Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γιατί ακριβώς λένε τον πατηρ:lol::lol::lol: Να πω για πολλοστή φορα "μα γιατί δεν φυτρώνουμε;"

δλδ, νικος ειναι κ ο μπαμπας, νικος κ ο αδερφος???? Αν κρινω απο το γεγονος οτι ο μπαμπας σου βαφτισε νικο το παιδι του, μαλλον θα χαρει πολυ για την επιλογή σας (αν καταληξετε εκει! παντως το Νικολας με το Θοδωρης ταιριαζουν πολυ!

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εμένα στ' αγοράκια μου αρέσουν πολύ τα ονόματα που είναι μεν οικεία, αλλά όταν το σκέφτεσαι δεν ξέρεις και πολλούς τέτοιους, όπως το Μάρκος, το Πέτρος, το Παύλος και το Νικόλας πολύ. (χι, στην αρχή πήρα σβάρνα τους απόστολους!) Πάντως τα πιο πολλά αρχαία αγορίστικα μου κάνουν πολύ βαρύγδουπα, με εξαίρεση ίσως το Ορέστης.

το Αγγελος, το Αγγελος????:?::cool::D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυλα αλλες στολιζουν αλλες μαγειρευουν , ετσι πανε αυτα...:tongue: βεβαια οι προκομμενες κ στολιζουν κ μαγειρευουν!!!:tongue::tongue::tongue:

...αχ τι ανεπρόκοπη που είμαι...Δε μπορώ να πω για χτες, τι κάναμε εδώ στο σπίτι....η sofuka μου το απαγόρευσε!!

Καλημέρα κορίτισια...

Πάω...η μικρή χέστηκε!:rolleyes:

age.png

δλδ, νικος ειναι κ ο μπαμπας, νικος κ ο αδερφος???? Αν κρινω απο το γεγονος οτι ο μπαμπας σου βαφτισε νικο το παιδι του, μαλλον θα χαρει πολυ για την επιλογή σας (αν καταληξετε εκει! παντως το Νικολας με το Θοδωρης ταιριαζουν πολυ!

Μπααα δεν το βάφτισε αυτός... η γυναίκα του η δεύτερη το βάφτισε γιατι λένε τον πατέρα της, δεν τον ρώτησε:lol: Ο πατέρας μου δεν ενδιαφέρεται για ονόματα και τέτοια γιαυτό κι εγώ δεν έχω πρόβλημα να δώσω το όνομα Νικόλας στον μικρό... αν ήξερα ότι θα χαιρόταν δεν θα το σηζητούσα καν:tongue: Σας μπερδεψα;;;:cool:

... τον λεγκωαδελφό!:D Και ίσως τον λεγκωσπόρο, αν δεν βρούμε άλλο όνομα να μας αρέσει περισσότερο... καμια ιδέα ρε παιδιάααααα...

μου αρέσει πολύ το Ηλίας, Μάρκος και το Θωμάς.

..... συγγνώμη το Ιάσονας δεν είναι ωραίο όνομα δηλαδή; ε, dansem; ;)

Επεξεργάστηκαν by Marle

Διαφημίσεις

Όντως Marie, και το Ιάσονας μαζί με το Ορέστης το έχω. Απλά τώρα τελευταία που έχει γίνει της μόδας έχω συναντήσει κάτι 2χρονους Λαέρτηδες, Απόλλωνες κλπ. και μου φαίνονται πολύ "βαριά" για τα πιτσιρίκια... Βέβαια, μόλις αρχίσεις να φωνάζεις το μικρό σου έτσι σου φαίνεται νορμάλ, αλλά εμένα στην παιδική χαρά το "Όμηρεεεεεε!" μου χτυπάει κάπως βρε παιδί μου...;);)

Αρχικό μήνυμα απο Afrodite

το Αγγελος, το Αγγελος????

Και το Άγγελος, και το Άγγελος... (Άσε που μπορείς να λες και "Αγγελούδι μου", παπαπά λιώνω...)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Για το Στέφανος τι λέτε? :P

Το επιλέξαμε από μια λίστα αγαπημένων μας ονομάτων και ήδη έχω αποφασίσει τα ονόματα των επόμενων...δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ένα κόλλημα με τα περισσότερα ονόματα των αποστόλων (Μαρκος, Φίλιππος, Λουκάς, Πέτρος κλπ)

Χτες γιόρταζε και ο καλός μου και όχι αυτός δεν ειναι αιγόκερως!

ds εγώ έχω τον ατμομάγειρα της beaba που ειναι απίσυευτα πρακτικός (τον κουβαλαμε και μαζι μας αν φύγουμε σε εκδρομη) και ειναι και bpa free. Φυσικά τα έχει παίξει απο την πολύ χρήση αλλα ελπίζω να μην συνεχίζουμε για πάρα πολύ ακόμη τα λιωμένα μιας και εχουμε ηδη 7 δόντια. Τον πήραμε online από το olivers 80 λίρες ενώ εδω το βρίσκεις 140 ευρώ!

Μ'αρέσει και το Στέφανος είναι η επόμενη επιλογή... Το νικόλας μου φαίνεται λίιιιγο πιο σκανδαλιάρικο :D... έχω μάλλον στο μυαλό μου τις περιπέτειες του μικρού Νικόλα. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν κι αλλα ονόματα να μ'αρέσουν αλλά θέλω να κολλάει με το Θοδωρής. Δεν μου ταιριάζει το ένα να το λένε Θοδωρή και το άλλο Ορέστη (το άλλο μου αδέλφι;))

καλά τόση ταύτιση απόψεων πια;;:tongue::D:lol::lol::lol: και οδικός μου μία από τα ίδια... Αιγόκερως ....και χτυπάμε και κέντρο.... ο Μάρκος είναι 12/1

Μαριλένα πρέπει να σώσουμε την ντου!

τώρα να σου πω ότι ΚΑΙ ο Νικ είναι Αιγόκερως κι έχω ακριβώς την ίδια διάθεση? :lol: :lol: :lol:

πότε είναι ο Μικ?? ο Νικ πάντως 6/1 (τόσο άγιο φως έπεσε πάνω του, τζίφος :P )

Ο Μικ είναι 7/1... δεν έχω να πω τίποτα άλλο πλέον...

Μα τι δειλός; Μήπως του το πες απότομα και τον έσκιαξες τον άνθρωπο;:lol:

Εμ κατάλαβες, τρόμαξε τάχα μου ταχα μου ότι μία φάλαινα 250 κιλών θα έκανε τραμπάλα πάνω του... Δεν τους καταλαβαίνω, δεν τους καταλαβαίνω αυτούς τους άντρες παπαπα...

Εχεται ξαναδει πορτοφολια , τσαντες κ ομπρελες κρεμασμενα σε Χριστουγεννιατικο δεντρο? Στο δικο μας σπιτι θα τα δειτε!!!!

Τέλεια, τα στολίδια θα είναι βγαλμένα από την καθημερινότητα σας...:tongue::tongue::tongue:

εγω αν ελεγα κατι τετοιο στον δικο μου στη διαρκεια της εγκυμοσυνης θα παθαινε καρδιακη προσβολη απο τη χαρα του.....;);)

μμμ την διάβασες καλά την στάση πεταλούδα;;;;

Γιατί ακριβώς λένε τον πατηρ:lol::lol::lol: Να πω για πολλοστή φορα "μα γιατί δεν φυτρώνουμε;"

Νταξ είστε μονοθεματικοί μπορώ να πω....

Να συμπληρώσω ότι φυσικά ο μπέμπης αγρόν ηγοράζει, έχω ξεποδαριαστεί, κουβάλησα και καμιά 200ρια μέτρα τα ψώνια μέχρι το αυτοκίνητο, στο δρόμο σταματούσαν αυτοκίνητα, φρένα, κακό, κόσμος προθυμοποιούνταν να μου τα κουβαλήσει...και να μου λένε "μα προσέξτε...." και εγώ να απαντάω "και τί θα γίνει; το πολύ πολύ να γεννήσω!" ω θεε μου τι εικόνα του στυλ φαντάζεστε... Ααααχ δεν θα το γλυτώσω το χέρι με τίποτα, αλλά θα μου πείτε 9 μήνες κουβάλαγα την Άννα αγκαλιά και δεν συνέβη τίποτα τώρα θα συμβεί... Τον φαντάζομαι να έχει γαντζωθεί από την μήτρα και να μην θέλει να βγει ο μπαγάσας... Και εγώ για τιμωρία θα τον βγάλω ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ, νανανά!

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα...είμαι σπίτι,μετά τη δουλειά,μόνη σα το λεμόνι.Η κοπέλα/κουμπάρα που μου κρατάει τον Κων/νο μου είπε θα τον κρατήσει όλη μέρα σήμερα,να ξεκουραστώ και γω,να πάμε καμιά βόλτα με το Χ.(πράγμα που δεν παίζει,γιατί θα δουλεύει ως τις 10:(:().Μου λείπει το θκατούλι...Δεν τον έχω δει απ'τις 05.30 σήμερα και μου λείπει.Εξ'ου και η παρουσία μου εδώ,δεν μπορώ να κοιμηθώ....Θα το προσπαθήσω λίγο όμως,ευκαιρία για απογευματινή σιέστα!!!

Τα πήρα κρανίο μόλις διάβασα τη συμπεριφορά των 'οργάνων της τάξεως'(μη χ@$ω!!)στη νταφοοικογένεια.Απίστευτη καφρίλα..το λέω γω που χω πολύ μπατσικό στο σόι,ξαδέρφια και δε συμμαζεύεται...πολύ κάφροι...

Αυτό που λέτε για τα αλεσμένα...χμμμμ....εγώ ακόμα αλεσμένα του δίνω (:oops::oops::oops::oops:),όχι ότι δε μπορεί να μασήσει,μια χαρά τα μασάει όλα,εκτός από το κρέας και από δόντια έχουμε μπόλικα...αλλά,να,πως να το πω...δεν έχω υπομονή ρε γμτ να κάθομαι μια ώρα να το μιρμιρίζω το πράγμα...(μάνα να σου πετύχει...:().Το σπορ υπομονή δεν το κατέχω και πρέπει να το δουλέψω πάαααρα πολύ,γιατί είναι πολύ μείον η έλλειψη της (με πιάσαν τα φιλοσοφικά..)κακώς κάνω,ε????για πέτε ρε κορίτσια,εσείς πώς τα πάτε??

Τί άλλο???Α,ναι,σοκολάτες κλπ...ούτε γω του δίνω του μικρού,αν τώρα τύχει να τρώω κάτι εγώ,του δίνω λιγάκι να δοκιμάσει,αλλά γενικά αποφέυγω τα γλυκά στο σπίτι(για ευνόητους λόγους!!!!!)

Σεντονάκι βγήκε τελικά....φιλώ σας..............

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Επέστρεψα...

Πήγα για κάτι δουλειές και σούπερ... Ρε Παλλντίνιο τα 50 Γιούρια δεν είναι τίποτα... Εγώ κάθε φορά στο σούπερ δίνω πολλά παραπάνω και για χασάπη δεν το συζητώ...

Τεσπα, θα σας πω, βρήκα κάτι ωραίες μπότες που μου κάνουν ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΡΑ!!!!!!!!! ΝΑΙ!!!!!! Λέγκω Άφρο με ακούτε??? Βρήκα 41 αλλά είναι πολύ μεγάλη φόρμα! Δεν σας λέω πόσο γιατί είναι 2,5 φορές τα ψώνια της Παλλαντίν... Αλλά εντάξει θα βγάπω καμιά 5ετία τώρα!

Τι άλλο... Λεγκοπουλίδιο μου, σου το είπα είναι φάση και οι κυρίες στον παιδικό δεν ξέρουν τι λένε αν σου λένε ότι δεν το έχουν ξαναδει...

Κι αν και η έξπερ των λινκς είναι η ντου, που όμως με τη γλυκειά Μαρινούλα δεν θα έχει αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα, θα ψάξω και θα σου βρω σε λίγο να διαβάσεις... Και θα με θυμάσαι όταν μετά τα 2 θα το έχει ξεχάσει ο Σοζω και θα πάθει εμμονή με τα γλυκά!!!!!!!

Τάτι, την Πέμπτη θα γεννήσεις!!!! Το είπαμε! Τέλος.

Άφρο μου μας έχεις τρελάνει, πάντως μελομακάρονα δεν θα φτιάξω... Εσείς οι Αγρινιώτισσες μας έχετε βάλει τα γυαλιά!

Όσο για τα πλαστικά, άντικατέστησα όλα τα τάπερ με γυάλινα... Σιγά σιγά...

Όσο για ονόματα... Πριν γεννηθεί ο Αλέκος ήθελα να τον πούμε Στέφανο... Και γεννήθηκε και δεν μου ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα του... Ήταν πολύ ζόρικος για Στέφανος!!!!!!

Νικόλας είναι πολύ ωραίο!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τόνια, θα έλεγα να το δουλέψεις λίγο το θέμα, γιατί μετά θα σου αρνιέται ο ίδιος... Εγώ έκοψα τελείως τα αλεσμένα στον χρόνο και από πιο πριν κάποια της τα έδινα σε κομματάκια... καλά μπανάνα και τέτοια μόνο λίγο τα πίεζα με το πηρούνι στην αρχή...

Θα μειωσει πολύ τις ποσότητες που θα τρώει αλλά θα μάθει να μασουλάει... (και τα δόντια δεν είναι απαραίτητα τα παιδιά μασάνε στην αρχή με τα ούλα η Άννα έβγαλε ένα δειλό δόντι όταν χρόνισε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Θα μειωσει πολύ τις ποσότητες που θα τρώει αλλά θα μάθει να μασουλάει... (και τα δόντια δεν είναι απαραίτητα τα παιδιά μασάνε στην αρχή με τα ούλα η Άννα έβγαλε ένα δειλό δόντι όταν χρόνισε...

Αυτό είναι που με ανησυχεί,ότι θα μειώσει τις ποσότητες.Γενικά,βέβαια,είναι κολόφαγος,αλλά μήπως μετά δεν τρώει καλά,δεν παίρνει τα θρεπτικά συστ. που χρειάζεται,δεν,δεν,δεν....????Απορίες πρωτάρας.....:confused::confused::confused:ή μήπως τελικά τώρα πια θα τρώει όσο θέλει και όσο πρέπει και όχι όσο θέλω εγώ???(γιατί,ένα κατοχικό το έχουμε,πώς να το κάνουμε....:(:()

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...