Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Kαλησπέρα!

Αφροδίτη εδώ είναι το παρκάκι http://www.ploigos.gr/?sessionid=a77eefff82d920b831db640189a30e43

Κορίτσια πλέον τα πάντα τα παίρνω από το άμαζον γιατί τα βρίσκω πολύ φτηνά και έχει και δωρεάν μεταφορικά. Είναι πολύ πολύ ασφαλές.

Ψώνισα σήμερα στον Στέφανο καλοκαιρινά πεδιλα timberland καθημερινά για θάλασσα, κούνιες κλπ από το outlet που έχει απέναντι από το γήπεδο της ΑΕΚ. Πόσο λέτε? 11 ευρώ!:)

Πήγαιντε να προλάβετε αν και δεν έχει πολλά νούμερα. Το μεγαλύτερο αγορίστικο ήταν 25 και το πήραμε. Πιο μικρά είχε πολλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α γιουπι και τζενη που λεγαμε για μπομπο κλπ, εγώ τελικά θα πάρω απλές μπομπο από το χαμόγελο του παιδιού...άδικα έκαψα τοσα εγκεφαλικα κυτταρα να μαζευω σχέδια...ωραια μεν αλλα ζαλιστηκα και ειπα ετσι και αλλιως πετιεται που πετιεται ας πιάσει τόπο...

Πόσο θα κοστισουν από το χαμογελο???

Το αουτλετ είναι της τιμπερλαντ?? Εχει κ αντρικα???

Κ εσεις στις 10 μαμαμια!!!Εχεις κανονισει τιποτα??

Α!Μια φιλη μου ειπε οτι βρηκε γλυκα με 0.40!! Θα μου στειλει πληροφοριες...

ειδα αυτο σημερα για προσκλητηρια για δειτε αν ειναι της προκοπης

http://www.goldendeals.gr/deals/19euros-my-ikona-6?utm_source=SendGrid&utm_medium=email&utm_campaign=website

Μερσι..τα δικα μας τελικα τα ζωγραφισε ο αδερφος της νονας!!

Διαφημίσεις

Στη Δεκελειας ειναι??Κοντα στο περιφημο σουβλατζιδικο??

λίγο πιο κάτω από το σουβλατζίδικο, στον κεντρικό δρόμο όπως πας για την εκκλησία σας...έχει ένα τεράστιο πάνω από έξω θα το δεις, ειναι πάνω στην γωνία

λίγο πιο κάτω από το σουβλατζίδικο, στον κεντρικό δρόμο όπως πας για την εκκλησία σας...έχει ένα τεράστιο πάνω από έξω θα το δεις, ειναι πάνω στην γωνία

Εμπερδεφθειν:tongue:

Ξερεις οδο αριθμο??

Διαφημίσεις

Α! Ελίζα.. το σπαθολαδο νομιζω πως με βοηθησε σε κατι...που ντρεπομαι να γραψω...ρε παιδι μου από τον τοκετο με ενοχλουσε 1 αιμορρ..δα που γινοταν σκληρη σαν να θρομβωνοταν...διαβασα λοιπον στις ενδειξεις οτι βοηθαει σε θρομβωσεις κ εκει που δεν μπορουσα να κουνηθω ...τσουπ σε 2 μερες μου περασε!!! Τυχαιο?Ισως...

Α! Ελίζα.. το σπαθολαδο νομιζω πως με βοηθησε σε κατι...που ντρεπομαι να γραψω...ρε παιδι μου από τον τοκετο με ενοχλουσε 1 αιμορρ..δα που γινοταν σκληρη σαν να θρομβωνοταν...διαβασα λοιπον στις ενδειξεις οτι βοηθαει σε θρομβωσεις κ εκει που δεν μπορουσα να κουνηθω ...τσουπ σε 2 μερες μου περασε!!! Τυχαιο?Ισως...

βοηθάει, βοηθάει!!!;) το εχω ακούσει και από αλλού με χρόνιο πρόβλημα.

εγώ πάντως εχθές έκαψα καλά καλά το χέρι μου στο φουρνο και έκανε μια φουσκάλα ΝΑ σε dt. Έβαλα αμέσως βαλσαμόλαδο και ξανά και ξανά 3-4 φορές και σήμερα σχεδόν δεν φαίνεται:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Κοριτσάρες, τι κάνετε? Από υγεία πως πάτε? Ελπίζω καλά μιας και το κύμα ιώσεων έχει περάσει!

Ευγενία για καρεκλάκι το σκέφτομαι και γω, γιατί σε λίγο θα πρέπει να κάτσει ο Παναγιώτης σε μεγαλύτερο καθισματάκι και ο Μάνος δεν θα έχει παρά ενα φτηνο που είχαμε πάρει από τα τζάμπο για το 2ο αμάξι....

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Αχάαααααααααααααααααααααααα!!!! Αυτό είναι λοιπόν, σπαθόλαδο!

Και ήθελα καιρό να σας ρωτήσω ποιο είναι το ρεμεντυ για τις αιμορροίδες, γιατί και εγώ ένα ψιλοπροβληματάκι τοχω, βασικά δεν πονάει, υπάρχει όμως, κάνει τπτ και στην απλή ενοχλητική ύπαρξη;;; έ;;;;;

(αν η απάντηση είναι ναι, θέλω και οδηγίες για την απόκτηση του)

φοβερό άσμα ο αλέκ, θα γίνει τροβαδούρος! εμένα ακόμα τον ρούντολφ τραγουδάνε...:rolleyes:

τί θα κάνω με την άννα και τηνγκρίνια της;;; κλαίει με το παραμικρό, με το τίποτα, και όταν συμβαίνει κάτι τότε δεν την κρατάει τίποτα την μικρή μου παξινου! χτες πήγαμε παιδική, η άννα με το ποδήλατο όλο χαρά, είχε μια μικρή κατηφόρα και την έκανε 2-3 φορές (σσ δεν ξέρει να πατάει φρένο) έ, φυσικά την τελευταία φορά , 1 λεπτό πριν φύγουμε σαβουριάστηκε, δεν έπαθε και τίποτα κάτι γρατζουνιές μονο, αλλά έκανε σαν να τηνείχαν σφάξει ζωντανή, ούρλιαζε και με χτύπαγε γιατί δεν την κράτησα!!! λες και ως τότε την κράταγα!! και προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι τα πεσίματα με το ποδήλατο είναι φυσιολογικά... μάταια όμως... πείτε μου ότι φάση είναι θα περάσει (γρήγορα) γιατί αυτή η μίρλα και το κλαψούρισμα δεν αντεχονται... άσε που άρχισε πάλι να φοβάται και την σκιά της!

σορυ για το βραδυνό σεντόνι, σας καληνυχτώ!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...