Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μα που είστε όλες;;; Συνέβει το μαγικό να κοιμηθούν και τα τρία μαζί (απίστευτο;) και δεν έχω με ποιον να συνομιλήσω... γρρρρρρρρρρρ Λε μωρε λε μο νακι μυρωδάτοοοοο... άσχετο

Και συνεχίζω... έφτιαξα μπιφτέκια με κιμα απο γαλοπούλα και χοιρινο (ανάμεικτο) εξαιρετικά βγήκανε, έβαλα και τριμμένη ντοματουλα, γάλα αμυγδάλου, κρασάκι... δεν το περίμενα να τρώγονται και όμως ήταν σουπερ και τα πιτσιρικια ενθουσιάστηκαν. Βέβαια σημερα θα τους κάνω μοσχαράκι γιατί είναι κριμα να μην τρώνε κι αυτά λόγω της δικιας μου δίαιτας.

Πάλι βρέχει θα μουχλιάσουμε στο τέλος... και φυσικά έχουμε απλωμένα ένα σεντόνι και ένα σελτεδάκι... πήραμε όμως τα μέτρα μας... βάλαμε μανταλάκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδω Εδώ..

ελά έχω τις μαυρες μου κ βαριέμαι να μιλάω....

μμμμμμμμμμμμμ...

Για την πως να την πω βαφτιση τελο΄σπάντων...

η νονά...ΔΕΝ θέλει να αναλάβει άλλος τα τυπικά του θέματος... ξερετε λάδια, ξυδια, πιστευω κ τέτοια γιατί μας βγήκε κ αυτή οτι θελει να ειναι νονά-νονά...Τα νευρα μου.... κ να πω οτι ήθελα κ να την βαφτίσω....δεν θέλω, δεν τα γουσταρω τα εκκλησιαστικοπαπαδίστικα αλλά αφού βαφτισα την πρωτη θα βαφτίσω κ τη δευτερη...Το νεότερο είναι οτι βρήκα παπά σε μιας μπας κλας εκκλησια που να το δεχεται...οπότε κάτι είναι κ αυτό...ενας λίγδας είναι για τα λεφτ΄θα το κάνει... αχ θα δωσω το παιδάκι μου να το κρατήσει ο λίγδας...Θα είναι κυριακή πρωι η βαφτιση αν το κάνω εκει οπότε ελπίζω να έχει λουστει...αλλά κ πάλι δεν είναι σίγουρο αφού Κυριακή μεσημέρι τον πέτυχα έξω από την εκκλησια...ουφ...

Αναστασία αν μάθει κάτι ο γνωστός σου για παπά πες μου γιατί δεν μου αρεσει εκει που έκλεισα.....ευχαριστώ ε???:)

Λεγκ έτσι τα κάνω κ εγώ τα μπιφτέκια...αλλά χωρίς γάλα φυτικο

Γεια σας κοπελιες τι κανετε?

Βλεπω ηρθε κ η σειρα σας για τα παπουτσια με φωτακια ε?Εμεις τα πηραμε το Σεπτεμβριο κατι γκεοξ σχετικα απλα χωρις πολλα πολλα πανω ( απαισια το ομολογω) αλλα παλι καλα μεσα σε ενα μηνα ο Μητσος τα εβγαλε οφ τα φωτακια :):):)!!!

Λεγκουλι παλι αρρωστο εισαι μωρε?Αντε υπομονη κανα μηνα ακομα (θελω να πιστευω) να τελειωσουν οι παλιωιωσεις να ξελαμπικαρουμε λιγακι?

Ντουντουκι ακομα εδωωωωω?

Ξέρετε πόσες φορές με έχει βοηθήσει ο Αλέκος να βρω το κλειδί της εξώπορτας μια και έχει καεί η λάμπα και δεν την αλλάζει κανένας? Χοροπηδάει ο Αλέκος βλέπω εγώ. Όταν είμαι μόνη μου κάνω 10 ώρες!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Kαι νόμιζα ότι μόνο εμείς τα κάνουμε αυτά!! Άπειρες φορές με έχει σώσει ο Μάνος!!!

:lol::lol::lol:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

yioupi: εχω ηδη παει στον Μπιλάλη επειδη συνεργαζεται με την Ευτοκια και ξερω πως κανει vbac απλα ηθελα καποια κοπελα που να εχει κανει vbac με το συγκεκριμενο γιατρο να μου πει την εμπειρια της... αν για καποιο λογο θελησω να παω αλλου θα την κοιταξω.. thx:)

βγαζει κατι εκζεματακια που και που απο μωρο...μαλλον την πειραζει και το καλαμποκι γιατι εχω δει εξαρση οταν τρωει πολυ και οταν ειναι χειμωνας ειναι χαλια, το καλοκαιρι ειναι καθαρη... της βαζω κατι κρεμες του bach κανουν δουλεια και τωρα μου εδωσε η ομοιοπαθητικος calcarea ενω γενικα δε μου ειχε δωσει κατι πιο πριν, αλλα επεμεινα λιγο την τελευταια φορα που μιλησαμε και τελικα μου προτεινε αυτο και βοηθησε πολυ....

mamma-mia: θηλαζει μια φορα το 24ωρο οταν ειναι να κοιμηθει , δεν νομιζω πως παιρνει τιποτα πια με τοσο λιγο....

προσπαθω και να το κοψω σιγα σιγα χωρις να αρνουμαι φυσικα αλλα οταν πχ ειναι βουλωμενη η μυτη της, της λεω σημερα θα κανουμα αγκαλιτσα μονο και μου λεει εκεινη "θα προσπαθησω να πιω γαλατακι και αν δε μπορω θα κανουμε αγκαλιτσα" και τελικα κανουμε αγκαλιτσα οταν ειναι τελειως χαλια η μυτη της, αλλα οσες φορες προσπαθησα να το συνεχισω και μετα το κρυωμα δεν τα καταφερα... ;););)

jen: εφερε γλυκα super αλλα ακριβουτσικα...:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

καλημερα νουμεράκια μου!

Και μενα μου ζητησε χτες η Δαναη παπουτσια με φωτακια. Αλλα τωρα εχει παπουτσια, οποτε της ειπα απο Σεπτέβρη! Για πες τι ειπε ο Θοδωρης, τα χαρηκε?

Και ναι και γω θα αγοραζα παπουτσια με φωτακια σε νουμερο 42 αλλα κατα προτιμηση θα τα ηθελα καλοκαιρινα, θα ηταν πολυ χρησιμα στο καμπινγκ! α,χα βρηκα τη λύση http://www.evolved-footwear.com/apps/webstore/products/show/2451659, φυγαμε για ρέιβ πάρτυ!!!

Μπρρ, ειπα καμπινγκ και κρυωσα, τι ψοφοκρυο ειναι αυτο???

Ομολογω οτι για την τενεκεδουπολη μου εβγαινε εξαρχης μια αρνηση, μαλλον ηταν το μπακουγκαν και η τοση διαφημηση που με χαλαγε και τωρα η κουμπαρα μου με δικαιωνει! Ωραια, βρηκα διακαιολογία, δεν θα παω!!!

Και οντως η ιστορια τους καθολικους τους θελει πιο σκαταδιστες, φασιστες και ακραιους, αλλα τιποτα φασιστικο δεν αφηνει η ελλαδα να περασει ετσι, χωρις να το μιμηθει. Αλλα ας μην τα παιρνει ολα η μπαλα, και στην ορθοδοξη εκκλησια υπαρχουν ανοιχτομυαλοι ανθρωποι

Και μενα η Δαναη εβγαλε κατι ξερα εκζεματακια παλι στο κορμακι της, κυριως στη περιοχη της μεσης και ψηλα στον πωπό και η ομοιοπαθητικος μου εδωσε καλκαρεα. Θα της δωσω παλι να φαει τα υποπτα (καλαμαρακια, ψαρι) και θα δω αν την βοηθαει η οχι και θα σας πω!

Γιουπι, να σου πω, πες στη νονα να τα κανει ολα κανονικα και απλα να μην κανει σταυρο, ετσι και αλλιως θα κραταει το παιδι, δεν θα εχει ελευθερο χερι. Μην δυσκολευετε τις ζωες σας!

Και που σαι λεμονακι μυρωδατο, αμα κοιμουνται και τα τρία να πηγαινεις να ξερενεσαι και συ, δεν τις χανουμε τεοιες ευκαιρίες! Αλλιως μπες κανε ενα μπανιο που έλεγες για να μην εχεις πραγματικα τη μυρουδια απο το λεμονι (μπρρ κρυαδες) !

Φιλώ σας!

Χάρηκε ο θοδωρίκος αλλά δεν κράτησε πολύ η χαρά του γιατί ενώ τα φόρεσε μόνο μέσα στο σπίτι χθες σήμερα δεν δουλεύανε. Έχω καταστεναχωρηθεί γιατί έχει στεναχωρηθεί ο θοδωρίκος και δεν γκρίνιαξε καθόλου ο καημένος, μόνο "να δούμε αν φτιάχνουμε" είπε.

Και στεναχωρήθηκα και με τον καημένο τον νικολάκο που έβλεπε χθες τον θοδωρη του χτύπαγε τα πόδια του με τα παπούτσια και έλεγε κοίτα κοίτα, και τα χτύπαγε συνέχεια κι ο σκατουλής που φορούσε καλτσούλες και έλεγε κοιτα κοίτα. Τον άλλο μήνα στον νικολάκο παπουτσια.

Και επειδη το ξέχασα κι εμένα το χριστόφορος είναι πολύ αγαπημένο μου ονομα γιατί λέγεται έτσι το καλύτερο φιλαράκι μου.

Καλημέρα!

Ωραίος ο Σεραφείμ! Καλά τώρα μετά από πεντακόσια χρόνια του ήρθε να αναθεματίσει Λούθηρο και Καλβίνο....Απαπαπα, μεσαίωνας, σε λίγο θα αρχίσουμε να καίμε και μάγισσες!!!

Για την Καθολική Εκκλησία δείτε το Αμην του Γαβρά! Εμένα πάντως αυτό που μου έκανε πιο κακή εντύπωση είναι που επιμένουν να κηρύττουν εναντίον του προφυλακτικού ακόμα και σε χώρες όπου θερίζει το AIDS. Οι δικοί μας δεν είναι καθολου καλύτεροι, είναι και πιο μουτζαχεντίν και όσο πάνε γυρνάνε και πιο πίσω μέσα στο όλο κλίμα οπισθοδρόμησης.......

Λεμονάκι μυρωδάτο, δεν το επηρέασα το Ληδάκι βρε, δεν της είπα τίποτα για την ακρίβεια, μόνο με τη μαμά της φιλενάδας της καθόμασταν δίπλα δίπλα και σιχτιρίζαμε!!!

Ηθικό δίδαγμα της ημέρας: Οποιαδήποτε αηδία μοιάζει να έχει φιλοτεχνηθεί από τα βλαστάρια μας (βλ. κομμάτια πλαστελίνης ανακατεμένα με ψωμί και κομμάτια χαρτάκι βαμμένο ροζ) το κρατάμε ως κόρην οφθαλμού και προφανώς δεν το πετάμε ποτε! Κάποια στιγμή ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΝ και αν το έχουμε πετάξει δεν μας ξεπλένει τίποτα!!!!! Επίσης αν θέλουν να πάρουν κάτι κουλό μαζί τους και στην πορεία το ξεχάσουν, δεν πρέπει να ανασάνουμε με ανακούφιση και τα το αφήσουμε γιατί ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ακριβώς τη στιγμή είναι αδύνατο να το ξαναγυρίσουμε......

Το Damages δεν λέει να τελειώσει και έχω αρχίσει να κουτουλάω από τη νύστα!!!!

Σας φιλώ!!!

Αφροδιτάκι οι σουπιές είναι αλλεργιογόνες;

Διαφημίσεις

Η Φίφη έβγαλε πάνες και τη νύχτα ξύπνησε για τσίσα!

Ψψψψψψ τι είπες τώρα... μπράβο το αστέρι!!! Άντε και στα δικά μας αλλά ακόμα δυσκολεύεται αν και δεν θέλει να φοράει πάνα.

Δεν παίζει να τα πάω πίσω τα παπούτσια γιατί τα φόρεσε στο σχολείο, δεν γινόταν να τον στείλω με τα τρύπια πάλι, θα μου τον έπαιρνε η πρόνεια. Λέτε να αλλάζουν μπαταρία; Θα πάρω στο μαγαζί να ρωτήσω αν και χλωμό το κόβω.

Μυρτάκι, πλάκα σου κάνω. Απ'την κριτική που έγραψες στο τόπικ για τα θέατρα, καταλαβα οτι ήταν απαράδεχτο.

Μπονζουρ! Λοιπόν έχω νέα!

Ο Αντρίκος έκανε κακά και πιπί στο γιογιο! Και είπε και γιούπιιιιιιι μετά (ο ίδιος αλλά και εμείς!) Να βγάλω το χαλί όμως γτ τις μισές φορές δεν πετυχαίνει τον στόχο και όλη μέρα καθαρίζουμε....

Ελένη μήπως τα είχε πολύ καιρό στην ντουλάπα η πωλήτρια τα παπούτσια;;; Να της τα πας πίσω, δεν λέει μία μέρα να κρατάνε...

Μυρτώ άσε τις προάλλες ο ανδρέας είχε πιάσει ένα κουτί με χαρτομάντηλα και το είχε τσουρομαδήσει μέσα στο σπίτι, και φώναζε "ιονι! ιονι!" πάω να τα πετάξω στο τζάκι αλλά ΔΕΝ πρόσεξα ότι σε 2-3 νιφάδες η Άννα είχε γράψει το όνομα της και της πέταξα και αυτές... Ντάξει νομίζω την άκουσε όοοοοολο το τετράγωνο, ούτε η παξινού στην μηδεία δεν έκανε έτσι...

Αφού λέω να φτιάξω γιουτουμπι με την Άννα να κλαίει και αποκάτω υπότιτλους ευριπίδη...

Η άννα θα πάει την πέμπτη ντενεκεδούπολη

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Λοιπόν δέχομαι υποψηφιότητες για το απόγευμα.... Θα φτιάξω και ψιλονηστήσιμο μπραουνι... αντε να γιορτάσουμε το τέλος του χειμώνα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...