Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά όπως είπα και στην κουμπάρα μου, μη λέτε ότι θα ψηφίσετε το ΚΚΕ γιατί τρομάζει η Παπαρήγα. Αφού αν ερχόταν πρώτο κόμμα, πάλι αντιπολίτευση θα γινόταν, καθότι, αν δεν γκρεμίσει πριν τον καπιταλισμό δεν έχει νόημα λέει να κυβερνήσει. Τώρα πως θα τον γκρεμίσει δεν ξέρω, τόσα χρόνια, δε μπορεί, όλο και κάποιο σχέδιο θα' χει καταστρώσει για την κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων!

Ο πατέρας μου λέει το εξής σοφό για το ΚΚΕ:

"Αν κάποια στιγμή πάρει πάνω από 15% θα καταγγείλει ότι είναι προβοκάτσια της δεξιάς!"

Είχε φάση χτες στο ράδιο αρβύλα που έδειξε συνέντευξη της Παπαρήγας στην Τσαπανίδου, που ρώταγε αν θα μπορούσαν να κυβερνήσουν ποτέ. Αυτό ψάχνεις Μυρτώ?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημερα χελληνίδες!

myrto είπε:
Εσύ καλέ γιατί απορείς; Αφού το έζησες από κοντά το σχίσμα!!!!

απλα δεν θυμαται το ονομα του μωρε, μην την μαλωνεις... Και γω αμα δεν το ειχες αναφερει εσυ πιο πριν δεν θα το θυμομουν.

YIOUPI είπε:

Αυτό που δεν καταλαβαινω εγω ειναι πώς επιτρέπεται να κατεβαινουν σε εκλογες ανθρωποι που υποστηριζουν κ πραττουν εγλήματα..μου κάνει σαν να κατεβαζουν κόμμα οι πχ παιδόφιλοι...Αλήθεια ξερει καποια να μου απαντησει πώς ειναι νομιμο κάτι τέτοιο???

αυτο το παραδειγμα γιατι το εφερες? Προφανως υπηρχε καποιου βαθια στο υποσυνειδητό σου αλλα το ειχες ξεχασει? http://en.wikipedia.org/wiki/Party_for_Neighbourly_Love,_Freedom,_and_Diversity

Αντε παρτε και απο μενα ενα αρθρο γαι την ΧΑ 

Να συνεχισω και γω τα αχρηστα βιντεο της ημερας

Καλημερα!

Να σαι καλα ρε Αφρο...ειχα τοσο κολλησει με το βιντεο του Σπυρου που δεν ειχα σκεφτει πως η Λ μπορουσε να απομνημονευσει καλα τη λεξη Μα..ας!!! Κ την απομνημονευσε:P:p...

το θυμομουν με τους παιδοφιλους κ το κομμα τους αλλα νομιζω πως δεν συνεχιστηκε τελικα ε??δεν διαβασα ολο το κειμενο....

Ερωτηξις: Η Λ "εκλεψε" χτες ενα μικρο κομματι πλαστελινη γυριζοντας απο το σπιτι ενος φιλου της...τι κανω? Καλω τη ΧΑ :tongue:? την βαζω να το επιστρεψει? δεν δινω συνεχεια?? Μαλλον το β ε?? κανω κ κηρυγμα μαζι?:rolleyes:

Φιλια!!

Διαφημίσεις

Καλά όπως είπα και στην κουμπάρα μου, μη λέτε ότι θα ψηφίσετε το ΚΚΕ γιατί τρομάζει η Παπαρήγα. Αφού αν ερχόταν πρώτο κόμμα, πάλι αντιπολίτευση θα γινόταν, καθότι, αν δεν γκρεμίσει πριν τον καπιταλισμό δεν έχει νόημα λέει να κυβερνήσει. Τώρα πως θα τον γκρεμίσει δεν ξέρω, τόσα χρόνια, δε μπορεί, όλο και κάποιο σχέδιο θα' χει καταστρώσει για την κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων!

Αααα το ειπε προχτες στην τσαπανιδου, εχασες! Θα δωσει τον πλουτο λεει στα χερια του λαου!!! Τωρα πως θα το δωσει δεν ξερω!! Κ εγω τοσα χρονια Αλεκα ψηφιζω αλλα εχω απογοητευτει τοσο πολυ με την σταση τους τωρα στην κριση κ δεν την ξαναψηφιζω....Αφηστε που ξερω απο πρωτο χερι το εχει κανει στην τυποεκδοτικη με εργαζομενους τωρα με κριση κ τρελαινομαι ....

καλημερα ειπα δεν ειπα, παω να διαβασω τα υπολοιπα κ επανερχομαι

Χρόνια πολλά στον δίμετρο κόμματο του καφέ:D Να σε χαιρόμαστε λενάκο μας

Αφροδίτη γαμάτο το βίντεο!!!!!!!!!!!

Βρε δεν ήξερα πως λεγόταν το φόρουμ, ή δεν θυμόμουνα... λες να θυμόμουνα και να ρώταγα σαν το καθυστερημένο χαχαχα

Τζένη αυτό με την τυποεκδοτική είναι μεγάλη ιστορία για πολλές σφαλιάρες όχι μόνο με τους εργαζόμενους εκεί αλλά και πριν με τον κλάδο όλο.

Γιουπάκι δεν νομίζω ότι έχουν συνειδηση της κλεψιάς άρα δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε έτσι κι εμένα ο σόζω έχει φέρει διάφορα απ'το σχολείο γιατί αφου τα έχει βρει πεταμένα νόμιζε ότι δεν ανήκουν κάπου άρα μπορεί να τα πάρει. Του εξηγώ χαλαρά ότι κάποιο παιδάκι θα το έχει χάσει και θα το ψάχνει και πρέπει να το γυρίσει ή ότι ανηκει σε όλη την τάξη και καλύτερα να είναι εκεί να παίζουν όλοι μαζί. Για την πλαστελίνη τώρα νομίζω ότι είναι υπερβολή να το κάνεις θέμα.

Τελικά στο μυρσινάκι είχε σκιστεί ο χαλινός (έτσι λέγεται;) γιαυτό τόσο αίμα. 6600 η χοντρούλα μου αλλά απίστευτα δερματικά.

6600 η χοντρούλα μου αλλά απίστευτα δερματικά.

Στα ίδια κιλά με την Αριστέα είναι! Πολύ φαγανή η Μυρσινούλα!:D Περαστικά για τον χαλινό!

Ελένη χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε!!!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Kαλημέρα!

Χτες γυρίσαμε από την Ξάνθη δυστυχώς...:(

τώρα πρέπει να χάσω ότι κιλά τσίμπησα λόγω τρελού φαγητού!

Λέγκω τι φαγανούλα η μικρη σου! Εμείς μολις περάσαμε τα 6400 και ειμαστε μπροστά ένα μήνα σχεδόν!

Σοφούκα, καλέ η Αριστέα ηταν 6500 πριν έναν μήνα, τώρα θα είναι πιο πάνω!

Ωραία λινκς βάζετε αλλά δεν προλαβαινω να τα δω ολόκληρα, ούτε να συμμετέχω στην ωραία κουβέντα σας...και εγώ είμαι σε δίλημμα μεταξύ δυο μικρών κομμάτων και το ένα δεν θα μπει σίγουρα στην Βουλή οπότε δεν ξέρω αν θα έχει νόημα αν θα το ψηφίσω...για τους πράσινους οικολόγους λέω...λέτε να μπει?

Διαφημίσεις

Α Λέγκω δοκίμασα τελικά ψάρι και δεν την πείραξε...δίκιο έχεις πρέπει να έφταγε ο τόνος κονσέρβα!

Τώρα η δικιά μου κάνει κακά μια φορά κάθε δυο μέρες, βρωμάει ο τόπος αλλά είναι μουσταρδί με σποράκια δηλαδή καλά.

Εγώ έτρωγα στην Ξάνθη τα πάντα αλλά χαπακωνόμουνα πολύ με πεπτικά ένζυμα, δεν είμαι σίγουρη αν αυτά βοήθησαν όμως...τώρα λέω να προσέξω πάλι την διατροφή μου.

κάτι άκουσα ότι τις ψηφους των κομμάτων που δεν μπαίνουν βουλή τις προσμετρούν στο πρώτο κόμμα, κάτι σαν τα λευκα ισχύει αυτό?

ΑΝ είναι ετσι τρέμω γιατι θα εχει πλακα να βγει καιμια νδ πχ απο 20% να παει κανα 40αρι...

Κι επίσης αν είναι έτσι νομίζω οτι τους συμφερουν ολα αυτα τα μικρά κομματάκια και ίσως και να τα χρηματοδοτούν...χρηισμοποιώντας βεβαια την αγανακτιση και το γεγονος οτι ξερουβ οτι δεν θα τους ψηφισουν....καλα εγω ειμαι πολυ καχυποπτη μην μου δινετε σημασία...

Κι εγώ παντα κατα αριστερά κοιταζα, τωρα κι εγω εχω το ιδιο διλημμα με ΕΥγενια

ενα κομμα μικρό που ειανι κι ενας πολυ καλο φιλος στην ηλεια υποψηφιος( dimiourgiaxana.gr ) ή κάποιο άλλο...

Και του Μανου το κομμα με πειθει, αλλα δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικη με επραζει που ηταν σε κυβερνησεις νδ.

Παντως ειανι πολυ μορφωμενος τεχνοκράτης, γνωστος(δεν ηρθς απο το πουθενα) και πολυ πλουσιος, χαχαχαχαχαχα δεν τον φοβαμαι για διαφθορα δηλαδη χαχαχαχαχαχα

Αλλά μπα δεν παει το χερι χαχαχαχαχα θα δουμε...ακόμα ψαχνω... ο κουβελης μου φαίνεται πολυ παλιακος

η αλεκα μπουα χαχα

ο τσιπρας πολυ φλου

οι οικολογοι δεν με πειθουν καθολου αυτη τη φορα

χμμμμ

α ξεχασα τον καρατζαφυρερ και την κατσελη και τη ντορα και τον καμενο χαχαχαχαχαχαχαχαχ μα πόσοι είανι ρε παιδια φέτος

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και συνεχίζω...

η μικρή μου θκατουλίτσα άρχισε από προχτές να φωνάζει "μπαμπά"!:D

στράφι πήγε η εκπαίδευση που της έκανα τόσους μήνες συλλαβιστά να προφέρει "μα-μά"...τεσπά...την ακούμε και λιώνουμε!

Αουτς με τον χαλινο....περαστικα..

Με τα κιλα της μικρουλεξ αγχωνομαι..σε 2,5 μηνες εχει παρει 700γ κ εχει πεσει σε καμπυλη.6 μηνων ηταν 7060 κ τωρα ειναι 7800.

σήμερα εβγαλε κ εξανθημα μετα απο 3 μερες πυρετου.

Τρωω κ εγω πλεον απαγορευμενα κ δεν βλεπω να την ενοχλει..μακαρι. Απο ενζυμα παιρνω τα supergest ths higher nature. Εσεις?

Θα κουκουβαγισω ολιγον τωρα με τη Λ. Εχει παθει κολλημα με τον Χαρουλη κ πιο πολυ με αυτο :

και το φοβερο ειναι πως λεει σχεδον ολα τα λογια με το ρυθμο του ραπ τραγουδιστη:shock:..αυτο ηταν το κουκουβαγισμα.Δεν ειναι ομως εντυπωσιακο να λεει τοσα λογια κ τοσο γρηγορα??Ε?? Ε???:tongue:

Μου λεει πια να μην τη φωναζουμε με το ονομα της αλλα μπαχαρι!!

Εχει φαει πλεον κολλημα με τα μπαχαρια εκτος της αστρονομιας κ εχει βρωμισει το σπιτι καρυ..Της εβαλα κ εγω να δει το αποσπασμα της πολιτικης κουζινας που εξηγει ο παππους τα μπαχαρια στον πιτσιρικα κ του τα συνδεει με τους πλανητες κ επαθε πλάκα.

Αυτα!

ΑΑΑ να τα εκατοστησεις Ελενη!!!Να τους χαιρεσαι!!

Φιλιααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...