Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αφρδίτη να σταθείς στην φίλη σου οσο γίνεται, πραγματικά περνάει μεγάλο λούκι, οπιαδήποτε περίοδο στη ζωη συμβει με μια γυναίκα αυτο νιωθει ακρωτηριασμένη ψυχολογικά, πόσο μάλλον στη λοχεία...ειλικρινα ευχομαι τα καλύτερα, δυσκολες καταστάσεις.... εντάξει τετριμένο αλλα τουλαχιστον μαμα και παιδί ειναι καλα...

Εχω περιπωση φιλης της μαμας μου που εκανε σχετικά νεα αφαιρεση ολική 40-42 να ηταν) αλλα για αλλους λογους, Τοτε ημουν μικρή 12-13 και το συζητουσαν και ελεγα "τι τελεια που θα ειναι που δεν θα εχει το βασανο της περιοδου" τωρα καταλαβαίνω τη κοτσάνα μου,,,

Τι να πω περαστικά και με τον χρόνο θα τα δουλέψει ολα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιουπιδιο, νομιζω οτι τελικα ολες νομιζουμε οτι εςχει αυτισμο σε ενα βαθμο το παιδι, γιατι ενα απο ολα τα συμπτωματα ταιριαζει...η δικια μου περπατουσε ετσι μεχρι 2-2,5 συνεχεια δηλ περατουσε σχεδον μονο στις μυτες ιδιως στο σπιτι...και το ιδιο νομιζω και ο Θοδωρης της Λεγκους,

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αφρδίτη να σταθείς στην φίλη σου οσο γίνεται, πραγματικά περνάει μεγάλο λούκι, οπιαδήποτε περίοδο στη ζωη συμβει με μια γυναίκα αυτο νιωθει ακρωτηριασμένη ψυχολογικά, πόσο μάλλον στη λοχεία...ειλικρινα ευχομαι τα καλύτερα, δυσκολες καταστάσεις.... εντάξει τετριμένο αλλα τουλαχιστον μαμα και παιδί ειναι καλα...

Τι να πω περαστικά και με τον χρόνο θα τα δουλέψει ολα...

Αυτό... πολύ ζόρικο αυτό που της συνεβη...τι ναπω... σκεφτηκα τώρα κ τον κάθε άσχετο που θα αρχίσει αφου μενει κ στην επαρχια η φίλη σου να την ρωτάει ποτε θα κάνει αδερφάκι στο μωρό της...αμελητεο να μου πεις αλλά ετσι το σκεφτηκα τωρα....

Για λαπτοπ.. δεν έχω ιδέα αλλά μπορώ να ρωτησω φιλαράκι-ειδικό...

εγώ έχω τοσίμπα..

Εγώ έχω Dell και είμαι σχετικά ευχαριστημένη. Έχει και μεγάλη οθόνη οπότε για τα σεντόνια excel μου είναι ότι πρέπει....

Αλλά είναι καινούργιος οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική...

Άφρο, δεν έχω λόγια.... Αλλά ο χρόνος όλα τα γιατρεύει... Κοινότυπο αλλά αληθινό...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ χτες λεγαμε οτι τα παιδια μας ειναι πανεξυπνα και σημερα οτι εχουν αυτισμο? Ενα παιδι αυτης της ηλικιας με αυτισμο, νομιζω θα ειχε δειξει πιο σοβαρα δειγματα απο το να περπαταει στις μυτες, ε? Τι να πω μπορει να λεω κ μλκ...

Γαλατουλα, αμα θες να ρωτησω το αδερφι μου, δωσε μου ομως χαρακτηριστηκα κυριως του επεξεργαστη (στελε μου τα λινκ των υποψηφιων αν θες)

Τωρα για τον θηλασμο, σκεφτειτε οτι η κοπελα ειναι απο χειρουργείο και οτι με τον θηλασμο προκαλουνται συσπασεις της μητρας. Τωρα που δεν υπαρχει η μητρα αποκλειεται ο θηλασμος να επηρρεασει στην εγχειρισμενη περιοχη? Δεν ξερω τι φαρμακευτική αγωγη ή/και ορμονική υποστηριξη που μπορει να χρειαστει και κατα ποσο αυτο ειναι συμβατο με τον θηλασμο. Και απο ορμονικής αποψης δεν ξερω τι παιζει, ενταξει η προλακτινη καθοριζει το γαλα, αλλα μονο αυτη? Σε διαφορα φορουμ αμερικανικα που βλεπω, ειναι διφορουμενες οι αποψεις. Αλλες λενε για λιγοτερο, αλλες λενε για καθολου γαλα, βρηκα και μια που θηλασε κανονικα διδυμα μετα απο 36 ωρες... Τι να πω, δεν ξερω, ειμαι παντελως ασχετη και το ιδιο φανταζομαι θα ειναι και οι γιατροι-μαιες εκει περα (σε σχεση με τον θηλασμο λεω). Μια συμβουλος θα ηταν απαραιτητη αλλα προεχουν πολυ πιο σημαντικά θέματα αυτη τη στιγμη. Άλλωστε η κουρασή της φανταζομαι οτι θα ειναι μεγαλη μετα απο τοση αιμοραγια και ισως και να ποναει, οποτε δεν ξερω ποσο κουραγιο θα εχει να θηλάσει. Κι μεσα σε ολο της το βουνο δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να νιωσει και ασχημα σε περιπτωση αποτυχιας του θηλασμου (ηδη το μωρο πινει ξενο γαλα). Αν πανε όλα καλα και βγει σήμερα απο την εντατική θα παω αυριο να τη δω, αν μου πει η ιδια κατι θα παρουμε συμβουλο.

Άφρο,

δεν κάνεις κι εσύ την προετοιμασία σου? Να παρεις καμία σύμβουλο να ρωτήσεις. Πιθανότητες, τί πρέπει να προσέχει κτλ. Γιατί μπορεί να σε ρωτήσει εσένα η φίλη σου. Κι εκείνη τώρα δεν θα έχει τη δυνατότητα να το ψάξει... Γιατί αν είναι πεισματάρα θα θελήσει να το κάνει! Και για το γαμώτο.... Οπότε αμέσως να έχεις κάποια άποψη και να πάρετε και τη σύμβουλο. Γιατί φαντάσου θα έχει να αντιμετωπίσει το θέμα της, θα έχει να αντιμετωπίσει και τις μαίες εκεί...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ψαχνω για λαπτοπ ειμαι μεταξυ dell kai HP τι εχετε? ειστε ευχαριστημένες?

η dell έχει απίστευτο after sales service! να την προτιμήσεις!

Αφροδίτη συγκλονιστικό αυτό με τη φίλη σου! :-(

γιουπι εγω παλι κοιμαμαι 3 γιατι ψάχνω πράγματα για τη βάφτιση..δεν το κανεις και εσυ να χαλαρωσεις λιγάκι?:D

Καλημέρα μπισκοτένιες μου

Καλή ανάρωση στην κοπέλα... ίσως με το μωράκι της να μπορέσει να συνέλθει πιο γρήγορα, πάντως θα χρειαστεί πολύ υποστήριξη γιατί αυτές οι επεμβάσεις ζορίζουν πολύ τις γυναίκες ψυχολογικά, είναι και σε λοχεία... Πολλές αγκαλιές με το υγειέστατο μωράκι της και πολλές αγκαλιές σε κείνη απο τους ανθρώπους που την αγαπάνε, αυτό είναι το φάρμακο.

Αθηνά μου δεν είναι απαραίτητο να κάνει τόξο και τινάγματα, μπορεί να είναι πιο λάιτ τα επεισόδια ή μπορεί να μην ξανακάνει και απλά να κρατάει λίγο παραπάνω την αναπνοη του όταν κλαίει, τσακισε τον στο φύσημα:tongue: Σχετικά με την αναιμία δεν χανεις τιποτα να το κοιτάξεις αλλά σκέψου οτι ο νικ έκανε τρια παρατεταμένα επεισόδια κάθε μέρα απο ένα σημείο και μετά και πάλι οι περισσότεροι γιατροι που είδαμε θεωρούν οτι δεν σχετίζεται με την αναιμία... άντε βγάλε άκρη. Ίσως όντως να ήταν τυχαίο που μειώθηκαν τόσο πολύ όταν ξεκίνησε και το σίδηρο.

Γιουπάκο όπως είπε και η Αθηνά, και ο θοδωρής περπατούσε έτσι μέχρι πριν λίγο καιρο... αν ένα παιδί περπατάει μόνο έτσι έχει ορθοπεδικό πρόβλημα και πρέπει να πάει σε παιδοορθοπεδικό και όχι σε εργοθεραπευτή. Αν περπατάει που και που έτσι όπως φαντάζομαι η Λήδα τότε είναι κάτι που θα σταματήσει απο μόνη της. Ένα παιδί που ακουει ή καταλαβαίνει εντολές, γελάει, σε κοιτάει, συναισθηματικά ανταποκρίνεται δεν παιζει να έχει αυτισμό επειδή περπατάει με τις μύτες. Σταμάτα να διαβάζεις:D

etsiiiiiii

γιουπι απομακρυνσου απο αυτιστικοαρθρα!

αφρονταιτ, θελω ιντελ ι5 επεξεργαστη, οθονη σκεφτομαι 15,6, για πιο βολική μεταφορά κλπ(αν θελω τον συνδεω στην μεγαλη οθονη του πισιου) ο σκληρος καλα θα ητνα 7200 στροφες αλλα ανεβαίνει πολυ, οποτε νομιζω με 5400 ειμαι οκ, ουτως η αλλως δεν εχω πολλε εφαρμογες κυριωσ σερφάρισμα.

τι αλλο... α ναι η ντελ οντως εχει 2 χρονια εγγυηση και καλο σερβις ενω η Ηρ 1.

Και οι τοσιμπα εχουν 2 χρονια...εχω δει πολλα παρομοι και εχω μπερδευτει

α κοστος οσο γινεται χαμηλο...το πολυ 650 ευρω ή καπου εκει(οσο λιγοτερο τοσο καλυτερα φυσικα χαχαχαχα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εστειλα τα χαρακτηριστικα στο φίλο μου να μας πει...

αχ δεν κοιμαται η μεγαλη.... ποτε θα χαλαρωσωωωωω??

ενταξει λοιπόν δεν θα ξαναδιαβασω... προβλημα ορθοπεδικο δεν εχει... το κοιταξαμε..βασικα ήταν εμφανες οτι δεν είχε...

Για πες ρε τζεννννν... τι έχεις κανει ως τωρ?? Θεμα?? ή να τα λεμε με πμ να μην πρηζουμε τις αλλες κοπελουδες???

Αφρο καλά τα λεει η Ελενη.. κ υποψιαζομαι πως λογω της ιδιαιτερότητας της περίπτωσης χρειαζεται να ρωτησεις συμβουλο-γιατρο... οχι οτι να ναι συμβουλο....

Α!Η Λ έχει για νανι μια ΚΟΥΒΕΡΤΑ:rolleyes:.. κ ή που την σερνει παντου όταν την παιρνουμε κοντα ή που για να μην σερνεται όταν παμε σε πλατειες, παρκα κ τετοια δεν την παιρνουμε κ αν νυσταξει γίνεται χαμος... Εχω το εξης θεμα ... το νανι ήταν μια κουβερτα φλις πορτοκαλι από τα ικεα οπου όταν αποφασισε να την υιοθετησει ται ικεα δεν την έφερναν πια κ δεν έχω έτσι τη δυνατοτητα να έχω εφεδρικη κ με τρωει το αγχος μην την χασουμε-ξεχάσουμε πουθενα κ τι θα κάνουμε...της είχα πάρει βεβαια μια φλις πορτοκαλι που μοιαζει με αυτη αλλά γινεται τουρκος οταν της την προτεινω να την παιρνει εκτος σπιτιου (μεχρι που σκεφτομαι να βαλω αγγε΄λια στο φορουμ αν την έχει άλλη μαμα να την πουλησει)...

Τελοσπάντων για να μην μακρυγορώ, ξερετε αν γινεται να επηρρεάσω το μωρό να υιοθετησει ένα φυσιολογικό νάνι γιατί το βλέπεω να ξεκιναει να υιοθετει το τερρρρρααααστιο μαξιλάρι θηλασμου που της έχω γυρω από την κουνια της?????? Πολλες φορές οταν ψιλοξυπναει τριβεται λίγο πανω στο μαξιλαρι κ ξανακοιμαται.....

Δεν διανοουμαι να κυκλοφορουμε έξω κ η μια να σερνει την κουβερτα κ η άλλη την τριμετρη μαξιλαρουμπα...

Γιουπι μια τεραστια μαλλιν κουβερτα ειχε για νανι και ο δικος μου μεχρι περσι...ηταν και τέλεια, απαλη ανκορα, το καλοκαιρι με τον καυσωνα την εκανα κομπο για να μην σκαει και την αγκαλιαζε σαν αρκουδακι...μετ ααπο καιρο του εξηγησα οτι λερωσε και οτι κανει ζεστη κλπ και γυρω στα 2 την αφησε επιτελους...τωρα παιρνει ενα αυτοκινητακι, καθε μερα διαφορετικο, κατω απο το μαξιλαρι του...θελω να πω οτι με το πολυ μπλα μπλα οπου να ναι ισως δεχτει να την αφησει η να την αντικαταστησει με κατι αλλο...αρχικα με μια αλλη πιο ανοιξιατικη και μετα βλεπεις...

τωρα για το μωρο, μακαρι να ηταν στο χερι μας αλλα δεν νομιζω να μπορουμε να το ελεχουμε...ισως να την προτεινεις εσυ καμια μικρα κουκλακια?

εμενα μου την εχει δωσε αφανταστα που η Ελλη μου την εχει βρει με τα δαχτυλα της και τα μασουλαει συνεχεια με παθος και οχι την πιπιλα της...ουφ τι κριμα, θα στραβωσε χερακι, δοντια κλπ...ενω με την πιπιλα ενω την παιρνει για να κοιμηθει, μετα την φτυνει...

με τη βαπτιση εχω βρει τα παντα ονλινε και φτηνα...την εχω καταβρει σου λεω με εχει πιασει τρελα να σερφαρω...δεν μου αρεσουν οι θεματικες βαφτισεις, ειμαι πιο χυμα γενικά, αλλα τωρα ετυχε να μου αρεσουν ολα με πεταλουδες κατα τυχη ομως...

Ουτε εμενα με τρελαινουν τα θεματικα... κ στη μεγαλη ημουν πιο χύμα αλλα τελικα ταιριασαν μεταξυ τους..

Τωρα εγω έχω κολλησει με φραουλες... θα ειναι κ της εποχης έχω βρει κ καποια πραγματα που μπορω να κανω μονη μου κ ελπιζω να μην ειναι αποτυχια στο τέλος.. θες να μου προτεινεις καποια μαγαζια μηπως βρω κατι φθηνοτερο? Βασικα στο Μαμμωνα βρηκα καλες τιμες κ καλυτερες από καποια σαϊτ....

Α!ξερετε καποιο σαϊτ που μπορω να παρω αυτο το πατωμα με κομματια παζλ του ELC αφου στο συγκεκριμενο μαγαζί τα 4 κοστιζουν σχεδον 30 Ε?

Οσο για τη νιου-νιου της (ετσι την έλεγε από 12 μηνων) δεν παιζει να της την παρω ή να της την αντικαταστησω....θα στειλω στην αναστασια αν ειναι για να την ανεβασει μια φωτο που τη σερνει το καλοκαιρι στο αεροδρομιο.. εχει πολυ πλακα

Επίσης επειδη έγινε θριλερ το θεμα του ονοματος..(το βασικο ειναι πως ήθελα κ να μου αρεσει κ να γιορταζει και και και..) σκεφτηκα το ελισαβετ με χαϊδευτικο το Ελλη...άσχετο???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...