Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά τρελάθηκα με το Θοδωρή! Τί παιδί! Μπράβο ρε ελενάκι! Ο νικολής καλά; Συνήλθε γρήγορα;

Εγώ έχω δει και το Λίλα και όλα τα καταθλιπτικο τέτοια... Είναι για γερά στομάχια, δε λέω... Και το άλλο με τη μπγιόρκ που δεν θυμάμαι τον τίτλο...

Είχε ήλιο σήμερα αλλά να σας πω τώρα που θα βγει εγώ αρχίζω και ονειρεύομαι λουλουδάκια, γρασίδια, κυλίσματα, θάλασσες, μπύρες κτλ!!!

Να ξεκινήσουμε με κανα παρκάκι Κυριακή; Πικιώνη; Ή κλείνει το μεσημέρι;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Axoυ τωρα ειδα το μνμ λεγκους περι Θοδωρη...ρε το μαναρακι μου ποσο το εχω αυτο το παιδάκι στην καρδια μου δε λεγεται...

πωωω ρε Λεγκ εκανε και τιναγματα,ε? Εγω το λεω και το ξαναλεω εισαι πολυ δυνατος ανθρωπος, μαλλον θα ειχα λιποθυμησει εγω πρωτη και μετα ο Θοδωρικος δεν θα ηξερε ποιον να πρωτο νταντεψει...

Παντως ναι ειναι φοβερα τα παιδακια... κι εμενα μπορει να σκοτωνονται/ουρλιαζουν/χτυπιουνται/αρπαζουν τα παιχνιδια ο ενας του αλλου

αλλα οποτε εχει κινδυνεψει ο Αλεξ παντα τρεχει η Ειρηνη με ειδοποιει, τον προσεχει, φαίνεται η "ευθυνη" που νιωθει απεναντι του.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθε και η μαμά του μικρού Αινστάιν! Και δεν σας έχω πει και το καινούριο κόλλημα..... ποδόσφαιρο και γεωγραφία! Ξέρει τις άπειρες χώρες και πρωτεύουσες και θυμάται τα άπειρα σκορ και τις βαθμολογίες και όλη μέρα ζωγραφίζει παίχτες με τις στολές τους κομπλέ!:cool::cool:

Και για να μη λέτε, δεν έκατσα να ασχοληθώ...ένα βιβλίο με σημαίες του πήρα και ένα χάρτι. Απλώς τρώει κολλήματα αυτό το παιδί και με ότι φάει κόλλημα κοιμάται και ονειρεύεται!!!!:lol::lol:Αχ, αν ερωτευτεί τι θα τον κάνουμε!!:shock::rolleyes:

Ωραίο το κορίτσι με τα τατουάζ!

Λέγκω, έπαθα πλάκα με το Θοδωρή σου!!!!!!! Τέλειος!!!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Πες μας καλεεεεεεεε για το βιβλίο!!

Χρονια πολλά στη Στεφανια!!

Γιορταζει κ ο Στεφανος της Τζεν????

όχι δεν γιορτάζουμε τώρα, γενέθλια έχει η Στεφανία!

Βασούλα να την χαίρεστε! Που χάθηκες?

Λέγκω, συγκινηθηκα με το αγοράκι σου! αχ κάτι τετοια κανει ωρες ωρες και ο δικος μου και με τρελαινει (τις υπολοιπες ώρες που κανει το μωρο παιχνιδι και την πονάει-ζουλαει-πατάει με τρελαίνει υπό διαφορετική έννοια φυσικά)

Αχ, αν ερωτευτεί τι θα τον κάνουμε!!:shock::rolleyes:

Τιποτα! Θα κατσουμε και θα το απολάυσουμε!!! :-) Και σου λεω ταιριαζουν πολυ τα παιδακια μας, χτες η Δαναη ειχε παρει εναν ατλα που εχουμε και μου έλεγε οτι θελει να γινει εξερευνητρια και να πάει σε όοοολα αυτα τα μερη (και γω έλεγα απο μεσα μου "θα με παιρνεις και μενα μαζι πουθενά?")

Βασσουλινι, να την χαιρεσαι την κουκλίτσα σου, πολύχρονη και ευτυχισμένη να'ναι!

Μωρε το Νικολί,παλι λιποθυμησε? Ειχε καιρο να κανει,ε? Το ξερω ειναι χαζο, αλλα με το σιδηρό του τι παιζει τωρα? Πως ηταν μετα που συνήλθε, ειχε τρομαξει?

Καλα για τον Θοδωρη δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι θα ηταν κυριος. Απο 2 χρονων τον θυμαμαι ποσο ωριμος ειναι εκει που πρεπει! Αυτος τρομαξε? Φιλάκια και στα τρια αστερακια σου και κυριως σε σενα εχεις βαλει πολύ το χεράκι σου σε αυτο!

Ελένη, δεν ξερω τι λεει το βιβλίο και αν τα λέει καλα ή οχι, αλλα νομιζω οτι η ιδέα ειναι να προσπαθουμε να ειμαστε καλές μαμάδες οχι τέλειες, τα παιδια δεν θέλουν τελειες μαμάδες, τους δυσκολευει πολυ τη ζωη αυτο. Και για όλες μας εδω μεσα πιστευω οτι ειμαστε καλές μαμαδες, η καθε μια με τον τροπο της και η καθε μια με τα ελαττωματά της. Νομίζω οτι απο τα πιο συχνά "λάθη" της συγχρονης οικογένειας ειναι η τελειομανεια που περνάμε και στ παιδια μας μεσω των προσδοκιών μας και τα κανουμε ανικανοποιητα... Εντάξει, σας φωτισα, μη με δοξάζετε παλι, δεν χρειάζεται!

Και γιουπίδι, φυσικά και ειναι πιο σημαντικό το δικό σας σπίτι! ξερει το παιδι τι λέει, εσυ να το ακους!

Ρε παιδια σας εχω πεθυμησει πολυ και σας και κυριως τα παιδάκια σας. θελω να δω και κανα νιου εντρι... Ποτε θα βρεθουμε? Οχι αυτο το ΣΚ πλιιζ, θα παω στο εξωτικό Αγρίνιο. Αντε τωρα που ανοιγει ο καιρος!

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στη Στεφανία!

Λέγκω, ο Θοδωρίκος είναι ένα φοβερά σούπερ παιδί!!! Από που να έχει πάρει....χμμμμ...δεν μπορώ να φανταστώ :lol:

Αφροδιτακο καλά τα λες για την τελειομανία...

Γιούπι μου τώρα το είδα....μάλλον αργά...αλλά αυτό το Σάββατο μεσημεροαπόγευμα θα είμαι σίγουρα κοντά στα μέρη σου γιατί θα έχω παρκάρει τα παιδιά από την Παρασκευή στα πεθεριξ.

Και να σας πω και το καλύτερο? Θα λείπει και ο Ν. και θα βγω με τις φίλες μου !!!! :):)

και μια μικρή συνεισφορά του Κωστή στη συζήτηση περί γραμμάτων. Γράφει εδώ και καιρό το όνομά του και γενικά ξέρει -σχεδόν- τα γράμματα και αν του τα λες γράφει καμιά λέξη. Βέβαια συχνά πυκνα τα γράφει mirror ο Λεονάρντο μου :lol:.

Σήμερα λοιπόν μόλις σήκωθηκε από το κρεβάτι του πάει στο γραφειάκι του και κάτι γράφει...μετά από λίγο τον ακούω να συλλαβίζει ψυθιριστά Σ-Κ....ΣΚ...ΣΚΑ...Σ-Κ-Α....Σ-Κ-Α...Τ...Α....ΣΚΑΤΑ! ΜΑΜΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ!!!! ΕΓΡΑΨΑ ΣΚΑΤΑ!!!!! :lol: :lol:

DPYUp2.png EYukp3.png

:lol::lol::lol::lol:

Τιποτα! Θα κατσουμε και θα το απολάυσουμε!!! :-) Και σου λεω ταιριαζουν πολυ τα παιδακια μας, χτες η Δαναη ειχε παρει εναν ατλα που εχουμε και μου έλεγε οτι θελει να γινει εξερευνητρια και να πάει σε όοοολα αυτα τα μερη (και γω έλεγα απο μεσα μου "θα με παιρνεις και μενα μαζι πουθενά?")

To καλοκαίρι αν καταφέρουμε να συναντηθούμε θα τον βάλω να τις πει χώρες και ηπείρους και θάλασσες να τη ρίξει!!;):lol:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα λοιπόν μόλις σήκωθηκε από το κρεβάτι του πάει στο γραφειάκι του και κάτι γράφει...μετά από λίγο τον ακούω να συλλαβίζει ψυθιριστά Σ-Κ....ΣΚ...ΣΚΑ...Σ-Κ-Α....Σ-Κ-Α...Τ...Α....ΣΚΑΤΑ! ΜΑΜΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ!!!! ΕΓΡΑΨΑ ΣΚΑΤΑ!!!!! :lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟΟΟΟΟ!

Έχετε καταλάβει ότι στη φάση με τα γραψίματα και τις ζωγραφιες εγώ σφυρίζω αδιάφορα εε; :tongue: Είπαμε εμένα η νασα σίγουρα δεν θα μου τα πάρει αλλά ένα τσίρκο ή ένας ζωολογικός κήπος θα τα εκτιμήσει.

Νομίζω ότι όλα τα παιδια όταν πρέπει να αναλαβουν κάτι το κάνουν. Και ο νικολάκος που είναι διαφορετικός χαρακτήρας απ'τον σόζω όταν του λέω να απασχολήσει λίγο την μυρσίνη γιατί πρέπει κάτι να κάνω κάθεται τη φιλάει, την αγκαλιάζει και της λέει "μίλα μου μυσινη"... εντάξει κάτι καταλαβαίνει λάθος σ'αυτό που του λέω, αλλα το αποτέλεσμα είναι ίδιο, την απασχολει:D

Το ντουντουκι που είναι; Είπαμε καθημερινή παρουσία!

Ερώτηση επειδή πρέπει να τσιμπήσω αντιβίωση, δεν υπαρχει θέμα με το θηλασμό εε;

Εχθες τα εμβολιασα κιόλας και ο νικόλας το βράδυ ποναγε πολύ σε όλο το χέρι του... τελικά του έδωσα ντεπονάκι και ηρέμισε.

Καλημέρα κοριτσαρες... όντως υπέροχη μέρα

καλημερα καλημερα

τι κανετε κοριτσακια?

Καλα Λεγκω οτι εισαι ηρωιδα το εχουμε ξαναπει.Πολυ ψυχραιμη φιλεναδα μπραβο σου.Οσο για τον Σοζω δεν το συζηταω δεν εχω λογια !!! Ταλαιπωρειται ακομα το Νικολιο μωρε ας ελπισουμε να το ξεπερασει συντομα μετα τα 2 εχω ακουσει ισιωνουνε.

Αφρο ακουσα σεισμο στα μερη σου ολα καλα?

Καλα Ροζαλιτακι δεν εχω λογια για το Γιαννη κ για την Δαναη φυσικα κανατε το τέλειο κοννε!!

Βασουλα να την χαιρεστε την ομορφη!

Και να σας πω και το καλύτερο? Θα λείπει και ο Ν. και θα βγω με τις φίλες μου !!!! :):)

:P:p:p ΘΕΟΣ ο Κωστης! Τι ξυπναμε τωρα κ μλκ, παω να γραψω τον πόνο μου!!! Πολυ μπροστα λέμε!

Οσο για το πρωτο, το αφηνω απλα ασχολίστο!!! Θα πω ενα καλα να περασεις αλλα να ξερεις εχω πρασινισει!!!

To καλοκαίρι αν καταφέρουμε να συναντηθούμε θα τον βάλω να τις πει χώρες και ηπείρους και θάλασσες να τη ρίξει!!;):lol:

Α, γεια σου!!! Γιατι ο αλλος που της λέει συνεχεια καψουροτράγουδα τον φτυνει δυο χρονια τωρα.... Εχει μαθει το παιδί μου απο χατζηγιαννη μεχρι εναν αλλο που λεει "αν εισαι ενα αστερι ....". Προχτες διαβαζε ενα βιβλιο με τον μπαμπα της που ελεγε "ευχομαι..." και επρεπε να πει τι ευχεται η Δαναη και λέει, "ευχομαι να μην παντρευτω τον Γ..."!

Ναι Τζενιω εκανε ενα 4.4, αλλα ολα οκ μου ειπαν. Λες να ξανακανει κανεναν το ΣΚ?

με τέτοιο καλό καιρό, πάω βολτούλες με τα πόδια, ευκαιρία είναι άλλωστε!!!

για να δούμε, θα προλάβουμε να δούμε τη πεντάμορφη και το τέρας στο σινεμά, μαζί με το μαρινάκι?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...