Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxaxaxax μα κι εγώ αυτης της κατηγορίας είμαι δεν με πιστεύεις??? Μην σου πω πιο απλής... πχ παγωτο χαχαχαχαχαχα

Δες και το βιντεάκι της μπουγάτσας ειναι πανευκολη όντως.(η Ξυνή οπως τη λεει ο φαδερ τη Ψυχούλη χαχαχαχαχαχα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα!

Γαλατούλα μου σου βγάζω το καπέλο! μία με το ψωμί του τοστ, τώρα με τα κανελοτσούρεκα, μου κότσαρες κι άλλη φωτο και με ξελίγωσες! πως τα καταφέρνεις και με δυο παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω.... εγώ το σπίτι τρομάζω να φέρω βόλτα και μόνο το φαί που φτιάχνω έχω ολοκληρωθεί ως νοικοκυρά!

Μαριλού που είδες φωτογραφίες; Και που είσαι γενικά; Έρχεσαι καθόλου από τη γειτονιά μας;

Μυρτούδι μου, τις είδα στο φόρουμ του γαλαξία.

Από τη γειτονιά σας έρχομαι, αμέ! μετά το σχολείο πηγαίνουμε με τον Ιάσονα στην παιδική του Θησείου.

Ειδες Μαριλου τι στάχτη ριχνω χααχαχαχαχα μια φορά εφτιαξα ψωμι, μία τουρσί μια τσουρέκαι και μου βγήκε το όνομα...

Βασικά να πω την αληθεια τα γλυκα μου αρέσουν πολυ!

Φασγητο, δεν.... να ναι καλα και η μαμυ που τις μισές φορες συμβάλει(ουχι δεν ειμαι κακομαθημενο εχουμε μαλωσει πολλες φορες για αυτο, δεν θελω να κουραζεται κλπ αλλα μου φερνει πααααντα φαγητα, μαλλον δεν με εμπιστευεται οτι ταιζω τα παιδια, ειλικρινα αυτο πιστευω χαχαχαχαχα)

Πχ χθες εφτιαξα κατι αποτυχημενα σνιτσελ κοτοπουλο, πω πω ηταν τοσο στεγνα που ουτε εγω δεν μπορουσα να τα φάω....και ουτε δυνατα τα εψησα, ουτε πολλη ώρα...'

τεσπα με φετα και ντοματα την εβγαλε ο αλεξ και σημερα με τραχαν με κρυμενα τα σνιτσελ μεσα χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Είναι σιγουρο πλέον, πάσχω από Αλτσχαιμερ, ουτε η Λολα και τα μηλα, ουτε ο Ηλιας ο γαλανομάτης ούτε τα στιχάκια που βάλανε τα λοιπά πιπίνια μου λένε τίποτα...

Μεταξύ μας δεν με πολυνοιάζει όμως... :tongue:

Τα κανελλο τσουρεκα κόρες τα εχω φτιάξει και είναι αρκετά εύκολα (αλλιως δεν θα τα εφτιαχνα, πιστέψτε με) απλά η Αγλαία είναι κομματάκι ψυχαναγκαστική και σημειώνει πολλά και ευτυχως γιατί έτσι δεν έχεις απορίες

Αααα επίσης είναι πολύ κολασμένα, όταν θα χω κέφια θα τα φτιαξω και θα σας καλέσω για τσαι και συμπάθεια (όχι πες ρε μυρτώ, ξαφνικά δεν με αγαπάς πιο πολύ;;; ε;;;; ε;;;;)

Ρε κατσαφά έτσι μας το πετάς στη μούρη το ναιτλαιφ στην εξωτική κύπρο;;; και τι ειτις και ναιντις μου λετε, θα αναπολούμε σε λίγο την κρυστλ και την αλεξις καρρινγκτον!

πολυλογία και δεν είπα και τίποτα, φευγωωωωω

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλά γύρισα κοιμώμενη σε όλο το ταξίδι και μου τρέχανε και τα σάλια... Ρεζίλι έγινα... Οι αεροσυνοδές φεύγοντας με εώτησαν αν ήμουν άρρωστη!

Ξενερωτίλα η Νικόσια αλλ το οκτάνα μου άρεσε αν και πήγα μόνο για καφέ... Κατά τα άλλα πήγα σε γουαινερις και κάτι άλλα... Αλλά αυτή η αίσθηση πάω όπου θέλω όποτε θέλω και βλέπω φίλους είχα χρόνια να το ζήσω!

Διδακτορικό μου φάνηκε το τσουρέκι! Απαπα! Άσε που είμαι κανή να τα φάω ούλα μόνη μου!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μην πτοείστε με τα τσουρεκάκια, και εγώ τα είχα κάνει τα χριστούγεννα με νεογέννητο (που κοιμόταν τότε πολύ στον μπαμπά του) και ακόμη έχω στην καταψυξη (άτιμη αποχή)

θα τα ξανακάνω τώρα που μας το θύμισε η Αθηνά...είναι όνειρο!

Αχ Ελένη θέλω και εγώ έξοδο μόνη μου! Προσπαθώ να το κανονίσω εδώ που υπάρχουν και χέρια αλλά δεν μου κάθετε!

Από τα νεύρα μου έχω ξετινάξει όλες τις καριόκες του Παπαπαρασκευά! (έκοψα την αποχή και μαζί με πεπτικά ένζυμα δεν βλέπω να έχει κανένα θέμα η μικρή μου)

Δε μου λέτε, οι γαλαξιακές, έχει εξετάσεις και είναι SOS τα σουηδοτσούρεκα; Τι έχετε πάθει όλες καλε; Μπαίνω στο Facebook σουηδοτσούρεκα, μπαίνω εδώ, ο κακός χαμός, φωτογραφίες, συνταγές.... Πάλι καλά που δεν είμαι έγκυος, ειλικρινά, έχει αρχίσει να μου μυρίζει κανέλα, θα σηκωθώ μές στη νύχτα και θα τα φτιάξω τα μαλακισμένα!!!!!

Δε μου λέτε, οι γαλαξιακές, έχει εξετάσεις και είναι SOS τα σουηδοτσούρεκα; Τι έχετε πάθει όλες καλε; Μπαίνω στο Facebook σουηδοτσούρεκα, μπαίνω εδώ, ο κακός χαμός, φωτογραφίες, συνταγές.... Πάλι καλά που δεν είμαι έγκυος, ειλικρινά, έχει αρχίσει να μου μυρίζει κανέλα, θα σηκωθώ μές στη νύχτα και θα τα φτιάξω τα μαλακισμένα!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μυρτω φτιαξτα τα μαλακισμενα !..και στειλε και προς τα δω ..τα μισα !..οχι ουλα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Kαλημέρα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...