Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έλα ντε????????????????

Σήμερα εκανε εναν πυρετούλι ο Αλεξ στο ξεκάρφωτο μέχρι 37,8 τώρα δεν έχει για να δούμε... ειναι και μια ιωση που κυκλοφορει με δεκατα και αδυναμία για καμια 10ρια μέρες να εχετε υποψιν...

ε ναι λοιπόν , σιδέρωσα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δώσε παρόν!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Hello κι από μένα!

Rosalita, ναι, ένα έχω, που κάνει για πέντε, αλλά επειδή πέρυσι έκανε για δέκα, υποθέτω ότι υπάρχει βελτίωση:)

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια!

Αθηνά, σίδερο; Chapeau (ρισπέκτ, που λένε και στο χωριό μου)!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

καλησπέρα, καλησπέρα!

Τι κάνετε; Πώς είστε;

ελπίζω όλες καλα! κι εμείς εδώ καλά - μεγαλώνουμε (και πληθαίνουμε - ετοιμαζόμαστε δηλαδή)!

Κάποια νέα σας μαθαίνω κάπου κάπου! πολλά φιλιά σε όλες και στα παιδάκια σας (όσα ήξερα και όσα ήρθαν όσο καιρό λείπω!!!)

Διαφημίσεις

έλα ντε????????????????

Σήμερα εκανε εναν πυρετούλι ο Αλεξ στο ξεκάρφωτο μέχρι 37,8 τώρα δεν έχει για να δούμε... ειναι και μια ιωση που κυκλοφορει με δεκατα και αδυναμία για καμια 10ρια μέρες να εχετε υποψιν...

ε ναι λοιπόν , σιδέρωσα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δώσε παρόν!

ti παρόν να δωσω παιδάκι μου που με τις γνωριμίες σου μου έχεις καταρακώσει την ψυχολογία μου.. εχω αρχίσει γυμναστηριο, εντατικα μαθηματα μαγειρικης έκλεισα ραντεβού με πλαστικο χειρουργο.. πού χρονος για να δωσω παρον???

(Γεια σου στελλα!!Ουέλκαμ:D! Πολύτεκνη κ εσυ σαν τη σοφούκα μας ε?:tongue:!Αντε να σου ζήσουν!!Κ τα πέντε!!:tongue:)

τωρα ανευ πλακας πού χρονος για να δωσω παρόν... Την Παρασκευη το βραδυ το ντουντουνι έκανε ένα 40αρι...κ ξυπνησε μεσα στον παροξυσμο κ το παραμιλητο...αφού σε καποια φάση από την παρανοια που επικρατουσε έκλαιγα κ γελούσα ταυτοχρονα!!! Το Σαββατο αν κ ζαβλακωμενη ήταν καλα κ εγώ η αφιλοτιμη πήρα τη μωρουλιτσα στο μει ται κ πήγα μια εξαωρη βόλτα με μια φιλεναδα μου κ στανιαρα!!Πήγαμε σε ένα βιβλιοπωλειο..(άτιμη Τζεν αγορασα το θλιβερο βιβλιο σου.. νομιζω οτι τα αντικαταθλιπτικα δεν ειναι συμβατα με το θηλασμο ε??:tongue:)..Α! κ είδα ένα βιβλιο ''το Χαστουκι''κ πολυ με ιντριγκαρε (Μυρτωωωωωωωωω) για να το αγορασω...Νεξτ τάιμ!!(Μυρτωωωωωωωω)

... κ συνεχίζω..

http://www.lesbian.gr/scene.php?t=entertainment&id=256

αυτο είναι το βιβλιο.. προσεξατε από τι σαιτ σας το έβαλα???:cool::cool:

Μετα από αυτο πήγαμε για να αγορασουμε κατι δωρα κ μετα φαγητο κ καφε!!!!!!!!!!

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Γνωριζετε αυτα τα βιβλιαρακια??

http://www.greekbooks.gr/books/pedika/pedika/i-kokkini-istoria.product

Με ενδιαφερει η γνωμη σας παρακαλω απαντηστε!!!

Συνεχίζω...

κ σημερα μας καλεσαν κατι φιλοι (Μισοι ιταλοι κ οι 2) για φαγητο στο σπίτι τους κ φαγαμε μιαμ μιαμ!!! κ μετα καφε κτλ κτλ κ γυρισαμε πριν καμμια ωραααααα!!

Ωραια ηταν!!!!!

Καληνυχτα σαςςςςςς!!!!!!!!!!!

Καληνύχτα σας κι από μένα!

Τα βιβλία δεν τα έχω ξαναδεί....

το σταφ -σε συσκευασία δώρου- θα είναι διαθέσιμο από αύριο στο βαποράκι του Συντάγματος:cool:

Τελεια... το ποσό δεν είπαμε... θες να μου στειλεις πμ???

Ή που θα τις πάρω κ τις δυο τσούπρες κ θα πάω να τα πάρω ως Πεμπτη ή που θα τα πάρω την Παρασκευη που θα είναι εδώ η μαμα μου για να πάω μονο με τη μια κ να μου ειναι πιο ευκολο..Δώσε τα εσυ στο βαπορακι σου κ θα μιλησω εγω μαζι του για το πότε μπορουμε κ οι δύο (δωσε ξανα κ το τηλ στο πμ αν μπορεις..)

Μερσιιιιιιιιιιί!!!

..να δω τι ατακα θα ακουσω πάλι με το μωρο στο μαρσιππο...προφανως το μει ται εχει μαλακομαγνητη... δεν εξηγούνται αλλιως τα σχόλια των διαφόρων που ακουω καθε φορά που τον φοράω...

(νομιζω πως το κορυφαίο όλων ήταν μια κυρατσα που με ρώτησε που το σερνω κ αν το έχω ταϊσει:shock::shock::shock:)........

Διαφημίσεις

Στέλλα καλως ήρθες και εδώ! :)

Δεν το ξεψάχνισα όλο το blog σου αλλά ότι διάβασα ήταν φοβερό!

Γιούπι, δεν θέλω να σου κάνω spoiler αλλά χτες βράδυ αργά που τελείωσα το βιβλίο μου έκλαιγα μόνη μου με μαύρο δάκρυ...και είναι και αληθινή ιστορία και με τρελαίνει...καλή ανάγνωση!

Κατά τα άλλα περάσαμε τέλεια το ΣΚ όλο βόλτες, λαμπάδες σε βαφτισιμιά κλπ...ουφ πότε θα έρθει το επόμενο?:rolleyes:

καλημερα!

Φετος επεσε κυριακή η πρωταπριλια και δεν γκαστρωθηκε καμια μας :tongue:!!!

Μαρη Λινα που εισαι????? ή δεν θυμαμαι καλα το ονομά σου τοσος καιρος που περασε? Και ποσο το αναμενομενο πληθος δλδ, πας για τεσσερα ή με απατα η μνημη μου πάλι? Συγχαρητηρια κοριτσακι, πολυ χαιρομαι που σε ξαναβλεπω στα μερη μας!

Στελλα καλως ηρθες και να χαιρεσαι (που τη χαιρεσαι δλδ) την μικρή σου! Σε ειχα "πετυχει" στη lifo μια φορα στο Mother-in-low και μου ειχε αρεσει πολυ το αρθρο σου και θυμαμαι μαλιστα οτι το έστειλα σε ολες τις πρωτογκαστρούλες φιλές μου!

Αχ, το ΣΚ ηταν πολυ ωραιο! Μακαρι να μπορουσα να πω το ίδιο και για το σημερινο πρωινό.... Ποτε δεν ξερεις ομως, νωρις ειναι ακομά!

Λεγκουιν πως παει? Αναρρωσατε καθόλου ή κολλησατε όλοι?

Σας φιλώ γλυκα!

καλημερα!

Φετος επεσε κυριακή η πρωταπριλια και δεν γκαστρωθηκε καμια μας :tongue:!!!

Μαρη Λινα που εισαι????? ή δεν θυμαμαι καλα το ονομά σου τοσος καιρος που περασε? Και ποσο το αναμενομενο πληθος δλδ, πας για τεσσερα ή με απατα η μνημη μου πάλι? Συγχαρητηρια κοριτσακι, πολυ χαιρομαι που σε ξαναβλεπω στα μερη μας!

Μια χαρά θυμάσαι και όνομα και αριθμό παιδιών! Πάμε για το 4ο (και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!)

Εχω χάσει τ' αβγά και τα πασχάλια εδώ μέσα - και γενικά εδώ που τα λέμε!

Όταν μπορώ θα λέω μια καλησπέρα!

Εσείς οι κουμπαρουλες όλες καλά; (δε θυμάμαι - νομίζω η Μυρτώ μού τα είχε πει κάποια στιγμή στο φέιςμπουκ)

Καλή εβδομάδα!

(και τρέχουμε)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...