Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μαριλενα κι εμεις ειχαμε μεχρι τωρα ενα μπουστερ αλλα δεν το θεωρουσα πολυ ασφαλες... ειδικα αν το θες για ταξιδι να κοιταξεις να εχει πλατη και σχετικα μεγαλα μαξιλαρακια στο κεφαλι για να εχει καλυτερη πλευρικη στηριξη...

αυτο που εβαλα πριν μου φαινεται πολυ καλο και ειναι και σε πολυ καλη τιμη... οταν πηγα να ρωτησω σε μαγαζι εδω για καρεκλακι το εδειξα στον καταστηματαρχη και μου λεει <<ουτε καν να το σκεφτεσε παρηγγειλε το τωρα!>>

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!

Περαστικά στον Μαριούκο!

Μαριλένα συμφωνώ κι εγώ με την Αναστασία. Το απλό μπούστερ για ταξίδια δεν θα το σύστηνα με τίποτα!!! Βασικά έχω πάρει ένα για τον Κωστή και είναι χάλια...δεν στέκεται καλά η ζώνη στον ώμο, γλιστράει και από το κάθισμα, και το να κοιμηθεί δεν παίζει με τίποτα.

Ψηφίζω αυτό που έβαλε η Αναστασία με χίλια...(είπαμε το πήρα κι εγώ και μάλιστα ήρθε σε 2!! :shock: μέρες)

DPYUp2.png EYukp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για την παράθεση των εμπειριών σας. πολύ χρήσιμο... πήρα μια πολύ καλή ιδέα!;)

Μυρτώ ο Ιάσονας έχει κάθισμα μέχρι 18 κιλά. Μόλις που τα έχουμε ξεπεράσει βέβαια (καλά παίζεται αυτό...) αλλά είναι ψηλός και το περνάει σε ύψος λίγο το κάθισμα...

κρίμα ρε γμτ ο Μαριούκος.... πρώτη φορά το ακούω αυτό με την αθρίτιδα... γρήγορα περαστικά εύχομαι! Φαντάζομαι τώρα που κάνει καλό καιρό κι έχει πολύ ήλιο θα του κάνει καλό να λιάζεται ε;

Καλημέρα! Τέλεια μέρα, μόλις γύρισα από κούνιες με τα δυο μικρά, η Έλλη κυρία στο καροτσάκι της, τρελαίνεται να κοιτάζει...με τον Στεφανάκο έχω ένα θέμα, έχει σηκώσει δικό του μπαϊράκι και δεν μπορώ να τον κάνω ζάφτι με τίποτα πια...ουφ ουφ ουφ

Μυρτώ περαστικά στον Μάριο!

geia sas!!!

πως ειστε??

εμεις ψιλοχαλια αυτη την εβδομαδα, ουτε παιδικο πηγε ουτε τιποτα...

η μικρη ειχε τρομερη επιδεινωση με τα δερματικα της...

γεμισε και κατι αλλα σπιθουρακια στην κοιλια, και κατι αλλα διαφορετικα στο χερι....

αγχωθηκα σε καποια φαση αλλα τωρα λιγο καλυτερα...

περαστικα και στα υπολοιπα αρρωστουλικα του cafe...

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

καλέ με έχετε ξεσηκώσει με τις βαπτίσεις, θα αρχίσω να ψάχνω απο τώρα μου φαίνεται...χθες σκεφτόμουν οτι αν κρατάω όλες τις ζωγραφιές που κάνουν, μέχρι να έρθει η ώρα θα έχω έτοιμα χειροποίητα αυθεντικά προσκλητήρια :)

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

για γλυκό, στη μεγάλη είχαμε μεθυσμένα που τα παραγγείλαμε από ζαχ/στειο και τα τυλίξαμε εμείς στο σπίτι (ήταν Χριστούγεννα-νηστεία)

για τη μικρή μπισκοτολουκουμο, τα πήραμε έτοιμα

το μπουστερ από ποια ηλικία το παίρνουμε;

Καλημέρα!

Περαστικά στο Μαριούλη! Πώς την πάτησε έτσι ο κακομοίρης...

Πάντως αυτά τα μεγάλα καθίσματα είναι γενικά πολύ άβολα... Ιδίως στον ύπνο...

Πέφτει το κεφάλι τους όταν κοιμούνται και ταρακουνιέται...

θα σας βάλω τον Αλέκο να σας πει... Του έφτιαχνα μαξιλαράκι με τις πάνες της Φίφης... Τώρα χωρίς πάνες θα πρέπει να βάζω κάτι άλλο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Anastasia k eg;v ayto to kareklaki e;ixa skop;o na p;arv gia thn megalh k to Romer to tvrino poy einai gia 9-18 κιλα να περασει στη μικρή...αλλα δεν γίνεται...

η μεγαλη είναι σκαρτα 13 κιλά οπότε δεν γινεται να την βαλω στην κατηγορια 15+.... τι να κανω??

Να παρω ενα 1-2-3 για τη μεγαλή??? Εχετε να προτεινετε κάτι????

Επαναφερω ερώτημα μηπως εχετε αποψη!!!!!!!!!!

Κατα τα άλλα εχω να πω πως η τζιτζενη ειναι σαν αυτους τους συμφοιτητες που πριν το μαθημα ελεγαν πως είναι αδιαβαστοι κ τελικα πάντα περνουσαν με 9ρια!!!

Εστειλα κ εγω η ερμη ένα μειλ ολο καμαρι με ιδεες κ με κολλησε στον τοιχο...οχι που δεν ειχε δει τιποτα..τι προσκλητηρια τελεια, τι ιδεες για γλυκα (Α!μεχρι κ στο συνταγες τις παρεας είχε ποσταρει φωτο), τι μπομπονιερες,..μεχρι κ σε σπιτικες λεμοναδο βυσιναδες ειχε καταλήξει...

Λοιπόν βοηθα τωρα εσυ...σπασικλακι:tongue::tongue:

Πες περικαλω συνταγη για τσιζκεηκ και για λεμοναδες..θα τα εχεις ετοιμα κτυα-κρυα μαζι με τα νεράκια ε???Τα γλυκα θα τα βαλεις σε πλαστικα? Κ επειδη ειμαι σιγουρη πως εχεις δει 500ιδεες πες κ σε μενα την καψερη τα σαιτ!!!!

Επισης..Τζεν σκετη, ριξε το τηλ του παγωτατζη κ τις ιδεες του μπουφεεεεεε:P

Τι άλλα τι άλλα... Μυρτω:confused::confused:τι κουφο ήταν αυτο με την αρθριτιδα λόγω ιωσης??Περαστικα!!!

Ποιος μου ειπε για τζιζκεηκ??Α, η ελίζα!!Μερσι κ τελεια ιδεα!!!

Κ άλλα ηθελα να πω αλλα δεν θυμαμαι....

Διαφημίσεις

λοιπον yioupi! για το καρεκλακι...

καταρχην θα ελεγα να παρατεινεις την αλλαγη οσο περισσοτερο γινεται... δηλαδη η μικρη να φτασει μεχρι 12 μηνων τουλαχιστον... επισης να ξερεις οτι κριτηριο για αλλαγη δεν ειναι μονο το βαρος αλλα και το υψος του παιδιου(ισως και πιο σοβαρο θα ελεγα...) δηλαδη μπορει το παιδακι να ειναι λιγοτερο απο 15 κιλα αλλα σε υψος το κεφαλι να περναει το υψους της καρεκλας οποτε και χρειαζεται αλλαγη.... επισης υπαρχουν και καρεκλακια 2-3 που ισως να ειναι πιο ανετα για ενα μεγαλυτερο παιδακι σε σχεση με τα 1-2-3...

tqj2p3.png vvtJp3.png

λοιπον yioupi! για το καρεκλακι...

καταρχην θα ελεγα να παρατεινεις την αλλαγη οσο περισσοτερο γινεται... δηλαδη η μικρη να φτασει μεχρι 12 μηνων τουλαχιστον... επισης να ξερεις οτι κριτηριο για αλλαγη δεν ειναι μονο το βαρος αλλα και το υψος του παιδιου(ισως και πιο σοβαρο θα ελεγα...) δηλαδη μπορει το παιδακι να ειναι λιγοτερο απο 15 κιλα αλλα σε υψος το κεφαλι να περναει το υψους της καρεκλας οποτε και χρειαζεται αλλαγη.... επισης υπαρχουν και καρεκλακια 2-3 που ισως να ειναι πιο ανετα για ενα μεγαλυτερο παιδακι σε σχεση με τα 1-2-3...

Χμμμμμμμ..Ανασταζι....εχεις δικιο...

Το κεφαλι της αν κ 3 χρονων ειναι εντελώς οριακα...είναι πολυ αδυνατουλα αλλα ειναι ψηλη..

Που τη βρηκες αυτη την οδηγεια για τα καρεκλακια κ το υψος να το δω κ εγω?????

Εγω εγω!!!

στις 10 Ιουνίου!!!

Για πες εχεις καμμια ιδεα???

χάζευα σήμερα αυτό http://www.eimaimama.gr/2012/03/i-vaftisi-tis-danais.html

τα μπισκοτάκια τα τσιζ κεικ κλπ είναι ωραίες ιδέες, εμένα με προβληματίζει οτι πρέπει να γίνουν τελευταία στιγμή για να είναι φρέσκα, σωστά;

Άντε τα μπισκότα τα κάνεις ας πούμε και 5 μέρες πριν.Τα γλυκά;

Το γλυκό του κουταλιού μπορεί να είναι πολυφορεμένο αλλά είναι πολύ πρακτικό, φτιάχνεται στο σπίτι χωρίς πολύ κόπο-εννοώ η συσκευασία και φαντάζομαι οτι βγαίνει οικονομικά. Όσες κάνατε πόσο κόστισε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...