Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μωρέ τι να κάνει και η γυναίκα στο μαγαζί; Μου είπε ότι οι εταιρίες δεν δέχονται ότι υπάρχει ελάττωμα στο παπούτσι αν χαλάσει το φωτάκι... στην geox έχει και χαρτάκι μέσα προειδοποιητικό. Και μεταξύ μας έχουν δίκιο.

Λοιπόν δέχομαι υποψηφιότητες για το απόγευμα.... Θα φτιάξω και ψιλονηστήσιμο μπραουνι... αντε να γιορτάσουμε το τέλος του χειμώνα!

Εγώ λογικά είμαι μέσα... αλλά με σένα τι σκατά τέλος χειμώνα να γιορτάσουμε ρε κοπελιά;:D

u35LdGPOZmI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχαχαχχ Λέγκω, γιατί φέρεσαι τόσο σκληρά στην Τατιάνα; Δεν τη λυπάσαι;

Επίσης, Μυρτώ αρχίζεις και μπαίνεις στο νόημα! Δεν πετάμε τίποτα:lol::lol: Και εννοείται η καλή μάνα αναλαμβάνει το ρόλο γραμματέα για το τέκνο της να του θυμίζει τι σκόπευε να πάρει μαζί του μην το ξεχάσει, γιατί μετά έχουμε δράματα! χαχαχχχ!!! Εγώ τώρα τελευταία το έχω εξελίξει τόσο πολύ με την Ευτυχία που πραγματικά νιώθω περήφανη! Έχει δηλώσει πχ ότι θα πάρει μαζί κάτι πραγματικά πολύ άβολο! Αντί να της πω τι λες παιδάκι μου, πού θα το κουβαλάμε αυτό το τεράστιο πράγμα κλπ, της λέω, μην ξεχάσουμε να πάρουμε κι αυτό, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να περπατάμε και μπορεί να πέφτει συνέχια να λερώνεται ή κάτι τελοσπάντων, ανάλογα με το τι είναι αυτό που θέλει να πάρει και πού πηγαίνουμε, οπότε προσαρμόζω ανάλογα τους κινδύνους και τελικά λέει από μόνη της "καλύτερα να το αφήσουμε σπίτι!" Αυτό λέγεται πλύση εγκεφάλου και διακρίνει τα επιτυχημένα ολοκληρωτικά καθεστώτα που την εφαρμόζουν από τα αποτυχημένα που εφαρμόζουν απλά βία χαχαχχ:lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

πήρα κούνια που γίνεται κρεβάτι από bebejou ~700ευρώ.

Σαν ποιότητα είναι πολύ χαλια.Τα κάγκελα βγαίνουν από μόνα τους και βρήκα το μωρό να είχε πέσει από την κούνια.Ευτυχώς ήταν σε μικρό ύψος. Τους πήρα τηλέφωνο και μετά από μεγάλη φασαρία-απειλές είπαν θα μου την αντικαταστήσουν.Μου έφεραν μια άλλη μεταχειρισμένη επίσης σε αθλια κατασταση και μετά από καβγά μου έφεραν μία από ένα μαγαζί τους που την είχαν στην έκθεση. Δεν είναι καθόλου ασφαλείς κούνιες παρ'όλο που είναι τόσο ακριβές.Επίσης το ξύλο τους ξεφτάει από μόνο του.Το παιδί μου είναι τώρα 10 μηνών και δεν την έχωμεταχειριστεί καθόλου.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ BEBEJOU

Διαφημίσεις

Χέλοου!!!!Ωραία μέρα επιτέλους!!!!Λιακάδα, αλλά κρύο αρκετό.Δεν πειράζει, αρκεί που βγήκε ο ηλιάτορας να ζεστάνει καρδιές και διαθέσεις!!!!

Σχετικά με τις εκκλησίες, καθολικές και ορθόδοξες, πιστεύω πως στενόμυαλους και στραβάδια θα βρεις παντού.Θεωρώ πως δεν είναι σσωστό κ αντικειμενικό να χαρακτηρίζουμε τη θρησκεία από τους εκπροσώπους της, αλλά από τις αλήθειες που φέρει. Εγώ παίρνω πολλή δύναμη απο κει..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Tόνια συμφωνω. Απλα κιόλας στο σχολείο 2 "κατηγορίες" ανθρωπων μας εχουν μαθει να αντιπαθουμε τους τουρκους και τους καθολικους χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Λοιπον κι εμενα στεναχωριέται οταν τις πετάξω κάτι, αφηστε που θελει να στολιζει ολο το σπίτι με καθε μουτζουρα που θα ζωγραφισει! χαχαχα

Αληθεια ποτε αρχιζουν να γραφουν το ονομα τους? Εμενα μονο κατι μεμονομενα Η πεταει ως μονογραφή, αλλα δεν της δειξει κιόλας χαχαχαχαχ

δεν ζωγραφιζει πολυ καλα ακομα αλλα ειναι πολυ ομορφα τα θεματακια φτιαχενι πχ συντριβανι και δεντρο και παιδακι και ηλιο και πουλακι κι γρασιδι

και αστεια

σκουπιδοντενεκες μαμααααα ειναι δεν το βλεπεις??? χαχαχαχαχ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Άμα δεν έχει χιούμορ α Ειρήνη ποιός θα έχει? Αφού ζει στο σπίτι του!

καλημέρα σας! Από ζωγραφιές περιοριζόμαστε στο χρωμάτισμα. και θυμάστε που λέγαμε για γραμμές και ζωγραφική μεσα στα όρια? εεε το έμαθε και ο Αλέκος και βάζει χέρι στη Φίφη που μουντζουρώνει... Και όταν λέω δεν πειράζει να βγαίνει απ' εξω γίνεται τούρκος!

Γκάλοπ: Όταν γυρνάνε από το σχολείο τα παιδιά σας πεινάνε? Είναι συγκεκριμένη η ποσότητα που τους βάζουν? Άραγε υπάρχει νόμος και για αυτό?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Να ρε παιδι μου αυτο με τους τουρκους τι πραμα... Αφου μια μερα που με ρωτουσε η Δαναη ποιες χωρες εχουμε κοντα και την ειπα την τουρκια μου λεει "εκει που ειναι οι κακοι?" Τι να της εξηγησεις???

Οσο για τις αλήθειες της καθε θρησκείας συμφωνω! Οτι σου καθεται καλύτερα! Αλλα δεν ξερω ακριβως αν η θρησκεια στα βαθη των χρονων δεν εχει επηρρεαστει και απο τους εκπροσωπους της και τις ερμηνείες και τους κανόνες που αυτοι φτιαχνουν, βλέπε τι ειναι νηστεια και για ποιο λογο την κανεις, τι ειναι "αμαρτια" και πολλα αλλα. Προσωπικά ειχα και εχω και αλλες ενστασεις για την δική μας θρησκεια, που απο όσο ξέρω βασίζεται στις αρχές της αλλα ας μην μπω σε τετοιες λεπτομεριες...

Χαχα, Ελένη και η Δαναη ακριβως το ιδιο με τον Αλεκο, βαζει χερι στον Αγγελο που βγαινει απο τις γραμμες...

Αθηνά, Η Δαναη εχει καμποσο καιρο που γραφει το ονομα της και γενικα ξερει τα γραμματα, αλλα δεν γραφει λεξεις χωρις να της υπαγορευσεις τα γραμματα ενα-ενα. Δεν ξερει να διαβαζει ουτε λεξη με 2 γραμματα. Απο μικρη ζωγραφιζε πολυ συγκεκριμενα, χωρις να βγαινει απο τις γραμμες αν γεμιζε κατι, και πολυ εμφανη αυτα που ηθελε να φτιαξει.

Του Αγγελου απο την αλλη, οι ζωγραφιες του μοιαζουν με μουτζουρα, βλεπει οτι θελει μεσα και σου λεει κ αυτος με υφος "μα δεν βλεπεις ειναι ενα πυροσβεστικό ελικόπτερο και εκεινο (στην αλλη ακρη) ειναι η μηχανή του! Και γω το μονο που βλεπω ειναι μια δυνη, μια γραμμη και ενα "0"... Για να ειμαι ειλικρινης χαιρομαι περισσοτερο με τις ζωγραφιες του αγγελου, εχουν πολυ φαντασια! Απο γραμματα ξερει να φτιαχνει μονο το Γ και το Τ, ενω τα υπολοιπα και να τα βλέπει δεν μπορει να τα φτιαξει. Βεβαια δεν εδειξε ιδιαιτερο ενδιαφερον να τα μαθει, ενω η Δαναη συνεχεια με ρωταει και συνεχεια θελει να γραφει... Η ανηψια μου απο την αλλη, (4,5 ετων) μπαινει μονη ης στο γκουγκλ, γραφει dora games, επιλεγει ποια παιχνιδια θελει και τα παιζει. Γραφει ολοκληρες προτασεις με λιγη βοηθεια και πολλα αλλα. Βεβαια εχει αδερφο μεγαλυτερο που παει δημοτικό και ειναι επηρρεασμενη και απο κει.

Ελενη, τι ωρα τρωνε στο σχολειο και τι ωρα ερχεται σπιτι? Η Δαναη 3 στις 5 μερες πειναει γιατι δεν τρωει το φαγητο στο σχολειο και με το που μπαινει με ρωταει τι φαγητο εχουμε. Αν εχει φαει, αρχιζει να πειναει γυρω στις 5. Ο Αγγελος δεν πειναει ποτε-δεν προλαβαινει μιας και τρωει συνεχεια! Πολλες φορες παντως μου γραφουν οτι εφαγε και δευτερο, αρα δεν νομιζω να τα αφηνουν πεινασμενα για οικονομια φαγητου (στο δικο μας σχολειο τουλάχιστον)

Χτες ειδα το black swan, μου εσπασε απίστευτα τα νευρα, θυμηθηκα ακριβως το συναισθημα που ειχα νιωσει και στο ρεκβιεμ για ενα ονειρο, θυμηστε μου να μην ξαναδω ταινια του τυπου!

αφροδιτη επαθα με την ανιψια

εμενα απλα μπαινει youtube και ξερει μονη της να βαζει παιδικα κλπ. Απο γρμματα ουτε τα ξερει(καλα ξερει καποια) αλλα ουτε και να γραψει λεξη με οποιδηποτε τροπο χαχαχαχα

ειστε πολυ προχω ευγε, η ειμαστε εμεισ πισω χαχαχαχαχα

Εμεις τελειωσαμε την τριλογία "κοριτσι με τατου" δεν θυμαμαι τον τιτλο ακριβως, τις σουηδικες ομως, τε-λει-ες

δραση, ανατροπες, ωραίες ερμηνείες, μουσικη... και μεγάλες τις ευχαριστιεμσαι ολο και και γινεται μεχρι το τελος σας τις συνιστώ

και Τατη...λολολολολ πολυ γελασα με το βιντεακι της Αννας με υποτιτλους απο τραγωδία να το κάνεις! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κι εμενα πειναει ι Ειρηνη ενιοτε αλλα τρωνε νωρις 12.30 υποθετω για αυτο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

φυσικά και ειναι προχω το παιδι μου, αφου πήρε απο τη μανά του!!!! Οταν ηταν 2 χρονων η Δαναη της ειχε φερει ο αι βασιλης ενα λαπτοπ της φισερ πραις που εχει τα γραματα και σε καθε γραμμα δειχνει και ενα πραγμα που αρχιζει απο αυτο. Απο εκει εμαθε τα γραμματα, οπως επαιζε μονη της. Και αυτα τα δυο που ξερει ο αγγελος απο κει τα εμαθε, επειδη ετυχε και ασχολήθηκε. Αν δεν ειχαν αυτο το παιχνιδι δεν νομιζω να τα ηξερε.

Α, και που λεγατε τις προάλλες για γκρινια και αντίδραση... βαλτε και τον Αγγελο στο κλαμπ! Χτες αφου αδεισε μια κολλα (ευτυχως παιδικη) στο τραπεζι, στη καρεκλα και στα πλακακια και τον μαλωσα "γιατι δεν ακους, αφου σου ειπα να μην την παρεις" για να "μαθω" ανοιξε ενα μπουκαλι με νερο και το αδειασε επιδεικτικα κατω. Πως αντιδραμε,οεο??? Αλλα κανει συνεχεια τεοια για να τραβηξει την προσοχη, συνεχεια... Η ιδεα να κατσει καπου να σκεφτει κτλ, δεν πιανει με τιποτα (οπως δεν επιανε και στη Δαναη) καταληγουμε σε μαχη και ουρλιαχτα μεχρι τελικης πτώσεως.

Α, εχω μια απο αυτες τις ταινιες-δεν θυμαμαι ποια απο τις τρεις, να δω ποτε θα ξανατυχει για να την δω. Ειδατε τις παλιες δλδ? Γιατι για τις καινουριες δεν εχω ακουσει τα καλύτερα...

Παντως χτες κοριτσια, δεν την παλευα το μεσημερι και κοιμηθηκα 45 λεπτα και γιαυτο καταφερα το βραδυ να δω ταινια. Μου φαινεται θα το καθιερώσουμε εναλλαξ με τον αντρα μου τον μεσημεριανο υπνο...

Με εχει πιασει ορεξη για μπουρου μπουρου σημερα, σας επρηξα,ε?

Μια γρρρρρρρρρρρρρρρρρηγορη κουβέντα κ από εμε΄να κ εφυγα βουυυυυυρρρρρρρρ!!

Είδα χτες που να μην έβλεπε χριστε μου (ορθοδοξη προσφώνηση)... μια ταινια στη ΝΕΤ νομίζω........

Πόσο πάρα πολύ με επηρρεασε κ δεν κοιμηθηκα το βραδυ... αυπνη ειμαι....

Με 3 κοπέλες από ανατολικο μπλοκ που προσπαθουσαν να περασουν στην Ελλάδα....

Τραγικες καταστασεις που νομιζω οτι έχουν χιλιοπαιχτει κ στην πραγματικοτητα απειρες φορές....

Ανθρώπινα αντικειμενα.. κανενα έλεος από τους άντρες...

Χριστε μου(ξανα).. έχω κ κοριτσάκια κ φοβηθηκαααααα......

Όλο το βραδυ αναρωτιομουνα πώς θα τα προστατευσω... κ αυτες όλες οι άμοιρες οι κοπελες... τι έχουν τραβηξει όλα αυτα τα χρόνια....

Κάπου είδα το έξης ''Προσεχώς Ελληνιδες''... μπρρρρρρρρρρ...

Σας μαυρισα ε?????

Σαν το Λιλα φορ εβερ αν το έχετε δει....

Εντιτ:

καλά Αθηνά μην ακούς την Άφρο....

η Δανάη είναι το κορίτσι θαύμα. Το θυμάσαι μια παιδική αμερικάνικη σειράπου είχε που μάθαινε με ένα ξεφύλλισμα το βιβλίο όλο απέξω? Και για να σε κουφάνω και άλλο της υπαγορεύει τη λίστα του σούπερ!!!!!!!!! Αλλά λέει της λέει τα γράμματα δεν μπορεί ακόμα το παιδί να ακούσει λέξη και να γράψει... Μάλλον θα χρειαστεί κάποια βοήθεια!!!!

Καλά βρε Άφρο, είπες να ξενυχτήσεις λίγο και είδες τη μαυρίλα? μα μαζί δεν το συζητάγαμε και μούγκραζα προχθές? Ή με τις άλλες τσούπρες?

Πάντως, για να επιστρέψουμε στα γράμματα, αν δεν ήταν η φίσερ πράις και η τραγουδιάρα εγκλωβισμένη κυρία της(Μυρτώ για σένα) με το Άλφα Βήτα... δεν θα ξέρανε τί σημαίνει αλφάβητο τα παιδιά μου.

Και πάλι λοιπόν η φίσερ πράις έκανε το θαύμα της!

Άφρο, ο καλύτερος τρόπος είναι να τον βάλεις να καθαρίσει τα νερά και εσύ να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...