Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ναι, μηπως να τον εβαζα να καθαρισει τις κολλες καλύτερα, οπως μου έλεγε??? Και γω να φύγω???

Λοιπον, τετοιες μλκ περι παιδιου θαυματος μου λετε και καθε φορα που χτυπαει τηλ νομιζω οτι θα ειναι απο την ΝΑΣΑ... Μια απλη ιδιοφυία ειναι τιποτα παραπάνω!

Παντως πολλα παιδακια απο το σχολειο της Δαναης ξερουν να γραφουν, εχουν δωσει καρτουλες, ζωγραφιες κτλ με το ονομα της δαναης πανω (δεν ξερω αν το εκαναν μονα τους ή με βοηθεια). Θυμαστε και τον γαμπρουλη μου, που εγραφε και ζωγράφιζε τον Κωτσοβολο και ποσα αλλα παιδακια που βιάζονται να μεγαλώσουν (και γω ετσι ημουν και τι καταλαβα???). Αλλα παιδακια στην ταξη της παλι δεν ξερουν να γραφουν καθολου (χτες μου εκανε το εξης σχόλιο: "Ο Θ, θελει να γινει επιστημονας αλλα δεν ξερει να γραφει ουτε ενα γραμμα" και τσατιστηκα γιατι αυτο δεν ηταν δική της σκεψη (δεν νομιζω να ξερει τι ειναι επιστήμονας), μαλλον σχόλιο της δασκαλας ηταν... Εγω της ειπα, οτι επιστημονας θα γινει οταν μεγαλωσει τωρα ειναι πολυ μικρος για να ξερει γραμματα. Αλλα ρε παιδι μου, πως τα αποπαιρνουν ετσι αυτες οι δασκαλες, λες και αμα του κανει αυτη την παρατηρηση το παιδι θα καταφερει ξαφνικά να γραφει τα παντα μιας και θα επικεντρωθει στον στοχο του να γινει επιστήμονας!... δε θα σχολιασω τις επιθυμίες των γονιών...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ το σκεφτόμουν τις προάλλες το Γιάννη με τον Μαρινόπουλο και τον Κωτσόβολο... Και σκεφτόμουν ότι ήταν όσο ο Αλέκος!

Νταξ τα παιδάκια είναι σφουγγάρια! Το θέμα είναι αν θα ρουφάνε κόλλες ή νερά. Τί θα τους δώσει ο καθένας. Εγώ νομίζω δεν δίνω τίποτα... ίσως μια αίσθηση της ζωής και συναισθηματική νοημοσύνη (αν μπορώ να το θέσω έτσι...)

Διαβάζω ένα σούπερ καταθλιπτικό βιβλίο αν έχετε όρεξη να βουλιάξετε βαθιά πείτε μου να σας το προτείνω. Και δείχνει τί σκατά τους κάνουμε άπλά με την καθημερινότητα μας και με το να είμαστε αυτοί που είμαστε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ασε μας ρε ελενη που δεν δινεις τιποτα στα παιδια σου. Απο οσο μπορω να κρινω τους δινεις την πιο φυσιολογικη παιδική ηλικια που εχω στο μυαλό μου. Καθε φορα που σκεφτομαι οικογενειακο προτυπο, εσας εχω στο μυαλό μου. Η συναισθηματική ασφάλεια και μια λογικη αντίληψη στα πλαισια της ηλικιας του καθε παιδιου ειναι το Α και το Ω μιας και λεμε για αλφαβητα. και να τα φορτωνεις (εστω και με τις υποσυνειδητες προσδοκίες σου) με ενα σωρο "γνωσεις για τη ζωη" πριν μπορεσουν να το διαχειριστουν μονο αγχος μπορεις να τους προσφερεις. Προχτες παλι η Δαναη αρχισε να κλαιει στο τελειως άσχετο γιατι λεει δεν ηθελε να γινω χωματακι αμα πεθανω... Τωρα τι να της πω οτι ψηφιστηκε νομος που επιτρεπει την καυση των νεκρων???

Προχτες παλι η Δαναη αρχισε να κλαιει στο τελειως άσχετο γιατι λεει δεν ηθελε να γινω χωματακι αμα πεθανω... Τωρα τι να της πω οτι ψηφιστηκε νομος που επιτρεπει την καυση των νεκρων???

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημέρα σας!

DPYUp2.png EYukp3.png

Kαλά βρε γιουπάκι τι κάθεσαι και βλέπεις βραδυάτικα?

και εγώ την είδα μερικά λεπτά, είδα τι παίζει και φυσικά το άλλαξα...α δεν είμαστε και για επιπλέον φρίκες από αυτές που ζούμε στην πραγματικότητα!

την τριλογία του κοριτσιού με το τατουάζ την είχα διαβασει και δει προπερσι στα σουηδικά και είναι τέλεια (η τριτη ταινια ομως δεν γυριστηκε ποτε ετσι? δυο δεν ειναι οι ταινιες?)...την αμερικανιά δεν θελω να την δω θα ξενερωσω...

και για γραμματα, και εμας ξερει το Τ το Γ και καποια άλλα, και επισης να συμφωνησω με την Ελεν ότι να ναι καλα η φισερ πραις με το παιχνιδακι τηλεφωνο που πατας ενα κουμπι και λεει γραμματα και νουμερα γιατι ετσι εμαθε απο περσι τους αριθμους και καποια γραμματα...:D

Γιουπι τι εγινε τελικά με τη βαφτιση? ποτε κλεισατε?

Διαφημίσεις

Κι εγώ το σκεφτόμουν τις προάλλες το Γιάννη με τον Μαρινόπουλο και τον Κωτσόβολο... Και σκεφτόμουν ότι ήταν όσο ο Αλέκος!

Νταξ τα παιδάκια είναι σφουγγάρια! Το θέμα είναι αν θα ρουφάνε κόλλες ή νερά. Τί θα τους δώσει ο καθένας. Εγώ νομίζω δεν δίνω τίποτα... ίσως μια αίσθηση της ζωής και συναισθηματική νοημοσύνη (αν μπορώ να το θέσω έτσι...)

Διαβάζω ένα σούπερ καταθλιπτικό βιβλίο αν έχετε όρεξη να βουλιάξετε βαθιά πείτε μου να σας το προτείνω. Και δείχνει τί σκατά τους κάνουμε άπλά με την καθημερινότητα μας και με το να είμαστε αυτοί που είμαστε!

Για πες για πες!!Κ για το βιβλίο κ τι σκατα τους κάνουμε.... αχ δεν θα αντεξω κι άλλο χτυπημα... ξερω οτι κάνω μλκιες αλλά πες κ άλλες που δεν έχω σκεφτει.....

Kαλά βρε γιουπάκι τι κάθεσαι και βλέπεις βραδυάτικα?

και εγώ την είδα μερικά λεπτά, είδα τι παίζει και φυσικά το άλλαξα...α δεν είμαστε και για επιπλέον φρίκες από αυτές που ζούμε στην πραγματικότητα!

την τριλογία του κοριτσιού με το τατουάζ την είχα διαβασει και δει προπερσι στα σουηδικά και είναι τέλεια (η τριτη ταινια ομως δεν γυριστηκε ποτε ετσι? δυο δεν ειναι οι ταινιες?)...την αμερικανιά δεν θελω να την δω θα ξενερωσω...

και για γραμματα, και εμας ξερει το Τ το Γ και καποια άλλα, και επισης να συμφωνησω με την Ελεν ότι να ναι καλα η φισερ πραις με το παιχνιδακι τηλεφωνο που πατας ενα κουμπι και λεει γραμματα και νουμερα γιατι ετσι εμαθε απο περσι τους αριθμους και καποια γραμματα...:D

Γιουπι τι εγινε τελικά με τη βαφτιση? ποτε κλεισατε?

ειδες φρίκη ρε κορίτσι??? σκεψου πόσα κοριτσια ''ρωσσιδάκια'' που λένε κ οι άντρακλες οι ελληναρες έχουν πηδήξει από μπαλκονια...

ουφ δεν λέω άλλα..

Την λίλια φορ έβερ καμμια σας δεν έχει δει??

Αυτη την διλογία:tongue: - τριλογία δεν την ξέρω.. την έχουν στα βιντεο κλαμπ ή την καταβαζετε??

Κλεισαμε στις 10 ιουνίου τελικα προς την περιοχή σας (Ν Φιλαδελφεια) αλλά με ξενερώνει η εκκλησια... τεσπα....

Ελιζάκι μαλλον ο αμορες θα ειναι αυτιο στη δουλεια θα συνενοηθούμε να βρεθουνε με τον δικό σου αν όντως είναι στο κεντρο...Τελικα οι άντρες μας θα γνωριστουν πριν από εμας....

Αφρο τσαντιστηκα με τη δασκάλα κ έλιωσα με την καυση των νεκρών!!

Κ αφου κουκουβαγισατε εσεις να πω κ εγω ατακα ντουντουνιου;

είχαμε πάει τις προαλλς στη σπιταρόνα μιας πλουσιας ξαδερφης μου στην εκαλη....κ μου λέει Ωραιο σπίτακι!!

Τη ρωταω τότε:Το δικο μας είναι πιο ωραιο ή αυτό?

Κ μου απανταει:

Κ αυτό μου αρέσει κ το δικό μας μου αρέσει....αλλά το δικό μας είναι... πιο σημαντικο:eek::o:o

Κ αναρωτιεμαι... καταλαβε τι είπε ή το πεταξε στην τύχη?????????/:o

αχ στο προηγουμενο μηνυμα ηθελα να γραψω το βασικοτερο και το ξεχασα τωρα που το ειπες

το Λιλα φοερ εβερ!!!! ειναι η ταινια σταθμος που ειχα δει στην Αγγλία και ειχα παθει μεγαλο σοκ οταν βγηκε! εγινα φαν του τυπου, ειναι κορυφαια, αλλά τις προαλλες που την επτυχα στην τηλεοραση δεν αντεξα να την ξαναδω...πλεον που εκανα παιδιά τα παιρνω πολυ κατακαρδα και δεν μπορώ καν να προβληματιστω, κατευθείαν παθαίνω φρίκες...όταν ήμουν εργένισσα τις έβλεπα πιο άνετα...

Καλά έγραψα η κόρη σου!

Που στην Ν. Φιλαδέλφεια κλείσατε? σε ποια εκκλησία?

Θα σου απαντησω με πμ επειδη σε προηγούμενο ποστ εθαψα τον παπα:tongue::tongue:

δικιο έχεις για τις ταινιες.. ουτε εγω θα την ξανα εβλεπα... ούτε κ το ρεκβιεμ που αναφερθηκε πιο πάνω...

τι θυμηθηκα τώρα... τον τυπο στο λιλια που ήταν κ πατερας ςνος κοριτσιου κ έκανε ότι έκανε στη λίλια ενω της φορεσε στολή σχολειου...Ουφ.....

UGVyhiVUROc

Ταινιαρα όχι αστεία... αλλά κι εγώ δύσκολα θα την ξανάβλεπα. Όταν την είδα πήρα χάπι για το στομάχι μετά.
Χρονια πολλά στο κουκλι και απιστευτο παιδάκι Στεναφακι!!! Να την χαίρεσαι βασουλα μου
Απίστευτα τα παιδάκια σας πωπω πολύ τα καμαρώνω με αυτά που γράφετε!!!
Αφροδιτάκι ζωγράφισες με την καύση νεκρών! Ο θοδωρής εδώ και κάποιους μήνες έχει αρχίσει τις απορίες για το θάνατο και πότε και που πάμε και πότε θα πεθάνει εκείνος και πότε εγώ και με ποιο τρόπο και αν θα αγαπιόμαστε κλπ
Πάντως όσο χουλιγκάνια και να ναι τα παιδια στα δύσκολα πάντα δείχνουν απιστευτη ωριμότητα... έκανε επεισόδιο ο νικόλας το μεσημέρι επειδη χτύπησε το ποδι του, εγώ θήλαζα και επειδη τον άκουσα στην αρχη που φώναξε και μετά δεν άκουγα τίποτα πήγα προς την κουζίνα όπου τον πρόλαβα με το ένα χέρι την ώρα που έπεφτε στο πάτωμα και έκανε τα τινάγματα... τον εβαλα κάτω έβαλα και τη μυρσίνη στο πάτωμα, ήρθε ο θοδωρής και την ανέλαβε εξολοκλήρου όση ώρα είχα τον νικόλα μέχρι να συνέλθει απ'τη λιποθυμία. Μετά του την πήγα στον καναπε όπου έκλαιγε η σκατουλα και κατάφερε ο θοδωρής και την ηρέμισε και την κοίμησε μέχρι να ηρεμίσω εγω τον νικόλα. Ιστορίες να διηγιόμαστε όταν μεγαλώσουν:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Λοιπόν οι φαρμακόγλωσσες να ζητήσουν συγγνώμη γιατί σήμερα έχει έναν ήλιο ναααααααααααααααααααααααααααααα τόσο με το συμπάθειο... οπότε τα περί βροχής και μλκ να κοπούν άμεσα περικαλώ!

Όσον αφορά τα γράμματα και η Άννα γράφει το όνομα της σε 3 γλώσσες παρακαλώ! ... :tongue::tongue: Και γράφει και όλα τα γράμματα και καθε ζωγραφιά πλέον την υπογράφει ο Πικάσο!Αφήστε που έχει κομπλεξάρει και την μισή τάξη γιατί εκεί που ζωγραφίζουν μια πεταλούδα τους πετάει "εμείς αυτό το λέμε φαρφάλα!"

και δεν θα την πάρει η Νάσα σίγουρα :tongue::tongue::tongue::tongue: ξέρει η μάνα...

(γτ δεν την δίνω στους παλιοαμερικάνους νιανιανια...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

γεια σας γεια σας!!

τι κανετε?

εμεις λιγο καλυτερα με τον παιδικο, βασικα δευτερα-τριτη στην αρχη λιγο χαλια οπως τις αλλες μερες, ΑΛΛΑ στις 14,00 που κανονικα φευγουμε, μειναμε με τα παιδια που μενουν ως τις 16,00 τυχαια εγινε αυτο γιατι η μικρη μπηκε μονη της στην ταξη με τη δασκαλα που κραταει τα παιδια που φευγουν αργοτερα.

μη σας τα πολυλογω η μικρη εμεινε και τις δυο μερες απο τις 14,00 μεχρι τις 16,00 σε μια ταξη με 11 παιδια μαζι και επαιζε, αυτο δεν ειχε ξαναγινει ουτε με δυο παιδια δεν εμπαινε και οχι μονο αυτο αλλα πηγε και στην κουζινα και εφαγε στις 15,00 το φαγητο της μαζι με ολους ενω υπο κανονικες συνθηκες ουτε που να πατησει στην κουζινα και ειδικα μαζι με αλλα παιδια...

εγω την πρωτη μερα που εγινε αυτο καταφερα και απλως ειχα βγει απο την ταξη και ηταν μονη της με τη δασκαλα και τα παιδια, την επομενη δε με αφησε να βγω οπως τη δευτερα αλλα παρ'ολαυτα ηταν πολυ κοινωνικη και χαρουμενη, απλα νομιζω πως δεν ηθελε να φυγω γιατι ηταν και πολυ κουρασμενη εκεινη τη μερα...

η διευθυντρια επαθε σοκ που ηταν ετσι η μικρη...και σκεφτηκαμε οτι ειτε συμπαθει πιο πολυ αυτη τη δασκαλα ειτε προτιμαει τα μεγαλυτερα παιδια γιατι τα περισσοτερα παιδια αυτη την ωρα ηταν απο 4 και πανω.

παντως οπως και να εχει αυτες οι δυο μερες την εκαναν γενικα πιο κοινωνικη και εξοικειωθηκε και με το περιβαλλον καλυτερα και μιλουσε πιο ανετα και οταν ηθελε κατι το ζητουσε πιο ευκολα και εδειχνε να αισθανεται καλα μεσα στο χωρο σε σχεση με πριν...

και σημερα αφου ηδη φαινοταν καλυτερα οπως σας ειπα, δεν εμπαινε ακομα βεβαια στη δικια της ταξη με τη δασκαλα της και με τα παιδια της ταξης της, αλλα καποια στιγμη που επαιζε στην ταξη της μονη της (τα αλλα παιδια εκαναν ενα ομαδικο παιχνιδι σε αλλη ταξη) της ειπα , οπως της ειχα πει και τις αλλες φορες, οτι λεω να φυγω να παω να παρω κατι που χρειαζομασταν και μου ειπε ενταξει μαμα μπορεις να πας εγω θα κατσω εδω με τη helena και τον martin (η διευθυντρια και ο αντρας της) ντοινγκ!!!:shock::lol:οκ λεω παω και ερχομαι μετα!!

εφυγα λοιπον γαι μια ωρα, οποτε καναμε παλι ενα βηματακι, ελπιζω να τα καταφερουμε και στη συνεχεια. με ζητησε σε καποιες φασεις βεβαια και ψιλογκρινιαξε οταν επρεπε αναγκαστικα να ειναι με τα αλλα παιδια εστω και για λιγο, αλλα τιποτα τρομερο...ελπιζω τη δευτερα να τα καταφερουμε και παλι και να φυγω... ;)

αυτα!!!!

λεγκω μπραβο στο θοδωρη σου και σε σενα φυσικα!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

τζςν γυριστηκε !!! και ειναι φοβερή! η 1η και η 3η μου αρεσαν περισσότερο.

Γιουπι ναι σιγουρα θα την βρεις σε βιντεο κλαμπ, εμεις την ειχαμε κατεβασει.

Χρόνια πολλά στη Στεφανούλα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...