Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας όμορφες να χαιρόμαστε όσους αγαπάμε και γιορτάζουν

Περαστηκα στο ρηνάκι

Σας διαβασα πολύ πεταχτά και διαγωνίως

Την προηγούμενη βδομάδα έπηξα αλύπητα γιατί είχα και τα τρία στο σπίτι και με γοτανίσανε. Κάναμε και κάτι σερι ξενύχτια με φίλους που μας επισκευτήκανε και φεύγανε στις 4 και έλιωσε το κορμάκι μας.

Την παρασκευή ήρθε ο πατέρας μου και μου άφησε την αδελφούλα μου και πριν φύγει μου έπλυνε τα πιάτα και πέταξε τα σκουπίδια... κατασυγκινήθηκα αλλά φανταστείτε πως ήταν το σπίτι για να πιάσει να πλένει ο άνθρωπος

Αυτά γρήγορα γιατί συνεχίζω και πήζω μια και δεν κοιμούνται τα δύο μικρά

Τι είναι ο γαλαξίας ωρέ;

Το σάββατο πάμε για συναντηση μπας και φάμε κανα τσουρεκάκι... χμμμ άκυρο έχει γάλα εε; σκατα

Κι εγώ έκανα τσουρεκάκια αλλά πολύ πιο εύκολα και έβαλα γάλα σόγιας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άφρο γιατί δεν λες και τα δικά μας τα καμώματα?

Φτιάξαμε τσουρέκια στις διακοπές, βάψαμε αυγά, φτιάξαμε ψαρόσουμα τη Μ. Παρασκευή γιατί νηστεύουμε, κουλουράκια, πλύναμε άντερα, φτιάξαμε μαγείρίτσα, πίτες για το κυριακάτικο τραπέζι και τί να σας λέω...

Και μας είδε μια φορά η σπιτονοικοκυρά να γυρνάμε οι 2 μας και μας λέει μπράβο κορίτσια που βγήκατε από την κουζίνα!

Α και κάθε βράδυ καλές σύζυγοι! Για να μην ακούμε τη γκρίνια τους....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Χρόνια Πολλά!

Λέγκω να χαίρεσαι τον Κολέτσο και Μυρτούλι τον Σούπερμαν!

Κανένας άλλος? Αύριο θα σας τηλεφωνήσω για να μην τους πέσει απότομο που δεν θα πάρει κανένας αύριο...

Ναι ρε τα παιδιά μας διαβάζανε....

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!! Να τους χαιρεστε και να σας χαιρονται πάντα!

Αυτό με το γαλαξία ούτε κι εγώ το ΄πιασα...

Ελένη, ανιχνεύω μια ελαφριά ειρωνία στις περιγραφές σου ή ντροπή μου;;;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Λεγκουλι κ Μυρτω να χαιρεστε τους αντρες σας! Πολυχρονοι να ειναι!

Αθηνουλα μου περαστικα στην Ρηνουλα εχει λειωσει το καημενο μωρε φετος.Μην αγχωνεσαι φιλεναδα του χρονου που θα ειναι δευτερη χρονια στον παιδικο θα ειναι πολυ καλυτερα.

Μην ακουω για πηξιμο γιατι δεν αντεχω αλλο ...... ξενυχτι ξενυχτι ξενυχτι κ ολη μερα δουλεια κ μετα σπιτι με τα 2 παιδια μονη μου να μαγειρευω καθε μερα γιαμας κ χωριστα για το μωρο να κανω καμια δουλεια κ μετα της 6:30-7 καθε απογευμα βολτα μεχρι 9 -9:30 πολλες φορες κ αντε μετα σπιτι να φανε να κανουν μπανιο να ετοιμαστουνε ...ενα μπανιο κανω στα γρηγορα με το Νικολα θεατη με την στρατα διπλα απο την μπανιερα κ τον Μητσο να μπαινοβγαινει κ να ζηταει διαφορα.....

Καλε να την πιστευετε την Ελενη σε αυτα που γραφει εξπερ στα γαρδουμπακια κ τις μαγειριτσες ειναι.να σε δω να πλενεις εντερα κ τι στον κοσμο !!! Πλακα πλακα κοριτσια πειτε μου να φτιαξω οτι θελετε αυτο το πραγμα δεν προκειτε να το κανω ποτε. Αν δεν μπορει η μαμυ μας βλεπω να τρωμε μπριζολες την Ανασταση στο μελλν ( αν εχουμε να φαμε κ μπριζολες)

Και τα παιδιά σας που ήταν, Ελένη? Σας άφηναν να κάνετε τόσα?

Τα στέλνανε στην εκκλησία, πού αλλού θα ήταν τα παιδιά πασχαλιάτικα;:tongue::tongue:

Χρόνια πολλά στους Γιώργηδες και τις Γεωργίες, να τους χαιρόμαστε!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Τα στέλνανε στην εκκλησία, πού αλλού θα ήταν τα παιδιά πασχαλιάτικα;:tongue::tongue:

χαχαχαχαχα είστε νουμερα! Και οι άντρες στο καφενείο με το μπεγλέρι στο ένα χέρι και τα ζάρια στο άλλο να μετράνε τις ώρες για φάνε μαγειρίτσα και να φέρουν σε πέρας τις συζυγικές τους υποχρεώσεις.

Κατσαφά κάτι έμαθα για μία εξαιρετική μαγειρίτσα που φτιάχτηκε μετά απο οινοποσία στις 2 το βράδυ:D

Εχθές λίγο πριν τα πάω κουνιες, άφησα τη μυρσίνη στο κρεββάτι του νικολάκη, ο νικόλας ήταν στο παράθυρο και κοίταζε κάτι μέλλισες και πήγα να ανάψω το φως στο μπάνιο για να κατουρήσει ο θοδωρής. Μέχρι να ανοίξω το φως είχε πάει ο νικόλας πάνω στη μυρσίνη και βλέπω το μωρό μέσα στα αίματα... το θέμα είναι ότι δεν έχω καταλάβει ακόμα τι της έκανε, δεν κρατούσε στα χέρια του τίποτα. Αργότερα καταφέραμε να δούμε ότι είχε μία τρυπούλα ανάμεσα στα ούλα και τα χείλια λες και έχει γίνει με μολύβι. Η μικρή ήταν σαν βαμπιρ χθες μέχρι της δώδεκα το βράδυ έβγαζε αίμα, σταματούσε και με το που έκλαιγε άρχιζε να τρέχει. Αφού σημερα μοίριζε λες και βγήκε απο πασχαλινό σφαγείο. Έκανε πριν λίγο σκουρα καφέ κακά, απ'το αίμα που κατάπιε ήταν;

Τζενη μου βάστα γερά... σκέψου οτι αν ήταν χειμώνας θα ήταν χειρότερα με τα πιτσιρίκια κλεισμένα στο σπίτι, τουλάχιστον τώρα που βγαίνουν έξω ξεδίνουνε.

Διαφημίσεις

Κατσαφά κάτι έμαθα για μία εξαιρετική μαγειρίτσα που φτιάχτηκε μετά απο οινοποσία στις 2 το βράδυ

Είδες? Αρα επιβεβαιώνομαι! Ας είναι καλά ο κύριος Χρυσοχόου και το εξαιρετικό κρασί του!

Βαμπιράκι Νικολάκης λοιπόν!

Του πάει κιόλας με το γαλάζιο ματάκι!

Καλημέρα!!

Χρόνια Πολλά στους Γιώργους και τις Γεωργίες! Να τους χαιρόμαστε!

τι γιορτή κι αυτή! γιορτάζουν ένα σωρό άτομα.

κορίτσια, δεν ξέρω τι ακούτε εσείς όσον αφορά τις εκλογές, αλλά εγώ έχω φρικάρει.... ακούω όλο και περισσότερους οτι θα ψηφίσουν χρυση αυγή :evil::evil::evil::evil: όχι κοντινούς ανθρώπους και φίλους, αλλά γνωστούς φίλων, αγνώστους στο δρόμο.... τα νεύρα μου με πιάνουν.... πολύ με φοβίζουν αυτοί...δεν ξέρω για εσάς αλλά έχω απογοητευτεί τελείως...:|

και ρωτάω αυτός ο λαός δεν έχει μνήμη; τόσο πολύ φοβάται η κοινωνία; δεν θυμούνται τον εμφύλιο; τη χούντα; τον αντιδικτατορικό αγώνα; το ναζισμό, το ολοκαύτωμα; καταλαβαίνω πως σε τέτοιους καιρούς τόσο ρευστούς, δυστυχώς τέτοια ακραία φαινόμενα βρίσκουν τρύπες και τρυπώνουν, όμως ας συλλογιστούμε όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά γύρω από το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας... ας μην ξαναγυρίσουμε πίσω στον σκοταδισμό...:evil:

Καλημέρα!!

Καλά, το Μυρσινάκι θα βγει έτοιμο για mission impossible στο σπίτι με τους αντάρτες!!!χαχαχα

Mirsion Impossible!

Μαριλού! Έχεις πολύ δίκιο! Κι εγώ φοβάμαι πολύ με τέτοια πράγματα... Και το χειρότερο είναι ότι θα είναι πολύ χειρότεροι από τη Χούντα...

Τηλεόραση δεν βλέπω αλλά απ' ότι ακούω το προβάλλουν πάρα πολύ και ας ελπίσουμε ότι μπορεί να λειτουργήσει αντίθετα.

Αλλά πραγματικά αν μπούνε στη βουλή θα είμαστε άξιοι της τύχης μας...

Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν έχω γνωρίσει κανέναν να μου πει ότι θα ψηφίσει Χ.Α. μακάρι, μακάρι μακάρι να είναι απλά ένα σύννεφο μαλακίας προεκλογικό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...