Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ax ειδες που το συζητουσα Λεγκ? Οτι δεν θα ειμαι ψυχραιμη κλπ?

Λοιπον εκανε ενα επεισοδιο και ο Αλεκ, ετσι νομιζω δηλ και τα εχασα τελειως...

τον στριμωξε η ΕΙρηνη μεταξευ τραπεζιου-καναπε και πονουσε και αρχισε να κλαιει ωσπου μες στο κλαμα κρατουσε την αναπνοη οκ αυτο το κανει για λιγο 1-2 δευτερολεπτα παντα αλλα μετα συνεχιζει την τσιριδα

ελα που δνε συνεχισε, και ημουν διπλα, παω να τον παρω αγκαλια και σωριάστηκε καπως...απότομα νομίζω ητνα λιποθυμία.ευτυχως πρωτα στον πωπο και μετα με το κεφάλι, τον σηκωσα κατευθειαν ψηλα και αρχισα να φυσαω- και αυτο το μπλε μαρεν ρε παιδι μου....οχι μελανο, μπλε!!!-και παλι σαν να μην μπορουσε να παρει ανασα για κανα 2 δευτ(αιωνας) και μετά πηρε και συνηλθε κανονικά....

δεν ξερω αν πρεπει τελικα να τα σηκωνει να φυσας κλπ, παντως συνηλθε... και επισης μετα τον αρχισα στα φιλια και αγκαλιες και με ειδε τρομαγμενη κλπ κλπ και τον θηλασα και παιδακι μου παιδάκι μου χαχαχαχαχαχαχαχαχ παιζει να το ξανακανει και μονο για αυτο?

Γενικώς (γιατι δεν προλαβαινω να διαβασω σχετικα) τι κανεις για να τα συνεφερεις?

Επισης μετα για κανα μισάωρο ηταν ζαβλακωμένος, σαν να ειχε μολις ξυπνησει, αδυναμος.

αχ και το Ρηνιω εκλαιγε και ελεγε κατα λαθος μπεμπακο μου, το κοριτσουλι μου...

Σορρυ για το σεντουάν

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει, τα χω παίξει με τους Αινστάιν σας!!!Και μετά λέω εγώ πως έχω έξυπνο παιδι (κουκουβα!!!)Καλός μωρέ είναι κ ο δικός μου, αλλά τα δικά σας πολύ προχώ!!!

Πολλή μαυρίλα "Τα σακιά" ρε Ελένη...καταθλιψάρα τρελή...

Ωραία μέρααααα!!!Να ρθει το ΣΚ να πάρουμε τσι δρόμους!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Αθηνακο μου γλυκό, αυτό που περιγράφεις όντως μοιάζει με κράτημα αναπνοής... υπάρχει περίπτωση να μην το ξανακάνει αλλά είναι πολύ πιθανό να ξαναγίνει. Το βασικό που θα έχεις στο μυαλό σου είναι οτι δεν μπορεί να πάθει τίποτα όσο έντονο και να είναι! Και στο λέω γιατί πραγματικά επειδή του νικόλα ήταν πολύ έντονα τα επεισόδια το ψάξαμε πάρα πολύ. Το μόνο που φοβόμαστε είναι να μην χτυπήσει το κεφαλάκι του άμα χάσει τις αισθήσεις του.

Τα επεισόδια μπορεί να γίνουν πολύ έντονα (το πιο πιθανό όμως όχι), όμως στο ξαναλέω δεν παθαίνει τίποτα απο αυτό. Αφού το επεισόδιο έχει λόγω που γίνεται (τσαντίλα, φόβο, πονο) δεν μας ανησυχει!

Αυτό που κάνω εγώ είναι να τον κρατάω αγκαλιά μου, και να του τρίβω την πλατούλα για να τον επαναφέρω. Άμα κάνει σπασμους απλά τον συγκρατώ για να μην πέσει και χτυπήσει, εκείνη την ώρα δεν μπορεις να κάνεις κάτι άλλο. Μετά είναι πιθανό να θέλει να κοιμηθεί γιατί εξαντλούνται. Όσο γινεται δεν πρέπει να δείχνεις πανικό, είτε τον βάζεις για ύπνο είτε συνεχίζεται χαλαρά αυτά που κάνατε και πριν.

Σχετικά με το φύσημα, στο σύνδρομο κρατήματος αναπνοής όσο και να φυσήξεις, όσο και να το πετάξεις στον αέρα το κράτημα θα το κάνει και θα συνέλθει όταν είναι η ώρα του. Όταν απλά κρατάει την αναπνοή του τον φυσάς και αμέσως παίρνει αναπνοη. Εσυ δεν χάνεις τίποτα να φυσάς όταν τον βλέπεις να κρατάει την αναπνοή του.

Ψυχραιμία κοριτσάκι, μπορεί να μην ξαναγίνει... απο ένα μεγάλο φιλί και στους τέσσερις σας

ax ειδες που το συζητουσα Λεγκ? Οτι δεν θα ειμαι ψυχραιμη κλπ?

Λοιπον εκανε ενα επεισοδιο και ο Αλεκ, ετσι νομιζω δηλ και τα εχασα τελειως...

Δεν έλεγες να πιάσεις το λόττο καλύτερα βρε κοπελιά?? :o:o:o

Λοιπόν κερναω οδοντόπιτα !!!!το κοριτσάκι μου έβγαλε το πρωτο του δοντάκι!!!

(Ελπίζω γιαυτό να με είχε ψήσει τις τελευταιες μέρες... τι βελούδινη κ αηδίες.....)

Τζεν πήραμε τους δρόμους σήμερα κ δεν μιλήσαμε με τη νονά μας.. αυριο το απόγευμα που θα την δω θα σε ενημερώσω.

Φιιιιιιιιιιλιιιιιαααααααα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα (ευχομαι!)

Ελα ρε συ αθηνουλα εκανε κ ο αλεκ κρατημα? Ψυχραιμια κοριτσαρα μου, μακαρι να μην ξανασυμβει. Και γω θα τα έπαιζα πάντως...

Βρε Τονια μου, ο Κων/νος ειναι πολυ μικρος ακόμα, οπως επισης και τα λεγκωπαιδακια για να μπορουν να γραψουν. Έχετε δρομο μπροστά σας!

Εγω ειμαι σκασμενη και οσο αν λεω να μην σας φορτωσω (μιας και ειναι ευαισθητο θεμα για ολες μας) δεν μπορω... Γεννησε χτες η παιδικη μου φιλη στην επαρχια, ειχε πολυ ασχημο τοκετο με ακατασχετη αιμοραγια και της αφαιρεσαν την μητρα. Δεν ξερουμε λεπτομεριες, ο αντρας της μου τα ειπε που ηταν πολυ σοκαρισμενος γιατι παραλίγο να την χασουμε και δεν ηξερε τι κ γιατι ουτε αν κανανε ολικη αφαιρεση. Το μωρο ειναι καλα και χτες βραδυ και η φιλη μου ειχε αρχισει να βελτιωνεται κ ισως σημερα βγει απο την εντατική. Το ξερω οτι πρεπει να βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο, αλλα ακομα δεν μπορω να χωνεψω πως θα διαχειριστεί ολες αυτες τις αλλαγες σε μια τοσο ευαισθητη περιοδο της ζωης της. Και συνεχεια μου ερχεται στο μυαλο το κακο της προαισθημα που μου εξομολογουταν τις προηγουμενες μερες... :(:(:(

Ξερετε καμια παρομοια κατάσταση? Η φιλη μου ειναι 35.

Και κατι ασχετο, φανταζομαι δεν μπορει ή/και δεν θα της επιτρεψουν να θηλασει, ε? θα μου πεις τωρα οτι εδώ ο κοσμος καιγεται κτλ, αλλα το ηθελε τοσο πολύ...

καλημερα!

τι κανετε?

χθες τελειωσε και επισημα πλεον το 2ο τουρνουα καταν... (καθενας με τον πονο του...)

https://sites.google.com/site/greekcatan/2o-tournoua/bathmologia

αφρο πολυ λυπαμαι για την φιλη σου... σημασια εχει που βγηκαν και οι δυο σωοι... ολα τα υπολοιπα παλευονται... ηταν το πρωτο της παιδακι να υποθεσω? γιατι λες οτι δεν θα την αφησουν να θηλασει? λογω φαρμακευτικης αγωγης? παντως αν το θελει πολυ ισως μπορει να αντλει γαλα μεχρι να μπορεσει να θηλασει.... ποτε δεν ειναι αργα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

ουφ

Αθηνούλα τι πάθατε, σοκαριστικό ε;

Αφροδίτη κρίμα για τη φίλη..............εύχομαι καλή συνέχεια. Γιατί να μη θηλάσει; (δεν ξέρω, λέω...)

Κορίτσια, τις καταθλιπτικές ταινίες τις αποφεύγουμε!

Έκανα κι εγώ το λάθος να δω 1-2 αυτή την περίοδο, αμ τι το ήθελα; Δε μας φτάνουν οι στεναχώριες μας;

Λεγκωλινι κράτα γερά!

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Αναστασία πως τα πήγες;

Να σου πω οτι γράφτηκα εκείνη τη μέρα που μου το είπες, ξεκίνησα το "δοκιμαστικό" που δίνει οδηγίες, αλλά μετά δεν το πολυκατάλαβα, το άφησα.

Από τότε δεν έχω βρει χρόνο να το ξαναπιάσω, το ξέχασα κι όλας.

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

gerakina

μεχρι την 11η θεση εφτασα... περασα στους ημιτελικους αλλα ηθελα μια νικη την οποια δεν καταφερα κι ετσι εμεινα εκτος τελικου... καλα ηταν....

κανε λογαριασμο να μπαινουμε να παιζουμε και μαζι καμια φορα...

δεν ειναι δυσκολο θα το θυμηθεις σιγα σιγα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

gerakinaki εχεις λογαριασμο στο fb? αν θυμαμαι καλα απο θεσ/κη δεν εισαι? παιζουν πολλα παιδια και απο θσ/κη και απο αθηνα παντως που συναντιουνται και παιζουν και το κανονικο το επιτραπεζιο...

tqj2p3.png vvtJp3.png

ευχαριστω Λεγκούλι για τις πληροφορίες, η αληθεια ειναι οτι υπερεβαλα ολιγον αλλα ητνα προσφατο και ταραχτηκα εναι αληθεια. Ευτυχως το ηξερα αυτο το συνδρομο, και ηξερα και τις περιπετεις του μικού Νικπολα οπότε οκ δεν φοβάμαι δεν είμαι δειλή. χαχαχα

Μονο που θυμαμαι ειχες πει και για το σιδηρο θα πάω να ο κοιτάξω κι αυτό, αν και ο ντοκ ειχε πει το χρωμα του ειναι καλό κλπ και δεν χρειαζονται εξετασεις αιματος.

Και ναι θελει ψυχραιμία, χθες οταν κρατουσε για λιγο την αναπνοη και πηγαινε να το ξανακανει τον ειχε παρει ο ανεμος απο το φυσημα! χαχαχαχα

Ηταν κατι ενδιάμεσο παντως...σχεδον λιποθυμησε και δεν εκανε το τοξο(δεν το κανουν παντα,ε?) αλλα μετα ειχε την κουραση κλπ...

Το εκανε παντως και ο αδερφος μου αυτο χαχαχ ακαι του μοιαζει και στη φάτσα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα! λεει κ φευγει!!!!!!

Αντε να πω πως ειμαι πάλι αυπνη επειδη χτες επεσα σε ενα θεμα για τον αυτισμο και ελεγε για μια ενδειξη που ειναι το περπάτημα στις μύτες κ επειδη η δική μου το κανει συχνά εφαγα φρικη κ διαβαζα ως τις 3 η ωρα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...