Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να προλάβεις? δεν το έπιασα...

Αφρο καλύτερα η φίλη σου ε? μακάρι να της πάνε όλα καλύτερα από εδώ και πέρα...

Αχ θέλω ταξίδια...

Λέγκω άστα να πάνε και μένα μου έχει πάρει τα μυαλά...είχα ξεχάσει αυτήν την ηλικία τι τέλεια που είναι...εμένα εκτός απο πολυλογού είναι και φοβερά κουτσομπόλα, θέλει να κοιτάει συνέχεια τον κόσμο όρθια ή καθιστή, να κάθεται μαζί μας στο τραπέζι όταν τρώμε να μας κοιτάει...γενικά θέλει να κοιτάει όρθια τους πάντες...

Καλησπέρα και καληνύχτα!:)

Να γραψει στην σελ 666 παιδί μου!!!

Κ εμεις λυσαξαμε αλλά λυσάξαμε το ΣΚ!!!!Δεν μας είδε το σπίτι μας..όλο έξω με παρεάκια!!!Ωραια ηταν!!

Το κοριτσουδι μου κ εμενα είναι για δαγκωμαααααα.. κ κανει κ ναζια-ντροπες...αχ καραμελιτσα είναι!!!

Λέγκ έχω ήδη ψηθει!!!!

Αρχισα τη φαμπρικα των προσκλητηριων

καπως έτσι είναι:

http://www.mytree.gr/gr/baptism-christening-favors-bonbonnieres.html, η 25η φωτο

Αυτο με τη φράουλα... αλλά το μεσα το φτιαχνω το σωμα της φραουλας με πουα κοκκινο ασπρο χαρτόνι, το κοτσάνι πρασινο κ το κειμενο μεσα σε ένα λευκο χαρτι με κοκκινα γραμματα κολλημενα στην πουα φράουλα..

Μετα θα το βαλω σε τουλι αντι για φακελο, καραμελίτσες μεσα...καταλαβατε?????????

Καληνυχτααααααα

ΑΑ!!Αφου δεν βλεπω εσάς ξεκινησα να γνωρίζω τους αντρες σας.. σημερα γνωρισα αντρα ελιζας:P

Καλή αρχή γιουπι με τα προσκλητήρια...και εγώ θέλω να πάρω μπογιές και να τα αρχίσω...θα κάνω μια παιδική ζωγραφιά μόνη μου (αν μπορούσε ο Στέφανος θα τον έβαζα να την κάνει αυτός)

Καληνύχτα!

Σκατά δεν πρόλαβα :-)

μα πως να προλάβεις χρυσό μου που πηγες και εβαλες ολοκληρο το "κτήνος", βαλε μονο το λινκ μπας και σε χωρέσει!!!:tongue::rolleyes:

Αντε και μετα τα "αγρια" της λέγκους να σας ηρεμήσω λίγάκι μιας και εχουμε άνοιξη!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_CxgT1jKvWU

Αθηνα, το έστειλα στο αδερφι, θα σου απαντησω ασάπ.

Εχει καμια νεο απο ντουου?

Α, α, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!!

Τι κανετε κοριτσακια?

Αντε βρε Ντουντουκι ηρθε η ωρα λιγο ακομα εμεινε! Πωπω πως περασε ο καιρος!!!

Πολυ προκομενες ειστε εγω ακομα δεν εχω κανει τπτ για την βαφτιση κ ειναι κ τον Ιουνιο.... Πειτε καμια ιδεα για προσκλητηριο κατι σε θαλασσινο.Θελω ελαχιστα κομματια καμια 12-15 περιπου κ λεω να κανω κατι μονη μου κριμα να δινω λεφτα ....

Καλημέρα!

Λέγκω :lol:

Γλυκούλα η φραουλίτσα-κατασκευή. Κι εμείς σε πουγκί από τούλι τις είχαμε βάλει, τυλιγμένες σε ρολάκια και μαζί είχα ρίξει ποτ πουρι, μοσχοβολούσε ο τόπος και όποιος θέλει το βάζει στη ντουλάπα να μας θυμάται.

Ευγενία είχαμε διαλέξει ένα ροζ φοντο με πεταλούδα από το ιντερνετ, γράψαμε το κείμενο και τις τυπώσαμε σε μια φίλη που έχει βιβλιοπωλείο. μας βγήκε πολύ οικονομικά.

Μπομπονιέρες είχαμε πεταλούδες από τσόχα-φελτ-σε στικάκια και τα κουφέτα κρέμοταν με κορδέλες, είχαμε και ανεμόμυλους από τσόχα για τα παιδάκια, τις πήραμε έτοιμες, δεν προλάβαινα να φτιάξω.

Α είναι πάρα πολύ ωραία ιδέα η παιδική ζωγραφιά!Που θα τη βάλεις;Σε καδράκι;

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Λέγκω :lol:

Γλυκούλα η φραουλίτσα-κατασκευή. Κι εμείς σε πουγκί από τούλι τις είχαμε βάλει, τυλιγμένες σε ρολάκια και μαζί είχα ρίξει ποτ πουρι, μοσχοβολούσε ο τόπος και όποιος θέλει το βάζει στη ντουλάπα να μας θυμάται.

Ευγενία είχαμε διαλέξει ένα ροζ φοντο με πεταλούδα από το ιντερνετ, γράψαμε το κείμενο και τις τυπώσαμε σε μια φίλη που έχει βιβλιοπωλείο. μας βγήκε πολύ οικονομικά.

Μπομπονιέρες είχαμε πεταλούδες από τσόχα-φελτ-σε στικάκια και τα κουφέτα κρέμοταν με κορδέλες, είχαμε και ανεμόμυλους από τσόχα για τα παιδάκια, τις πήραμε έτοιμες, δεν προλάβαινα να φτιάξω.

Α είναι πάρα πολύ ωραία ιδέα η παιδική ζωγραφιά!Που θα τη βάλεις;Σε καδράκι;

όχι σιγά μην σκάσω και λεφτά για καδράκια...θα την τυπώσουμε σε χοντρό χαρτί και θα την βάλουμε σε έναν φάκελο, απλά πράγματα.

Ωραίο θα ήταν να κάνω διαφορετική ζωγραφιά για κάθε πρόσκληση και να στείλω την πρωτότυπη κάθε φορά, αλλά δεν έχω τόσο χρόνο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...