Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μυρτώ αυτό με τη ψυχραιμία πόσο σε νιώθω...αλλά έχω να πω ότι το βιβλίο που διαβάζω αυτόν τον καιρό με ταρακούνησε πολύ και έχω γίνει πολυ πιο ήρεμη και γλυκιά με το αγοράκι μου...

Ποιο είναι αυτό το βιβλιαράκι μπας και ταρακουνηθούμε κ μεις???και γω ρε κορίτσια πολλή ένταση, πολλά νεύρα...:(:(

Καλησπέρα κοριτσάκια.Τί κάνετε??Εμείς καλά, μετά από έναν διήμερο πυρετό του Κων/νου, στο άσχετο. Σκέφτομαι μήπως είναι πολύ αδύναμος ο οργανισμός του και γι'αυτό αρρωσταίνει τόσο συχνά φέτος...έχει πέσει ο σίδηρος πάλι??μάλλον..άσε που δεν τρώει..με το ζόρι ρε γμτ, μου χει βγάλει το χτικιό με το φαι..τεσπά...

Γιουπάκι, και μεις στις 10 βαφτίζουμε,ακόμα δεν έχω κάνει τπτ, εδώ ούτε γι'αυτό που βαφτίζω στις 6 Μάη δεν έχω κοιτάξει τπτ...Προσκλητήρια θα τα κάνω μόνη μου και γω, μου άρεσε μια ιδεα με μια βαρκούλα που είχες αναρτήσει (νομίζω ότι ήσουν εσύ ή η Αθηνούλα), κλειστή βάφτιση θα κάνουμε και μεις, λίγες μπομπο, οπότε σκέφτομαι κ γω το χαμόγελο, να πιάσουν και τόπο..θα δούμε..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

αααα σαν κ εμας δηλαδη η φιλη σου Αθηνα μου ! Βρε κλειστης θεση εδω ....

Αχ κοριτσια δυστυχως δεν ειναι καθολου νωρις.Κ τοσ που καθησα ειναι γιατι πηρα το 6μηνο απο τον ΟΑΕΔ κ πληρωνομαι 3,60 .... ΛΕγαμε για γυναικα αλλα δυστυχως τα οικονομικα μας δεν το επιτρεπουν.Ο αντρας μου πληρωνεται οποτε το θυμηθει ο εργοδοτης του , ειναι ηδη 4 μηνες μεσα κ με τα δικα μου θα δινουμε ενοικιο,σταθμο κ να περναμε μεχρι να παρει κ ο συζυξ τιποτα.Οποτε θα δουλευει ο αντρας μου μονο απογευμα κ εγω θα εχω το μειωμενο ωραριο θα συναντιομαστε στην πορτα για παραδοση-παραλαβη κ τα ΣΚ θα λεμε καμια κουβεντα απο κοντα μεταξυ παιδικης χαρας-δουλειων σπιτου-ψωνια κλπ κλπ κλπ ...ΜΑΓΕΙΑΑΑ

Ελα βρε Λαμπρινουλα , να σε δουμε μωρε !!!!

Διαφημίσεις

ελααααααααααααα μου βρηκα δουλεια!!!!!!!!1

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/327682/pozarete-gumnoi-gia-1000-euro-to-mina/

αα να παω κι εγώ...κι έτσι με την κοιλιά τούρλα την έχω στο τσεπάκι μου τη θέση!

Χα!όχι πείτε μου πόσες έγκυες θα πάνε να ποζάρουν;Ε;Και για 1000 ευρώ 4ωρο, μια χαράαααα! :tongue:

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Γειά σας!!

Πολύ καλό το σάιτ της κοπελιάς!! Και σιγα δηλαδή, εμείς δεν είμαστε κουκλάρες, επιτυχημένες, καλές μαγείρισσες και δεν έχουμε όλα τα καλά του κόσμου??? Δεν θέλω ηττοπάθειες!!!

Τζενάκη, καλή αρχή!! Υπομονή να μεγαλώσουν λίγο τα ζουζούνια!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

(Έπρεπε να μπω να γράψω κάτι πριν με βγάλετε Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, Βέφα Αλεξιάδου και Μαρία Χούκλη μαζί).

Καλησπέρα σε όλες, λοιπόν! Είμαι η Στέλλα, aka stellunak, aka Κοιλίτσα.com και χαίρομαι πολύ που διαβάσατε λίγο από το μπλογκ μου και σας άρεσε. Η galat μου έχει μιλήσει άπειρες φορές για την παρέα σας και θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε κι από κοντά κάποια στιγμή! Θα 'μαι λίγο ψαρωμένη βέβαια, γιατί εσείς είστε έμπειρες κι εγώ ακόμα πρωτάρα:)

Μέχρι τότε σας εύχομαι καλή άνοιξη, χωρίς μύξες, με ωραία βιβλία και ακόμα ωραιότερες παρέες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Ποιο είναι αυτό το βιβλιαράκι μπας και ταρακουνηθούμε κ μεις???και γω ρε κορίτσια πολλή ένταση, πολλά νεύρα...:(:(

αυτό http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=22528

πολύ κλάμα...:cry:

καλησπέρα και καληνύχτα!

αθηνα με το http://www.happyhippie.gr μου έκανες ζημιά αλλά επειδή τους κόβω για πανακρίβους λέω να το ξεχάσω...:rolleyes::-P

Καλημέρα!

Καλώς τη stellunak!

άντε να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για τη συνάντηση με τη Λαμπρινή! Για πείτε μέρη! Πού σας βολεύει;

Η Λέγκω αλήθεια τι γίνεται; Χτυπάει υπερωρίες στις κούνιες ή ν' ανησυχήσω;

Πάρτε και τραγουδάκι!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Γειά σου Στέλλα!

Γράφεις υπέροχα! Ταυτίστηκα όσο δε φαντάζεσαι!

Μπράβο σου!!!

Άντε θα κάνουμε πέτρα την καρδιά μας και θα σε συναντήσουμε!!!

Πότε θα συναντηθούμε καλε, τι περιμένουμε;

Άνοιξη, τα πουλάκια κελαηδούν, η φύσις οργιάζει, οι μύξες υποχώρησαν....Άντε!!!!

A! Kαλώς τη καλώς τη!!!!

Τι λέτε για αύριο? Θα ελεγα Πικιώνη αλλα όσες φορές εχω παει εχω απογοητευτεί, ειναι χαλια πια οι τσουληθρες κλπ...

Μετά ειναι αυτη η μικρή ωραία στης ΕΛενης, δεν ξερω μοως αν σας βολέυει, και ξέρω κι αλλη μια κοντα, επισης μικρη, περιφραγμένη με πράσινο νομίζω ο,τι πρεπει για συνάντηση τα αμολάς ανετα! χαχαχαχαχαχα

αυτη η τελευταία είναι εδώ

http://maps.google.com/maps?q=38.026974,23.810281&ll=38.026881,23.812544&spn=0.005705,0.013078&num=1&t=m&z=17

Υπαρχει και η δικιά μου βεβαια που εχει και καφενεδάκι αλλα γίνεται χαμός τα σκ.

Και βεβαια εθνικός κήπος ή οπου αλλου πείτε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ουουου σας αγαπώ δεν σας ξεχνω απλά έπηξα και αυτή τη βδομάδα... έτρεχα δύο πρωινά για κάτι δουλειες και τα υπόλοιπα είχα νικολάκη με ελαφρια ιωσούλα και όπως όλοι ξέρουμε όσο πιο ελαφρια η ιωσούλα τόσο πιο μεγάλο το τρέξιμο και όσο πιο μεγάλο το τρέξιμο τόσο πιο πολυ σκεφτομαι την αναρρίχηση στις άλπεις. Ξεκίνησε η περιοδος με τις ατελειώτες κουνιες... κόβεται ο μεσημεριανός ύπνος... της μυρσινης κόβεται και ο βραδυνος μπουχαχα

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά για τα νέα σας αλλά θα ξεκλέψω χρονο και θα το κάνω.

Στελλά γειααααααααααα... κάτι πηρε το μάτι μου για ένα εξαιρετικό μπλογκ :-)

φιλώ σας και θα επανέλθω δριμύτερη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...