Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαβάστε ποιοτικά βιβλία τώρα που μπορείτε να διαλέγετε εσείς...

Γιατί σε λίγο... Έχω βαρεθεί δεινόσαυρους, περιοδικό πλέιμολπιλ και ηρακλή και Αχιλλέα!

Και βέβαια την πάτησα σαν μάνα... Ένα ένα μου έρχονται! Για να αποφύγω τα όπλα θυμάστε του πιπίλαγα το μυαλό ότι η δύναμή μας είναι στο σώμα μας και στο μυαλό μας. Και βέβαια τώρα παίζουν πάλη με την Ιφιγένεια! Και τον θκοτώνει και αυτή καμιά φορά με τα δόντια της αλλά οι κλωτσιές του Αλέκου συνήθως την εκτοξεύουν... Πώς θα σταματήσει αυτό το ξύλο? Δεν θέλω να επεμβαίνω αλλά πάλι πρέπει να σκαρφιστώ κάτι για να αλλάξω το ενδιαφέρον...

Σοφούκα? Εσύ τί έκανες με τα πλακώματα? Είναι και αγόρια εσένα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσάς όμως δεν αρχίσανε να σας τραβάνε το πόδι του μωρού και να ρωτάνε "αληθινό είναι" "όχι μαντάμ φόρεσα το μωρουλίνι κατρουλίνι της fisherprice και βγήκα βόλτα"

Μέσα για τις βόλτες αλλά τις καθημερινές έχω θέμα με τις μεγάλες αποστάσεις π.χ τρίτση ή θα πρέπει να δώσω τα άπειρα στο ταξί ή να πάρω λεωφορείο, μετρό, τρενο και μετά ταξί για να φτάσω"... άρα κι εγώ όπως η ελίζα απο κέντρο μέχρι φιλοθέη προτιμώ χωρίς να έχω πρόβλημα με τη μέρα, θα ήθελα όμως μια σχετική περίφραξη γιατί ο νικόλας έχει έντονες τάσεις φυγής! Στις δικές μας κουνιες που είναι σούπερ πεφραγμένες έχει βρει τρόπο να βγαίνει και τους έχει φρικάρει όλους.

Ελένη δεν υπάρχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Της έδωσες την κάλτσα σου; Είσαι θεά!

Με το κατούρημα κι ο νικόλας πάει κατουράει στο ένα δέντρο μετά τρέχει στο άλλο και σφίγγεται να βγει καμια σταγονα... μετά πάει στο τρίτο και πάλι τα ίδια μέχρι που τον παίρνω γιατί απ'το σφιξιμο του πετιουνται τα μάτια όξω.

Γιουπη πήρα το σουφλε απ'τα φρες και ένοιωσα απίστευτη ευτυχία... μάλιστα πήγα μόνη μου άνευ παιδιων με το παπι και είδα τον κόσμο μ'αλλο μάτι.

Κι εμείς ωραία το σκ παρόλο που κυριακή ο σοζω και η μυρσινη ήταν με διαροια... κυριακή μας είχε πιάσει η βλακία με το γιώργο και όλο γελάγαμε... άμυνα παιδι μου στην σθατοκατάσταση (στην κυριολεξία)

Να τα νατα!!!!!!!!!

eiδες που επιασε το υπονοουμενο με το σαιτ που εβαλα πριν με την κριτικη του βιβλιου???;)

Αααα, είστε διαβαστερές, τι ωραία!

Yioupi, την κόκκινη ιστορία (και τις υπόλοιπες) τη διάβαζα φανατικά μικρή, μου ξύπνησες πολλές αναμνήσεις τώρα! Συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Α!Χαιρομαι...ξερεις γιατι ρωταω??(μη βρισεις ρε ελενκατσαμπα!!).. γιατι πήρα τοσες ιστοριουλες με διαφορα χρωματα οσα τα παιδακια που θα εχω στη βαφτιση κ θα τις δωσω για μπομπονιερα στα πιτσιρικια. μεσα σε σακουλιτσα κ θα βαλω εκει κ τα κουφετα..έχω τις επιφυλαξεις μου επειδη δεν το εχω ξαναδει καπου ...

Εσάς όμως δεν αρχίσανε να σας τραβάνε το πόδι του μωρού και να ρωτάνε "αληθινό είναι" "όχι μαντάμ φόρεσα το μωρουλίνι κατρουλίνι της fisherprice και βγήκα βόλτα"

Γιουπη πήρα το σουφλε απ'τα φρες και ένοιωσα απίστευτη ευτυχία... μάλιστα πήγα μόνη μου άνευ παιδιων με το παπι και είδα τον κόσμο μ'αλλο μάτι.

κ ομως με εχουν ρωτησει κ αν ειναι αληθινο... κ πολλα αντιστοιχης οξυδερκειας...λες να ηταν η ιδια αυτη που εκανε την ερωτηση??Δεν μπορει να κυκλοφορουν πολλοι τετοιοι...

Το ζεστανες το σουφλε ε??

Ασε..εχω κανει ολοκληρη πτερυγα φρες στην κουζινα μου από τα ποτηρακια των σουφλε!!!ΜΙΑΜ!!!!!!!!!

τωρα εχει βγαλει κ κατι επιτρεπομενα τρουφακια αλλα ενταξει..δεν ειναι κ σαν το σουφλεεεεε..........

Κ για Τεταρτη μπορω ελίζα ..πάρε τα λαδια σου κ έλα!!!

ti παρόν να δωσω παιδάκι μου που με τις γνωριμίες σου μου έχεις καταρακώσει την ψυχολογία μου.. εχω αρχίσει γυμναστηριο, εντατικα μαθηματα μαγειρικης έκλεισα ραντεβού με πλαστικο χειρουργο.. πού χρονος για να δωσω παρον???

(Γεια σου στελλα!!Ουέλκαμ:D! Πολύτεκνη κ εσυ σαν τη σοφούκα μας ε?:tongue:!Αντε να σου ζήσουν!!Κ τα πέντε!!:tongue:)

:lol::lol::lol:...pooooooooliiiii βολικο το νανι σας!!!!!Σκεψου να ήθελε βρακι....!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

γελάω μόνη μου!!!!!!! Γιουπιους απλά σε αγαπώωωωωωωωωωωωωω

σουπερ περιφραγμένη είναι αυτη που σας πρότεινα και της Ελενης στα βριλησσια, αλλα ειναι βορεια και δεν βολευει Λεγκω. Εγω καθημερινη δεν μπορώ γιατι αργει ο Βαγγος να γυρίσει αλλα σ-κ παω παντου!

Ντουντουκα φιλια στο νινι

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα και καλη εβδομαδα !..α και καλο μηνα !

να μας ζησει το νεο ντουντουκακι !

γεια σου Στελλα !!

για να σας αποτελειωσω με την Στελλα ,ετυχε να την συναντησω οταν ηταν εγκυος ,εντωμεταξυ ημουν και εγω εγκυος και η αθηνα επισης με μια βδομαδα διαφορα ,εγω και η αθηνα ειμασταν 2 βουβαλες ,θεοχοντρες ,η δε Στελλα στυλακι , αδυνατη ,οπως ειναι τωρα ,ισα που ξεχωριζε μια κοιλιτσα..παντως εκτος απο ταλαντουχα και κουκλα ειναι ενα πολυ γλυκο κοριτσι

Bασουλι μου που είσαι???

Ε, χμ, τα παραλές κοπελιά βουβάλες!!! ο μον ντιε!!!!!

Η αληθεια είναι οτι ειχε πολλη πλάκα εκείνη η μέρα γιατι ήμασταν ετοιμόγεννες, και ειχαμε συναντηθεί να αγοράσουμε υφασμα για ρινγκ σλινκγ... 3 εγκυες, 3 κοιλιές τουρλα, οι καταστηματαρχες κοιτούσαν ετσι:shock::shock::shock:

Ο δε, ένας ειπε αττάκα, μείνατε μαζί εγκυες? ε, χμ....:rolleyes::P:p

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά για ποια τετάρτη λέμε; γιατί μπερδεύτηκα... αθηνά εννοείται πως μπορεις η μία θα βοηθάει την άλλη. Κι εγώ μονη μου θα έρθω και αν μας προλάβει ο γι΄ργος θα έρθει μετά. Άντε να βρεθουμε!

Καλα η μυρσίνη έχει τρελαθεί στο χέθιμο... έχει γίνει ο πισινος της σαν την μαιμους...

Koντά στο κέντρο υπάρχει και το πάρκο γουδή http://www.attiko-prasino.gr/Default.aspx?tabid=1219&language=el-GR

Τώρα για την ώρα, μπορεί να ξεκινάει η συνάντηση πρωί και να τελειώνει απόγευμα, 1 φορά το χρόνο έρχεται η Λαμπρινή, να μην τη χορτάσουμε; Οπότε καλό είναι να είμαστε κάπου άνετα και με σκιά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Τελικά για ποια τετάρτη λέμε; γιατί μπερδεύτηκα... αθηνά εννοείται πως μπορεις η μία θα βοηθάει την άλλη. Κι εγώ μονη μου θα έρθω και αν μας προλάβει ο γι΄ργος θα έρθει μετά. Άντε να βρεθουμε!

Καλα η μυρσίνη έχει τρελαθεί στο χέθιμο... έχει γίνει ο πισινος της σαν την μαιμους...

Λέμε για την άλλη βδομάδα που έρχεται η Λαμπρινή, Μ. Δευτέρα ή Μ. Τρίτη, αλλά ταυτόχρονα η Μυρτώ και η Γιουπιγιάγια λένε και γι' αυτή την Τετάρτη να κάνουν ένα ραντεβού στα τυφλά, γιατί δεν κρατιούνται μέχρι την άλλη βδομάδα, αλλά δέχονται και φιλικές συμμετοχές!:tongue:

Διαφημίσεις

Σοφούκα? Εσύ τί έκανες με τα πλακώματα? Είναι και αγόρια εσένα...

Mε τον πόνο μου παίζεις κοπελιά;

Εγώ έχω τον μπαμπά που τους βάζει να πλακώνονται επί τούτου, ένα είδος εκπαίδευσης, σαν αυτή που κάνουν τα ζώα στα μικρά τους στη ζούγκλα! Έλεος δηλαδή! Το τι παλαιτιό πέφτει δεν λέγεται! Συνήθως τους αγνοώ, σπάνια χτυπιούνται στα γεμάτα βέβαια, όταν είναι για εκπαιδευτικούς λόγους, τα χτυπήματα είναι ελεγχόμενα:rolleyes:. Αν ξεφύγουν τα πράγματα ή μου σπάσουνε τα νεύρα με τις φωνές τους, ρίχνω κανένα μπινελίκι και πρώτα πρώτα στον μπαμπά!:mad:

Re κοριτσια αν προλαβω να σας πω πριν ξυπνησουν οι τσουπρες..

μια φιλη καλη γεννησε προωρα στις 34 εβδ. το παιδι στη μοναδα 2 εβδομαδες κ η μαμα αντλουσε. Στο σπίτι οταν το πηρε συνεχιζε να αντλει κ αντλει μεχρι κ τωρα που ειναι σχεδον 40 ημερων ο μπομπος..Αντλει επειδη μου λεει πως λογω ποωρωτητας κουραζεται πολυ στο στηθος κ εξαντληται κ τον παιρνει ο υπνος..Βαρος παιρνει καλο..αλλά η καημενη ειναι αυπνη αφου τα βραδυα ο μπομπος θελει μονιμη βζ συνδεση κ τρωει τα μανικια του αν τον αφησει κατω κ ξυπναει..οι καλοθελητες απο το περιβαλλον της της λενε οτι θα το πνιξει καμμια μερα σταν την παρει ο υπνος κ για να ξεκουραστει κ να μην αντλει κιολας της πηραν βιολογικο (κ καλα) γαλα για να ξεκουραστει...Της εσπασαν το ηθικο κ αν κ δεν εχει δωσει επειδη ειναι αδειο το στηθος της κ δεν βγαζει μου λεει γαλα αγχωνεται πως δεν εχει:rolleyes::rolleyes:

εγω της ειπα τα κλασικα αλλα μηπως να μου πειτε κ εσεις τι να της πω???

(φοραει κ ψευτοθηλες...)

αυτα.....

Για συναντηση που λετε εγω Μ. Δευτερα δεν μπορω στανταρ κ δεν μπορω πολυ μακρυα (πχ Τριτση, Βριλλησια)

Γκαλατ κ εγω σε αγαπώ αλλά πρωτη εκδηλωσε ενδιαφερον η Μυρτω οπότε έχει προτεραιοτητα:tongue:

Επίσης εχετε ιδεα πως πάνε τα αλματα στα προωράκια??Δηλαδη οι εβδομαδες που παρατηρειται το άλμα αργουν οι γινονται πιο νωρις??

Καταλαβατε το μπερδεμενο μου ερωτημα??

Γιούπι δεν της λες να μιλήσει με κάποια σύμβουλο θηλασμού?

Φοβερή ιδέα της μπομπο, εύγε!

Σήμερα πήγα στον παπά σας να παρω το χαρτι της βαφτισης καθότι ειναι ενορία μας, τελικά κρίμα που δεν βαφτίζουμε και εμείς, πολύ ευγενικός.

Εγώ για την συνάντηση παίζω μπαλαντέρ, Δευτέρα ή Τρίτη απόγευμα σίγουρα μέσα, για πρωί θα το δοκιμάσω αν μας βολεύει και έχει οκ καιρό.

Koντά στο κέντρο υπάρχει και το πάρκο γουδή http://www.attiko-prasino.gr/Default.aspx?tabid=1219&language=el-GR

Αυτό ειναι πολύ κοντά στο bantminton (σωστά το έγραψα?) στο πάρκο στρατού που είναι επίσης πολύ ωραίο, ωραίες και πολλές κούνιες, περιφραγμένες και ωραίο καφέ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...