Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4. Πότε πρέπει να αλλάξω κατηγορία καθίσματος;

Η σύσταση είναι να αλλάζουμε κάθισμα όταν το παιδί έχει εξαντλήσει το όριο κιλών της προηγούμενης κατηγορίας. Μια άλλη παράμετρος που θα μας οδηγήσει σε αλλαγή κατηγορίας καθίσματος είναι το εάν το κεφάλι του παιδιού ξεπερνά την πλάτη του παιδικού καθίσματος. Εάν το κεφάλι του μωρού αρχίζει να ξεπερνά την πλάτη του καθίσματος πρέπει από την κατηγορία 0/0+ να περάσουμε στην κατηγορία 1. Από την κατηγορία 1, εάν το ύψος των αυτιών πλησιάζει το όριο της πλάτης του καθίσματος, πρέπει να περάσουμε στην κατηγορία 2-3.

http://anapodakathismata.blogspot.com/2010/11/faq.html?showComment=1289160051432

διαβασε το μπλογκ αυτο... εχει πολλες χρησιμες πληροφοριες...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ω ρε μανα μου βαφτίσεις χαμός κυριες και κύριοι!

Γιουπη κάνε φρουτοσαλάτα με πορτοκαλάδα, φράουλες ψιλοκομμένες, ζάχαρη και λίγο κονιάκ... θα σου κελαϊδάνε τα πιτσιφρίκια:D

Τέλεια ιδέα με το υποβρύχιο!!!!!!!!!! Υποβρύχιο, λουκουμάκια, καραμέλες τριαντάφυλλο

Περαστικά στο πλασματάκι... μα αθριτιδα; Θα περασει ειπανε ετσι; Αντε τωρα να πησεις μικρο παιδι να μην πολυπερπαταει... παλι καλα που ειναι ησυχος και δεν χοροπηδαει.

Συμφωνω με αυτα που ειπατε για τα μπουστερ. Αν δεν ειχαμε θεμα να χωρεσουν τα τρια καρεκλακια δεν θα επαιρνα

Καλα το αφτι της μικρης βρωμοκοπαει, ευτυχως τρεχει πολυ λιγο σημερα.

Εντομεταξύ είχα κάτι χθες αρνάκι κοκκινιστο με μακαρόνια. Τρώω σήμερα το μεσημέρι, κανει δυο φορές η μικρή λίγα κακά τίγκα στο αίμα... έσπασα το κεφάλι μου τι σκατά έφαγα χθες και έγινε πάλι αυτό. Εντέλει έφαγα φλασια και πήρα το γιώργο και ρώτησα. Όντως είχε βάλει ένα κομμάτι κρέας που είχε περισσέψει απ'το πιάτο των παιδιων που είχε τυρί τριμμένο:rolleyes: Ααα και έχει άπειρα δερματικά, κάτω απ'τις μασχάλες, στις κλειδώσεις και στο λαιμό πληγές ανοίγουν... μπελάς τα ανοιχτόχρωμα παιδια!

Διαφημίσεις

Καλά βρε Λέγκω 2 μέρες (μόνο) μουλιάζουν τα ρεβύθια; χαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol: !!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πάντως δε νομίζω να έχουν πρόβλημα. Να ξέρεις πως μπορείς να μουλιάζεις γενικά όσπρια και να τα βάζεις στην κατάψυξη για την επόμενη φορά

Μπονσουαρ αγαπημενες!

ειμαστε το σπιτι της γρινιας,επίσης μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν εχουμε γαλα ο σιτ σιτ σιτ και ξανασιτ!

και έχω και γραψίματα να δω πότε θα τα κάνω..

καλά όσο για βαφτίσεις, μουρχετε αλλεργία μον ντιε!

Ρε μυρτώ γιατί να σε κοροιδεύω για τα reviews, αφού και εγώ τα διαβάζω... Περαστικά στον Μαριούκο, τελικά αυτό ήταν το κούτσεμα, χμ! Τον πήγες και στο Παίδων;

Από καθισματάκια έχουμε μπόλικα, βασικά σε 15-36 το Rodi XP στο ένα αυτοκίνητο και το Εbolva 1-2-3 που βγάλαμε τη δική του ζώνη και το κάναμε 15-36 στο άλλο... προτιμώ το πρώτο αν και ίσως το γεγονός που κάθεται καλύτερα η Άννα να οφείλεται και στο ίδιο το αυτοκίνητο το μικρό που είναι κοζι....

Καλά Λέγκω είσαι θεά με το φανελάκι, αν θες βάζε της μυρσίνης και στον Θοδωρή, εκεί να δεις περηφάνια!!!:tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Α συμφωνώ και εγώ όχι σκέτο μπουστερ, αν κοιμηθεί σε ταξίδι μπορεί να χτυπήσει...

Επίσης το πρώτο που έβαλες Μαριλού (σε χάσαμε μπαι δε γουει! φιλαξ), το trunki μου αρέσει πολύ σαν ιδέα (όπως και όλα του trunki, είδατε τις παιδικές βαλίτσες; τέλειες!) και μπορεί να είναι κατάλληλο για μικρές αποστάσεις αλλά όχι για το κανονικό σας καρεκλάκι...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Να πω και το τελευταίο:

Ποιος σου είπε κυρά μου ότι τα ανοιχτόχρωμα παιδιά έχουν δερματικά προβλήματα;;;; Αν τα προσέχεις δεν έχουν κανένα πρόβλημα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?

Λεγκ πως ειναι η μικρη? Ηρεμησε τουλαχιστον λιγο ? Μην αγχωνεσαι καλε για τα ρεβυθια βραστα μια χαρα θα ειναι. Πολυ ταλαιπωρειτε η μικρη ρε γμτ κ με τα δερματικα της . Βαζε αλοιφη για το συγκαμα στις περιοχες.

Γιουπακι θα σου στειλω εμαιλ.

Να ρωτησω κατι υπαρχει περιπτωση να μπορω να παραγγειλω το καθισμα που εβαλε η Αναστασια χωρις πιστωτικη καρτα?Το λεω γιατι δεν εχω ρε γμτ.Πηραμε ενα της κικο με πλατη μια χαρα νομιζω αλλα θελω κ για το 2ο αυτοκινητο

Αααα και μια ερώτηση έχω και μουλιάζουν δυο μέρες κάτι ρεβύθια (χωρις σχολια) λέτε να πιάσουν λειχήνες αν τα αφήσω και τα κάνω το βράδυ;

Τσου τσου τσου.......

μα καλά δεν ντρεπεσαι λίγο???

Τι νοικοκυρα είσαι εσυ???

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ασχετο αλλά εμπνευστηκα από το ονομα της κοράκλας σου!!!

Νομιζω πως δεν κανει σε αυτα να βάλεις κρεμα για συγκαμα αλλά αντιθετα χρειάζεται πολύ ενυδατωση...

Καληνυχταααααααα

Α!Ωραια αυτα που ποσταρες γερακιν!!!

Καλημέραα

ψιτ Λέγκω, ο άντρας μου σήμερα έβαλε στη μεγάλη μπλούζα της μικρής.......!:rolleyes:

Καλά του λέω δε σε προβλημάτισε που τα μανίκια είναι στον αγκώνα;

Εεεε όχι νόμιζα είναι 3/4 .......................................

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Καλημέραα

ψιτ Λέγκω, ο άντρας μου σήμερα έβαλε στη μεγάλη μπλούζα της μικρής.......!:rolleyes:

Καλά του λέω δε σε προβλημάτισε που τα μανίκια είναι στον αγκώνα;

Εεεε όχι νόμιζα είναι 3/4 .......................................

xaxaxaxaxa!! Θεος!!! Αφου ξερει κ τα 3/4!!!!!

Καλημερα ειπα δεν ειπα!! αχ τι καλα πουθα φυγουμε σημερα !!

καλημερααα!!

περαστικα στον Μαριουκο ,πολυ δυσκολο να μεινει ακινητος μωρε ο καημενος

και μεις καθε απογευμα με το που γυρνω απτη δουλεια χτυπαμε ενα 3ωρακι στις κουνιες ,ξεραινοντε και αυτα και γω μαζι που δεν προλαβαινω να ξεκουραστω αλλα πιο πολυ κουραζομαι να παιζω μαζι τους στο σπιτι οποτε κουνιες και παλι κουνιες !

ζαλιστηκα με τις βαφτισεις ,χαμος και φετος θα γινει ,μου θυμησατε που περσι εψαχνα εγω

εσεις που βαφτιζετε για φωτογραφο να εχετε υποψιν τον αντρα της θεοδωρας ,αυτο ειναι το σαιτ του http://www.steliostsikas.gr/ ,τον ειχα στη βαφτιση του σταματη ,μου εβγαλε παρα πολυ καλες φωτογραφιες και εχει καλες τιμες ,οποια θελει να της δωσω τηλ

Ευγενια η μανακου ηταν στη γειτονια μου περσι πριν κλεισει και στο στυλ το δικο της φετος ξεκινησε μια κοπελια που ηταν γνωστη της μανακου και πιθανοτατα να προμηθευεται απτους ιδιους ,επειδη ειναι στο ξεκινημα λεει οτι κανει προσιτες τιμες αν θελεις περνα μια βολτα να δεις και να παμε και βολτα στις κουνιες

πεθανα με την μπλουζα της μυρσινης :lol:

μαριλου πως περασες στο παρισι ?για καθισμα εμεις π[ερσι πηραμε αυτο http://www.mytoys.de/Maxi-Cosi-Auto-Kindersitz-Rodi-AirProtect-Total-Black-2012/Auto-Kindersitze-15-bis-36-kg/Auto-Kindersitze/KID/de-mt.ba.ca02.01.12/2362327 εχει μια μικρη ανακλιση για τον υπνο και ειναι πολυ βολικο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...