Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ελιζα εννοεις με το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ χρονιο προβλημα??

Φελινιους δεν ξερω για την απλη υπαρξη αν βοηθάει γιατι εγω την απλη υπαρξη...κ ..χμ ..συνυπαρξη αρκετων μαζι την εχω συνηθισει.. το προβλημα μου ηταν που είχε γινει σκληρη κ πονουσε πάρα πολυ..ουτε να περπατησω δεν μπορουσα... οπότε όταν πέρασε ο πόνος (ισως με τη βοηθεια του βαλσαμου??) επαψα να βαζω...αν θες αρχιζω το πασαλλειμα κ σου κανω αναφορά:P

Πάντως για την αποκτηση ξερω εγω ένα καλο βαπορακι στο συνταγμα..εκει το συναντησα κ εγω κ μου το έδωσε:D

βεβαια ειχε προηγηθει συνενοηση με την εμπορο από το καφε μας:tongue:

Για τη μιρλα... τι να πω,...εδω τα ιδια γινονται... κ επισης φοβαται κ τη σκια της....

Α! Επίσης ελιζα μια γνωστη μου εβαλε σημερα στο παιδι της βαλσαμοκερι λεει αλλά ηταν ασπρο κ ειχε μια πιο ωραια μυρωδια... τι στο καλο να ηταν αυτο αφου το δικο μας ειναι κατακοκκινο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα αμάμες μου γλυκές!!!

Τζενη, βαλσαμόλαδο δεν ηταν και κεινο που μου ειχες δωσει και μενα οταν ειχα καψει τον αγγελο? Να αρχισω να βαζω και γω στο "επιμαχο" σημειο? Σπανια ποναει αλλα ματωνει συχνα και μου τη σπαει!

Α, οσο για τα μικροκαψιματα εγω εχω γλαστρουλες με αλόη και κοβω ενα φυλλαράκι και σταζω το χυμό του πανω στο καψιμο. Κανει δουλίτσα.

Τατιανα, υπομονη υπομονη και ξανα υπομονη. Σιγουρα ειναι φαση και θα παερασει κατι την εχει πειραξει, θες κουραση θες μπουχτισμα, θες ζηλεια. Υπομονη και δειχνε της κατανοηση. Οσο για το πεσιμο δεν ξερω αν ειναι φαση ή οχι... Και εμενα η Δαναη με το παραμικρο γρατζουνισμα-χτυπημα ειμαστε ετοιμοι για την εντατική, ενω αντιθετα ο αγγελος δεν δινει σημασια.

Καλα, κουκλί ο ιασωνας, ολοκληρος αντρας. Στην πιο κοντινη φωτο, μοιαζει και λιγο με σενα μαριλου, στις υπολοιπες εχει απιστευτη ομοιοτητα με τον μπαμπα του!

Σας φιλώ!

Καλημέρα!

Εδώ έμπορος! Να κάνω λίγη διαφήμιση ακόμα?

Ναι γιούπι για το συγκεκριμένο πρόβλημα μιλούσα...ευτυχώς δεν το ξέρω πρώτο χέρι αλλά από κοντινούς ανθρώπους. Μπορείς να δοκιμάσεις και το βαλσαμοκέρι στην περιοχή...εγώ το χρησιμοποιώ αλλα για άλλου τύπου πρόβλημα δερματικό.

Για το χρώμα μάλλον αυτό που πουλήσανε στη φίλη σου έχει ελάχιστο βάλσαμο ή είναι απλή κηραλοιφή χωρίς βάλσαμο, τι να πω...Για τη μυρωδιά το δικό σου μυρίζει βάλσαμο, το δικό της μπορεί να έχει και κάποιο αιθέριο έλαιο μέσα πχ λεβάντα.

Τατι αν ενδιαφέρεσαι η εμπορος-βαποράκι περνάει κάθε Παρασκευή από τη γειτονιά σου προς και από το ΟΑΚΑ

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!

Εγώ πάλι δεν μπορώ να πω... Ο Άλεκ είναι τέλειος! Όχι μόνο δεν γκρινιάζει, αλλά βοηθάει και πολύ! και εκτός από δουλειές και στο να κατευνάσει την αδερφή του η οποία βαράει υστερίες αβέρτα!!!!!

Ευτυχώς που είναι ο Άλεκ γιατί αυτόν τον ακούει!

Χθες είχε πάει ο Μανδηλαράς στο σχολείο του και πέξανε τους θεούς του Ολύμπου. ο Αλέκος ήταν ο Κοσειδώνας!!!!!!!!

Και του λέω η Αφροδίτη ποια έγινε και μου λέει η Ελένη βέβαια αφού είναι η θεά της ομορφιάς!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα γκερλς! Αχ Τατιάνα σε καταλαβαίνω απόλυτα, το ιδιο κανει τελευταια και η ΕΙρηνη, αφου της λέω οτι δεν μιλάει κλαίει... οχι ιδαιτερα υστερικο , παραπονιάρικο...για τα ΠΑΑΑΑΑΑΑΝΤΑΑΑΑΑ θελω να βάλω καλτσόοοοοοοοοοοοοοοον με κλάμα, λες και της το απαγορευσε κανείς.... πολύυυυ κλάμα....

της το λέω πλέον να προσπαθεί να το ελεγχει, να ηρεμεί για να μιλήσουμε κλπ, και όντως προσπαθεί αλλα δεν κρατιέται η Παξινού απο μέσα της αχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα γκερλς! Αχ Τατιάνα σε καταλαβαίνω απόλυτα, το ιδιο κανει τελευταια και η ΕΙρηνη, αφου της λέω οτι δεν μιλάει κλαίει... οχι ιδαιτερα υστερικο , παραπονιάρικο...για τα ΠΑΑΑΑΑΑΑΝΤΑΑΑΑΑ θελω να βάλω καλτσόοοοοοοοοοοοοοοον με κλάμα, λες και της το απαγορευσε κανείς.... πολύυυυ κλάμα....

της το λέω πλέον να προσπαθεί να το ελεγχει, να ηρεμεί για να μιλήσουμε κλπ, και όντως προσπαθεί αλλα δεν κρατιέται η Παξινού απο μέσα της αχαχαχαχα

και εμενα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια κανει, και διαβαζα ενα βιβλιο, προσφατα αρκετα καλο (the secret of happy children-steve biddulph)(υπαρχει και μεταφρασμενο), που ελεγε πως οταν τα παιδια κανουν αυτη τη γρινια, χωρις λογο, να τους λεμε παντα να μας πουν αυτο που θελουν με κανονικη φωνη και μετα να τους απανταμε στην ερωτηση ή στην απαιτηση τους ...;)

εμεις το εχουμε εφαρμοσει και εχει καλυτερευσει πολυ!!:)

ps: να σας ζησει doo, με υγεια και χαρα!!!! :-) :-)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Χμμμ..

εγω κ βριστε με τεινω να πιστεψω στις πιο παραδοσιακες μεθόδους συνενοησης... όταν είμαι ευγενικη κ συγκαταβατικη δεν με λαμβανει υπόψη της..οταν γινω μπιτσ κ απότομη τότε έχω πολυ περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας..

σημερινο παραδειγμα:

Είχε φαει φασολαδα κ τα χερια της ηταν μεσα στην σαλτσα..κατεβηκε από το καρεκλακι κ κατευθυνθηκε στον καναπε..της λέω να πλυνουμε πρωτα τα χερια..με τιποτα οποτε όταν της ειπα ορθα κοφτά έλα να πλυνουμε τα χερια γιατι θα πας σηκωτη στο δωματιο σου, ήρθε σε ντε τε χωρις αντιρρηση...Να διαγραφώ μονη μου ή θα με διαγραψετε εσεις από το καφενεδι???:rolleyes:

http://whenminacreates.blogspot.com/search/label/%CE%B2%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7?m=0

Τζι ψαξε λίγο εδω μεσα εχει θησαυρους

επίσης ειδα αυτο..

http://mamalydia.files.wordpress.com/2011/09/baftisi2.jpg

καλη ιδεα ε?? Καλα οχι με αυτη την εμφανιση... να την βαλεις πχ μεσα σε ένα πουγκι κ τα κουφετα να τα κρεμασεις με κατι περιεργα κολπακια από κορδελες από έξω ε??

Λαλακια????

ΛΟΙΠΟΝ... εχω να πω... ΜΑΡΙΛΕΝΑ για σενα χτυπαει η καμπανα.... ο Ιασωνας μεγαλωσε(κουκλος οπως παντα) το ταξιδακι σου στο Παρισακι το εκανες... καιρος τωρα να μας πεις κανα αλλο ευχαριστο... αντε καλεεε... τι περιμενεις?

:lol::lol::lol::lol::lol: καλά στην αρχή σκιάχτηκα λίγο να σου πω....

έλα ντε τί άλλο θέλω;:lol::lol::lol::lol:

και τον Ιάσονα τον πιάνουν μερικές φορές τα τρελά του με γκρίνια φοβερή, αλλά σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως είναι καλός και αρκετά συνεννοήσιμος. Αυτό που λέει η ds πάντως ισχύει. και για μας έχει δουλέψει αρκετά. Γενικά δεν μπορώ να τον ακούω να γκρινιάζει, κι όταν το κάνει του λέω πως έτσι δεν μπορώ να τον ακούσω τι θέλει και δεν καταλαβαίνω. Προτιμώ, του λέω, να μιλάς αργά και ήρεμα για να μπορέσω να σε ακούσω. Μετά από λίγο πιάνει.;)

.της λέω να πλυνουμε πρωτα τα χερια..με τιποτα οποτε όταν της ειπα ορθα κοφτά έλα να πλυνουμε τα χερια γιατι θα πας σηκωτη στο δωματιο σου, ήρθε σε ντε τε χωρις αντιρρηση...Να διαγραφώ μονη μου ή θα με διαγραψετε εσεις από το καφενεδι???:rolleyes:

σιγα ρε γιοπυπιους σκιάχτηκα, σιγα το μπιτσιους! χαχαχαχα

Κι εγώ ετσι της λέω και πιάνει με μένα,,,με τον μπαμπά της ομως νο νο νο, τους αφήνω να τα βρισκουν μονοι τους, βαρεθηκα το ρολο του διαιτητη:):):)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Στη Φίφη πάντως όσο και να της λες δεν σε καταλαβαίνω δεν έχει κανένα νόημα. Απλά δεν ακούγεσαι γιατί η τσιρίδα της είναι τόση μεγάλη που απλά δεν ακούγεσαι....

κάποιες φορές το ίδιο γίνεται και με τον Στέφανο...

πλέον έχω δοκιμάσει όλες τις μεθόδους...και μπιτς γίνομαι και ήρεμη και μαλακή...πότε πιάνει το ένα και πότε το άλλο...ανάλογα τα κέφια και των δυο μας...

γιουπι ωραιο σιτε αλλα εχω ψιλοκαταλήξει δεν μπορώ να δω άλλα ζαλίστηκα...μιλάμε τα όσα έχω δει δεν λέγεται..

αχ έχω ερωτευτεί κατι φοβερά κουτιά αλλά πανάκριβα (όλα τα φτηνα τα βρίσκω πολυ κιτς) και σκεφτομαι να κόψω από ρούχα (που ετσι και αλλιως δεν θα φορεθούνε ξανά) και να πάρω τα ακριβά κουτιά...την mou mou της εταιρεια την ξέρετε?

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε?

Αφροδιτακι βαλσαμολαδο σου ειχα δωσει.Βαλε αφοβα σε εγκαυματα ,πληγες,αιμοροιδες κλπ κλπ. Εγω κοριτσια χωρις αυτο με τοσο πολυ που καιγομαι στην κουζινα τα χερια μου θα ηταν γεματα σημαδια.Ο αδερφος μου δε καηκε με την εξατμιση της μηχανης στη γαμπα καλοκαιρι που φορουσε σορτσακι κ με 3-4 φορες που εβαλε εξαφανιστηκε ουτε καν φαινεται το σημαδι.

Γιουπακι αυτο που δωσανε στην φιλη σου ειναι κεραλοιφη.Το βαλσαμολαδο κοκκινιζει γιατι ειναι κοκκινο νομιζω το φυτο.Το ειχα δει αυτο το σαιτ αλλα δεν το εχω ψαξει καλα που να βρεθει χρονος.

Εμενα κοριτσια αυτες τις μερες ( γιατι τις νυχτες πλεον εχει γινει μονιμο εχω βαρεθει να το σχολιαζω) με εχει τσακισει ο Νικολας. Πρπ να βγαζει δοντια πανω λογικα γιατι εχει απιστευτα σαλια σε σημειο να του αλλαζω ρουχα κ 5 φορες την μερα.Εχει τοσο γκρινια που δεν παλευεται με τιποτα.

Ο Μητσακος παλι σε γενικες γραμμες καλουλης ειναι ντουρασελ οπως παντα αλλα εχει κοψει τις πολλες πολλες γκρινιες.Τις βολτες του να παει κ ολα μια χαρα.Να δουμε ποσο θα κρατησει βεβαια.Τωρα με εχει πρηξει παλι γι αθελατρο κ λεω να τον παω στης Ρουγγερη να δουμε τους αθλους του Ηρακλη.Το εχει δει καμια?

Τωρα θα σας πω κατι που πηγαμε αλλα μη με κραξετε εσεις της κουλτουρας ολες. Ο Μητσος εχει τρελα με Σεφερλη κ τον πηγα κ ειδε τον Ζυμαρουλη.Περιττο να σας πω οτι ξετρελαθηκε κ θελει να ξαναπαει .... Ωραιο ηταν δεν μπορω να πω , ειχε πολυ κοσμο κ πολυ κεφι κ ολα τα παιδακια το διασκεδαζανε.

Εμεις τελικα 2 Ιουνιου θα βαφτισουμε στο χωριο. Μπομπο θα παρω απο δω απο ενα μαγαζακι της γειτονιας που βρηκα πολυ ωραιες σε ξευτιλα τιμες,προσκλητηρια αυτα που σου ειχα δειξει Γιουλη απο ιντερνετ ( που 20 κομματια θελω σιγα το πραγμα) κ γλυκα θα φτιαξω μονη μου.Τραπεζι θα κανουμε σε ενα ταβερνακι 40 ατομα οι δυο οικογενειες θα ειμαστε κ 2-3 ξαδερφια και θειοι απο το χωριο κ οι κουμπαροι κ μια χαρα.Δεν θυελω νταβαντουρια κ εξοδα τωρα δεν ειμαστε για τετοια.

Τζενακι εγω παλι τα κουτια τα θεωρω πεταμενα λεφτα.Το ρουχο εμεις στο Μητσο του πηραμε βαφτιστικα μεν αλλα πολυ πολυ απλα δε κ τα χιλιοφορεσε.Τα κουτια ηταν φανταστικα αλλα τα εχω κ πιανουν το χωρο στο δωματιο μας στο χωριο ακομα....

Nαι αλλα εγώ θα έπαιρνα ούτως ή άλλως ένα κουτί για παιχνίδια ξύλινο για το παιδικό οπότε θα μείνει δεν θα πεταχτεί...

Ξέρετε αν χαλάει το βαλσαμόλαδο? Όταν γέννησα πριν 3 χρόνια μου είχε φέρει η αδερφή μου, είναι όντως κατακόκκινο, και το θυμήθηκα φέτος που είχα θέμα με τις θηλές, το έβαζα συχνά και είδα διαφορά...τώρα το έχω ακόμη...του άλλαξα μπουκάλι και από πλαστικό το έβαλα σε γυάλινο...να το κρατήσω ε?

και εμενα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια κανει, και διαβαζα ενα βιβλιο, προσφατα αρκετα καλο (the secret of happy children-steve biddulph)(υπαρχει και μεταφρασμενο), που ελεγε πως οταν τα παιδια κανουν αυτη τη γρινια, χωρις λογο, να τους λεμε παντα να μας πουν αυτο που θελουν με κανονικη φωνη και μετα να τους απανταμε στην ερωτηση ή στην απαιτηση τους ...;)

εμεις το εχουμε εφαρμοσει και εχει καλυτερευσει πολυ!!:)

ps: να σας ζησει doo, με υγεια και χαρα!!!! :-) :-)

Aυτό κάνουμε στο Μάνο και μπορώ να πω ότι όταν ακούει τι του λέμε πιάνει....

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...