Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου καλημερα!

Ετσι για να σας τρεξουν τα σαλια, σας λεω οτι χτες εφτιαξα μελομακαρονα!!! Μπορει να μην ειναι τελεια, αλλα ειναι σιγουρα πολυ καλυτερα απο την πλειοψηφία των ετοιμων! Κερναω, οσο υπαρχουν ακομα, γιατι εφαγα ηδη τρια!!!

Νταφάκι, πρέπει να το καταλάβεις ότι ορισμένοι ένστολοι κουβαλούν ΠΟΛΥ οργή μέσα τους. Μπορεί να έχεις ΧΙΛΙΑ δίκια, δεν μπορείς να ξέρεις όμως αν θα πέσεις σε καθίκι ή σε άνθρωπο..(φοράνε και τα ίδια και άντε να τους ξεχωρίσεις...).

τι πιθανοτητες δινεις να πεσεις σε ανθρωπο???? Σε παω ενα στοιχηματακι 95-5 (ετσι επειδη με επιασαν οι καλοσυνες μου σημερα)! και αυτη η οργη ειναι που μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι: γιατι? γιατι τους εκπαιδευουν ετσι? γιατι οι ιδιοι δεν εχουν την παραμικρη κριση να συνειδητοποιησουν οτι δεν παει κατι καλα? γιατι μαμα το μωρο μας πινει νεσλακ:wink:? Ειλικρινα τους λυπαμαι!

Μα τι δειλός; Μήπως του το πες απότομα και τον έσκιαξες τον άνθρωπο;:lol:

νουμεροοοοοοοο!

βρε afrodite μας συγχωρεις αλλα απο το μηνυμα σου για το "ματς";) αλλου πηγε το μυαλο μας οι στερημενες(για μενα μιλαω;))

παντως δεν ειναι "κακο οναμα" για σκεψου το λιγο....:D:D

αυτο ειναι, αμα εισαι καλοπροαιρετος ανθρωπος, ο νου σου παει στο καλο!

σημερα που εχει λιακαδα κ ηθελα να παρω το μπουμπουκι μου να παμε βολτα, αυτο ξεραθηκε στον υπνο....

Legooooooooo, μην ανησυχείς λέμε. Για πες μας λίγο πώς το έχει πάρει το θέμα του σπόρου (γιατί ίσως είναι μια αιτία επιθετικότητας).

Έλα ντε! Σωστό κι αυτό...

Ακόμα κι αν δεν έχει σχέση μ' αυτό όμως, προσπάθησε όσο μπορείς μην το πολυζορίζεις το πιτσιρίκι, γιατί έχει να ακούσει μπόλικα ακόμα "μη" μ΄αυτά που του 'ρχονται...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

α, ξεχασα, χρονια πολλα στον ντούο, τον γιουπιο, τον πατηρ-μια, τον λεγκωπατερα, τον νταφοπεθερο κ τον μπαμπακα μου!!!! Αν ξεχασα καποιον συγχωρηστε με!

νταφ, μου ξαναβαζεις το λινκ με τη μηλοπιτα, γιατι σε καποιον της οικογενειας "μυρισε" κ δεν θα τη χασω αυτη την ευκαιρια!

Επισης λεγκω, φαση ειναι, στο εχω πε3ι. και η δαναη την περασε κ εριξε κατι δαγκωνιες σε συμμαθητες της, αλλα τις περισσοτερες τις εριχνε σε μενα. Ακομα οταν με πλησιαζει πολλες φορες νομιζω οτι θα με δαγκωσει κ ανατριχιαζω. εχει πολυυυ καιρο να το κανει οποτε θεωρω οτι το εκοψε. να του λες "δεν δαγκωνουμε" με αυστηρο υφος, αλλα οχι πολυ κουβεντα εκειν τη στιγμη, δε θα σε ακουσει κ θα εχει αντιθετα αποτελεσματα. κηρυγμα κανε οταν θα ειστε χαλαρα! αυτα κανω εγω τουλαχιστον...

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Λέγκω, εγώ έχω το αντίθετο, η δικιά μου έχει ένα κοριτσάκι στο σχολείο το οποίο τη δαγκώνει κλπ. και ήμουν πολύ αγχωμένη για το πως πρέπει να το χειριστώ. Δηλ. πως να της εξηγήσω και ότι δεν είναι κακό το παιδάκι, δεν υπάρχουν κακά παιδάκια αλλά και ότι δεν είναι σωστό αυτό και πρέπει κι αυτή κάπως να αντιδράει, όλες οι λύσεις μου φαινόντουσαν ή βίαιες ή ρουφιανιές (πες το στη δασκάλα κλπ).

Εντάξει λίγη αμυντική βία δεν είναι κακό εεε;:cool:

εχουμε σταση σε λιγο σχολαω:D

Κάνε καμια ενημέρωση απ'το κέντρο, καλέ... Μαζευτήκανε τα μαθητούδια;

Legooooooooo, μην ανησυχείς λέμε. Για πες μας λίγο πώς το έχει πάρει το θέμα του σπόρου (γιατί ίσως είναι μια αιτία επιθετικότητας).

Μπααα... έχει ένα μπέρδεμα επι του θέματος γιατί νομίζει ότι ο μπέμπης της κοιλιάς είναι ο άγγελος που ενθουσιάζεται όταν τον βλέπει. Γενικά δεν νομίζω ότι έχει καταλάβει ότι όταν λέμε ότι θα έρθει ο μπέμπης εννοούμε ότι θα έρθει για να μείνει:tongue:

Διαφημίσεις

Κι εγώ ξέχασα... θελω μελομακάρονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

α, ξεχασα, χρονια πολλα στον ντούο, τον γιουπιο, τον πατηρ-μια, τον λεγκωπατερα, τον νταφοπεθερο κ τον μπαμπακα μου!!!! Αν ξεχασα καποιον συγχωρηστε με!

... τον λεγκωαδελφό!:D Και ίσως τον λεγκωσπόρο, αν δεν βρούμε άλλο όνομα να μας αρέσει περισσότερο... καμια ιδέα ρε παιδιάααααα...

δε μου λέτε καλέ παλικαρια...πήγαμε χτες στη χρυσοτρυπα, ειδαμε το παγοδρόμιο είδαμε και την "παιδική χαρά" που ειχε δίπλα. Είχε πολλά καθίσματα πικνικ, μικρά δεντράκια και σπιτάκια. Και αυτά. Είχε κι άλλα και τα είχαν μαζέψει λόγω βροχής???

πήγαμε και στον iplay παιδότοπο που έχει στον τρίτο..χμ.. του βάζω 7/10 (του βγάζω δύο πόντους γιατί έχει φουσκωτό και έναν πόντο γιατί τα λέγκο που έχει στα τραπεζάκια είναι διάσπαρτα στο πάτωμα).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Κι εγώ ξέχασα... θελω μελομακάρονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

... τον λεγκωαδελφό!:D Και ίσως τον λεγκωσπόρο, αν δεν βρούμε άλλο όνομα να μας αρέσει περισσότερο... καμια ιδέα ρε παιδιάααααα...

κοπιασε καλη μου, κοπιασε!!!

χρονια πολλα για τον λεγκωσπορο λοιπον κ για; το αδερφι. Συγχωραμε, νομιζα οτι τον μπαμπα σου λενε νικολα. Αλλα αφου ειναι ετσι, γιατι τσατιζεται η μπαρμπαρα???

κοπιασε καλη μου, κοπιασε!!!

χρονια πολλα για τον λεγκωσπορο λοιπον κ για; το αδερφι. Συγχωραμε, νομιζα οτι τον μπαμπα σου λενε νικολα. Αλλα αφου ειναι ετσι, γιατι τσατιζεται η μπαρμπαρα???

Γιατί ακριβώς λένε τον πατηρ:lol::lol::lol: Να πω για πολλοστή φορα "μα γιατί δεν φυτρώνουμε;"

Διαφημίσεις

τώρα να σου πω ότι ΚΑΙ ο Νικ είναι Αιγόκερως κι έχω ακριβώς την ίδια διάθεση? :lol: :lol: :lol:

πότε είναι ο Μικ?? ο Νικ πάντως 6/1 (τόσο άγιο φως έπεσε πάνω του, τζίφος :P )

XAXAXAXAXAXAXAAAXAXXA, μα γιατίίίί!!!!!!!!!!!!!! καλά θα περάσει πεστου :D

καλά τόση ταύτιση απόψεων πια;;:tongue::D:lol::lol::lol: και οδικός μου μία από τα ίδια... Αιγόκερως ....και χτυπάμε και κέντρο.... ο Μάρκος είναι 12/1

Εντάξει λίγη αμυντική βία δεν είναι κακό εεε;

Δεν μπορεί μωρέ αυτή, πρώτον είναι ποοολύ μικροκαμωμένη, και 2ον έχει φοβερό θέμα με το να μην πονέσει κανέναν. Εδώ εμένα αν καταλάθος πέσει πάνω μου ή κάτι τέτοιο, με ταράζει στις συγνώμες...

Και ίσως τον λεγκωσπόρο, αν δεν βρούμε άλλο όνομα να μας αρέσει περισσότερο... καμια ιδέα ρε παιδιάααααα...

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εμένα στ' αγοράκια μου αρέσουν πολύ τα ονόματα που είναι μεν οικεία, αλλά όταν το σκέφτεσαι δεν ξέρεις και πολλούς τέτοιους, όπως το Μάρκος, το Πέτρος, το Παύλος και το Νικόλας πολύ. (χι, στην αρχή πήρα σβάρνα τους απόστολους!) Πάντως τα πιο πολλά αρχαία αγορίστικα μου κάνουν πολύ βαρύγδουπα, με εξαίρεση ίσως το Ορέστης.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα είπα; όχι ε; Καλημέρα μικρά μου μελομακάρονα (σαν κι αυτά που έφτιαξε η Αφροδίτη) ;)

Λεγκόπουλό μου μην άγχεσαι βρε για την επιθετικότητα του Θοδωρή, όπως είπανε και τα κορίτσια φάση είναι και θα περάσει. Κι ο Ιάσονας εκεί γύρω στα δύο ήταν επιθετικός με άλλα παιδάκια αλλά μου φαίνεται πως το έχει ξεπεράσει (έχει να το κάνει πολύ καιρό). Χρειάζεται πιπίλισμα, να του λες πως τα παιδάκια τα κάνουμε "καλό" και δεν τα χτυπάμε κτλ κτλ

ds σχετικά με τη διατροφή του παιδιού σου είσαι η μόνη που αποφασίζει!

Εγώ είχα γίνει παράξενη (πολύ εξακολουθούν να με θεωρούν!!)

γιατί αποφεύγω ακόμη όσο μπορώ να του δίνω γλυκά και αλάτια και διάφορα τέτοια...

Βέβαια αυτό που σου λέει η sofuka σχετικά με τις αλλεργίες ισχύει...

Ο δικός μου όντως εμφάνισε αλλεργία στο αυγό, αυτό μαθεύτηκε γρήγορα και έτσι ποτέ δεν του έδιναν ότι να 'ναι, ή αν τους σταματούσα δεν σχολίαζαν τίποτα.

Αργότερα παρουσίασε αλλεργία και στο καρύδι οπότε έχουν μαζευτεί ακόμη περισσότερο...

Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό. Για να δούμε τι θα μου πει.

θα κανω μαλλον ενα συνδιασμο με τις συμβουλες σας και θα τα ξεφουρνιζω ολα.....;);););)εεεεε πως με βρισκετε????LOLOL

ναι, τα αλέθει στον ίδιο κάδο που τα μαγείρεψε.

είναι αυτό http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=446&category_id=79&option=com_virtuemart&Itemid=254

μια σταλιά ο ένας, μια μπουκιά ο άλλος, όταν γίνει 2 ετών η σταλιά θα γίνει ολόκληρη σοκολάτα. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε. Εγώ όταν μου πρότειναν να δώσω σαντιγύ από την τούρτα μου στο μωρό γιατί "σιγά τι θα πάθει" τους κοίταξα με ύφος "αν είναι ποτέ δυνατόν!!!! αυτό απαγορεύεται"

ακριβώς! εν τω μεταξύ όλως τυχαίως η Ελλάδα έχει πρωτιά στην παιδική παχυσαρκία. Η μαμά μου που είναι οδοντίατρος λέει ότι η πλειοψηφία των τρίχρονων έχουν χαλασμένα δόντια :rolleyes:

θα τα λεω και αυτα......;);)

ωχ, εγώ δεν ξέρω καν τι είναι BPA

αληθεια τι παιζει με αυτο???εγω χρησιμοποιω πολλες φορες πλαστικα ταπερ για να μεταφερω το φαι της μικρης οταν την ταιζω εξω.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ντιεσάκι και παλλαντινάκι...υπάρχει μια πολύ σίγουρη τακτική, αλλά παίρνει χρόνο, οπότε καλό είναι να αρχίσετε από τώρα: Όποτε βλέπετε στο δρόμο, στη παιδική χαρά, παντού, κάποιο παιδάκι με παραπάνω κιλά, αμέσως το επισημαίνετε στον/στην συνοδό σας, με την εξής ατάκα: "φαντάζομαι ότι και σε αυτό το παιδί θα άρχισαν να δινουν κομματάκια κέηκ, έτσι για να δοκιμάσει...και κοίτα τώρα που έφτασε". (μη δείχνετε μόνο, είναι άσχημο, πλησιάστε στο αυτί του/της συνοδού σας :P:P:P ).

Αν ο/η συνοδός είναι έξυπνος, θα προσπαθήσει να αντικρούσει ότι "και το άλλο παιδάκι τρώει γλυκό, αλλά δεν είναι έτσι"... Ε, εκεί του πετάτε το μπαλάκι και τον ρωτάτε αν είναι πρόθυμος να αναλάβει το ρίσκο (καθώς και το φαγητό του μωρού από δω και πέρα :D )

καλο.....;);)

Α

Είπα στον Μικ για πεταλούδα πάνω του και μου είπε...

....

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

εγω αν ελεγα κατι τετοιο στον δικο μου στη διαρκεια της εγκυμοσυνης θα παθαινε καρδιακη προσβολη απο τη χαρα του.....;);)

πότε είναι ο Μικ?? ο Νικ πάντως 6/1 (τόσο άγιο φως έπεσε πάνω του, τζίφος :P )

και μενα ο μπαμπακας μου που τον λενε και νικο ειναι 06/01:D

...............και καλημερα σας!!!!!!!:D:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

πήγα για ψώνια στο σούπερ και τον κρεοπώλη και τσάκισα 50 ευρώ, άουτς! πήρα και μοσχαράκι για την Σοφία.

dooo δίκιο έχεις για την τακτική με τους μπαμπάδες και τα γλυκά, ευτυχώς ο άντρας μου με εμπιστεύεται και γενικώς συμφωνούμε στα βασικά για την ανατροφή και την τροφή της Σοφίας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...