Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα και καλη εβδομαδα !..α και καλο μηνα !

να μας ζησει το νεο ντουντουκακι !

γεια σου Στελλα !!

για να σας αποτελειωσω με την Στελλα ,ετυχε να την συναντησω οταν ηταν εγκυος ,εντωμεταξυ ημουν και εγω εγκυος και η αθηνα επισης με μια βδομαδα διαφορα ,εγω και η αθηνα ειμασταν 2 βουβαλες ,θεοχοντρες ,η δε Στελλα στυλακι , αδυνατη ,οπως ειναι τωρα ,ισα που ξεχωριζε μια κοιλιτσα..παντως εκτος απο ταλαντουχα και κουκλα ειναι ενα πολυ γλυκο κοριτσι

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Στελλα καλως ηρθες στην παρεα μας!

Λινα welcome back κοπελια! που χαθηκες μωρε.... αντε με το καλο και το 4ο βλασταρι σας!

κι εμεις περασαμε ενα ομορφο σαβ/κο ολο βολτες! τελεια!

καλη εβδομαδα και καλο μηνα σε ολες!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!

Στέλλα καλώς μας ήρθες!

Λίνα, τι γίνεται βρε κορίτσι?

Γιούπι και που να είχες ρινγκ-σλινγκ τι θα άκουγες...χχχχ!

Με τη συνάντηση τι θα γίνει? Εγω προτέινω Εθνικό Κήπο ή Ζάππειο για να βολευτούν και όσοι δεν μετακινούνται με αυτοκίνητο, αλλά αν θέλετε πιο εξοχικά υπάρχει στη Φιλοθέη και αυτή η παιδική χαρά αλλά μόνο Δευτέρα, Τρίτες είναι κλειστά.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20268&highlight=%F0%E1%E9%E4%E9%EA%DE+%F7%E1%F1%DC+%CC%E1%EA%E5%E4%EF%ED%DF%E1%F2

δείτε τι γράφει η Μ. Στυλιανάκη και αν προχωρήσετε και πιο κάτω έχει και φωτογραφίες.

Για Πικίωνη συμφωνώ με την Αθηνά...εγώ πλέον δεν πηγαίνω γιατί στεναχωριέμαι με την τόση εγκατάλειψη...είναι κρίμα και ντροπή...λες και είχαμε πολλές τέτοιες...

εντιτ: πάρτε και χάρτη

http://www.ploigos.gr/?sessionid=e762f68bb432227cc4b854b37915a286

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα!

Φετος επεσε κυριακή η πρωταπριλια και δεν γκαστρωθηκε καμια μας :tongue:!!!!

πέρυσι είχα πει στη μαμά μου "είμαι έγκυος" φυσικά δε με πίστεψε, πρωταπριλιατικο ήταν

φέτος....είμαι έγκυος! Κάαατι πράγματα...γι αυτό προσέξτε τι ψέματα λέτε. :P

Καλημέρα!

Γεια σου Λίνα!

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Φωνέεεεεεες ακούω φωνέεεεεες.....μου λένε...''φύγε τωωωωωωρα, πήγαινε σε φόρουμ αστρολογίας πριν να'ναι αργααααααααα'' αλλά εγώ παίζω με τη φωτιά και τις αγνοώ!!!!

Στέλλα, φύγε τώρα που είσαι νέα βλέπεις τι γίνεται εδώ μέσα, τα παιδιά του Πειραιά, τρέξε για τη ζωή σου!

Οκ, ας το πάρω απ'τη αρχή και πιο πολιτικά ορθά!

Λίνα με το καλό!!! Καλώς ήρθες!

Γιουπιγιάγια το ''Χαστούκι'' θέλω κι εγώ να το διαβάσω, τα άλλα δεν τα ξέρω....Έχει δίκιο η Ελίζα εγώ με το σλίνγκ άκουγα τα καλύτερα...''πως το'χεις έτσι στριμωγμένο το κακόμοιρο....''

Βασούλι που είσαι;

Άλλες ωραίες κούνιες είναι στο αττικό πάρκο στα τουρκοβούνια, κάποτε είχαμε πει να πάμε νομίζω...

Ααααααχ ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο...

Διαφημίσεις

Έχει δίκιο η Ελίζα εγώ με το σλίνγκ άκουγα τα καλύτερα...''πως το'χεις έτσι στριμωγμένο το κακόμοιρο....''

Το καλύτερο που μου έχει πει μια γιαγιά για το ρινγκ σλινγκ: "Πού το πας το μωρό στη σακούλα;":shock::rolleyes:

Καλημέρα σας!

Λίνα, με πλησιάζεις επικίνδυνα, μήπως να πάω για 6ο;:rolleyes::rolleyes: (Μυρτώ εσύ μην τα διαβάζεις αυτά και σκανδαλίζεσαι!):lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

.Έχει δίκιο η Ελίζα εγώ με το σλίνγκ άκουγα τα καλύτερα...''πως το'χεις έτσι στριμωγμένο το κακόμοιρο....''.

Κλασική ατάκα! και δε ρωτάνε "μήπως στριμώχνεται;" το έχουν δεδομένο "το καημένο θα σκάσει"

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Άλλες ωραίες κούνιες είναι στο αττικό πάρκο στα τουρκοβούνια, κάποτε είχαμε πει να πάμε νομίζω...

Α! ναι αυτές τις ξέχασα! Ωραία είναι στο Αττικό 'Αλσος (Μυρτώ Αττικό Πάρκο = Ζωολογικός κήπος στην Παιανία;)) Αλλά η παιδική χαρά δεν έχει περίφραξη -εμένα δεν με απασχολεί αλλά αν έχουμε πιτσιρίκια με τάσεις φυγής είναι ένα θέμα...

Το καλύτερο που μου έχει πει μια γιαγιά για το ρινγκ σλινγκ: "Πού το πας το μωρό στη σακούλα;":shock::rolleyes:

Χαχαχα! είχα διαβασει κάποτε από μια μαμά ότι ονόμαζε το σλινγκ 'σακούλι' και το έχω υιοθετήσει...οπότε η Σοφία όταν κουραστεί αρχίζει "Μαμά, κουλάστηκα...να με παλεις στο σακούλι" :lol: :lol:

DPYUp2.png EYukp3.png

A! και ξέχασα να σας πω τι κάναμε εχθές.

Πήγαμε στο Μουσείο Παλεοντολογίας του Πανεπιστημίου http://paleo-museum.uoa.gr/paleontology/index.php?lang=el

Είναι σούπερ!!! Κάναμε ανασκαφή και βρήκαμε κόκαλα και φτιάξαμε και αντίγραφο από ένα κοχυλάκι -εκμαγείο με πηλό και μετά γύψο- το οποίο πήραμε μαζί μας φεύγοντας.

Λειτουργεί πιλοτικά ΜΟΝΟ Κυριακές για το κοινό και η επόμενη 8/4 είναι η τελευταία. Όσες έχετε πιτσιρίκια τουλάχιστον νηπιαγωγείου σπεύσατε -Η Σοφία που είναι 3 παρακολούθησε μεν αλλά ήταν μικρή για να καταλάβει πολλά. Σοφούκα για παιδιά δημοτικού ακόμα καλύτερα. Για τον 'μικρό ανασκαφέα' καλό είναι να κάνετε κράτηση θέσης εδώ 210 7274086.

DPYUp2.png EYukp3.png

.

Πήγαμε χτες και εντυπωσιάστηκα από το άπλετο δάσος (λες και ήσουν σε βουνό πολύ ψηλά) τις καινούργιες κούνιες και γενικά το πόσο όμορφα διατηρημένο μέρος είναι...α και το ότι δεν έχει πολύ κόσμο.

Καλημέρα!

Διαφημίσεις

Aττικό Άλσος...το γνωστό μπέρδεμα. Επίσης τώρα είναι η καλύτερη εποχή να δοκιμάσουμε και τον Βοτανικό Κήπο...(καλά το είπα; Είναι στο τέλος της Ιεράς Οδού)

Λοιπόν πάρκα υπάρχουν!

Δηλώστε συμμετοχές!

αχ ας όψεται που έχω μωρό μερικών ημερών, αλλιώς θα σας είχα όλες, εν δυο εν δυο, γραμμή στα πάρκα! από το ένα πάρκο στο άλλο :P

Μου άρεσε η ιδέα του παλεοντολογικού μουσείου Ελιζάκι!! φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!

για να αλλαξω και τικεράκι...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Μ'άρεσει που μπαινεις και καλα σα να μην εγινε τιποτα στο ενδιαμεσο!!! Γεια σου βρε ντουντουκάρα μας, καλως γυρισες! Για πες καλε τι κανει η οικογενεια, πως ειναι το νεο μελος, πως πηραν την αλλαξη τα παλια...

Καλα Ελίζα την βαζεις ακομα στο σλινγκ?????? Δεν σου φευγει ο ωμος? Εγω το εχω καταργησει πολυ πριν γινει 1 ο αγγελος παντως, καθοτι ειναι και θηριο....

Α, για Δευτερα ή τριτη θα ειναι υπεροχα και στο τριτση. Κουνιες δεν εχει αλλα εχει τα υπολοιπα! Για ΣΚ δεν το συζητω, λαοθάλασσα! Αλλα και αυτες οι κουνιες στη φιλοθεη φαινονται ωραιες, αν και δεν καταλαβα αν παιζει καλη σκια σε περιπτωση εντονης λιακαδας!

Καλημέρα σας!

Τί να πρωτοπώ! Λίναααα!!!!!!! Άντε με το καλό!

Στέλλα, εδώ... Και ψάχναμε ποια θα πάρει τη σκυτάλη! Μια και δεν υπάρχει προθυμία αυτοδίκαια πάει στο τελευταίο μέλος!

Εντάξει το χαστούκι αλλά βρε Γιούπι σε τέτοια σάιτ γιατί ακριβώς περιδιαβάινεις? Έχουν καλές προτάσεις για βαφτίσεις? Ή είναι η καινούργια μέθοδος αντισύλληψης?

Για πάρκα να μην πω πάλι για τις δικές μου κούνιες που είναι μικρές περιφραγμένες και μαζεμένες... Δηλ παίζει και να καθόμαστε και να παίζουν τα πιτσιρίκια! Αλλά πάλι δεν ξέρω εγώ αν θα είμαι... Και αν θα σας βολέψουν τα Βριλήσσια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...