Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

. Τον φαντάζομαι να έχει γαντζωθεί από την μήτρα και να μην θέλει να βγει ο μπαγάσας... Και εγώ για τιμωρία θα τον βγάλω ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ, νανανά!

Επειδή ξέρω το στόρυ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ. Απλά :lol:

(μα καλά, 7 εφτά εφτά????????????????????????? τις προάλλες του έλεγα ότι θα πάρουμε κατά πάσα πιθανότητα και το ίδιο τουτού...... Ομιτζί θα αρχίσω να πιστεύω κάπου!!!!!!!)

@Lego: Εγώ εγώ εγώ φαν των περιπετειών του μικρού Νικόλα!!! είσαι σίγουρη ότι θέλεις να του μοιάσει και ο σπόρος? :D:D:D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζιζους, ποσα γραψατε παλι!δεν εχω πολυ χρονο γι'αυτο να πω πως απο συνηθισμενα ονοματα μου αρεσει το Δημητρης:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: κ το Κωνσταντινος κ Αλεξανδρος κ Αχιλλεας (μισοσυνηθισμενο)

η μηλοπιτα καλη, θα κανω δυο αλλαγες:λιγοτερη ζαχαρη (λεει 3/4 με 1 κουπα θα βαλω λιγοτερο απο μιση και περισσοτερο αλευρι για περισσοτερη ζυμη , ισα ισα εφτασε!!!κ δεν νομιζω να φταιει το μεγεθος του ταψιου!http://www.sintagespareas.gr/sintages/milopita.html

Πελαγία μου εγώ έπαιρνα το Quaker από το σουπερ μαρκετ. Υπάρχουν βέβαια και σε βιολογικά καταστήματα. Τώρα για τη δυσκολία που αντιμετωπίζεις στο φαγητό, να σου πω πως κι εμείς είχαμε ένα τέτοιο θεματάκι όταν ο Ιάσονας ήταν στην ηλικία του δικού σου, τώρα τρώει μια χαρά βέβαια. Εγώ προσπαθούσαν να τον ξεγελάσω με τραγουδάκια (μιλάμε όμως για πολύ τραγούδι) και διάφορα άλλα καραγκιοζιλίκια...:lol:

πάντως μην ανησυχείς δεν υπάρχει κανένα παιδί που δεν τρώει τελικά.;)

Διαφημίσεις

Σιγά μην παθει αβιταμίνωση βρε Τόνια...

Θα τρώει όσο θέλει, στην αρχή λίγο σούρχεται κάπως (περίπου το 1/3 δλδ θα τρώει αρχικά) και εμένα μου κακοφάνηκε... αλλά μετά σιγά σιγά θα συνηθίσετε. Μην τον κάνεις όμως από αυτά τα παιδιά που τρώνε αλεσμένα στα 3 τους, δεν είναι χειρότερο;;; :tongue:

Σμάααααααααααατς...:D

Και αν δεν έχεις υπομονή τότε βρες καμιά γιαγιά κλπ...

Έκλεισε ο παιδικός της Άννας...2 κρούσματα λέει...

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

E, όχι ρε Φελίνι, μπήκα κι εγώ να δω τα νέα! Σήμερα δώστου να καταλάβει!!!

Βρε από το πρωί έχω ξεσκιστεί τί περπάτημα, τί πεταλούδα, τί κουβάλησα, με την Άννα αγκαλιά χόρεψα, μια σκούπα έβαλα τί ααααααααααλλο να κάνω η γυναίκα;;;;;;;;;

Έκλεισε και ο παιδικός της Άννας για μία εβδομάδα... κλαψ, λυγμ, σνιφ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μήπως το ότι έκλεισε ο παιδικός θα σε βοηθήσει να γεννήσεις νωρίτερα???Αλήθεια ήθελα να σε ρωτήσω (και τις άλλες κοπέλες βέβαια που είναι στην ίδια φάση) σκέφτεσαι καθόλου πώς μπορείς να προστατέψεις το νεογέννητο από τις ιώσεις που φέρνει η Άννα από το σταθμό και τη γρίπη μέσα σε όλα?Τα έχω χρειαστεί λίγο με το θέμα γιατί εμένα ο μικρός είναι συνέχεια άρρωστος και τρομοκρατουμαι στη σκέψη να κολλάει και η μπουμπού! Ψάχνω για κοπέλα να τον κρατήσω κανένα μήνα σπίτι αλλά προβληματίζομαι μήπως δεν είναι πολύ καλή ιδέα για το Γώγο γιατί είναι και Χειμώνας και οι έξοδοί μας θα είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένες!Χμμμμ καμιά ιδέα?

Παρεπιμπτόντως αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, εσύ τουλάχιστον κάνεις τη στάση πεταλούδα, εγώ τι να πω που κάνω συνέχεια τη μισή γέφυρα, τη γάτα κ.α. για να γυρίσει το μωρό?Κι όχι τίποτα άλλο σκέφτομαι μήπως έχει γυρίσει ήδη και όσο εγώ κοντεύω να περπατήσω ανάποδα ξανακάνει τούμπα!

Ευάκι όπως καταλαβαίνεις εγώ όχι απλά δε μπορώ να καταλάβω πότε εμπεδώνεται το έμβρυο (ούτε ο Γώγος είχε εμπεδωθεί, είχε κατέβει απλά κάπως στις 40 ακριβώς περικαλώ!!!), αλλά ούτε και σε ποιά θέση είναι!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Γύρισα από το γιατρό περπατώντας.

Γενικά σήμερα έριξα πολύ περπάτημα.

Και ενώ περπατούσα και δεν ένιωθα καμία ενόχληση τώρα η μικρή με έχει ξετινάξει...

Λοιπόν, σήμερα είχαμε το 2ο καρδιοτοκογράφημα.

Η μικρή έδωσε ρεσιτάλ! Ο γιατρός την αποκαλεί "πανηγύρι".

Μου είπε ότι το κεφάλι κατά τα 2/5 έχει μπει (φαντάζομαι εννοούσε στη λεκάνη) και ότι δεν είναι εκείνο το ελεύθερο πράγμα που είχαμε την προηγούμενη φορά.

Μου μέτρησε και την κοιλιά μου και τη βρήκε 36εκ. ενώ την τελευταία φορά ήταν 37,5 πράγμα που επιβεβαιώνει ότι το μωρό έχει αρχίσει να μπαίνει.

Κλείσαμε ραντεβού ξανά για την επόμενη Πέμπτη εκτός αν μας προλάβει η Ναταλία.

Μου είπε λοιπόν ότι την επόμενη Πέμπτη θα με εξετάσει από κάτω και θα δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε την κατάσταση.

Για κάποιο λόγο πήγε το μυαλό μου σε αυτό που ανέφερε η Τατιάνα παραπάνω...

Για πες λοιπόν γλυκιά μου για αυτό το "χέρι", τί είναι ακριβώς?

Εγώ από την άλλη θέλω να έχω περιθώριο 4 ημερών από τη ζουζούνα μου.

Αύριο έχω μάθημα και δεν θα ήθελα να το χάσω (όσο και αν το επιθυμούν οι φοιτητές μου)

Την Τετάρτη πρέπει να πάω στην πολεοδομία να βγάλω την άδεια του σπιτιού μου

και την Πέμπτη πρέπει να πάω στη Νάουσα να για την ορκομωσία μου στο Δήμο.

899667.png226174.png

Γμτ, είναι ένα θέμα γιατί πως θα έρχετε ο Μικ στο μαιευτήριο, τώρα βρήκαν...

Από την άλλη σκέφτομαι ότι θα της φύγει η μύξα της Άννας και ΄μετά θα κλείσει για Χριστούγεννα οπότε τον πρώτο καιρό του μπέμπη θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα μεν αλλά από την άλλη δεν θα είμαστε άρρωστοι δε...

Μαρίνα η Άννα αρρώστησε πολύ λίγο τόσο καιρό (φτου μας)... Τον Σεπτέμβρη έκανε έναν πυρετό 2 μέρες (μην ήταν η γουρουνογρίππη;;;) και μετά την κράτησα και άλλες 2 μέρες άλλη φορά γιατί είχε βήχα, μύξες κλπ. Αυτά. Φυσικά έχει την γνωστή μύξα εδώ και 15-20 μέρες αλλά πάει κανονικά... Είχαν λέει 2 κρούσματα, και πολλά παιδιά είναι στο σπίτι με συμπτώματα... ε καί;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Για κάποιο λόγο πήγε το μυαλό μου σε αυτό που ανέφερε η Τατιάνα παραπάνω...

Για πες λοιπόν γλυκιά μου για αυτό το "χέρι", τί είναι ακριβώς?

Κάνει αποκόλλιση του εμβρυικού σάκου από τον τράχηλο ουσιαστικά (πονάει, έχε το υπόψιν) και βασικά ΄χρησιμεύει για να κινητοποιήσει την κατάσταση...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Μήπως το ότι έκλεισε ο παιδικός θα σε βοηθήσει να γεννήσεις νωρίτερα???Αλήθεια ήθελα να σε ρωτήσω (και τις άλλες κοπέλες βέβαια που είναι στην ίδια φάση) σκέφτεσαι καθόλου πώς μπορείς να προστατέψεις το νεογέννητο από τις ιώσεις που φέρνει η Άννα από το σταθμό και τη γρίπη μέσα σε όλα?Τα έχω χρειαστεί λίγο με το θέμα γιατί εμένα ο μικρός είναι συνέχεια άρρωστος και τρομοκρατουμαι στη σκέψη να κολλάει και η μπουμπού! Ψάχνω για κοπέλα να τον κρατήσω κανένα μήνα σπίτι αλλά προβληματίζομαι μήπως δεν είναι πολύ καλή ιδέα για το Γώγο γιατί είναι και Χειμώνας και οι έξοδοί μας θα είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένες!Χμμμμ καμιά ιδέα?

Παρεπιμπτόντως αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, εσύ τουλάχιστον κάνεις τη στάση πεταλούδα, εγώ τι να πω που κάνω συνέχεια τη μισή γέφυρα, τη γάτα κ.α. για να γυρίσει το μωρό?Κι όχι τίποτα άλλο σκέφτομαι μήπως έχει γυρίσει ήδη και όσο εγώ κοντεύω να περπατήσω ανάποδα ξανακάνει τούμπα!

Ευάκι όπως καταλαβαίνεις εγώ όχι απλά δε μπορώ να καταλάβω πότε εμπεδώνεται το έμβρυο (ούτε ο Γώγος είχε εμπεδωθεί, είχε κατέβει απλά κάπως στις 40 ακριβώς περικαλώ!!!), αλλά ούτε και σε ποιά θέση είναι!!!

Μαρίνα, νομίζω ότι τα μωρά έχουν αντισώματα από τη μαμά... Και κυρίως αν θηλάζει είναι καλύτερα τα πράγματα...

Εγώ μπορώ να σου πω πώς είναι με τη γυναίκα. Θα πηγαίνουν στο πάρκο όταν δεν βρέχει οπότε κανένα 3ωρο θα το έχεις μόνη σπίτι... όταν είναι σπίτι όμως, μην περιμένεις ότι θα απασχολείται με τη γυναίκα... Πάλι εσένα θα θέλει και για παιχνίδι αλλά και για τα βασικά (βλ. πλύσιμο, ύπνο κτλ..)

Πάντως και ο Αλέκος που δεν πάει παιδικό είναι κρυωμένος σχεδόν συνέχεια, ψωμαρρώστιες βέβαια όχι πυρετούς αλλά από συνάχι σκίζουμε...

Αυτά, σε μπέρδεψα μάλλον εεε? Πάντως η μπέμπα έχει ένα ρουθούνισμα αλλά τίποτε άλλο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μπράβο Ευάκι που όλο είναι μια χαρά! Έχει βρει το δρόμο της η Ναταλία (μου αρέσει πολύ το όνομα!!!)! Πάντως μάλλον είμαι πολύ αναίσθητη γιατί εγώ αυτό με το "χέρι" δεν το κατάλαβα ή για την ακρίβεια δε με ενόχλησε παρόλο που περίμενα τα χειρότερα βάση όσων είχα ακούσει! Μήπως ο γιατρός μου είναι πολύ "ελαφροχέρης"???

Ρε Λεγκούλι πριν πάω για το doppler είχα καταλάβει ότι το κεφάλι είναι πάνω από κάτι που είχες πει στο άλλο θεματάκι, τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα από λόξυγγα! Εκτός κι αν είναι όντως γύρισε και δε με ενοχλεί το χικ-χικ εκεί κάτω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...