταγονα βαζεις και χρωματιζεται). Αν θυμασαι κατι αντιστοιχο ειχε κανει η Λεγκω πριν 2-3 χρονια. Απλα αν ειναι σκετο κεικ, θα ηθελα να ειναι σχετικα μαλακι κ οχι τελειως ψωμενιο, να μοιαζει δλδ λιγο με τουρτα.

Στειλε μου και την συντατη απο το μιλφειγ να την εχω αμα την εχεις καπου ευκολη.

Οσο για το 24ωρο, ουτε εμενα μου φτανει, με τιποτα. Συνέχεια εχω 4000 εκκρεμμότητες στο μυαλό μου....

Καλημερα και καλο μηνα!

Αφρο καπου ειχα δει μια τουρτα ρομποτ τελεια και ευκολη, αλλα δεν μπορω να βρω το λινκ. Κανε ενα γκουγκλ σε εικονες και θα παρεις πολλες ιδεες.

Εγω ειμαι μονη σαν το λεμονι, ο καλος μου πηγε χθες Θεσσαλονικη, αλλα νταξ την παλευουμε. Εντωμεταξυ μας εχουν πιασει κατι αγαπες τωρα που λεπει αλλο πραγμα... Γιατι οταν ειμαστε ο ενας μες στα ποδια του αλλου πλακωνομαστε κι απο μακρια κανουμε σαν τα πιτσιρικια μου λετε;;; (χωρις πλακα, το σκεφτομουν και κατεληξα οτι εχει να κανει με τις απαιτησεις. Οταν ειναι εδω εχω στο μυαλο μου τι θα ηθελα/επρεπε να κανει και τα παιρνω αν εχει αλλες προτεραιοτητες. Ενω οταν ειναι μακρια και ξερω οτι ειμαι σολο δεν του θυμωνω...βγαλε ακρη.)

Τζενη εμεις βαφτιζουμε την αλλη Κυριακη και οχι απλα δεν εχω κατι αξιοπρεπες να φορεσω, αλλα εχω και να φτιαξω τις μπομπονιερες και τα γ?@&μαρτυρικα -οχι μονο για τη δικη μας, αλλα και για του κολλητου μου που βαφτιζει την προηγ. μερα- και να δω τι θα κανω με τα γλυκα και να στολισω τις λαμπαδες και για τις 2 βαφτισεις και αν θυμηθω και αλλα θα εκραγω, οποτε σταματαω!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...