Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αναστασία πολυ καλό το καρεκλάκι, εγω εχω και το evolva 1-2-3 και είμαι ευχαριστημένη...

θα το πάρεω μαλλον αυτό γιατί τον μικρό τον εχω ακόμα ανάποδα στο "αυγο" και χρειαζομαι ενα οικονομικο ουτως ή αλλως για το αυτοκινητο του παππου!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Anastasia k eg;v ayto to kareklaki e;ixa skop;o na p;arv gia thn megalh k to Romer to tvrino poy einai gia 9-18 κιλα να περασει στη μικρή...αλλα δεν γίνεται...

η μεγαλη είναι σκαρτα 13 κιλά οπότε δεν γινεται να την βαλω στην κατηγορια 15+.... τι να κανω??

Να παρω ενα 1-2-3 για τη μεγαλή??? Εχετε να προτεινετε κάτι????

Γκαλατ σου χωραει ο γιος στο αναποδο? Κ εννοω από αποψη υψους περισσότερο....

Τζιτζενη εστειλα μειλ;)

Α! για γλυκα που λετε... σκεφτηκα του κουταλιου αλλα μου φαινεται πολυφορεμενο, σκεφτηκα τα μπισκοτα σε στικ να τα φτιαξω εγω

http://www.sugarart.gr/DisplayITM1.asp?ITMID=462 σαν τις φραουλες που ειναι στο λινκ αλλα μου φαινεται λιγο... σκεφτηκα να κανω καπ κεϊκ με τρισδιαστατη φραουλα από μαρτζιπαν...αλλα κεικ σε βαπτιση?? σκεφτηκα να αγκαρεψω μαμα να κανει διπλες κ να τυλιξω ατομικα σε ζελατινα με ωραιες κορδελες... Σκεφτομαι να αγορασω πλαστικα ποτηρια σφηνακια κ να κανω γλυκακι κ να το βαλω μεσα σε αυτα αλλά δεν ξερω καμμια συνταγη....

Γνωμες??

Οι άλλες βαπτισομαμαδες τι θα κανετε????

Εντιτ:Ελιζα καπου ειχα διαβασει πως το βαλσαμολαδο κανει κ για στομαχικους πόνους!!!

Πάντως εγω οταν ειχα ψηθει ενα καλοκαιρι με επανεφερε σε χρονο 0...

Εγώ ή θα πάρω παγωτατζή αν βρω οικονομικό, ή θα φέρουν οι δικοί μου από Ξάνθη από το διάσημο ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευά (στους Στεφ ειχαμε απρει απο εκει ατομικα σαραγλι) ή στην τελική ίσως φτιάξω κάτι αλλά δεν θέλω γιατί θα κάνω και μπουφέ και θα μου βγει η πίστη...

Εγώ ή θα πάρω παγωτατζή αν βρω οικονομικό, ή θα φέρουν οι δικοί μου από Ξάνθη από το διάσημο ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευά (στους Στεφ ειχαμε απρει απο εκει ατομικα σαραγλι) ή στην τελική ίσως φτιάξω κάτι αλλά δεν θέλω γιατί θα κάνω και μπουφέ και θα μου βγει η πίστη...

Για πες για το μπουφε...χαρα στο κουραγιο σου..ειμαι υπο σκεψη αλλα δεν νομιζω να το τολμησω...

(Σε μισω για τον Παπαπαρασκευα!!!!!!!)

..Ο παγωτατζης πόσο θα κοστισει???

Γεια σας βαφτισομαμάδες!

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου παρόλο που δεν βαφτίζω? είμαι του χειροποίητου όμως....

γιούπι εμένα το μπισκότο φράουλα μου αρέσει πολύ. Μπορεις να το κάνεις giant ώστε να μην είναι πολύ λίγο....πλάκα θα έχει :lol:

και το κεικ μια χαρά μου φαίνεται για βάφτιση. Η έμφαση είναι στο χειροποίητο :wink:

για την ιδέα με τα ποτηράκια θα πρότεινα κάτι σε cheese-cake (μπισκότο-κρέμα) με μια φράουλα από πάνω -θα έχει ακόμα φράουλες? πότε είπαμε βαφτίζεις?

για το βάλσαμο βρήκα αυτό το ωραίο και κατατοπιστικό

http://www.phyto.gr/%CE%B2%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%86%CF%85%CF%84%CE%AC/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CF%85%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BD%CF%89%CE%BD/293-valsamo.html

(εμένα πάντως η γεύση του μου φέρνει αηδία -έχω βάλει 1-2 φορές σε αυτρες...μπλιαχ...αλλά δουλειά κάνει)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Για πες για το μπουφε...χαρα στο κουραγιο σου..ειμαι υπο σκεψη αλλα δεν νομιζω να το τολμησω...

(Σε μισω για τον Παπαπαρασκευα!!!!!!!)

..Ο παγωτατζης πόσο θα κοστισει???

δεν έχω ιδέα πόσο θα πάει, δεν εχω ιδέα τι θα κανουμε και αν και ποιοι, σίγουρα θα χωσω φίλους πεθερες κλπ ή θα πάρω κάτι απλό έτοιμο...όλα παίζουν μέσα στο μυαλό μου ακόμη...:rolleyes:

Αθηνά εσύ έλεγες για την Έλενα Μανάκου? http://www.elenamanakou.gr

πήγα σήμερα σε ένα συνεργαζομενο καταστημα που φερνει πραγματα της και μου ειπαν οτι έκλεισαν τα μαγαζιά της φέτος!

πάντως οι τιμές της ήταν φωτιά και λαύρα γιατι δεν ειχε προσφορές σε περσινά σχέδια κλπ...

Καλημέρα... το βασιλειο μου για ένα παγωτάκι... ή όχι καλύτερα μία βάφλα με παγωτάκι, αφού ονειρευόμαστε να το κάνουμε σωστά!

Τρεις μέρες τώρα έχω πάρει σβάρνα τις κουνιες πρωι απογευμα... πάω και την μυρσίνη το πρωι, όχι ότι κάνει τίποτα αλλά παίρνει τον ήλιο της και είναι πολύ ήρεμη αλλά κι εγώ μιλάω με τις κουνιοφιλενάδες μου και παίρνω και τον αέρα μου... γιατί πόσες φορές να πάει ενας άνθρωπος σαλόνι-κουζίνα κουζίνα-παιδικό παιδικό-σαλόνι σαλόνι-μπάνιο κλπ Μα με το που βάζω τα οπισθια μου σε καρέκλα τεντώνεται και προσπαθεί να φύγει ουρλιάζοντας ταυτόχρονα!

Και που λετε ετοιμάζω χθες τα πιτσιφρίκια για κουνιες, επειδή είχε λερωθεί ο νικόλας του αλλάζω και φανελάκι, βάζω το καινούργιο πάω να το κουμπώσω τίποτα, καμάρι η μάνα! Πάω κουνιες και αρχίζω και λέω με περιφάνεια σε όλες πως μεγάλωσε ο νικολάκης μου, μα μέρα με τη μέρα ψηλώνουν τα σκασμένα, δύο μέτρα παλικάρι έγινε. Γυρνάω σπίτι, βοηθάει ο γιώργος τον νικόλα να ξεντυθεί και ακούω να με ρωτάει "καλά γιατί φόρεσες το φανελάκι της μυρσίνης στο νικόλα;" Κααααααλή φάση!

Δανάη μου πολλά φιλιά και γρήγορα ξεμπερδέματα απ'τους γιατρους!!!

Καλημέρα!!!

Φιλάκια σε όλες, Δανάη αναρωτιόμουνα τι να κάνετε! Ένα έξτρα φιλί!

Κορίτσια που βαφτίζετε έχω πάρα πολλά λινκς και ιδέες αλλά έχω τα μπουκμαρκς και τις φωτογραφίες στο γραφείο. Εγώ είμαι στο σπίτι, γιατί ο Μάριος είναι κουτσός ο καημένος και πρέπει να τον ξεκουράζουμε για μια βδομάδα. Βασικά πρέπει να μην περπατάει σχεδόν αλλά δεν ξέρω πως μπορείς να το κάνεις αυτό σε ένα δίχρονο. Προς το παρόν τον έχω ζαβλακώσει με μίκυ μάους κλαμπ χάους, μετά θα του δώσω όπιο μάλλον... Αυτά. Α, όχι έχουμε και μασκούλες, σιρόπια κλπ γιατί εκτός από κουτσός είναι και αρρωστούλης!

Γαμώτο, πάνω που έφτιαξε ο καιρός δεν μπορούμε να πάμε στις κούνιες...

Τελοσπάντων, ήρθε η άνοιξη κάτι είναι κι αυτό, ε; Ε;

Πάω να ακούσω τα τραγουδάκια που έχετε βάλει...

Χαχαχαχαχα, μπράβο ρε μάνα!!! Εμένα προχθές που κάναμε υπέρηχο στο Μάριο, του φορούσα φανελάκι ροζ της Λήδας....Μου λέει ο υπερηχάς διστακτικά...''κοριτσάκι''; Χαχαχαχα, όχι και κοριτσάκι ο άντρακλας!!! Εϊπαμε κουτσός αλλά όχι και κοριτσάκι!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!

Τι κανετε βρε κοριτσακια?

Λεγκ καλη φαση οι κουνιες ολο το χειμωνα αυτο περιμενα :):):).Για μενα; κουνιες ισον σωτηρια! Ρε συ αν θυμαμαι καλα αυτο το φανελακι το εχεις ξανακανει σε Θοδωρη-Νικολα η κανω λαθος?Θεα εισαι φιλεναδα!!

Μυρτουλα περαστικα στο λουκουμακι σου! Κ κουτσος κ αρρωστος ολα μαζι το καημενο.

Κοριτσια μου που βαφτιζετε κ εγω ψηνομουν για κεικακια αλλα μου φαινονται λιγο για βαφτιση.Αφηστε που θα ειναι γονεις κλπ εκει στο χωριο κ θα τους φανει καπως το καπκεικ κ εμενα θα μου εχει βγει ο πατος για το στολισμα ,θα εχω κανει κ τις τουρτες κ διαφορα αλλα φαγητα για το τραπεζι΄.Αυτο που σκεφτηκα ειναι να κανω τσιζκεικ φραουλα κ εκμεκ κανταιφι που τα φτιαχνω πολυ καλα κ οτι αρεσει στον καθενα να παρει.Λεω να βαλω κ κρυες λεμοναδες -βυσσιναδες σπιτικες κ μια χαρα θα ειναι.

Μπισκοτακι ελεγα να τα εχω στο τραπεζι να τα δωσω φευγοντας η στο πιατο μαζι με την μπομπονιερα.

Επισης βαφτιστικα ριξτε μια ματια στην Μικελινα στο Μπουρναζι εχει πακετα απο 300-500. Κ γενικα νομιζω ( βασικα μου το ειπε κ γνωστη μου που ασχολειται με αυτα) αν σπασεις το πακετο κ παρεις απο αλλο λαμπαδα-αλλου ρουχο-αλλου λαδοπανα κλπ κλπ σου βγαινει ο κουκος αηδονι που λενε

Αντε βρε κοριτσακια να συναντηθουμε να γνωριστουν κ τα καινουρια μωρα!!

Τι θα κανετε ΣΚ?Εμεις λεμε να παμε χωριο μιας κ εχει καλες μερες!

Μια ηλιόλουστη καλημέρα στα κορίτσια!!!

Βλέπω ετοιμαζόσαστε πυρετωδώς για βαφτίσεις οι τελευταίες δευτερομάνες.... καλό κουράγιο κορίτσια!

Μυρτώ τι έπαθε ο άντρακλας και είναι κουτσός; μάλλον έχασα κάτι... Περαστικά πάντως στο παιδί!

Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας. Σκέφτομαι να πάρω κανούριο καρεκλάκι αυτοκινήτου γιατί αυτό που έχουμε πια δεν κάνει για τον Ιάσονα. Εμείς βέβαια δεν έχουμε αυτοκίνητο αλλά το χρησιμοποιούμε στης μητέρας μου, και επειδή προβλέππεται ταξίδι τώρα το Πάσχα στην αδερφή μου στην Πελοπόννησο, λέω να το αλλάξω και να μην πιάνει χώρο πολύ και να ταιριάζει για την ηλικία του. Και λέω να του πάρω boost... σκέφτομαι αυτό http://www.amazon.co.uk/Trunki-BoostApak-Travel-Pack-Booster/dp/tech-data/B003HKQJFK/ref=de_a_smtd που μπορεί και μεταφέρεται και δεν μένει μόνιμα στο αυτοκίνητο. Τι λέτε; Θεωρείτε ασφαλές το κάθισμα αυτό?

Καλημέρα! Λέγκω δεν παίζεσαι με το φανελάκι!

Κι εμείς έχουμε ξεκινήσει σκοπευτήριο κάθε απόγευμα, χθες πήραμε και ποδήλατο. Πηγαίνω με τα κορίτσια, τα αγόρια έχουν εξωσχολικά και διαβάσματα, τα αναλαμβάνει ο μπαμπάς τους.

Μυρτώ, γιατί κουτσαίνει ο Μάριος; Περαστικά σας!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Μαριλού κι εσένα σε χάσαμε!

Ο Μάριος έπαθε μια αρθρίτιδα λόγω ίωσης, στα ισχία.

Το πρώτο καθισματάκι δε μου φαίνεται και πολύ ασφαλές. Γενικά να διαβάσεις συγκριτικα reviews σχετικά με τα καθισματάκια (η Τατιάνα με κοροιδεύει γιαυτά!!!) αλλά αφού τίθεται θέμα ασφάλειας καλύτερα να το ψάξεις πολύ...Καλέ,τι καθισματάκι είχε ο Ιάσονας και δε χωράει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...