Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Να πω...χμ...

Λεπόν:

Ο αδερφός της νονας ζωγράφισε το προσκλητηριο κ μου ήρθε εμενα έμπνευση να το βαλω σε κορνιζα..δηλαδη το προσκλητηριο κορνιζα.

Κ επισης μου ήρθε εμνευση να βαλω μεσα σε πουγκακι την κηραλοιφη κ να δεσω τα κουφετα έτσι ενα ενα οπως εχω δει να το συνηθιζουν τελευταια στο δεσιμο του πουγκιου... για των μικρων σκεφτηκα κατι ξυλινα για μπομπο ή οπως εχει στο γουεν μινα κριεϊτς κατι ωραια πολύχρωμα μιξ εντ ματσ χωνακια με διαφορα καλουδια..η νονα μας που το είχε κανει στην κορη της διαφωνει με τα χωνια γιατι λεει είναι τελικα τα ιδια λεφτα κ ταλαιπωρια τα διαφορα ψιψιψινια που βαζεις μεσα..

Λοιπόν επισης χτες εκανα κηραλοιφη..ευκολο.. κ καλη βγηκε σαν υφη αλλά (κ αν ξερεις ελιζα πες μου) το κερι που μου εδωσαν να βαλω ήταν σαν φυλλο λεπτης κηρυθρας..είχε κ ενα αλλο σκουρο κ σκληρο μεσα σε μια συσκευασια σαν τα αλουμινοχαρτα που ψηνουμε μαφιν..αλλα η κιουρια στα κερια μου προτεινε το φυλλο...δεν ειμαι σιγουρη ποιο ειναι το σωστο..

επίσης ελίζα η νονα μας εδειξε πολυ ενδιαφερον για τα πραματακια σου κ σκεφτομαι να τις τα κανω μεταξυ αλλων δωρο για το Πασχα αλλα πώς μπορω να τα κανω πιο ευπαρουσιαστα???

Καλημεραααα

(Τα πιτσιφρικια μου είναι πάλι αρρωστα...)

Λεγκκκκκκ πως ειναι η μικρα????????

Γιουπ, ωραία αυτά που έχεις σκεφτεί, αλλά εγώ επιμένο ότι τα κουφέτα δεμένα 1-1 θα χτικιάσεις...πολύ βρισίδι στο τέλος. Τα χωνιά που σε αποθαρύνει η νονά είναι πταίσμα κατά τη γνώμη μου μπροστά στα κουφέτα.

Για το κερί δεν έχω ιδέα αλλά μπορώ να μάθω.

Αν θέλεις "τα πραγματάκια μου" :lol: για τη νονά μπορώ να σου τα διακοσμήσω... (να κάνω κι εγώ τη χειροτεχνία μου να το ευχαριστηθώ)

Α! και περαστικά!

Jen, στα σαπούνια δεν έχουμε φτάσει ακόμα...ο αδερφός μου φτιαχνει βαλσαμόλαδο και βαλσαμοκέρι κι εγώ απλά το προωθώ.

Αλήθεια η Λέγκω? Να ανησυχήσουμε?

DPYUp2.png EYukp3.png

οπως εχει στο γουεν μινα κριεϊτς κατι ωραια πολύχρωμα μιξ εντ ματσ χωνακια

Έναν google translator γρήγοραααααααα!!!!

Πως μιλάει έτσι η νέα γενιά!

Καλά πιάσατε την συζητηση για ηλικίες κι εγώ έλειπα; Κρίμα, θα σας αναπτέρωνα το ηθικό! Ευτυχως τουλάχιστον δεν έχω αιμορροίδες, κάτι είναι κι αυτό!

Εγώ δεν έχω κέφια καθόλου, ο Μάριος κουτσαίνει ακόμα και έχει μυκθα, μύκθα ω μύκθα αιώνια και σταθερή αξία!

Της Λήδας της χάρησε η γιαγιά της ένα μακρύ πολύχρωμο φόρεμα και το φοράει όλη τη βδομάδα, μόνο την μπλούζα από μέσα αλλάζουμε. Όπου να'ναι θα μου χτυπήσει το κουδούνι η πρόνοια.

Εντωμεταξύ δεν ξέρω τι λέτε για τις κρισάρες των παιδιών, εγώ πάντως είμαι σίγουρη πως το πρόβλημα το έχω εγώ. Δεν μπορώ καθόλου να κρατήσω την ψυχραιμία μου αυτόν τον καιρό. Απλά μου είναι αδύνατο....

Αυτά, σας φιλώ, ματς-μουτς.

Διαφημίσεις

Μυρτώ αυτό με τη ψυχραιμία πόσο σε νιώθω...αλλά έχω να πω ότι το βιβλίο που διαβάζω αυτόν τον καιρό με ταρακούνησε πολύ και έχω γίνει πολυ πιο ήρεμη και γλυκιά με το αγοράκι μου...

Τζένη, ωχ καλή αρχή! που θα αφήνεις το μωρο?

Γιουπι, συμφωνώ με Ελίζα για κουφέτα! πολύ πίκρα ένα ένα να τα τυλίγεις...

Η Λαμπρινή μπορεί όπου να ναι δεν έχει θέμα, κινείται με ταξί. Το θέμα είναι αν θα έχει καλό καιρό για να κανονίσουμε έξω ή μέσα...

καλημερα!

Α, εμεις τις μερες που μπορει η Λαμπρινοφακουλα δεν θα ειμαστε εδω. Μ. Τριτη βράδυ θα γυρισουμε απο τις πασχοδιακοπές μας! Κριμας που δεν θα την δουμε...

Νιωθω απιστευτα κουρασμενη παλι ρε γμτ... Τελικα αμα δουλευεις και ΣΚ ειναι μεγαλη ταλαιπωρια. Δε φημίζομαι κ για τις αντοχες μου... Επλιζω αυριο να καταφερω να κοιμηθω.

φιλώ σας!

Αφροδίτη Μ. Τρίτη θα γυρίσετε? ή Τρίτη του Πάσχα?

Τα λες σωστά ή μιλάει η κούραση?;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Ρε Ελίζα, πολύ ωραίο το μπλογκ!

Έριξα μια γρήγορη ματιά και σκόνταψα σ'αυτό:

http://koilitsa.com/2011/07/01/tiger-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B6/

Είναι αυτό που σας έλεγα για τις παιδικές ταινιές, τραγουδάκια, το IQ που πέφτει, πέφτει και που θα σταματήσει;;;

Ρε Άφρο Τρίτη του Πάσχα γυρνάμε! Μ. Τρίτη δεν έρχεται η Λαμπρινή???

Πάει έχεις χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια...

Ααα Τζένη ξέχασα οι Άθλοι του Ηρακλή είναι ωραία παράσταση. Αξίζει νομίζω...

Παρασκευή!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααα !!!!!

Ναι ΖΩ !!!!

Ειμαι εντελως βλαμμενη δεν υπάρχει θεμα . Τοσο καιρο δεν ηταν οτι ειχα ξεχασει το πασγουορτ αλλα ....το ονομα μου !!! Το γραφα με λατινικους χαρακτηρες ...Αυτο ειναι που λενε , ξεχασες και το ονομα σου !

Αγαπημένες μου , το ξερω εχετε καθε δικαιωμα να με βρισετε , να με φτυσετε , να με μουτζωσετε ΑΛΛΑ σας θερμοπαρακαλω να το κανετε απο κοντα !!!!! Να βρεθουμε και να μου τα πειτε καταπροσωπο !

Λοιπον στις 7 του Απριλη Μ.Σαββατο ερχομαστε Ελλαδα . Δυστυχως δεν μπορουμε εκεινο το Σ/Κ να βρεθουμε αλλα απο Μ.Δευτερα (Τριτη , Τεταρτη , Πεμπτη οποτε θελετε) μπορουμε ! Εγω ειπα μεχρι Μ.Τεταρτη γιατι φανταστηκα οτι οι περισσοτεροι θα φυγουν μετα . Επιστρεφουμε Τριτη του Πασχα οποτε για μετα το Πασχα δεν γινετε .

Θα βρεθουμε λε???

Καλημέρα!

Γιουπ, ωραία αυτά που έχεις σκεφτεί, αλλά εγώ επιμένο ότι τα κουφέτα δεμένα 1-1 θα χτικιάσεις...πολύ βρισίδι στο τέλος. Τα χωνιά που σε αποθαρύνει η νονά είναι πταίσμα κατά τη γνώμη μου μπροστά στα κουφέτα.

Για το κερί δεν έχω ιδέα αλλά μπορώ να μάθω.

Αν θέλεις "τα πραγματάκια μου" :lol: για τη νονά μπορώ να σου τα διακοσμήσω... (να κάνω κι εγώ τη χειροτεχνία μου να το ευχαριστηθ

Αλήθεια η Λέγκω? Να ανησυχήσουμε?

ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ!!αΜΕ ΑΜΕ!!

Μονο που το στεφανι αλλαξε τελικα δουλεια (πριν 3 μερες) κ δεν δουλευει πια στο κεντρο να το κανονισουμε εγκαιρως για να βρω τρόπο να περάσω από συνταγμα ε???

Θα χτικιασω λετε ε???Ε, κ πως να τα κανω??

Μυρτω εισαι τρελοκομειο!!!

Παρασκευη Ελενη!!Παρασκευηηηηη...(κ τα παιδια μου πάλι αρρωστησαν μεσα σε ΣΚ:()

ΛΕΓΚΩΩΩωωωωωω:confused:

Γειά σου Λαμπρινή!!!!

Πολύ θα χαρώ να σε δω!

Καλά που διευκρίνισες γιατί το 'καψα λίγο προσπαθώντας να καταλάβω!

Του Λαζάρου είναι το άλλο Σάββατο;

Εμείς μέσα, ούτως η άλλως το Πάσχα θα μας βρει στον κλεινόν άστυ να φτιάχνουμε κουλουράκια, ή απλώς θα μας βρει στο κλεινόν αστυ μην λέμε μεγάλες κουβέντες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...