Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πήγαμε χτες και εντυπωσιάστηκα από το άπλετο δάσος (λες και ήσουν σε βουνό πολύ ψηλά) τις καινούργιες κούνιες και γενικά το πόσο όμορφα διατηρημένο μέρος είναι...α και το ότι δεν έχει πολύ κόσμο.

Καλημέρα!

στο αττικο αλσος ή στα τουρκοβουνια??? Για βαλε παλι χαρτη βρε κοριτσακι! Χτες πηγαμε σε αυτο που μου ειπες την προηγουμενη εβδομαδα στη κηφισια! Σουπερ, αν κ ειχε λαο, καθημερινη θα ειναι σουπερ φανταζομαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όλα είναι καλά, όλα είναι αναμενόμενα..και οι μαραθώνιοι θηλασμοί και τα 4-5ωρα ύπνου, και η σκατίλα, κλπ κλπ :D

το Μαρινάκι την καλοδέχτηκε, δεν έχουμε κρούσματα ζήλειας (όχι ακόμα τουλάχιστον), εφόσον ασχολείται με το αγαπημένο της σχολείο και τις μπάρμπι-νεράιδες είναι τρισευτυχισμένη.

Της μιλάει από μόνη της, της τραγουδάει..

όλα καλά!!!!!

Σας ευχαριστώ και για τις ευχές!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

στο αττικο αλσος ή στα τουρκοβουνια??? Για βαλε παλι χαρτη βρε κοριτσακι! Χτες πηγαμε σε αυτο που μου ειπες την προηγουμενη εβδομαδα στη κηφισια! Σουπερ, αν κ ειχε λαο, καθημερινη θα ειναι σουπερ φανταζομαι!

σε αυτό στα τουρκοβούνια εννοώ που ονομάζεται Αττικό Άλσος!

δες εδώ http://www.ploigos.gr/?sessionid=604f7f04ff16e3c5d5d2aac93226c5ab

τέλεια δεν ηταν αυτό στην Κηφισιά? χαίρομαι που σας άρεσε...

τώρα θα πω και που αλλού πήγαμε και μην με πάρετε με τις πέτρες...στο mcarthourgeln το εκπτωτικό χωριό, οκ πήγα για να χαζέψω στα μαγαζιά, αλλά ο χώρος είναι τέλειος για καλό καιρό, έχει άπλα για ποδηλατο πατινια κλπ πολυ καλα διαμορφωμενους χωρους με κουνιες, ωραια καφέ κλπ...μΕ άρεσε!:oops:

ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!! Καλώστηνε!

Καλα Ελίζα την βαζεις ακομα στο σλινγκ?????? Δεν σου φευγει ο ωμος? Εγω το εχω καταργησει πολυ πριν γινει 1 ο αγγελος παντως, καθοτι ειναι και θηριο....

Μόνο στο μει-ται και μόνο όταν πάμε μεγάλη πεζοπορεία που τα φτύνει η φουκαριάρα! Αλλά και αυτό ΄σακούλι΄είναι για τη Σοφία αφού 'σακούλι'= με κουβαλάνε :)

Α, για Δευτερα ή τριτη θα ειναι υπεροχα και στο τριτση. Κουνιες δεν εχει αλλα εχει τα υπολοιπα! Για ΣΚ δεν το συζητω, λαοθάλασσα! Αλλα και αυτες οι κουνιες στη φιλοθεη φαινονται ωραιες, αν και δεν καταλαβα αν παιζει καλη σκια σε περιπτωση εντονης λιακαδας!

Λοιπόν, επειδή έχουμε ξεσαλώσει με τις προτάσεις...εγώ λέω ότι όσο πιο μακρυά το πάμε τόσο λιγοτερες οι πιθανότητες να είμαστε πολλές...εδικά αν μιλάμε για απόγευμα...για απόγευμα δεν μιλάμε:confused:

Οπότε, εμένα με βολεύει καλύτερα Μ. Δευτέρα (αλλά και Μ.Τριτη γίνεται) και προτιμώ από κέντρο μέχρι Φιλοθέη ό,τι σας αρέσει.

DPYUp2.png EYukp3.png

Ε καλά βρε Τζεν. Γιατί να σε κράξουμε??? Όντως έχει άπλα εκεί και ωραίρες κούνιες... Αλλά εγώ είχα πάει με τα παιδιά και μόνο μαγαζιά δεν είδα... ΠΟύ να ψωνίσεις με τα πιαδιά... Οπότε τη έβγαλα στις κούνιες. και στο τζάμπο που ζαλίστηκα από το πόσο μεγάλο είναι...

Ααα η Ντενεκεδούπολη όντως χάλια! Μέχρι και η Φίφη άρχισε να φωνάζει να φύγουμε αλλά επειδή δεν είχε κάλτσα του μπαμπά.... Ευτυχώς έβγαλα και της έδωσα τη δικιά μου και το δέχτηκε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Ααα η Ντενεκεδούπολη όντως χάλια! Μέχρι και η Φίφη άρχισε να φωνάζει να φύγουμε αλλά επειδή δεν είχε κάλτσα του μπαμπά.... Ευτυχώς έβγαλα και της έδωσα τη δικιά μου και το δέχτηκε!

:lol::lol::lol:...pooooooooliiiii βολικο το νανι σας!!!!!Σκεψου να ήθελε βρακι....!!!

Πάντως για το άλλο θεμα σε βρίσκω πολυ οπισθοδρομικη:tongue::tongue:

Παιδί μου στο γκουκγλι το βγαζει οταν ψαχνεις το βιβλιο κ εχει τιςπιο ολοκληρωμενες κριτικες (παντως το κειμενο που παραθετει...χμ.. ισως να ειναι λιγο ασχετο με το ολο θεμα του βιβλιου...)

Λοιπόν για τη συναντηση.. εγώ τη Δευτερα ειναι αδύνατο να ερθω επειδή έχω στις 3 ντοκτορ χάουζ για το τεστ παπ μετα τη γεννα..οποτε φανταζεστε στην καλυτερη δεν θα εχω κ ενα 5ωρο αναμονη???

Την Τριτη μπορω..το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι κατι Βριλλησια ειναι κομματακι μακρυα...αυτοκινητο δεν θα εχω...κ να πω κ την αληθεια δεν το εχω πάρει κ με τα 2 κ με αγχωνει η ιδεα:rolleyes:

στο ζαππειο θα ηταν πολυ βολικα για εμενα..αλλα ειναι ντιπ ελευθερα για τεκνα με τασεις φυγης???

Μπραβο ντου που γυρισατε σπιτακι σας κ βρισκετε ρυθμους!!!

:lol::lol::lol:...pooooooooliiiii βολικο το νανι σας!!!!!Σκεψου να ήθελε βρακι....!!!

Μα δεν κατάλαβες... Βρακί της έδωσα στην αρχή δικό της από την αλλαξιά της και άρχισε τα ουρλιαχτά!

Επίσης είναι σκυλάκι... Όποιο δέντρο δει πρέπει να το κατουρήσει! Με το αποκορύφωμα στη μέση της πλατείας που τα παιδάκια παίζουν ποδόσφαιρο κατεβάζει βρακιά και τα αμολάει! και φωνάζει κιόλας " ΜΑΜΑΑΑΑ θα κάνω και κακά!!!!!!!"

Λοιπόν με έχετε μπλέξει με τις μέρες και τη μεγάλη βδομάδα. Εντέλει θέλετε να συναντηθούμε κάπου αύριο το απόγευμα. Η παιδική του εθνικού κήπου είναι περιφραγμένη.

Γιουπιγιάγια θέλω να σε γνωρίσω!!

Μα δεν κατάλαβες... Βρακί της έδωσα στην αρχή δικό της από την αλλαξιά της και άρχισε τα ουρλιαχτά!

Επίσης είναι σκυλάκι... Όποιο δέντρο δει πρέπει να το κατουρήσει! Με το αποκορύφωμα στη μέση της πλατείας που τα παιδάκια παίζουν ποδόσφαιρο κατεβάζει βρακιά και τα αμολάει! και φωνάζει κιόλας " ΜΑΜΑΑΑΑ θα κάνω και κακά!!!!!!!"

:lol::lol::lol:...δεν τα κανει ομως εεε????

Εμενα πάλι εχει εναν φιλαράκο που κ οι δυο οταν βρισκονται στην πλατεια θελουν να τα αμολανε μαζι...

Πάω να ξεμαγερεψω που λενε κ στο χωριο του στεφανιου στην Κερκυρα οταν θελουν να σερβιρουν φαϊ:shock:

Διαφημίσεις

Λοιπόν με έχετε μπλέξει με τις μέρες και τη μεγάλη βδομάδα. Εντέλει θέλετε να συναντηθούμε κάπου αύριο το απόγευμα. Η παιδική του εθνικού κήπου είναι περιφραγμένη.

Γιουπιγιάγια θέλω να σε γνωρίσω!!

Να τα νατα!!!!!!!!!

Αααα, είστε διαβαστερές, τι ωραία!

Yioupi, την κόκκινη ιστορία (και τις υπόλοιπες) τη διάβαζα φανατικά μικρή, μου ξύπνησες πολλές αναμνήσεις τώρα! Συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Επίσης εμένα μια κυρία προχθές στη στάση του λεωφορείου, άπλωσε το χέρι της μέσα στο μάρσιππο και κούμπωσε μόνη της το μπουφάν της μικρής -εννοείται χωρίς να με ρωτήσει. Έφριξα. Αλλά φυσικά έμεινα άλαλη, οι καλές ατάκες μου έρχονται 2-3 ώρες μετά.

Σας χαιρετώ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...