Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω ηθελα να γιορταζει αλλα μετα σκεφτηκα οτι αφου και τον Στεφ δεν το γιορταζουμε γιατι ειναι μεσα στις γιορτες ε μικρό το κακό...εξαλλου ενα παρτυ κανουμε παντα στα γενεθλια...εμενα η μαμά μου μου τα εχει πρηξει να βγαλω της πεθερας (Ελενη) και να την φωναζουμε Ελλη μονο κ μονο για να γιορταζει...γκρρρρρ....ωραιο και το Ελένη δεν λέω αλλά καμιά σχέση με το Έλλη ρε εσυ...τωρα για το Ελισάβετ δεν ξέρω...πιο λογικο ειναι να το κανεις Ελλη απο το Ελισαβετ παρα απο το Ελενη παντως...

ο Μαμωνάς στην Ρομβης στο κεντρο εννοεις?

κοιτα επειδη για τον γαμο μου ειχα γυρισει οτι μαγαζι υπηρχε και δεν υπηρχε που να εχει υλικά κλπ και οντως ειχα βρει φτηνα, τωρα βαριεμαι να τρεχω σε μαγαζια, προτιμω να σερφαρω,...βρηκα αρκετα εδνιαφεροντα e-shop αν θελεις να σου τα στειλω με πμ

λαμπαδα θα αγορασω λευκη και θα την στολισω μονη μου γιατι ειχα χαμενα λεφτα, μπομπο βρηκα κατι πολυ οικονομικες απο e-shop, προσκλητηριο θα το κανουμε εγω με τον Ν, κουτι ψαχνω στο εξωτερικο που ειναι παμφτηνα αλλα δεν στελνουν Ελλαδα, (οκ καπου θα βρω), λαδοπανα, μαρυτικρα κλπ θα παρω ονλινε φτηνα, φορεματακια βρηκα ονλινε σουπερ τελεια και φτηνα...αυτά προς το παρον...και παω να συνεχισω το σερφαρισμα γιατι εχω πωρωθεί...:P

Καλά το δάχτυλο δεν παίζεται...

Εμένα η Φίφη βάζει τον δείκτη και θέλει να τρίβει μια κάλτσα...

Όταν κοιμάται την κάλτσα την έχει στο χέρι, όταν είναι ξύπνια μπορεί να είναι αυτές που φοράμε εμείς! Με αποτέλεσμα να σέρνεται σαν χαλάκι κάτω όταν περπατάς, πλένεις πιάτα κτλ και να σου χαιδεύει τα πόδια....

Τί κόλλημα τρώνε όμως εεε?

Πάντως είναι ήδη ψευδή!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλά το δάχτυλο δεν παίζεται...

Εμένα η Φίφη βάζει τον δείκτη και θέλει να τρίβει μια κάλτσα...

Όταν κοιμάται την κάλτσα την έχει στο χέρι, όταν είναι ξύπνια μπορεί να είναι αυτές που φοράμε εμείς! Με αποτέλεσμα να σέρνεται σαν χαλάκι κάτω όταν περπατάς, πλένεις πιάτα κτλ και να σου χαιδεύει τα πόδια....

Τί κόλλημα τρώνε όμως εεε?

Πάντως είναι ήδη ψευδή!

χαχαααααααααααα ελπιζω να το τραβηξατε βιντεο!!

Διαφημίσεις

Και το Ελένη βεβαίως βεβαίως...

και εγω το λατρευω το Ελένη και θα το βαζαμε αν ειχαμε πριν βαλει και του πεθερου στον Στεφανο (Γιωργος)...τοτε ομως διατυμπανιζαμε οτι δεν ειμαστε των παραδοσεων (αληθεια ειναι) οποτε τωρα αν το γυρισουμε ε οσο να ειναι θα χτυπησει ασχημα στον πεθερο...(ο οποιος φαγωθηκε μεν να δωσουμε της πεθερας-χωρισμενοι 30 χρονια τωρα)...

τεσπα για να μην τα μπλεξουμε διαλεξαμε παλι ενα ουδετερο...και φυσικά αυτό που μου ειχα απωθημένο εγώ από παλιά...:D

foto by youpi!

http://s433.photobucket.com/albums/qq51/anastasie_gr/?albumview=slideshow

youpi οποτε θες στειλε! δεν χρειαζεται να ρωτας...!

παρεπτοντως μια χαρα το Ελλη απο το Ελλισαβετ... ειχα γνωστη που την φωναζαν ετσι...

το ελενη μπορει να συνδιαστει πολυ ωραια με το μαρια και να γινει μαριλενα ή μαριαλενα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

foto by youpi!

το ελενη μπορει να συνδιαστει πολυ ωραια με το μαρια και να γινει μαριλενα ή μαριαλενα....

αχ μην ξυνεις πληγες, την μανα μου Μαρια την πεθερα Ελενη και ολοι περιμεναν να την πω Μαριλένα...αλλά εμείς πάμε κόντρα στο ρεύμα!:P

Διαφημίσεις

τι ωραία φωτογραφία!

Για την κουβερτα χμμμ δεν ξέρω...έχουμε κι εμείς μια κουβερτούλα, μικρούλα που κοιμάται με αυτή.

Το όνομα ωραίο!

Ευγενία πεταλούδες είχαμε στη μικρή μας!

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

page 666;;;;; ουουουουουου :lol:

..... κ ποιά την εγκαινίασε.....

Αχ καλά με λένε Μητσοτάκη:rolleyes::rolleyes:

Τζεννννννννν δεν μου έστειλες τα ι σοπ κ προβλεπω πάλι να διαβάζω τίποτα περίεργα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...