Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εγώ την είδα τη Λαμπρινή και μετά τη συνάντηση, μια χαρά είναι και η φακή γοητευτικό πλάσμα, μ'αρέσει πάρα πολύ αυτό το παιδί!!! Έχει τη σωστή δόση γοητείας και ζωηράδας!

Επίσης είδα τη Βάσω και τα παιδιά, καλά τον Σταμάτη είχα να τον δω μπορεί και χρόνο, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και είναι πολύ όμορφος. Η Στεφανία είναι σαν τη Λήδα, πάντως Βασούλι αδίκως ανησυχείς!!! Το χρόνο της θέλει, και μην το πολυσυζητάς σαν να είναι πρόβλημα το θέμα της ντροπαλοσύνης!

Επίσης είδα τη Θεοδώρα με την Αλεξάνδρα και τον Κωνσταντίνο ο οποίος είναι ίδιος η Αλεξάνδρα όταν ήταν μωρό, την Αγγελική με τη Νάνσυ και την μικρή που δεν είναι και τόσο μικρή πια, και φυσικά τη Νεφέλη, υπέροχο πλάσμα και τον Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας είναι κι αυτός κούκλος, είναι αυτό που λες θα το βγάλω ''Απόλλωνα'' κι αν δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε ''θεός της ομορφιάς''; Ε, αυτός ταιριάζει μια χαρά με το ονοματάκι! Αααααα και την Ευγενία, που έχω να τη δω από τότε που ήταν ο Μάριος μωρό. Ομολογώ ότι την μικρή Έλλη δεν την είδα και πολύ αφού ή θήλαζε ή ήταν με τον μπαμπά της αλλά ο Στεφανος έχει μεγαλώσει εντυπωσιακά! Εντάξει και την Τάτη είδα αυτή δεν μετράει! :tongue:

Λοιπόν πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι σιχαίνομαι τις αναμεταδόσεις γιατί μοιάζουν πολύ στημένες ενώ δεν είναι αφού είναι αξιολάτρευτα όλα τα πιτσιρίκια αλλά....με πιάνει οξεία γλυκουλινίαση...και...με καταλαβαίνετε........ίσως....ελπίζω!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Παιδιά εκτός από γλυκουλινίαση έπαθα και γαϊδουρίαση...κι έλεγα ποιόν θα ξεχάσω...ποιόν θα ξεχάσω....Ορίστε λοιπόν γνωρισα τη Βενιαμίν της Σοφουκοοικογένειας και εντυπωσιάστηκα....είναι ένα μεγάλο παιδί!!! Είμαστε απαράδεκτες που βλεπόμαστε τόσο σπάνια!!!! Πείτε εσείς που έχετε μωρά που σας βολεύει!

Εγώ αυτό το Σάββατο αρχίζω κάτι σεμινάρια, αλλά για Κυριακές είμαι μέσα!

Καλησπέρα κορίτσια!!! Χρόνια πολλά!!

Πολύ ωραία συνάντηση, είδα και φωτο! τέλεια τα παιδάκια μεγάλωσαν τα πρώτα και η δεύτερη φουρνιά εκτός του ότι ξεπετάχτηκε κιόλας, είναι και κουκλιά!

Γείαν σας από την τζίπρο! Χρόνια πολλά! Πολύ απασχολημένη είμαι από καφέ σε ποτό και καμιά παρουσίαση για να μην ξεχνιόμαστε! Εγώ πάντως στον Ηλία σίγουρα έλειπα γιατί δεν το θυμάμαι... ενώ τη Λόλα! Και το ότι πιλαλούσες αυτό πάλι; Τεσπά σας φιλώ πάω βα ετοιμαστώ για τη βραδυνή έξοδο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τζιπρον είσαι κοπελούδαμ'?

Χαιρετίσματα απο τους καλαμαράδες...

Τα τσουρεκάκια ειναι με γεμιση κρεμας κανελλας είναι πανεύκολα αλλα εντυπωσιακά.

Εψαχνα κάτι να φτιαξω να κερασουμε τα παιδάκια στο σχολείο της ΕΙρηνης τωρα που πλησιαζει η γιορτη της.

Α κι εγώ δεν ξέρω για τον Ηλία.

Αλλά και τη Λόλα ακουστα μονο την εχω, χαχαχαχαχ ουη ου ου ου είμαι νιάτοοοο

Νομίζω για να είμαστε ακριβής, ημουν την πρώτη χρονιά που άλλαξε σε μονοτονικό το σύστημα, αρα φανταζομαι και τα βιβλία....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Το

εμπρος ενα δυο προσοχη

εμενα με λενε φακη

κορμι κορδωμενο, μουστακι στριμενο

γαλονια χρυσα και σπαθι

....

το θυμαστε?

αυτο το θυμαμαι κι εγω...! την λολα την εχω ακουστα...

καλησπερα κοριτσακια! πολλα ταξιδακια ακουω! ευγε!

tqj2p3.png vvtJp3.png

kαλέ ναι το θυμάμαι τον Φακή

οπωσ επίσης

τη γαιδουρίτσα μου έχασα με αλέυρι φορτωμένη τι να έγινε η καημενη?

ή και

τη σακαρακα

δυο δυο τα σκαλια το Μαρουσάκι κι αλλα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...