Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλα ειστε σουργιελα!

Μη ξανακουσω κουβεντα για τσουρεκια και συνταγες νταξ? Μου ισωπεδωσατε αυτοπεπηθεση ως νοικοκυρα, μανα και γυναικα! Και ομολογω πως δεν καταφερα καν να διαβασω την εκτέλεση. Μονο και ονο που ειδα 600 γρ βουτυρο μου ανεβηκε η χοληστερινη! Και τι ευκολη τσαμπουνατε, μονο και μονο να μαζεψεις τοσα υλικα και να τα αφησεις πανω στο τραπεζι ειναι -αν οχι διδακτορικό- ενα μαστεράκι!

Καλα ρε Τατιανα και συ???????? Εαν τα φτιαξει και η Μυρτω εγω θα φυγω απο το φορουμ σας το λεω!

Πολυ ωραια να εισαι στη δουλεια σαββατιατικα! Και δεν ξερω τι σκατα εχω παθει και νυσταζω τοσο πολυ συνεχεια...

Για συναντηση αμα θετε το αλλο Σαββατο να κανονισουμε κανα πικ νικ. Οχι για κυριακη θα εχει πολυ κοσμο και επιπλεον θα δουλευω. Για ψηθειτε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mυρτώωωω, εγώ τα φτιάχνω έτσι τα κανελλοτέτοια... σαν στεφάνι, γιατί βαριέμαι να τα πλάθω ένα ένα http://simplyrecipes.com/recipes/swedish_coffee_bread/

Ε, οχι και η υπερπολυτεκνη με το νεογνο... Και μάλιστα διαλεξε την "ευκολη" συνταγη επειδη βαριεται να τα πλάθει ενα-ενα, οχι οτι δεν προλαβαινει, απλα βαριεται!!! Επιτηδες το συννενοηθηκατε στο γαλαξια να μας κανετε πλακα, ετσι? Ελατε τωρα σας τσακώσαμε!

iiiiiiiiiiiiiiii ti προκάλεσααααααααα

και δεν είμαι γαλαξιακή! Χαχαχαχαχαχα(είμαι λιιιιιιιιιιιιιιιιιγο, αλλα η ψυχη μου ου ου ου (τρεμαμενο χειλος) ανηκει εδω-σαν τον πρεκα το λεω-)

Λοιπόν βιντέακι.....εχω σκασει στα γελια τους αγαπω τους αρβύλα, ειναι τοσο σουρεαλ!!!! Και νομίζω οτι είναι οι πιο ουσιαστικοί στη σατιρα-πολιτικό λόγο τους, λίγο μπακουρέ αλλά πολύ ουσιαστικοι και αστείοι!!!!

Απο το 2 επεισόδιο και μετά ειναι ωραίο

Και πόσο μα π΄λοσο αληθεια...για τον Τσοζατχόπουλο που όλα τα καναλια εστιαζουν στα ακινητα, μην τυχον ο τελευταίος βλάχος στο χουριό δεν το καταλαβει, οτι οκ εχει ακίνητα του τα παίρνουμε και ειναι ολα μελι γαλα ποσο ζωα θεε μου....

Για οικονολιμκα εγκληματα θα μπορουσε οποιοσδηποτε να δικαστει δεν εχει βαρυτητα.... τεσπα

τεσπα αλλαγη υφους

δειτε πο το 36 μιν και μετα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι καλό

ahQgC1cUsqw

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά δεν μπορω αυριο, θα παμε στην παλαια Φωκαια για ψάρι, γιορατζει ο μπαμπας μου και θα μαζευτουμε να φαμε ολοι μαζι.

Αλλά να το οργανωνουμε για το επόμενο σγα σγα?

Αφροδίτη Σαββατο μπορεις είπες? Πείτε που?

eNeap2.pngTSzHp3.png

ωραια τα καννελοτσουρεκακια :D:D ας ειναι καλα η ριμαδα η διαιτα που μας κραταει σε ενα επιπεδο μετα τα γουρουνιασματα του πασχα....βασταμε γερα......;););)

παντως οντως ειναι πολυ ωραια, ειχα κανει παλιοτερα μια παρομοια συνταγη πολυ νοστιμη!!!:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Πάω για ψώνια το απογευμα και φευγω αφηνοντας τα κατσικάκια να χοροπηδάνε.

Γυρναω, το ένα μικρό κατσικάκι είχε αδειάσει οοοοοοοολα τα αντικείμενα απο ντουλαπια -συρταρια κουζίνας και το αλλο ψηνόταν απο πυρετό, που δεν ειχε καταλαβει ο μπαμπάς κατσίκος(Sic) και είχε κουρνιασει στο καναπε. Μα και μόνο που η ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΥ κουρνιασε κατι στραβο θα πηγαινε...εχει 39 ρε γμτ ξαφνικά...παει η εκδρομουλα αυριο.... :-(

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα !!! Τι κανετε ?

Τι κριμα που δεν σας ειδα ....αντε να δουμε ποτε θα τα καταφερουμε να τα πουμε :(

Ωραια περασαμε αλλα πολυ λιγο !!!

Στελνω φωτορεπορταζ στη Μυρτω να το προωθησει !!!!

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχιιιιιιιι χιιιιιιιιιιι

Εχω ξεραθει στο γελιο με τα γαμοτσούρεκαααα.....

χα χααααααααα

Πρώτα καταρακωθηκα ... μετα όμως γελασα πολύ!!!

Λοιπόν εμεις γυρισαμε σημερα..τακτοποιουσα κανενα 4ωρο κ τωρα αφου κοιμισα μωρο μπηκα να δω νεα σας!!

Τι κριμα για τη συναντηση, τη Δευτερα ειχα ντοκτορ Χαουζ για το Παπ μετα τη γεννα, μετα έπαθα μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ημικρανια, αφου σκεφτηκα να παω στο νοσοκομειο κατι να μου κανουν-δεν ξερω τι-αλλα επειδη ειναι μπου...λα τα νοσοκομεια φοβηθηκα μηπως ταλαιπωρηθω χειροτερα κ εκατσα στα αυγαμου.

Την Τεταρτη φυγαμε για το χωριο κ καπου Μ.Παρασκευη μου περασε η ημικρανια...Καλα περασαμε, ηρθαν κ κατι φιλοι οπου ο γιος τους δαγκωσε τη Λ κ τη ματωσε κιολας ..πανω απο 2 μπλουζες:shock::shock:. Πήγε ο μπαμπας του κ πηρε μια κρεμα απο ενα φαρμακειο κ στο καπακι πηγα κ εγω να ρωτησω μηπως χρειαζεται κατι επιπλεον αφου ειχα τρομαξει με τη δαγκωματια κ η μαμα του πιτσιρικα η φιλη μου με εβρισε επειδη λεει ηταν υπερβολη που πηγα κ εγω απο το φαρμακειο...δε ξερω εμενα δεν μου φανηκε υπερβολικο...

Ο πατερ φαμιλιας εφυγε για την Αθηνα την Τριτη αλλα εμεις καθισαμε κ ξαναηρθε το ΣΚ για να μας μαζεψει...

Ωραια ηταν, πολυ ωραια...

Κατα τα αλλα η Βελουδινη με εχει τσακισει αφου θελει να ειναι στο βζ ολ ναϊτ λονγκ (ελα παραδεχτητε το σας είχε λειψει:tongue::tongue:) κ δεν την παλευω...

Τι επαθε ξαφνικα κ αλλαξε τοσο πολυ .... τωρα στους 8 μηνες...??Ουφ..

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ!!

Α για πικ νικ ειμαι μεσα!!

Διαφημίσεις

Σουργιελα ειναι ή σουργελα???????????????:tongue::tongue:

ουπς με προβλημάτισες:oops:.

Γεια σου ρε γιουπιδι!!!

Περαστικα στη κυρια στρατηγου!

(((Λαμπρινουλα μου)))

Καλημέρες τσαγκαροδευτεριατικες!

Καλημέρα κ καλή βδομάδα κοριτσάρες μου τι κανετε?

Δυστυχως Δευτερα σημερα ξυπνησα το πρωι κ σκεφτομουν τι καλα που θ αηταν να ηταν σημερα Κυριακη αλλα δυστυχως δεν και σηκωθηκα κ πηρα τα ποδια μου κ ηρθα για δουλεια.

Για συναντηση ακουω για κανονιστε κ βλεπουμε.Ωραια ιδεα το πικ νικ.Κυριακη εμεις εχουμε κανονισει Σαββατο βλεπουμε.Τωρα με τις εναλλαξ βαρδιες εχουμε πηξει κ μας πεφτουν για Σαββατο ενα σωρο δουλειες στο σπιτι ψωνια κλπ.

Ηρθε κ το Μητσακι μας χτες πολυ χαρηκα μου ελειψε, 4 μερες εμειπε κ μου φανηκαν αιωνας.

Χτες το απογευμα πηγαμε μια βολτα στο Τριτσης πολυ ωραια ητανε.

Καλα για τα κανελοτσουρεκορολακια δεν το σχολιαζω....

Που εισαι βρε Γιουπακι κ μας ελειψες!!! Κ εμενα ετσι ειναι ο Νικολακης τελευταια πολυ κολλημα με το βζ ολη νυχτα ασε κ το πρωι αντε σηκω να πας για δουλεια αυπνη.Τι να πω τι φαση περνανε κ αυτα .... Ε εχω ελπιδες πως σε 1-2 χρονια θα κοιμηθει κ αυτος ...

Λεγκουλι να χαίρεσαι την κολώνα του σπιτιου!!!! Μυρτώ κι εσύ τον σούπερμαν και όσες εχετε κάποιον που γιορτάζει! Κι εγω μπαμπά και ανιψιο!

Το Ρηνιω μου ψηηηηηνεται το έρμο...απο Σαβ βράδυ τα 39,5 καλα κρατούν εκανε και λιγο διάρροι ακι εναν εμετό...εχει βασιλέψει το καημένο βαθουλωσαν τα ματάκια του. Αντε να δουμε πότε μα πότε θα αναρρωσουμε ημασταν και 2 εβδ με μπουκωμα -λαιμό ολοι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...