Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γιούπι δεν της λες να μιλήσει με κάποια σύμβουλο θηλασμού?

Φοβερή ιδέα της μπομπο, εύγε!

Σήμερα πήγα στον παπά σας να παρω το χαρτι της βαφτισης καθότι ειναι ενορία μας, τελικά κρίμα που δεν βαφτίζουμε και εμείς, πολύ ευγενικός.

Εγώ για την συνάντηση παίζω μπαλαντέρ, Δευτέρα ή Τρίτη απόγευμα σίγουρα μέσα, για πρωί θα το δοκιμάσω αν μας βολεύει και έχει οκ καιρό.

Γιατι να μιλησει με συμβουλο?Το παιδι παιρνει 45 γρ την ημερα...

Καλος ο παπας ε??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νόμισα ότι έγραψες ότι θέλει αν σταματησει να αντλει αλλά τώρα το είδα ότι μάλλον διάβασα λάθος...:rolleyes::oops:

Δεν την πειραζει κ να αντλει.. κ μαλιστα ως τωρα το θεωρουσε απαραιτητο αφου το μωρο κουραζοταν ευκολα στο στηθος..τωρα εχει φτασει 2800 οποτε φανταζομαι θα ειναι πιο δυνατος... το θεμα της ειναι πως εχει χασει την αυτοπεποθηση της επειδη το μικρο τρωει τα μανικια του αν τον βγαζει κ επειδη το στηθος της αδειασε κ επειδη οι δικοι της της πηραν ξενο να δινει επειδή δεν κοιμαται το παιδι κ αυτη κ μηπως το πλακωσει κ στον υπνο της από την αυπνια..

Α!Χαιρομαι...ξερεις γιατι ρωταω??(μη βρισεις ρε ελενκατσαμπα!!).. γιατι πήρα τοσες ιστοριουλες με διαφορα χρωματα οσα τα παιδακια που θα εχω στη βαφτιση κ θα τις δωσω για μπομπονιερα στα πιτσιρικια. μεσα σε σακουλιτσα κ θα βαλω εκει κ τα κουφετα..έχω τις επιφυλαξεις μου επειδη δεν το εχω ξαναδει καπου ...

Κ για Τεταρτη μπορω ελίζα ..πάρε τα λαδια σου κ έλα!!!

Απλά ΤΕΛΕΙΑ η ιδεα για τις μπομπονιερες!:D

Τώρα εγώ έχω μπερδευτεί....ποιος θα βρεθεί πότε και με ποιον...

Η Μυρτώ μπορεί μόνο Τρίτη (άσε τα ψόφια και τα εξοσχλικα, να την ξεμοναχιάσεις θέλεις:tongue:)...εγώ μπορώ μόνο Τετάρτη...Γιουπι? και Τρίτη και Τετάρτη? Τετ-α-τετ ραντεβουδάκια?

Στο Ζάππειο μια μέρα

περίπατουσα

συναντησα μια νεα

ξανθομαλλούσα....

λα λα λα λα, λαλα λαλα λαλα...

Όσο για τη Λαμπρινοσυναντηση ένα έχω να πω, αν συνεχίσουμε έτσι η καθε μια θα παει σε ενα παρκο μόνη της όποια μερα μπορεί:rolleyes:

DPYUp2.png EYukp3.png

Δεν την πειραζει κ να αντλει.. κ μαλιστα ως τωρα το θεωρουσε απαραιτητο αφου το μωρο κουραζοταν ευκολα στο στηθος..τωρα εχει φτασει 2800 οποτε φανταζομαι θα ειναι πιο δυνατος... το θεμα της ειναι πως εχει χασει την αυτοπεποθηση της επειδη το μικρο τρωει τα μανικια του αν τον βγαζει κ επειδη το στηθος της αδειασε κ επειδη οι δικοι της της πηραν ξενο να δινει επειδή δεν κοιμαται το παιδι κ αυτη κ μηπως το πλακωσει κ στον υπνο της από την αυπνια..

Υποθέτω ότι αφού ξεκίνησε με αποκλειστικές αντλήσεις έχει σωστό θηλαστρο έτσι?

Τι εννοεί το στήθος της άδειασε? Υποθέτω δεν πρήζεται πια...Αφού αν καταλαβαίνω καλά 40ντισε οπότε έχει εδραιώσει γαλουχία φυσιολογικό είναι. Οι ψευδοθηλές που λες ότι χρησιμοποιεί απ' όσα έχω διαβασει είναι μάλλον κουραστικές και για τους 2. Αν δεν τις βάλει έχει πρόβλημα το μωρό να πιάσει?

Γενικά πάντως, ειδικά τα προωράκια έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη για 'συνεχή' σύνδεση.

Πάντως αφού μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει μόνο με δικό της γάλα και το μωρό παίρνει μια χαρά βάρος να μην ακούει κανεναν.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Απλά ΤΕΛΕΙΑ η ιδεα για τις μπομπονιερες!:D

Όσο για τη Λαμπρινοσυναντηση ένα έχω να πω, αν συνεχίσουμε έτσι η καθε μια θα παει σε ενα παρκο μόνη της όποια μερα μπορεί:rolleyes:

Μπουχα χααααα πολυ καλό σχολιο ελίζαααα χα χα χααααα...

Λοιπόν εγω θα βρισκομαι στο αλσος ν σμυρνης...που δεν εχει πεσει κ σαν ιδεα!!!:tongue:

λοιπον μου αρεσει που εγω ημουν διαθεσιμη κ Τριτη κ Τεταρτη...

μας γκαντεμιασαν Μυρτωωωωωω...

Αρρωστησα... από το πρωι ειχα φτερνισμα κ απο το απογευμα με εχει τσακισει ο λαιμος μου κ τα κοκκαλα μουυυυυυ... με κολλησαν οι κολοκυθενιες μου...Ελπιζω τουλαχιστον να προλαβω να γιανω για τον Χαρουλη την Παρασκευη...(νια νια νια νια νιααα Τζεν.......πρασινισες??:tongue:)

Σου αρεσει η ιδεα ε??Σαν αμπαλαζ εχεις καμμια προτασις???

Ενταξει την ηρεμησα λιγο τη φιλεναδιτσα...εχει κ ενα 3χρονο κ αυτη κ φανταζεστε πακετο με το προωρακι....οι θηλες της μπαινουν μεσα γιαυτο φοραει τις ψευδοθηλες..

Α Ελιζα ρωτησες για το κερι της μελισσας??

Καλησπερούδια!

Να σας ζήσουν τα νέα μέλη των οικογενειών!

Για τη φίλη με το προωράκι, το στήθος δεν αδειάζει - μετά από τοσες μέρες αντλήσεων, έχει προσαρμοστεί και γι' αυτό ίσως δεν το νιώθει πρησμένο (αν τα θυμάμαι και καλά). Να ζήσει κι αυτό το μωράκι!

Συναντησούλες διαβάζω και ζηλεύω! Με το καλό να κανονίσετε - κι αν βρεθείτε και προς βορρά, ενημερώστε μας!

Καληνυχτώ γιατί σέρνομαι!

Μπονσουαρ!

Μετά από μια τρελή εφημερία επανήλθα!

Να αρχίσω από το τέλος:

Γιουπιος το ότι είναι άδειο το στήθος θα πρέπει να την χαροποιεί γιατί σημαίνει ότι το μωρό το πίνει όοοοοοοοοολο... ΑΝ πρηζόταν θα ήταν σημάδι ότι δεν θηλάζει αποτελεσματικά. Πάει η πρώτη ερώτηση. Είναι κρίμα να σταματήσει τον θηλασμό, γιατί το μωρό παίρνει βάρος, θα το σταματήσει μονο για τον κάλο των άλλων... κρίμα! πες της να κλείσει τα αυτιά της και να κανει υπομονή 1 μήνα, μετά όλα θα έχουν στρώσει...ΝΑ συνεχίσει με αντλήσεις και θηλασμό όπως τα κάνει γιατί τα κάνει καλά εφόσον το μωρό παχαίνει μονο με δικό της γάλα... και σιγά σιγά θα τις κόψει, όταν νιώσει αυτή άνετα...

Άλλο, τις έχω διαβάσει και εγώ τις ιστορίες (θυμάμαι είχε και πολύχρωμη!)...

Στέλλα καλώς μας ήρθες! Όταν έβαλε το μπλογκ σου η Αθηνά, μπήκα μέσα, χάθηκα να διαβάζω και δεν ξαναγύρισα ποτέ να γράψω πόσο μου άρεσε!!! Άσε που μετά μεταπήδησα στο άλλο της μαγειρικής και άρχισα να κάνω μπουκμαρκ τις συνταγές...

Αυτή την εβδομαδα μπορώ όλα τα απογεύματα να κυκλοφορήσω... γουστάρω αύριο Εθνικό γιουπιιιιιιιιιιιιιιι που λέει και ο Αντρίκος...

Τελικά ΠΟΥ θα συναντηθούμε με Λαμπρινή;;;

Πήρα στην Άννα ένα βιβλίο με ιστορίες για πριγκίπισσες και το λάτρεψε, τωρα κοιμάται αγκαλιά με αυτό...:-P

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

..καλη ξεκουραση Φελιν!!

Αμαν αυτες οι πριγκιπισσες..ευτυχως η δικη μου προς το παρον εχει κολλησει με τα διαστημοπλοια... τους πλανητες...μαλιστα με ενημερωσε οτι ο πλουτωνας δεν ανηκει πια στο ηλιακο μας συστημα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μερσι φελινιους θα της το μεταφερω!!

Αχ θα βρεθητε κ αυριο κακουργες???

Λες να μην με ριξει η ιωση??Μακαρι...ενημερωστε παντως...

Καλησπερούδια!

Να σας ζήσουν τα νέα μέλη των οικογενειών!

Για τη φίλη με το προωράκι, το στήθος δεν αδειάζει - μετά από τοσες μέρες αντλήσεων, έχει προσαρμοστεί και γι' αυτό ίσως δεν το νιώθει πρησμένο (αν τα θυμάμαι και καλά). Να ζήσει κι αυτό το μωράκι!

Συναντησούλες διαβάζω και ζηλεύω! Με το καλό να κανονίσετε - κι αν βρεθείτε και προς βορρά, ενημερώστε μας!

Καληνυχτώ γιατί σέρνομαι!

Καληνυχτα !!Δεν σε χαιρετησα το πρωι που μπηκες...δεν εχει τυχει κ να συμπεσουμε ποτε στο καφε!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχα! Είστε θεές!

Γιουπάκι περαστικά. Η δική μου πρόταση για Τεταρτη πάντως ισχύει, αν γιάνεις.

Τα βιβλιαράκια εγώ θα τα έδενα απλώς με κορδέλα (όπως δώρο αλλά χωρίς χαρτί περιτυλίγματος) και από εκεί θα κρέμαγα και τα κουφετα. Εδώ το ένα-ένα θα ήταν σούπερ - μιας και είναι λίγα απ' ότι καταλαβαίνω- με χρωματιστά τούλια.

Φελίνι, για να μην ξεχνιόμαστε το μπλογκ της Στέλλας εγώ το έβαλα...όχι να μας πάρουν και τη δόξα επειδή είναι φιλενάδες:tongue:

Και 2 ωραία νέα πριν κοιμηθώ...

1.ο Κωστής είναι πλέον κουτσοδόντης, έπεσε το πρώτο δοντάκι!

2. αύριο θα γίνω θεια. Γεννιέται ο μπόμπιρας του αδερφού μου!

Καληνύχτα!

DPYUp2.png EYukp3.png

Δεν ανήκει;

ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ;;;;;:shock::shock::shock:

Τι λες τώρα; Σοκαρίστηκα!:rolleyes::tongue::lol:

αχ δεν βλέπετε καθόλου big bang theory?:tongue::tongue::tongue:

αν βλέπατε θα το ξέρατε! είδατε που βλέπω και εκπαιδευτική τηλεόραση? (πεθαίνω για την σειρά!)

Γιούπι, όχι μόνο πρασίνισα, άλλαξα και άλλα χρώματα...ουφ θέλω και εγώ Χαρούλη!:| Λέτε να κανονίσουμε καμιά μάζωξη για εκεί άνευ τέκνων?:rolleyes::P

(γενικά θέλω να βγω μόνη χωρός μωρό, χωρίς νήπιο, χωρίς άντρα...)

Για αμπαλάζ, όπως το είπες μέσα σε τουλινο ή από γάζα σακουλάκι...εξαρτάται και τι μέγεθος έχουν τα βιβλία, αν χωράνε.

Ελιζα με το καλό ο μπόμπιρας σας!

Τι το κάνατε το δόντι? το πετάξατε στα κεραμίδια όπως κάναμε μικρά?

Καλημερα!!

Τι μου θυμησες..το ειχα ξεχάσει!!Που πεταγαμε το δοντι στα κεραμιδια!!!

Προς το παρον εχω πιει 2 τσαγια, ντεπον για τον πονοκεφαλο, καραμελες για το λαιμο κ επετε συνεχεια....

Οπως καταλαβαινετε ειμαι εντελως αντιεμπορικη :tongue: για εξοδο..δεν μπορω να σουρω τα ποδια μου...:cry:

Να σας περιγραψω την ενδυμασια της κορης μου που μου ζητησε να ντυθει μονη της, να τα διαλεξει δηλαδη κ να μου κανει εκπληξη...

Καπελο τζοκεϊ ροζ με τη μινι, πορτοκαλι καλσον, ροζ μπλουζα πυτζαμας, κ πανω από την μπλουζα το σουτιεν απο το μαγιο της...καρω, φουζια, πορτοκαλι...παντως κατα ενα περιεργο τροπο κυριαρχει στην εμφανιση το ροζ κ το πορτοκαλι..

Γεια σου ρε Γιαννη!!!!!!!!!

ΑΧΧΧΧΧ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...