Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Μια χαρά θα μπούνε στη Βουλή, δεν είδατε τη Μαρί Λεπέν, σχεδόν 20 τις εκατό έφτασε. 1 στους 5 ακροδεξιά. Καλά πάμε. Διάβασα κι ένα άρθρο για την πέραση που έχουν οι ακροδεξιοί στα σχολεία και έφριξα. Θα το βρω να σας το βάλω......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα δε σας είπα ότι στην παιδική χαρά μια μαμά, δικηγόρος παρακαλώ μου δήλωσε ότι το σκέφτηκε πολύ και τελικά το αποφάσισε να τους ψηφίσει τους παλιοφασίστες;;;

Είναι της μόδας, όπως ήταν της μόδας καποτε και στη Σικελία να ψηφίζουν Λεγκα του Βορρά! Είναι μια αντίδραση, θα περάσει, και αν μπούνε δηλαδή τί θα κάνουν 5 γραφικοί;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ρε συ, με 5 γραφικούς ξεκίνησε και ο Λεπέν και η κόρη του έφτασε το 20 τις εκατό. Ο ίδιος το 2002 νομίζω πήγε στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών!!!! Παραλίγο να κυβερνήσει λέμε!!!

Πάντως όσο πέφτει το βιοτικό επίπεδο τόσο ανεβαίνει ο ρατσισμός, ο φασισμός, ο σκοταδισμός και άλλα ευχάριστα....Αυτό που έχουμε ξανασυζητήσει εδω μέσα. Αντί να δυναμώσει η αλληλεγγύη σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς, κοιτάμε να ξεσπάσουμε το θυμό μας σε αυτούς που βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση από μας.....Δείτε κι αυτό:

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=451936

Διαφημίσεις

:?:cry: ναι ξαφνικά το πρόβλημά μας είναι οι μετανάστες.... οι μετανάστες φταίνε που είμαι εγώ κι άλλοι 15.000 άνεργοι, οι μετανάστες φταίνε που κόψανε από τη μάνα μου τη σύνταξη, οι μετανάστες φταίνε για τα χάλια του εκπαιδευτικού συστήματος και για τις μίζες και για το βρώμικο χρήμα και για όλα....

και συγγνώμη... για να καταλάβω δηλαδή... καταρχάς δεν αμφιβάλλω πως οι εκλογές είναι καθοδηγούμενες, μια καρικατούρα, δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο ζοφερό σκηνικό, η δημοκρατία έτσι όπως έχει καταντήσει είναι ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, τουλάχιστον, αυτός ο κρατικός μηχανισμός που υπάρχει, οι πολιτικές δυνάμεις δεν θα έπρεπε να απαγορέψουν την κάθοδο της ΧΑ;

:(:(

πολύ στεναχωριέμαι με αυτά που λέτε...εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα...δεν παρακολουθώ πολύ τηλεόραση...κρίμα αν μπούνε στη βουλή...

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!

Αύριο γυρνάμε Αθήνα και καθόλου δεν μου αρέσει...:(

Δεν λέω ότι είμαι ΟΚ με τους 5 γραφικούς, ούτε ως ιδέα μέσα στη βουλή αλλά δεν πιστεύω ότι πρέπει να παθαίνουμε αμόκ, ούτως ή άλλως θα αυτοκαταστραφούν όπως και το Λαος, και να μας φύγει η ουσία η οποία για μένα είναι η εξής

οι εκλογές θα έχουν ένα αποτέλεσμα και το αυτό, ότι και πριν...

το σπότ που έδειξες της ΝΔ είναι χαρακτηριστικό ότι ρίχνουν στάχτες για να γίνουμε όλοι ξενόφοβοι και να αγνοήσουμε τα υπόλοιπα

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Προφανώς αλλά έχω κι εγώ ένα θέμα, συμφωνώ με τη Μαριλού ότι η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να είναι παράνομη, είναι εγκληματική οργάνωση, και συγχωρήστε με αλλά δε θεωρώ το ρατσισμό άποψη, αλλά προσβολή....Μακάρι Τάτη να αυτοκαταστραφούν....τι να πω.....Όσο για το αποτέλεσμα τον εκλογών, άστα να πάνε....παρόλο που νιώθω το ίδιο...ταυτόχρονα σπάω και το κεφάλι μου προσπαθώντας να δω όλα τα σενάρια που μπορούν να παίξουν και να καταλήξω....Η στρατηγική σκέψη εντωμεταξύ είναι κάτι που δε μπορώ να κάνω ούτε υπό την απειλή όπλου!!!!!

Διαφημίσεις

....αλλά έχω κι εγώ ένα θέμα, συμφωνώ με τη Μαριλού ότι η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να είναι παράνομη, είναι εγκληματική οργάνωση, και συγχωρήστε με αλλά δε θεωρώ το ρατσισμό άποψη, αλλά προσβολή....Μακάρι Τάτη να αυτοκαταστραφούν....τι να πω.....

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο... με θυμώνει πάρα πολύ η ύπαρξη αυτού το κόμματος και ακόμα περισσότερο να ακούω κάποιους ότι θα το ψηφίσουν.....

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Προφανώς αλλά έχω κι εγώ ένα θέμα, συμφωνώ με τη Μαριλού ότι η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να είναι παράνομη, είναι εγκληματική οργάνωση, και συγχωρήστε με αλλά δε θεωρώ το ρατσισμό άποψη, αλλά προσβολή....Μακάρι Τάτη να αυτοκαταστραφούν....τι να πω.....Όσο για το αποτέλεσμα τον εκλογών, άστα να πάνε....παρόλο που νιώθω το ίδιο...ταυτόχρονα σπάω και το κεφάλι μου προσπαθώντας να δω όλα τα σενάρια που μπορούν να παίξουν και να καταλήξω....Η στρατηγική σκέψη εντωμεταξύ είναι κάτι που δε μπορώ να κάνω ούτε υπό την απειλή όπλου!!!!!

Κι εγώ πάντως μετά από ώριμη σκέψη νομίζω ότι κατέληξα. Και είναι στρατηγική κίνηση και χωρίς να καλύπτομαι ιδεολογικά. Αλλά έχω τη συνείδησή μου ήσυχη. Αν θες μπορώ να σε βοηθήσω στρατηγικά κερνάω!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Αφηστε το θεμα με την ΧΑ εχει ξεφυγει. Το τραγι=κο ειναι κοριτσια οτι πολλοι ειδικα ατομα νεαρης ηλικιας δεν ξερουν την ιστορια της ΧΑ ουτε καν τι ειναι η ΧΑ κ απο αντιδραση κ μονο θα πανε να τους ψηφισουν.... Τους ειδα προχτες στα φαναρια μοιραζανε φυλλαδια κ εφριξα ....

Καλημέρααααα

Συμφωνώ με όσα λέτε κι εμένα... είναι τρομαχτικό και επικίνδυνο αυτό που συμβαίνει.

Δεν μου έχει πει κανείς οτι θα ψηφισει χρυσή αυγή αλλά μπορώ να φανταστω δυστυχώς κάποιους απ'τις κουνιες που πιθανά θα το κάνουν. Και το θέμα δεν είναι μόνο τα πέντε ζωντανά που θα μπουν (αν μπουν) στη βουλή αλλά το τσούρμο που τους ψήσισε χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς ψηφιζει. Θυμάμαι στα μικράτα μου σε συζήτηση με μαθητές σε τεχνικό λύκειο της νίκαιας μπερδεύανε το κκε με τη χρυσή αυγή... τέτοιο κόσμο τσιμπάνε

Τάτι καταλαβαίνω τον προβληματισμό και την απογοητευση σου για το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά εγώ ακόμα πιστεύω ότι δεν θα είναι εξασφαλισμένη η αυτοδυναμία και η δυνατότητα κυβέρνησης... αν είναι είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

Σχετικά με το θέμα της στρατηγικής ούτε εγώ τα πάω καλά (άσε που ξέρω έτσι κι αλλιως τι θα ψηφίσω) αλλά ο γιώργος παρόλο που οι πεποιθησεις του είναι εντελώς διαφορετικές σκέφτεται να ψηφίσει κκε γιατί σου λέει ότι αν κάτι έχει πιθανότητα να βγει δευτερο και να εμποδίσει τα δύο μεγάλα να συνεργαστουν αυτό είναι το κκε. Αλλά ακόμα κι αν μετά παίξουν συνεργασίες με δήθεν αριστερά κόμματα τουλάχιστον θα έχουν πέσει οι μάσκες...

(Μεταξύ μας όμως οι δύο ονοματοδότες του νικόλα κατεβαίνουν ο ένας με ανταρσια και ο άλλος με σύριζα άρα πόσο πιθανό είναι να ψηφίσει κκε χαχαχχαχα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...