Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρααα... εμείς το καθάρισμα του όσα βλέπει η πεθερά το χουμε περάσει σε άλλη διάσταση, στο όσα βλέπει η γειτόνισσα! Βγαίνει ο ένας στο μπαλκόνι και κάνει οτι σκουπίζει και ο άλλος λέει αρκετά δυνατά απο μέσα (για να μπορέσει να ακουσει η κυρα μαριά-ροϊτερ απο απέναντι "μη χάνεις τον χρόνο σου είναι ήδη πολύ καθαρό" και ο πρώτος απαντά "βάζω την τελευταία πινελιά στο καθάρισμα του σπιτιού μας"... Πες πες κάτι θα μείνει χαχαχα άλλωστε για ένα όνομα στη γειτονιά ζούμε την σήμερον ημέρα.

Τι χαμπάρια; Ούτε κι εγώ μπορώ σήμερα γιατί ήρθε ο κολλητός μου απο ταξίδι σε Σκοτία και να ρθει για ραπόρτο.

Περαστικά Γιουπίδιο σε κολήσανε τα παλιομουλακ εε

Λινα με το καλό το καινουργιο υπέροχο βασανάκι :-)

Ουπς ήρθαν επισκέψεις φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο, την κάνατε όλες, ε;

Λοιπόν ούτε κι εγώ μπορώ σήμερα, έτσι για να μάθετε!

Να σας πω, είμαι πολύ φάουλ που την αφήνω να φοράει ότι παλαβομάρα της έρθει στο σχολείο; Η μαμά μου με έκραξε! Της είπα ότι δεν μπορώ άλλο να διαπληκτίζομαι για τα ενδυματολογικά της γούστα, και ότι από το να παθαίνω εγώ τρία εγκεφαλικά κάθε πρωί προτιμώ να τα παθαίνουν οι δασκάλες που την βλέπουν!

Λέτε να μην μπορώ να το μαζεψω αργότερα, και να πηγαίνει και στο σχολείο σαν τον καρνάβαλο;

Καλημέρες!

Εδώ η ζαλάδα! Με έχουν πιάσει κρυάδες και αναγούλες... Και δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ και απορώ γιατί ήρθα στη δουλειά.

Περαστικά γιούπιους! Θα ρθω να σου κάνω παρέα...

Και σκέφτομαι τώρα να φύγω να πάω σπίτι αλλά θα κοιμηθώ καθόλου?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Να σου πω, για δες μην κ εχεις αραξει καμια σκυταλη....

Να φυγεις να πας σπιτι αν δεν το εκανες ηδη! Και γω κοπανα σημερα. Χτες σερνομουν και ειχα τοσα νευρα... σημερα το πρωι δεν ανοιγαν τα ματια με τιποτα, αδιαθετησα κιολας και αποφασισα απο μονη μου να παρω αδεια. Εβαλα παιδια στο σχολικο, εστειλα sms στη δουλεια και εννοειται οτι ταβλιαστηκα και ξανασηκωθηκα απο το κρεβατι στις 10.00 παρακαλω. Μετα πηγα και ψωνισα τα νοναδιστικα και τωρα με το ζορι κρατω τα ματια μου ανοιχτα. Σε λιγο θα ερθουν τα μπομπιδια και τα ανηψια μου μαζι διοτι αυτη την εβδομαδα κανω προβα πολυτεκνίας. Για τον παραπανω λογο δεν μπορω κανενα απογευμα αυτης της εβδομαδας εκτος αν κουβαλησω μαζι την τετραδα!

Επισης σας παρακαλω μην βγαζετε το όνομα της κουμπαρας μου, διοτι η γιουπι εμμεσως πλην σαφως σε ενα πμ μου ειχε δηλωσει οτι ειναι μουσατος...

Α, κ επειδη και σε μας πεφτει πολυ ξυλο, τους αφηνω να "παιζουν" μαχες μπαμπας και γιος πραγμα που ικανοποιει απο οτι παρατηρω και τους δυο. δυστυχως ομως δεν μενει παντα στο παιχνιδι και εχουμε φαει και μεις.... και εχει πολυ βαρυ χερι ο Αγγελος. Και μαλιστα δηλωνει οτι μας δερνει για να μαθουμε...

οσο για το ξυλο που πεφτει στους αληθινους τσακωμους των παιδιων... εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι δεν χτυπαμε, αλλα με γραφουν κακονικότατα! Τουλαχιστον πια ειναι στα ιδια κυβικα!

Λινα, θεσ/κη εισαι? Θα ερθουμε μαζι με την ελενηκατ για πασχα προς τα κει πανω...

Σας φιλω!

αχ δεν βλέπετε καθόλου big bang theory?:tongue::tongue::tongue:

αν βλέπατε θα το ξέρατε! είδατε που βλέπω και εκπαιδευτική τηλεόραση? (πεθαίνω για την σειρά!)

κι εγώ εκεί το είδα την Κυριακή :D

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

Ρε Αφροδίτη μια φορά αποφάσισα να πάω στα πάτρια για Πάσχα και θα λείπεις? αχαχαχαχα

Λεμε να παμε Λίμνη Πλαστήρα και μετά Λαρισα στον αδερφο του Βαγγ, να δουμε αν ειμαστε καλα μεχρι τότε... κι εγώ χθες λιγο συναχι και πονολαιμο ειχα αλλα σημερα τιποτα!!!!! Και ο Αλεξ περδικι, μια μερα μας κράτησε...νταξ λιγο μυξουλα βλεπω στην Ειρηνη αλλα γενικά τιποτα αλλο ολα καλα.

Για πείτε καμια ιδέα για νονες...λαμπάδα απο που να πάρω, τι δωρο τους πάτε γενικως? Πρεπει παπουτσάκια? Το βαφτιστηράκι μου είναι 1,5 ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τελικά ήρθα σπίτι. Ταβλιάστηκα από τις 12.30 μέχρι τις 15.30....

Και συνήλθα λίγο... Λίγο όμως....

Άσε μας βρε Αφροδίτη... Σιγά μην έχω σκυτάλη... Ίσα ίσα που όταν έχω σκυτάλη δεν έχώ τίποτα τέτοιο....

Να ρωτησεις την μαμα καλυτερα να δεις τι χρειαζεται Γκαλατιτσα..

Ρε Αφρο(μουσάτος εδώ)... δεν το ξερω απλά από το νικ νεϊμ προσθεσα ενα -σαμπα για να βγουν τα γνωστα κατσαμπακια..αν το ηξερα δεν υπηρχε περιπτωση να το έλεγα;)... αφου πάντα τα νικ χρησιμοποιωωωωωωωωω......

εμενα το μικρο ανεβασε πυρετο ..δεν ξερω ποσο αφου κοιμαται αλλα ειναι πολυ ζεστή.. μου αρεσει που ειχα κ αγριες διαθεσεις για βολτες...

Στενοχωριεμαι οταν αρρωσταινει το κολοκυθάκι........:cry::cry:

Τελικά ήρθα σπίτι. Ταβλιάστηκα από τις 12.30 μέχρι τις 15.30....

Και συνήλθα λίγο... Λίγο όμως....

Άσε μας βρε Αφροδίτη... Σιγά μην έχω σκυτάλη... Ίσα ίσα που όταν έχω σκυτάλη δεν έχώ τίποτα τέτοιο....

..κ εγω αυτο σκεφτηκα..κ εγω ειχα κρυάδες πολλες κ όλο το πακετο..

Α!Ελιζα να σας ζησει το ανηψακι!!Ολα καλα??????

να μην στεναχωριέσαι γιουπιους, να τον αποζητας τον πυρετό χαχαχαχα(ειπε η κουλή)

καταπολεμά αντρίκια τις ιώσεις η κολοκυθίτσα, εγώ στην Ειρηνη ημον πολύ ψαρωμένη σε τούτον δεν εχω δώσει σχεδον ποτε αντιπυρετικό... χθες ειχε 38.8 αλλά δεν ηταν πολυ πεσμένος και τον αφησα στην ησυχία του! χαχαχα

Η μαμά θα μου πεί ο,τι θέλεις εσυ κλπ... πείτε καμια ιδέα....για παιχνίδι το αποκλείω ειναι πολυ μικρή και εχουμε μελλον ακόμα!

Αχ παλι γυρνάνε "μπουτάκια" που λεει κι ο Αλεξ,,, γδύνονται και τρεχουν και γελάνε.... αντε να καλοκαιριάσει

Ελενηκατσάμπα περαστικά! χοχο

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτησεις την μαμα καλυτερα να δεις τι χρειαζεται Γκαλατιτσα..

Ρε Αφρο(μουσάτος εδώ)... δεν το ξερω απλά από το νικ νεϊμ προσθεσα ενα -σαμπα για να βγουν τα γνωστα κατσαμπακια..αν το ηξερα δεν υπηρχε περιπτωση να το έλεγα;)... αφου πάντα τα νικ χρησιμοποιωωωωωωωωω......

εμενα το μικρο ανεβασε πυρετο ..δεν ξερω ποσο αφου κοιμαται αλλα ειναι πολυ ζεστή.. μου αρεσει που ειχα κ αγριες διαθεσεις για βολτες...

Στενοχωριεμαι οταν αρρωσταινει το κολοκυθάκι........:cry::cry:

Α καλά τα έχετε χάσει εντελώς...

Γιούπι η κουμπάρα της Άφρος είναι η Μυρτώ... Και για το όνομα εννοεί τη φήμη...

Περαστικά στο κολοκυθάκι σου. Και σε σένα....

Αϊντεεεεεεεεεεεε....

ΧΑ ΧΑ ΧΑ..μυριζουν καμμενα κυτταρααααααααα... χα χααααα...

Ξερεις τι μου αρεσει πολυ Γκαλατιδι??Τα ολ σταρ με τα τουρλου χρωματα... τα πιτσιρικια ειναι πολυ γλυκουλια οταν τα φορενε.. Η Λ εχει από τη νονα της κατι τελεια λιλα, μωβ, κ λιγο λαχανι!!

ειδα σημερα σε ένα περιοδικο στο ιατρειο της παιδιατρου (ναι πήγαμε....) γκαλατιτσα ολ σταρ για κοριτσακια κοραλι με ασπρα πουα!!

Εγω έχω κρυαδες (κ λεω κρυαδες:tongue:), συναχι, λαιμο, πονο στα κοκκαλα.

Το κολοκυθακι είχε 38,5, μυριζε λιγο το αυτακι της (σαν κερι) οχι βρωμα, κ εκανε κ εναν βαρβατο εμετο κ φοβηθηκα για τη μυρωδια του αυτιου πιο πολυ κ την πηγα στη γιατρο. Τελικα δεν ηταν κατι, απλα λιγο κοκκινο αυτακι κ λαιμακι. Της εδωσε Μεντορινουμ κ σιδηρο. Της ειπα να καναμε εξετασεις πριν αλλά επειδη ειχε πέσει κ στο βαρος κ στο υψος απο μια καμπυλη μου ειπε πως ειναι ξεκαθαρη ενδειξη οτι της λειπει σιδηρος:confused:. Μου ειπε πως αν ειχε πεσει μονο στο βαρος κ οχι στο υψος δεν θα ηταν σαφης ενδειξη οτι λειπει σιδηρος κ θα το παρακολουθουσαμε....Εστω... υποθετω οτι δεν θα το κατεβασε από το μυαλό της...οποτε θα της δωσω κ 3 μηνες σιδηρο κ θα κανουμε μετα εξετασεις να δουμε πως θα εχει παει...

Αυτααααααααα...........

α α α α τα πλευρακια μουυυυυυυυυυυ..

ΑΑΑΑΑ Λέγκω ποοοοοοοοοολυ γελασα με την καθαριοτητα !!!!!ΧΑΧΑΑ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...