Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γιουπάκι μόλις στα έστειλα! Σε πρόλαβα? :D!:D

Εσύ τι λες????????????

(Εμότικον χρώματος γκρι που τα μάτια του έχουν χυθει στο πληκτρολογιο...)

Πάω να τα ανοιξω.....

Εντιτ:... κ του οποιου εμότικον γουργουρίζει κ η κοιλιά....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Ετοιμασιες βλεπω για βαφτισεις κανετε ε?Πωπω εγω δνε εχω κανει τιποτα απολυτως κ δεν εχω κ ορεξη να βγω στα μαγαζια με τιποτα ομως! Αν σας ειναι ευκολο στειλτε κ εμενα τα e-shop.Την εχω καταβρει κ εγω οτι θελω ολο μεσω ιντερνετ ψωνιζω με αντικαταβολη.ΠΟυ να τρεχεις τωρα ...

Οσο για τα χουγια που λεγατε προχτες , το τι εχει κουβαλησει ο Μητσος στο παιδικο δεν λεγετε ....

κι εγω ειχα ψαξει πολυ μεσω νετ, τα γλυκακαι απο τη συνταγη της γιαγιας τα πηρα γιατι βαρεθηκα να φτιαξω μονη μου(παλια ειχα παρει μονο βαζακια απο νετ και τα ειχα γεμίσει) ολα τα υπολοιπα απο κέντρο είτε πλατεία κλαυθμώνος ή ρομβης.

Προσκλήσεις δεν τύπωσα, ουτως η αλλως ειχα λίγα άτομα και εστειλα σοτους πιο χαι τεκ ηλεκτρονικές πολυ ομορφες μεσω ενός προγράμματος.

Στολισμους κλπ δεν μου αρεσουν γενικά, πηρα ομως 2 απο αυτά τα μεγάλα φαναράκια απο το τζάμπο, τα εβαλα στην πορτα της εκκλησίας και εδεσα 2-3 μπαλόνια. Τα οποια τα επεστρεψα κιόλας χαχαχαχαχα γιατι δεν ειχα κοψει το καρτελάκι ουυυυυυ τσιπεισον, χαχαχαχα αλλα τι να τα εκανα ηταν τεραστια!

Κουφέτα πήρα πάλι απο την Αθηνάς, και τις μπομπονιέρες απο τα τζαμπο τα φαναράκια και παλι, τα βρηκα πιο φθηνα απο παντου.

Κορδέλες πηρα απο Προμπονα (περιοχη) μονο επειδη ετυχε να ειμαι κοντά. Τι αλλο δεν θυμαμαι ρωτηστε να σας πω

IMG_3675.jpg

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνά εμένα δεν μου αρέσουν να έχω άλλη μπομπο για μικρούς και άλλη για μεγάλους, οπότε θα κάνω μια για όλους, ξυλινα κρεμαστρακια που τα κρεμας στον τοιχο σε πολυ ομορφα σχεδια. Ειναι και χρηστικά για παιδικό δωμάτιο. Και όποιος δεν έχει παιδιά ας τα χαρίσει αλλού.

Ωραιο αυτό το κόλπο με το φανάρι και την επιστροφή! Εγώ λέω να μην στολίσω τίποτα γιατι ειναι και παρεκκλησι κατω απο τα δεντρα...ετσι λεω...χμμμ

Κορδέλες που στον προμπονά? σε ποιο μαγαζί? εκει με τα ανθοπωλεία? γιατι αν ειναι τοσο κοντα μου οκ ας πάω να τις παρω απο εκει...

ναι τζεν εκει στα ανθοπωλεία εχει παρα πολλα μαγαζια σχετικά...και σχεδον ιδιες τιμες με κεντρο. Ουτε κι εμενα μου αρεσουν αλλες παιδκες αλλες των μεγάλων, απλα επειδη ηταν 10 παιδακια μονο, ειπα να φτιαξω σαν εξτρα δωράκι και καλα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα, καλημέρα!!!

Αφροδίτη, πολύ λυπήθηκα για τη φίλη σου...ευτυχώς όμως είναι καλά και αυτή κ το μωράκι, αυτό πρέπει να της τονίζετε τώρα, για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει "χώρος" τώρα...ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός...

Επειδή σε ε΄να μήνα γίνομαι νονά κ σε κανα δυο θα βαφτίσουμε κ μεις τον μπόμπιρα, δεν μου στέλνετε κ μένα τις διευθύνσεις e shop????Τζενάκι???????πλιζζζζζζζζζ, κάνε το καλό!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

αχ τόνια, εγω όλα τα βαφτιστικά τα πηρα απο ενα καταπληκτικο μαγαζι εδω, πολυ σικατα και σουπερ τιμες, να ειναι καλα η Βασουλα που το προτεινε, μακαρι να ηοσυν Αθηνα.

Βαπτιζα ενα κοριτσάκι και ολα μου φαίνονταν καρακιτσατα και πολυ τουρτε" τα φουστανια... Μπορείς να διαλέξεις τα ρουχαλακια απο οποιοδηποτε καταστημα ρουχων, δεν ειανι παραίτητο να ειναι βατπιστικα..απλα σε εκεινο ειχε τελεια, και εδινε 50% τ απερσυνα, εξισου ομως τελεια...

μόνο ένα θα σου πω, μεγάλο κόστος γλιτωσα απο τη λαμπάδα...την δινουν 100+ νομίζω, κι εγω την πήρα...5 ευρω και μασιφ κερι, οχι χαρτινο που εχουν... απο μαγαζια με εκκλησιαστικα ειδη, εχουν τις λαμπαδες τις βαπτιστικές, και τη στολισα απο το μαγαζι μου εδωσε δηλ οτι θα εβαζε η κοπελα πανω.

Και μαρτυρικα κλπ τα φτιαχνετε επισης μονες σας με τη μαμα αν θελετε. Καθως και για σταυτο μπορείς να δεις ονλάιν και μετά στο καταστημα στο δινουν σε αυτη την τιμή συνηθως...Ειδικα με την κρίση εχουν πεσει οι τιμές.

http://www.elenamanakou.gr/ αυτο ηταν το καταστημα εχει κ σελίδα τώρα

αυτα ειχα παρει εγω..flower_m.jpg

την πισω λαμπαδα με το κορδόνι...εννοείται σε καλύτερες τιμές και παπουτσάκια απο εκει κλπ... πολυ πολυ ομορφα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Καλή βδομάδα! τί κάνετε? Πώς περάσατε?

Εμείς ωραία! Πήγαμε χθες και είδαμε τους Άθλους του Ηρακλή της Ρουγγέρη. Ωραία παράσταση... Από τις λίγες φορές που δεν κλάψαμε τα λεφτά κα το χρόνο μας.

Και μετά είμασταν έξω όλη μέρα και η Φίφη απόκοιμήθηκε στον καναπέ στις 6.30... Και ξύπνησε σήμερα το πρωί.. Με ένα διάλλεμα για τσίσα! Μεγαλεία!

Άφρο τί έγινε η φίλη σου?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και απο μας!

Και μεις ωραια, ειχε τελειο καιρο και κατευχαρηστηθηκαμε την αποδρασή μας!

Ειδα τη φιλενάδα μου και χαρηκα παρα πολυ, και αυτη χαρηκε γιατι οι μαμαδες-πεθερες σε αυτες τις περιπτωσεις δεν βοηθανε ιδιαιτερα στη ψυχολογια (ενταξει και αυτες τα ειχαν παιξει και ειχαν τα δικια τους). Γενικα το σαββατο το πρωι ηταν ψιλοχαλια αλλα ωρα με την ωρα πηγαινε καλυτερα μεχρι που σημερα ήταν πολυ χαρουμενη μιας και καταφερε και θηλασε τον κουκλο της. Δεν της ειχαμε πει τιποτα, τωρα θα παει στον γιατρο να την ενημερωσει για το τι ακριβως εγινε. Ωρες ωρες λεω οτι θα ηταν καλύτερα να της το ειχαμε πει εξαρχης...

Τάισα και βρεφος με μπιμπερο και αυτο ηταν μια εμπειρια για μενα! Καποιες στιγμες, οπως τον κραταγα και τον εβλεπα που ψαχνοταν μου ερχοταν ασυναισθητα να σηκώσω τη μπλουζα μου να τον συνδεσω... και ειναι αστερακι ο μικρουλης λεμε, φαγανος, με εξυπνο βλεμματάκι και κουκλί!

Τωρα, αφου δεν ειχε καμια επιπλοκη, πιστευω οτι ολα ειναι θεμα χρονου, και ψυχολογικά με την σωστη ενημέρωση θα της παρει καμποσο χρονο αλλα θα το χωνεψει και θα προχωρησει. Δεν ειναι και τοσο τραγικο δα (ενταξει σε μενα παντως και μου πηρε ενα τριημερο να το χωνεψω, στην ιδια να δουμε που ειναι και σε λοχεια...)

Α τελευταιο και σταματάω να σας πρηζω με αυτο το θεμα, χρειαστηκε 12 φιαλες αιμα το οποιο ζητανε απο το νοσοκομειο. Αν εχετε καποιον εθελοντη στο μυαλό σας που ειχε σκοπο να δωσει αιμα αυτη την εποχη, θα σας ημουν υποχρεη αν το εδινε και δηλωνε το όνομα και το νοσοκομείο της (αν ενδιαφερετε κανεις μου στελνει πμ).

Κατα τα αλλα την κυριακη που ημουν στο χωριο μου, περασαμε σουπερ, τα πιτσιρικια ηταν καταχαρουμε παιζανε ολη μερα με τα χωματα και εκει που τρελλαθηκαν τελειως ηταν στα κατσικάκια που ετοιμάζει ο μπαμπάς μου για το πασχα... Μαζεψαμε λουλούδια, πορτοκάλια, καναμε βολτε στους αγρους, ηταν σουπερ! Να κοιμηθω δεν προλαβα αλλα δεν πειραζει!

Καλα η Φιφη αστερη λεμε που λεει και τα βραδυνα τα τσισα της!!! Καλη η παρασταση, ε? Και η μικρη μαζι? Τους αρεσε στα παιδια?

Κοριτσια καλο τρεξιμο με τις βαφτισεις! Μπραβο που εχετε κουραγιο και το ψαχνεται γιατι τα βαρανε κατακεφαλα στα καταστηματα και καπως πρεπει να το καταλάβουν!.

Τι εγινε μπηκα και γω στη σατανική σελίδα?

Καλα ναι επαθα με τη ΦΙφη εχει κόψει πάνες? και λεει και το βραδυ??? Ε, καλοκαίρι για να τον αρχίζω κι εγώ (αυγουστο γινεται 2...)

Ελεν για αλλαξε το τικερακι σου μπερδευτηκα ποσο ειναι τώρα τον Οκτωβρη γίνεται 3?

Αφρο κατέληξα νομίζω σε λαπιτοπι , ισως ειναι παλιος για αυτο εχει καλή τιμή, το μονο που μενει ειναι να το δω απο κοντα, για να δω ποιοτητα(μην ειναι πολυ πλαστικουρα και τριζει κλπκλπ)

http://www.shop13.gr/dell-inspiron-q17r-i5-2430m-4gb-500gb-gt525m-p-95879.html

αν μπορείς για δωσε το λινκ να μας πει γνώμη ο μπραδερ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χελοου!

Γυρίσαμε και μεις από την ΠΣΚ απόδραση μας στα βουνά, ωραία ήταν, μαζέψαμε πολλά λουλούδια, άγρια χόρτα, κάναμε πεζοπορίες, είδαμε πουλιά και ζώα και ρυάκια, φάγαμε του σκασμού και επιστρέψαμε!

Αφροδιτάκο πολύ στεναχωρήθηκα με την φιλενάδα σου πραγματικά είναι πολύ πολύ άσχημο αυτό που συνέβη... Ευτυχώς ο μικρός είναι καλά! Το χειρότερο για κείνην είναι το ψυχολογικό φορτίο... μπορεί να χρειαστεί και θεραπεία υποκατάστασης, αλλά αυτό είναι το λιγότερο νομίζω...

Λοιπόν και στην Άννα άρεσαν οι άθλοι του Ηρακλη! Γμτ φέτος δεν την πήγα πουθενά εγώ, όλο με το σχολείο πήγαινε. Η ντενεκεδούπολη δεν της άρεσε επίσης...

Κορίτσια καλή τύχη με τις βαφτίσεις!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Προλαβα;

JNgB9u8FWjE

Σας έχω πει ότι το μικρό μου ανθρωπάκι γελάει και μιλάει συνέχεια; Απιστευτή είναι! Πλάκα έχουν τα παλιοπαιδα...

Ωραία λιακάδα είχε σήμερα...

Σοφούκα και Γιουπάκι και φυσικά όποια άλλη ενδιαφέρεται, σύντομα ξεκινάνε συλλογική κουζίνα, θεατρικά παιχνιδια και παιδικές ταινιουλες στο σκοπευτήριο

Τατάκι τέλεια πρέπει να περάσατε... βάλε καμια φορά να ζουλέψουμε και να σας χαρούμε.

Αφροδιτάκο, πως είναι η κοπέλα μετά την επίσκεψη στο γιατρο; Πάντως μπράβο σου ρε φιλενάδα που πήγες κοντά της παρά την απόσταση και την ταλαιπωρία!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...