Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημέρα στο καφενεδάκι!

πω πω Τζενάκι!! περαστικά σου εύχομαι! από φάρμακα και τέτοια δεν ξέρω καθόλου, η Αθηνά ξέρει καλά μου φαίνεται...

Γιούπι πολύ ύποπτα είναι αυτά που λες και βάζουμε διάφορα στο μυαλό μας.... για μικρή μου, μολόχα λοιπόν!:P

Να ζήσει και η μπέμπα της Μαρίας!

Αθηνούλα με γεια το λαπιτόπι και το καρεκλί! Μαζί θα ταξιδεύουν τα καρεκλάκια μας.....:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λατρεύω τα πρωινά που ανοίγουν το καφέ τα νέα μας μωράκια... Ντουντουκάκι να χαίρεσαι το νέο υπέροχο γαλακτοτσίμπουρο!

Γιουπι αρνούμαι να ψαρώσω χαχαχα Αποκλείεται να είσαι τόσο ψύχραιμη. Περαστικά στο Λιλικάκι

Τζένη δεν υπαρχει ο πονος απο φρονημητη, τρεχα σε γιατρο!!!

Εμένα η σκατούλα τσίμπησε την Παρασκευή και δεύτερη αντιβίωση σε σταγόνες γιατί η ρήξη μάλλον είχε προκληθεί απο μικρόβιο και όχι απο ιωση και μέχρι την Παρασκευή συνέχιζε να τρέχει και να βρωμάει... σημερα θα πάω να την ξαναδουνε και ελπίζω να κόψουν κάτι

Περάσαμε τέλειο σκ, είδαμε άπειρα φιλαράκια και πείραμε τα πάνω μας!

Λοιπόν πιάστε κουβέρτες θα πω εξυπνάδα που σκεφτόμουνα το πρωι... η μικρή είναι μεσα στα πλαίσια της νηστείας της σαρακοστής μια και πίνει φυτικό γάλα αφού απ'την κουραση έχουν καεί όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα μπουχαχα

Λενακο πες λεπτομερειες για το ταξίδι που, πως ποτε, θα με παρετε μαζι;:tongue:

Καλημέρα!

Να μας ζήσει το Ντουντουκάκι νο 2!!!

Περιμένουμε νέα! Ξέρει κανείς αν γέννησε φυσιολογικά;

Εμείς περάσαμε ένα ψιλοξενέρωτο ΣΚ, δεν πήγαμε πουθενά.

Θυμήθηκα τον αδερφό μου που του είχα βάλει έκθεση στο δημοτικό η δασκάλα με θέμα ''που πήγατε το Σαββατοκύριακο''. Ο αδερφός μου πάλεψε με τη λακωνικότητα του και έγραψε έξι λέξεις. ''Εμείς το Σαββατοκύριακο δεν πήγαμε πουθενά''. Μετά η δασκάλα κάλεσε τους γονείς μας και τους είπε ότι ο μικρός πουλάει πνεύμα. Ή κάτι τέτοιο.

Το Μαριάκι δεν έχει γίνει ακόμα τελείως καλά, αλλά σήμερα πήγε σχολείο. Επίσης χθες γέμισε σπυράκια στα πόδια και ξυνόταν όλο το βράδυ. Τι σκατά είναι αυτό πάλι; Δεν μπορώ να σκεφτώ και κάτι που έφαγε.....

Μαριλού, πήγες στο Παρίσι; Μμμμμ σιγά....Παρίσι....σαχλαμάρες....πολύ κλισέ...τι πήγες να κάνεις δηλαδή...γεμάτο τουρίστες....το κρασί παλιό...το τυρί μουχλιασμένο.....(πάλι καλά που δεν το ανακοίνωσες νωρίτερα και δεν πρόλαβα να σε γκαντεμιάσω! ). Φιλάκια μικρό μου κρουασάν!!!

Γιούπι, εντάξει, πες τώρα ότι έκανες πλάκα γιατί έχω αρχίσει και αγχώνομαι!!!!

Καλημέρα!

Καλή εβδομάδα.

Γιουπι στην αρχή ψάρωσα κι εγώ, μετά είδα το τικεράκι σου και λέω μπααααα..δε σε πιστεύω. Ε;

Λέγκω περαστικά στη μικρούλα πόσο έχει ταλαιπωρηθεί!

Ντου να σου ζήσει η κούκλα!

Πολύ ωραίο το χάρτινο καραβάκι, αλλά έχει δουλειά ε;

Κι εμείς περάσαμε ωραία το ΣΚ βόλτες, κούνιες, θέατρο, φαγητό, πολύ φαγητό, ξάπλες άπλες κλπ

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Γιούπι πλάκα κάνεις έτσι?:D:rolleyes:

και εμεις σουπερ περασαμε, πηγαμε μπραφι καταφυγιο παρνηθα, ειδαμε ελαφάκια, χελώνες κλπ και κάναμε βόλτες στο τελεφερικ πάνω κάτω:rolleyes:, κουνιες σε φοβερο παρκάκι στην κάτω Κηφισιά με καφέ μέσα (να πάμε κ μαζί είναι απίθανο μέρος)

αν εξαιρεσεις την ατέλειωτη γκρίνια του Στεφανου όταν γυρνάμε σπίτι γιατι θέλει και άλλη βόλτα, όλα καλά...

καλημέρα τσούπρες!

Να μας ζήσει το ντουντουκάκι !! Ντου μου σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!

τζτζένακο, μην φοβού, κάνε και ένεση και από όλα. Οσον αφορά την αντιβίωση υπάρχουν συμβατές με θηλασμό, να πεις στην οδοντίατρο ότι θηλάζεις να σου δώσει μία συμβατή....

εμάς ήταν λίγο μπλατς το ΣΚ αλλά τον φάγαμε τον μπακαλιάρο, τα καταφέραμε!

μαριλού χάρμα είναι ο ιάσονας πως μεγάλωσε το τρελοκάτσικο!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αχ σε ευχαριστω πολυ Τατιανα μου κ ολες για την υποστηριξη.Κοριτσια δεν πελευεται αυτος ο πονος νομιζω πως εχει μουδιασει το μισο μου κεφαλι.... Λες κ εχω παθει εγκεφαλικο ειμαι.

Λεγκουλι περαστικα στην Μυρσινουλα.ΠΟλυ ταλαιπωρειται η καψερη.Που θα παει ομως θα τις νικησει τις παλιοιωσεις!!!

Μαριλου σιγα το Παρισι ... χμμ καλυτερα περναμε εδω εμεις στα σπιτια μας που να τρεχεις τωρα .... πρασινισα απο την ζηλια μου δεν φαινεται καθολου ε? Μπραβο βρε κοριτσακι παντα τετοια?

Τι εγινε Γιουπακι πεταμε μια σποντα κ εξαφανιζολ? Την αλλη Κυριακη ειναι πρωταπριλια βρε κοριτσια εγω δεν νομιζω να λεει ψεμα ( μωρη αν μας ψαρωνεις θα σε ξεμαλλιασω!!!).. Λετε να παει για τον γιο??

Κανα νεο απο ντου?μαθαμε αν τα καταφερε τελικα να γεννησει φυσιολογκα?Ειναι δυναντη αυτη δεν την φοβαμαι σιγουρα θα τα καταφερε! Αντε το Μαρινακι αυριο θα εχει αδελφουλα σπιτι.

Μυρτω μπας κ ειναι καμια αλλεργια της ανοιξης?Ετσι μου ειχε κανει κ μενα ο Μητσος περσυ κ γεμισε σε ολο το κορμι πηραμε αταραξ 3 μερες κ φυγανε.Τωρα περιμενουμε τα αποτελεσματα απο τα τεστ αλλεργιας.

Αααα κοριτσια δεν σας ειπα.Ξεκινησα πριν λιγες μερες γιαουρτακι προβειο στον μπεμπη.Το παιδι την αλλη μερα γεμισε σε ολο του το προσωπο εκζεματα ακομα κ στα φρυδια κατακοκκινο.Το σταματησα κ οταν καθαρισε ξαναδοκιμασα κ παλι τα ιδια.Τελικα τωρα δινω αγελαδινο κ δεν εχει βγαλει τιποτα..Κ σκεφτομαι εγω που ειχα κοψει τα αγελαδινα κ ετρωγα προβεια κ γιδινα πως τελικα αντι για καλο μηπως του ειχα κανει κακο τοσο καιρο ....

To Μαράκι μας έκανε τελικά καισαρική γιατί η μικρούλα δεν είχε εμπεδωθεί. Λεπτομέρειες δεν ξέρω θα τη πάρω αργότερα.

Τζένη πόσο σε συμπονώ...και εγω πάω σε οδοντίατρο αυτόν τον καιρό κ φτιάχνω ότι χάλασε και γενικά δεν μου αρέσει καθόλου....

Διαφημίσεις

Συγνωμη βρε κοριτσια που πεταξα την βομβα κ εξαφανιστηκα αλλα είναι βλεπεις αυτές οι αναγούλες κ δεν μπορουσα:tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν πέρα από τη Λέγκω που δεν μασησε κ από την αναστασια που είναι μια κατηγορία από μονη της (δεν το διανοηθηκε καν,πιστευε οτι μιλουσα για αλλη) όλες οι άλλες το ψιλοπιστεψατε!!Μαλιστα η Τζι ειπε οτι παω για τον διαδοχο:lol::lol::lol:

Μαρλε γιατι δεν βλεπω φωτο???

Τζεν τελεια ήταν η βολτα σας!!

Που ειναι αυτο το παρκο στη Νεα Κηφισσια???

Τζι όπως σου τα είπαν τα κοριτσια η τοπικη αναισθησια για τα δοντια μου ειχαν πει κ εμενα η Φελινι κ η βασω που είχε ρωτησει συμβουλο οτι δεν επηρρεαζει...κ είχα κ νεογεννητο τότε...Για αντιβιωση βρες με το γιατρο σου συμβατη.

Φιλιααααααα

https://plus.google.com/u/0/photos/101103020387656121784/albums/5724103775943858465

Γιούπι για προσπάθησε τώρα...

Παρέλαβα κιόλας το καρεκλάκι! Δεν είχε όμως οδηγίες χρήσης....

...και θα πω και την μπαρούφα μου τώρα.... αλλά έχω να κάνω μιαν ερώτηξη...

το παλιό μας καθισματάκι είχε δική του ζώνη ασφαλείας και στο αυτοκίνητο ασφάλιζε με τη ζώνη του αυτοκινήτου. Αυτό τώρα δεν έχει δική του ζώνη και το παιδί θα δένεται προφανώς με τη ζώνη του αυτοκινήτου. Το καθισματάκι πως "στερεώνεται" στο κάθισμα του αμαξιού; :idea: (είμαι ο γενικός φωστήρας....):rolleyes:

marilena οι οδηγιες ειναι στο κατω μερος του... εχει ενα κενο...

επισης δεν στερεωνεται και οταν δεν εχεις το παιδι μεσα και πας καπου πρεπει να εχεις δεμενα κανονικα την ζωνη... το λεει στις οδηγιες...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...