Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

σιγα ρε γιοπυπιους σκιάχτηκα, σιγα το μπιτσιους! χαχαχαχα

Κι εγώ ετσι της λέω και πιάνει με μένα,,,με τον μπαμπά της ομως νο νο νο, τους αφήνω να τα βρισκουν μονοι τους, βαρεθηκα το ρολο του διαιτητη:):):)

:tongue::tongue::tongue:Ρε έχω πολυ χάλια υφος σου λέω...κ εμενα ετσι με τον φαδερ της...αν ποτέ της αγριεψει..που δεν της αγριευει δηλαδη...

Nαι αλλα εγώ θα έπαιρνα ούτως ή άλλως ένα κουτί για παιχνίδια ξύλινο για το παιδικό οπότε θα μείνει δεν θα πεταχτεί...

Ξέρετε αν χαλάει το βαλσαμόλαδο? Όταν γέννησα πριν 3 χρόνια μου είχε φέρει η αδερφή μου, είναι όντως κατακόκκινο, και το θυμήθηκα φέτος που είχα θέμα με τις θηλές, το έβαζα συχνά και είδα διαφορά...τώρα το έχω ακόμη...του άλλαξα μπουκάλι και από πλαστικό το έβαλα σε γυάλινο...να το κρατήσω ε?

Θελει προστασια από το φως, δηλαδη σε καραμελε γυαλινο φυαλίδιο κ σε σκοτεινο ντουλάπι...

Για τις ιδεες που λέτε όλο καταλήγω κ ολο κατι ΄΄αλλο σκεφτομαι..

να ας πουμε..σημερα ειχαμε παει στο ικεα κ ειδα κατι κορνιζουλες 1,5 ευρω οι 3..στο χρωμα του ανοιχτου ξυλου.. κ σκεφτηκα να βαλω μεσα εκει την προσκληση που ειναι σωγραφια κ να βαψω το ξυλο κοκκινο με κατι μπογιες που φαινονται τα νερά του ξυλου όχι τις πολυ συμπαγεις...δεν θα εχω πολλες κ εγω καμμια 20αρια....

ΑΑ!!Τζι..πες για σπιτικες λεμοναδο βυσσιναδες...πήρα κατι γυαλινα μπουκαλια κ σκεφτηκα πως θα ηταν ωραια με τις βυσσιναδοιστοριες,,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας

γιουπι τις είχα δει τις κηραλοιφές, μου αρέσουν, χρήσιμο και πρωτότυπο

εμείς λέμε "έτσι όπως μιλάς/φωνάζεις/κλαις δεν καταλαβαίνω τι θέλεις"

άλλες φορές πιάνει, άλλες όχι

δε μου αρέσει να φωνάζω, σε ποιον αρέσει; Αλλά έχουμε κι εμείς οι μαμάδες τα όριά μας.....

καλό βράδυ

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Καλημερα καλημερα!

Το βαλσαμολαδο δεν χαλαει, ισα ισα λενε οτι οσο πιο πολυ το αφηνεις τοσο καλυτερο γινετε.Καλο ειναι να μην ειναι σε πολυ ζεστο μερος κ να ειναι σε γυαλινο μπουκαλι.Κ εγω αυτο που εχω κανα 3χρονο το εχω.

Γιουπακι συνταγες για λεμονοβυσσιναδες ακομα στο ψαξιμο ειμαι.Θα δοκιμασω αυτες τις μερες μια λεμοναδα κ θα σου πω.Για βυσσιναδα περιμενω να βγουν τα βυσσινα πρωτα.

Πολυ ωραια ιδες με τις κορνιζουλες το ειχα δει κ σε θαλασσινο θεμα κ μου αρεσε πολυ.

Καλά έτσι που σας ακούω να μιλάτε για μπομπο και κατασκευές είναι σαν να μην έχετε παιδιά, σκυλιά, σπίτια κτλ...

Μπράβο σας κορίτσια! Είμαι περήφανη!

Έπαιρνα από ένα σάιτ που ήταν ένα εργαστήρι κάπου στη Λάρισα σαπούνια χειροποίητα και κηραλοιφές αλλά ξέχασα πώς το λένε....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλά έτσι που σας ακούω να μιλάτε για μπομπο και κατασκευές είναι σαν να μην έχετε παιδιά, σκυλιά, σπίτια κτλ...

Έπαιρνα από ένα σάιτ που ήταν ένα εργαστήρι κάπου στη Λάρισα σαπούνια χειροποίητα και κηραλοιφές αλλά ξέχασα πώς το λένε....

Paidaki moy an δεν ειχαμε παιδια - σκυλια κ σπίτια κτλ θα λέγαμε για γκομενους κ όχι για προσκλητηρια :tongue:

Το βραδυ που τους εχω κοιμησει ολους κάθομαι κ χαζευω..ειναι ψυχοθεραπευτικο-χαλαρωτικο!!!

Καλημέρα!

Για τα βαλσαμόλαδα τα είπατε νομίζω...σκούρο μπουκάλι και σκοτάδι και διατηρείται μια χαρά...

Γιούπ να ετοιμάζω βαζάκια για μπομπό?:tongue:

Πάντως το κραμάω κουφέτα ένα-ένα με κορδελίτσες μου φαίνεται χτικιό...εκτός αν οι μπομπό είναι πολύ λίγες

Περί γκρίνιας...τι να πω κι εγώ...προσπαθώ όσο μπορώ με το "δεν καταλαβαίνω έτσι που το λες" αλλά δεν πιάνει πάντα.

Επίσης και η Σοφία αν βάλει μπρος τα ντεσιμπελ δεν την σταματάς με τίποτα:shock: ούτε με το καλό, ούτε με το κακό. Την αφήνω κι εγώ να ξεθυμάνει και όταν κόψει λίγο σε ένταση την παρηγορώ. Ούτως ή άλλως έχει ξεχάσει πια γιατί έκανε όλη αυτή τη φασαρία.:confused:

Από την άλλη ο Κωστής έχει αναπτύξει το 'μόλις μου πεις (ή συμβεί) κάτι που δεν μου αρέσει βάζω τις φωνές' και το 'αν δεν με ενδιαφέρει απολύτως αυτό που μου λες σε γράφω κανονικά σαν να μην σε ακούω' Να πω την αλήθεια αυτά τα βρίσκω πιο δύσκολα στην αντιμετώπιση....:(

Ένα είπσης πολύ καλό βιβλίο είναι αυτό

http://www.amazon.co.uk/Talk-Kids-Will-Listen-Child/dp/1853407054/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1333004727&sr=8-1

Αμερικανιά βέβαια αλλά λέει πολύ βοηθητικά πράγματα

σεντονάκι πρωι-πρωί

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!

Για τα βαλσαμόλαδα τα είπατε νομίζω...σκούρο μπουκάλι και σκοτάδι και διατηρείται μια χαρά...

Γιούπ να ετοιμάζω βαζάκια για μπομπό?:tongue:

Πάντως το κραμάω κουφέτα ένα-ένα με κορδελίτσες μου φαίνεται χτικιό...εκτός αν οι μπομπό είναι πολύ λίγες

Περί γκρίνιας...τι να πω κι εγώ...προσπαθώ όσο μπορώ με το "δεν καταλαβαίνω έτσι που το λες" αλλά δεν πιάνει πάντα.

Επίσης και η Σοφία αν βάλει μπρος τα ντεσιμπελ δεν την σταματάς με τίποτα:shock: ούτε με το καλό, ούτε με το κακό. Την αφήνω κι εγώ να ξεθυμάνει και όταν κόψει λίγο σε ένταση την παρηγορώ. Ούτως ή άλλως έχει ξεχάσει πια γιατί έκανε όλη αυτή τη φασαρία.:confused:

Από την άλλη ο Κωστής έχει αναπτύξει το 'μόλις μου πεις (ή συμβεί) κάτι που δεν μου αρέσει βάζω τις φωνές' και το 'αν δεν με ενδιαφέρει απολύτως αυτό που μου λες σε γράφω κανονικά σαν να μην σε ακούω' Να πω την αλήθεια αυτά τα βρίσκω πιο δύσκολα στην αντιμετώπιση....:(

Ένα είπσης πολύ καλό βιβλίο είναι αυτό

http://www.amazon.co.uk/Talk-Kids-Will-Listen-Child/dp/1853407054/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1333004727&sr=8-1

Αμερικανιά βέβαια αλλά λέει πολύ βοηθητικά πράγματα

σεντονάκι πρωι-πρωί

Ελίζα αν ετοιμασεις εσυ με βαλσαμοκερι θα μου παει πολυ ακριβα... βρηκα μια συνταγη για απλη κεραλοιφη κ βαζακια με 0,18 κ αν ειναι θα κανω κανενα δοκιμαστικο... των 0,25 ειναι τα βαζακια σου ή των 0,50 ???΅Εμας μολις τελειωσε ενα ωραιοτατο ταντρουμ...γιαυτο εγραφα για να μην την ακουω.. τωρα που ηρεμει σας χαιρετω...

Α! καμμια χρυσοχερα εχει να με συμβουλευσει για τι μπογια να προτιμησω??

καλημερες!!

μήπως http://www.rosmarino.gr/ ?

Διαφημίσεις

Γιούπ,

για ξαναπες τί θες να βάψεις (τα περασα γρήγορα βλεπεις) γιατί ο μάστορας-καλλιτέχνης της οικογένειας είναι ο Χαβιέ και έχει μεταπτυχιακό στςι μπογιές, βαψίματα κτλ...

Ξύλο είναι η κορνίζα?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αει γεια σου!!!!!!!

Μπράβο βρε Τζεν!

Τελικά μπουκμαρκς καφέ πρέπει να το λέμε!

τα παιρνω και εγω αλλα τωρα μου φαίνονται πανάκριβα, δεν ξερω αν θα πάρω απο εκει ξανά...αν και είναι τέλεια

Πολύ καλημέρα σας! Αααχ αν ξέρατε τί κάνουμε σε αυτές τις γ&*^(*^ εφημερίες του Αττικού...

Αυτό επίσης, μάλιστα το ζω και εγώ... άρα η Άννα έχει όλα τα κακά, και των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων παιδιών!

Πάω για ύπνο!

Η Λεγκω, Μυρτω;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...