Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ κοριτσάκια...

Άλλος ένας χρόνος σοφίας και εμπειρίας!

να είμαστε όλοι καλά και τα παιδάκια μας!

Xρόνια πολλά!!! Ελενίτσα, να 'σαι πάντα καλά εσύ και η οικογένεια σου!!

Γιουπι, τα εξανθήματα το πιθανότερο είναι από τον πυρετό. Το έχουν πάθει τα παιδιά μου πολλές φορές! Και το τραγούδι υπέροχο!!

Για τα κόμματα, το ΚΚΕ όχι απλώς δεν με καλύπτει, αλλά δεν το αντέχω καθόλου... μου φαίνεται το πιο στημένο και το πιο υποκριτικό και πιο παλαιολιθικό κόμμα. Χρειάζεται επιγόντως ανακαίνιση γιατί είναι κρίμα.

Και εγώ "δημιουργία ξανά". Είναι υποψήφια η αδερφή μου, πρώτη φορά στη ζωή της... μακάρι να πάρει τουλάχιστον ένα 3% να μην πάνε στράφι οι ψήφοι!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

TELEIA erminia ee??????????/

Jen gia sena doulevw simera

αχ έπαθα! ανατριχίλα, δεν έχω λόγια!

με το πρώτο ο μικρός μου άρχισε να χορεύει σαν σούστα σε ρυθμούς ραπ! χαχα...πλάκα έχει δεν το ήξερα.:D

Eλεν χρόνια πολλα!!!! Πολυχρονη! Να περάσεις όμορφα απόψε!

κι αλλο βιντεακι απάντηση Αφρο...πολυς ντορος για το τιποτα, αυτη ξεκαθαρα ηθελε αυτοπροβολη δεν νομιζω να την επνιγε ο πατριωτισμός...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Alo alo τσουπρες τι κανετε?

Λενιτω μου χρονια πολλα να σε χαιρομαστε!! Οτι επιθυμεις!

Λεγκ περαστικα μωρε στην τουρπο Μυρσινουλα.Κοιταζα φωτο προχτες στο φεις κ θυμηθηκα κουβεντα που καναμε αρχες που γνωριστηκαμε που μου ελεγες πως με Σοζω δεν ειχες ποτε τροφαντο παιδακι να πιανεις μπουτακια κλπ κ σκεφτομουνα κοιτα τωρα η Μυρσινουλα αλλο παιδακι να χαρει η μαμα μπουτακι!!

Γιουπακι γι ατην πλαστελινη συμφωνω με Λεγκ, για λιγο πλαστελινη δεν χρειαζεται να το κανουμε θεμα.Οσο για την Λ με τα μπαχαρια τι να πω !!! Αλλα κ σενα τα θελει ο κωλοτραβας σου! Πηγες κ της εβαλες την Πολιτικη κουζινα ηρθε κ εδεσε το γλυκο.Καρυυυ μπλιαααξ!!!

Τζενακι καως μας ηρθες!!! Αυτη η επιστροφη απο διακοπες ειναι δραμα.Ειδικα απο πατρικο που ειχες μαθει με βοηθεια στα παιδια ασε ασε ....

Χτες το βραδυ ο Νικολας μας πηγε ..... κοιμηθηκε 1 παρα για βραδυ .Στην αρχη καλα κοιμηθηκε μια ολοκληρη ωρα.Μετααααα.Μας ξεσκισε , ολη νυχτα κοβαμαι βολτες ..Αντε δουλεψε σημερα.Παλι καλα ειναι Παρασκευη , δεν εχω ακομα κ πολυ δουελια αλλιως δεν θα την παλευα.

Κοριτσια τωρα με την κριση προσπαθω να βρω λυσεις να κανουμε λιγο οικονομια γιανα τα βγαζουμε περα λιγο καλυτερα . Παντα εκανα πλανο στο μυαλο μου απο οταν ξεκινησα να δουλευω με το τι θα φαμε ολη την εβδομαδα για να μην ψαχνω καθε μερα.Το προηγουμενο ΣΚ εκανα το πλανο αυτο αλλα τα εγραψα κ σε χαρτι κ πηγα κ ψωνισα οτι ηθελα σε σμ ,λαικη,κρεοπωλειο με βαση το χαρτακι μου.Ολη την βδομαδα μετα δεν χαλασαμε ουτε ευρω περα απο το ψωμι γιατι δεν μας ελειπε τιποτα.Αλλες φορες πηγαινα καθε Σαββατο ψωνιζα αλλα στο ενδιαμεσο πηγαινα αλλες 2-3 φορες που ηταν απο 30-50 ευρω την φορα γιατι αν μπεις μεσα μαζευεις μαζευεις διαφορα.Θα το καθιερωσω τωρα κοριτσια μπας κ σωσουμε κανα ευρω ετσι οπως καταντισαμε κ εκτος αυτου γλιτωνω κ χρονο απο το περα δωθε στο σμ .

καλο το συστημα σου τζεν, οντως κι εγω παω 2-3 φορες ενδιμεσα για γαλα κλπ...και φυσικα εννοειται δεν φευγεις ποτε αν δεν χαλασεις 30 ευρω το λιγοτερο...

Καταπληκτικό, το είδα με δόσεις, πολυ πολυ ενδιαφέορν μου φάνηκε και εμαθα πολλά, πρωτοτυπο και καλογυρισμενο αν μπορεσετε δείτε το

http://www.catastroika.com/indexen.php

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σοφούκα, καλέ η Αριστέα ηταν 6500 πριν έναν μήνα, τώρα θα είναι πιο πάνω!

Ναι, είναι 6700!:rolleyes: Με το σταγονόμετρο τα παίρνει, αλλά οk, δεν αγχώνομαι, έτσι είναι το στυλ της. Θα ανακάμψει και το καλοκαίρι που θα τελειώσουν οι ιώσεις!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Γιούπι, φοβερή η μικρή σου!

κουκουβα!!

Ασε συνεχεια ξεχναω ποσο καλα στοιχεια εχει..μου φαινεται πιο πολυ τονιζω τα αρνητικα στο μυαλο μου..κ ειμαι κ αποτομη μαζι της συχνα..ουφ..

Τζι για πες για πες κανενα προγραμματακι κ σε τα μας γιατι ειμαι η προσωποποιηση του χάους. Να κανουμε κ λιγη οικονομια..γιατι κ εμεις τα ιδια κανουμε με το σουπερ μαρκετ:rolleyes:

Οσο για το νικολακη τι να πω..τα ιδια μας ξεκινησε τωρα στα γεραματα :tongue: κ η μικρουλα μας... Μας παει.... τι προσπαθω να της βγαλω το βζ ..τιποτα.. θα μου το κοψει..το γραπωνει σαν εκπαιδευτικο ποτηρι κ με τα 2 χερια κ γινεται χαμος αν το καταφερω κ της το αποσπασω...Χτες ημουν ξυπνια απο τις 3κ30 ως τις 7κ 30...σημερα κουτουλαω..

Κ σαν να μην εφταναν αυτα...η Λ μας επισκεπτεται πλεον μπορει κ 10 φορες στο κρεβατι μας..οχι για να κοιμηθει μαζι μας αλλα για να παρει τον πατερα της να κοιμηθει μαζι της...

Γιναμε μπιλιες με το αμορε...Του ειπα πως οσο την κοιμιζα εγω ειχε μαθει με αντιρρησεις βεβαια στην αρχη οτι κοιμομαστε στα κερεβατια μας...κ κοιμοταν μια χαρα κ σερι ως το πρωι..Τωρα που την κοιμιζει εκεινος...κ δεν τον αφηνει να φυγει απο το κρεβατι κ οταν ξυπναει κ δεν τον βρισκει ερχεται κ τον παιρνει...κ ενταξει στις αρχες γινοταν μια φορα..τωρα γινεται 10. Εγω τον κατηγορω κ λεω να της το σταματησει αυτο κ εκεινος λεει πως το παιδι εχει καποιο ζορι με το δωματιο (επειδη του ειπε σημερα που εφευγε για τη δουλεια)μην με αφηνεις μονη μου σε αυτο το δωματιο...κ της εστρωσε στο σαλονι κ κοιμηθηκε μια χαρα...Αν αρχισουμε ομως τωρα κ κολπα τετοια να στρωνουμε κ στον καναπε να κοιμαται η πιτσιρικα...βραστα..

Τι γνωμη εχετε? Εχετε περασει κατι αντιστοιχο???????

ΣΕΝΤΟΥΑΝ!!!!!!!

παω στο γυμναστηριο αλλα θα τα απολαυσω μετά!

Ωχ εγω θα παω διακοπες στο βουνο φετος!!!!!!!!:tongue::tongue:

Τζι δες κατι:http://diaskeseis.blogspot.com/2011/01/blog-post_06.html

Εγω δεν εχω κανει τιποτα με το θεμα..κ δεν ξερω πως θα τα καταφερω να ανταποκριθω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...