Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

γκουτεμοργκεν γκουτεμοργκεν, γκουτεμοργκεν ζονεν σάααααιν

Τι τραβάω η δόλια εχω την αγριο γλωσσα μες στο σπιτι μου ουστττττ μου μεγαλώνει γερμανακι παναγια μουουουου

Και καλά η Ειρηνη δεεεεν, τα αποφευγει οσο γίνεται δεν μιλάει λεξη, μόνο καταλαβάινει, ο μικρός όμως τα περισσότερα τα λεει γερμανικα ωιμέ ωιμέεεεεεε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κανείς ο Βαγγ εχει γεννηθει και ζησει Γερμανία και τους μιλάει γερμανικά, είναι¨διγλωσσα" και καλά... στην Ειρηνη νομιζω δεν πετυχε, γιατι ξεχνιεται και της μιλαει ελληνικά, στον μικρό το εφραμοσε πιο αυστηρα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα γκερλς!

σοφια να χαιρεσε την ευτυχια σου! αλλη ευτυχια-ευτυχιο εχουμε?

αθηνα τι αγχωνεσε καλε... θα ξερουν και μια δευτερη γλωσσα! μια χαρα!

καλως μας ηρθες σειλορ!

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλησπερα γκερλς!

σοφια να χαιρεσε την ευτυχια σου! αλλη ευτυχια-ευτυχιο εχουμε?

αθηνα τι αγχωνεσε καλε... θα ξερουν και μια δευτερη γλωσσα! μια χαρα!

καλως μας ηρθες σειλορ!

Ευχαριστώ, αλλά τη γιορτάζουμε 28 Μαΐου! Παρόλα αυτά, ευχαριστώ για τις ευχές!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κόρες, έλαβα μύνημα για συνάντηση με Λαμπρινη, το είδα χθες και σήμερα μπόρεσα να σας ειδοποιήσω. Το πρόβλημα είναι ότι η συνάντηση είναι σήμερα το μεσημέρι. Όποια θέλει λεπτομέρειες ας μου στείλει πμ, είμαι σε εξωτερικές δουλειές και δεν έχω καταφέρει να κάνω την προώθηση του μηνύματος από το κινητό. Αυτά τα ολίγα!

Διαφημίσεις

είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα..

Τρελό κρύο στα βόρεια εε; Σε κάποιες περιοχές λέει ότι χιονίζει.

Γμτ κι εγώ έχασα τη συνάντηση... για κάποιο λογο είχα καταλάβει ότι θα ήταν τρίτη και είχα βάλει τη δευτέρα διάφορα για να έχω την τρίτη κενή. Κριμαααααα γμτ κρίμα.

Για πέστε όσες πήγατε πως ήταν; Πωπω ήθελα πάρα πολύ να δω τη Λαμπρινή και το φακόπαιδο:(

Κι εγώ στεναχωρηθηκα ειμαστε οικογενειακως αρρωστοι, μπουκωμα και βηχα , τιποτα ιδιατερο αλλά δεν ηθελα λογω ημερων να κολλησω και κανεναν και να κανει πασχα κρεβατωμενος.... κριμααααα

η Λαμπρινη αραγε θα κάτσει μέρες Αθήνα?

eNeap2.pngTSzHp3.png

κρύο ναι..μέχρι και το τζάκι ανάψαμε χθες!

Εννοείται καλοριφέρ.

εντάξει...το μεσημέρι έβγαλε ήλιο, ανοίξαμε παράθυρα, τώρα πάλι συννέφιασε, θα μας τρελάνει πασχαλιάτικα..

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Γειά σας κοριτσάκια!

Η συνάντηση ήταν πολύ ωραία. Περάσαμε τέλεια!

Η Λαμπρινή είναι μια γλύκα! Για τη Φακή τι να πω? Είναι η αδυναμία μου.

Κρίμα Λεγκούλι που κατάλαβες λάθος :(

Aθηνούλα περαστικά. Δεν πειράζει κοριτσάκια, θα κανονίσουμε κι άλλη συνάντηση σύντομα.

Μυρτώ ξέχασες τα σχηματάκια για τον πυλό.

Επίσης έχω ενα ροζ μπουφανάκι μήπως είναι της Λήδας?

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...